Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הנקודה שלך.

ניסית להוכיח משהו ולא יצא לך כ"כ כנראה. קצת פאתטי הייתי אומר...

אני עדיין בטוח שמתייחסים לדבריי יותר ברצינות מאשר לדבריך. אל תעלב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי מה בדיוק הנקודה שלך.

אז אתה טוען שאתה קשה הבנה?

בניגוד לכתיבה המעורפלת שלך התגובות שלי קלות להבנה (למי שרוצה להבין).

בעברית פשוטה התגובות שלך נראות כשטויות וקלישאות (ראה דוגמאות למעלה).

ואיזה מין מצב שאדם שעצותיו הם כאלה, פוסל עיצה חשובה, גם אם היא חוזרת על עצמה?

איך תרגיש אם מבקשת היעוץ Esty תקנה מכונית אוטומטית ותצטרך לשפץ גיר אוטומטי (במקרה הגרוע)?

יהודה

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שלא כדאי לי לקנות מרצדס, כי הגיר האוטומטי שלה לא יפני, והוא יתקלקל תוך זמן קצר?

כנ"ל לגבי אמריקאיות?

אני מציע לך לחשוב שוב על העצה שנתת, לפני שאתה יורה לכל הכיוונים.

פורסם
אז מה שאתה אומר זה שלא כדאי לי לקנות מרצדס, כי הגיר האוטומטי שלה לא יפני, והוא יתקלקל תוך זמן קצר?

כנ"ל לגבי אמריקאיות?

בקשר למרצדס, כנראה אתה לא מודע לבעיות אמינות במרצדס . רצוי שתבדוק לפני שאתה מעיר.

למשל:

1. Mercedes Benz C-Class W203 (2000 - 2003)

The transmission oil cooler of automatics is sited in the radiator matrix, so failure can lead to coolant entering the transmission and destroying it,

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/index.htm?md=238&

2. Honda Jazz hits high note

03 August 2006

Even the Mercedes-Benz E-class has its fair share of problems, with 32 per cent of owners needing repairs in the last 12 months - uninspiring for a luxury car costing more than £27,000.

www.which.co.uk

בארה"ב הגיר של GM בד"כ טוב. זה לא בהכרח נכון לאחרים.

שים לב שכרגיל לא קראת טוב את תגובתי שבה אין התיחסות לגירים אמריקאים.

ברור גם שלכל כלל יש יוצאים מהכלל. כלומר קורה גם שלגיר יפני יש בעיה, אבל לדעתי בפורום מיעצים בקיצור ומפרטים בהמשך אם יש התענינות.

יהודה

פורסם

ונשוב לנושא שלשמו ניפתח השרשור(ואם ימשכו ויכוחי הסרק הוא ינעל!).

הפנדה עדיפה בהרבה על הסיריון,ואל תתרגשו יתר על המידה מנתון ההספק המרשים של הסיריון;בנסיעה רגועה הסיריון מרגישה חלשה בהרבה מהמצופה,ועל מנת להפיק ממנה ביצועים ראויים רצוי שירות ארוך בחיל תותחנים..

השאוות הסיריון לפולו,פונטו או גטס עושה לה עוול;הסיריון הינה מכונית מיני,ונוסעת ומרגישה כך.

בכל מקרה הימנעי מהדגם בעל מנוע 1.0-הבלאי שלו מהיר למדי,ודי נדיר להיתקל בסיריון שחצתה את קו ה 150K עם מנועה המקורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וואו.

אם אי פעם אני אפתח שרשור ייעוץ בקניית רכב. אני אציג את עצמי בתור גליה בלונדית בת 24 מחפשת רכב, וגם מישהו עם נסיון שילמד אותי להחנות.

בטח יהיה שיא פורום להודעות בשרשור.

פשוט זה השרשור היחדי שיש בו 3 עמודים ביעוץ.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...