Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכישה בסכום ~40K-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב *אמין*, משנת 2001, ידני/אוטומטי, קטן עד בינוני (עדיפות למרווח) בסכום שנקוב בכותרת.

*אמין* זאת אומרת: אחזקה נמוכה (דלק, מוסכים וכו'...) וביצועים טובים.

בקיצור, הטוב והמרווח ביותר שאני יכול למצוא בסכום זה :)

התוכלו להציע לי דגמים מסויימים? באופן כללי אני יודע שכדאי לי להמנע מאירופאיות כשזה נוגע לרכבים ישנים.

אף על פי כן, קיבלתי המלצות על רנו מגאן 2, פורד פוקוס וסיטרואן סי 4. מה דעתכם על אלו?

תודה מראש,

רון

פורסם

הייתי הולך על הפולו למרות שאני לא יודע מה זה נקרא אצלך אחזקה נמוכה ככה שאולי זה לא נכנס בקטוגוריה שלך.

אבל באמת הרנו אחלה בחירה.כמובן אתה יכול גם פונטו ספייס ות'אמת לא חסרות לך אפשרויות אתה יכול גם יונדאי סריון.

יהיה נוח אם תוכל לומר על מה אתה מתמקד רכב משפחתי או רכב בינוני כמו נגיד הפולו.

תסביר קצת יותר ככה יהיה אפשר לעזור לך יותר

פורסם

פולו נשמע בסדר גמור..

אני מחפש רכב בינוני, לא קטן ולא משפחתי ענק, פג'ו 206 למשל נחשב קצת קטן בעיני.

לגבי רנו אני קצת חושש. המכוניות הישנות שלהם מתקלקלות יותר מדי!

פורסם
אני בספק עם C4 ומגאן 2 נכנסות בתקציב.

לא נכנסות לתקציב.

לא יודע לגבי אמינות אבל יש с5 משנת 2002 (אולי 2003,לא בטוח) לא חושב שתוכל למצוא משהו יותר מרווח ושנה כזו.

פוקוס בהחלט בחירה טובה ומומלצת.

דווקא ישנות עדיף אירופאיות, זו דעתי, הביטוח יותר זול, חלקים יותר זולים (בלי מרצדס,אודי ושות'...) ובעקרון הן עדיפות.

פורסם

C4 הדגם הראשון עלה ב2006 לדעתי. המגאן 2 ב2004.

מהC4 תשכח. לא תמצא בתקציב.

המגאן - אולי אולי אם זה ליסינג או השכרה לשעבר ועבר 200K+ ק"מ ותוכל למשוך מישהו להוריד מחיר אולי זה יתקרב לתקציב...

פורסם

תוכל גם להכניס כריזמה 2002-2003

או אלמרה 2001-2002 , למרות שאני לא בטוח לגבי המחיר של 2002.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...