Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית הייתי מוותר על ה-3. אומנם היא מהנה לנהיגה והיא נראית טוב, אבל היא לא הכי נוחה, לא הכי מרווחת, לא הכי איכותית ומרגישה מצועצעת מבפנים. ויש אותה לכולם - ככה שאף פעם לא תיהיה יחודי (יותר מידי).

אני מעדיף את האוקטביה. פחות מהנה לנהיגה, אך עדיפה מבחינת נוחות, מרווח פנים, איכות תא נוסעים והרגשה כללית.

אגב, אני הייתי שוקל את רכישת השקודה רומסטר בכלל. משפחתית מאוד יחודית.

הרומסטר מרווחת משמעותית מה-3 ומהאוקטביה, בטוחה מהן (5 כוכבי בטיחות לעומת 4 כוכבי בטיחות ב-3 ובאוקטביה), מהנה יותר לנהיגה מהאוקטביה (לדעתי), מאובזרת ויש לה עיצוב יחודי (שאני אישית אוהב) והמחיר אטרקטיבי.

בהצלחה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המאזדה 3,זה כבר רכב מיושן שאוטוטו יהיה מוחלף בדגם חדש!

גם הסקודה, שזה רכב מעולה ואמין (תישאל נהגי מוניות) כבר לא כל כך חדשה.

בסגמנת של המישפחתיות בתקציב סביר , יש לך את ההונה סיוויק הדגם הבסיסי,את הקרולה החדשה(שהמון אנשים לא מרוצים מהגיר שלה) יש גם את הפורד פוקוס (אחלה רכב) .

ובקטע של רכבים יותר זולים הייתי ממליץ לך על היונדאי I30 , רכב מאוד מאובזר בתקציב סביר.

פורסם

לא הבאת תקציב, אבל אישית המגאן החדשה היא פשוט רכב מגניב לאללה. נפח איחסון עצום. נוחות, והרכב מאוד מרווח, והביצועים אפילו טובים, והגיר עם אופציה ליפעול ידני (לא טיפטרוניק)

אבל מבין שניהם הסקודה הייתה הבחירה שלי, פשוט כי ה3 זה רכב מאוס במיוחד, מיושן כבר, ולא ממש נוח ומרווח,

פורסם

האוקטביה וה-3 לא כאלה מיושנות כמו שאתה עושה מהן. לא להגזים.

ואני מעדיף את שתיהן על ה-I30 (ואת הרומסטר על כולן).

ושוב, אם אתה מתעניין בשקודה - אז עזוב את האוקטביה, לך על הרומסטר - הרבה יותר יחודית ומגניבה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אומר כך:

אני חושב שאם אתה יכול לחכות עוד קצת אז תחכה.

המאזדה 3 החדשה צריכה להגיע בתוך חודשיים עד שלושה.

אם אתה יכול לחכות את הזמן הזה אז תחכה ואז תעבור למזדה 3 החדשה,

היא בהרבה יותר בטיחותית, נוחה והמחיר ההתחלתי שלה יהיה זול יותר.

אם אין לך את האפשרות לחכות אז אני ממליץ לך על הסקודה

היא אמנם יקרה מאוד ביחס למשפחתית, אבל היא מאובזרת יותר, בטיחותית ומפרישה ניוחוח יוקרתי.

לגבי ביצועים וצריכת דלק אין לי כל כך מידע.

הביטוח של המאזדה 3 הנוחכית תעלה לך הון!

שלומי.

פורסם

shlomi6280, מאיפה האינפורמציה? מאזדה3 החדשה תגיע עוד שנה וחצי לפחות ומחירה יגרד את ה-150K

dkn1, אתה מדבר על רכבים מיושנים ומזכיר את הפוקוס? :?: פוקוס דור III תכף נסנכת גם.

יבגני, מאזדה3 עם ESP ב-130K, חמש דלתות עם ESP ב-132K

RS, רומסטר? :? אני גם חובב שקודה, אבל על תגזים. הרכב נראה מולטיספייס, יש כאלה (כמוני) שזה לא לטעמם.

ayaniv, באותו סכום כסף ניתן לרכוש אוקטביה 1.6 ריקה או מאזדה3 מנוע 2.0 מאובזרת + אחריות שנה יותר. אוקטביה מנסה להיות יוקרתית, אבל העיצוב מאוד מתון ולפי דעתי לא מספיק סולידי. אם הבחירה הייתה בין אוקטביה דיזל, עוד הייתי מבין. בסופו של דבר, מה שתאהב יותר, עדיין לא ציינת מה אתה מחפש בכלל... איזה תכונות אתה צריך? ומה התקציב?

אם אתה רוצה רכב בולט ויחודי למספר חודשים כדאי לחכות ללאנסר חדשה השנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...