Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם כול שלום לכולם !

אוקי החלטתי ליקנות רכב הדרישות הם

1)יופי (אני חושב זה לא בושה אני רוצה אוטו שניראה טוב אני נהג חדש יש לי רישיון בסביבות חצי שנה וזה יהיה האוטו הראשון)

2)חלקים זולים והחזקה כמה שיותר זולה ועדיף ביטוחים זולים מאוד מאוד

3)שיהיה די נוח למה שאפשר לבקש

4)עדיף יהיה אם יהיה לו גם בטיחות

5)צריכת דלק נמוכה

6)שלא יהיה עגלה ולא יבייש

סתכלו אני יודע שאין דבר כזה הכול פה ביחד ,אז אפשר להיתפשר פה ושם.

חשבתי על כמה רכבים (סידרתי אותם לפי סדר עדיפויות )

1)ברבו

2)306

3)פונטו

*בכולם מנוע 1600

מה אתם חושבים על הרכבים האלה ?

אם יש לכם עוד הצאות יתקבלו בברכה

רק לא פיאט אונו כי חבר שני ניכנס בי בקטנה מאחורה והפח שלו היתעקם ולי לא קרה כלום ניגנבתי מיזה וכן יורד מהפרק !

דרך אגב עוד שאלונת קטנה

זה משנה כמה רכבים יש בבעלות למשל לאבא שלי יש בעלות על רכב אחד ולאמא שלי על 2 אז זה משנה אם אני יוסיף תרכב על העלות אמא שלי או אבא שלי ?

ומאיזה גיל אני יכול לקחת בעלות על הרכב אני בן 17?

תודה מראש

פורסם

לדעתי 306 או 106 אלו הבחירות הטובות ביותר, רכבים עם התנהגות כביש מצויינת, נראים טוב, מנועים טובים ולא יקרים כלל לאחזקה.

בעניין הבעלות על רכב - מגיל 18 אתה יכול לשים רכב על שמך, או בגיל 17 אתה יכול להוסיף את שמך לרכב במשרד הרישוי - בכל אופן אתה יכול רק להוסיף ככה שחייב שיהיה רשום על הרכב בנוסף אליך מישהו מעל גיל 18.

פורסם
לדעתי 306 או 106 אלו הבחירות הטובות ביותר, רכבים עם התנהגות כביש מצויינת, נראים טוב, מנועים טובים ולא יקרים כלל לאחזקה.

בעניין הבעלות על רכב - מגיל 18 אתה יכול לשים רכב על שמך, או בגיל 17 אתה יכול להוסיף את שמך לרכב במשרד הרישוי - בכל אופן אתה יכול רק להוסיף ככה שחייב שיהיה רשום על הרכב בנוסף אליך מישהו מעל גיל 18.

סבבה אני יבדוק יותר ת 306

מה זה אין ביכלל בראבו באיזור המרכז

יש מישהוא שמכיר מישהוא שמוכר בראבו

פורסם

אתה טועה! אני לפני שנה קניתי אוטו והייתי בן 17 הייתי רק צריך אישור מההורים.

והאוטו רשום על שמי בלבד לא כתוב שום שם נוסף ברשיונות הרכב.

אה ותעברת בעלות אפשר רק במשרד רשוי.

ובקשר למכונית אני הייתי הולך על פיאט פונטו אתה יכול להביא אחת אם שנתון חדש.

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

• תוכן חדש...