Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות ברכישת גולף gti 00-03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה עוברת במוחי המחשבה להחלפת הרכב.

כיום אני נוהג ב פיג'ו 206 xs שנת 2001 , על פניו רכב כיף לנהיגה חסכוני בדלק(יחסית)...

השיקול העיקרי שלי בשדרוג הוא ליציבות טובה יותר וכוח זמין יותר,התלבטתי לקנות ממכר שלי למקום העבודה את רכבו 306gti6

אדומה מאוד יפה...אך לאחר כמה שיקולים ירדתי מהרעיון.

כרגע התמקדתי בגולף gti 1800 טורבו שנתונים 00-03 ורציתי לקבל חו''ד על האוטו מבחינת כוח,יציבות,אמינות(מעבר לכך שהוא גרמני ,אני מתכוון מבחינת החלקים הבעייתים כמו הטורבו הגיר וכו') וכמובן מבחינת אחזקה שוטפת...

והאם יש הרבה הבדלים בין הגולף לבין ה a3 1800 טורבו.?

והאם יש אופציות טובות יותר שלא חשבתי עליהן?

פורסם
שלום!

כיום אני נוהג ב פיג'ו 206 xs שנת 2001 , על פניו רכב כיף לנהיגה חסכוני בדלק(יחסית)...

השיקול העיקרי שלי בשדרוג הוא ליציבות טובה יותר וכוח זמין יותר,התלבטתי לקנות ממכר שלי למקום העבודה את רכבו 306gti6

כרגע התמקדתי בגולף gti 1800 טורבו שנתונים 00-03 ורציתי לקבל חו''ד על האוטו מבחינת כוח,יציבות,אמינות(מעבר לכך שהוא גרמני ,אני מתכוון מבחינת החלקים הבעייתים כמו הטורבו הגיר וכו') וכמובן מבחינת אחזקה שוטפת...

גם אתה עובד באוטוסנטר???

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

התשובה היא רנו קליאו ספורט.

זוהי אומנם התשובה הלא נכונה, אבל זה מה שההמונים יחליטו.

ולשאלתך.

הרכב מאוד מומלץ לדעתי, אני בעלים של אחד כזה. (לא למכירה- נא לא לשלוח הודעות פרטיות)

האחזקה לא יקרה במיוחד, יש דברים קצת יותר יקרים מבדרך כלל (פלאגים למשל אבל זה פעם בהרבה זמן),

אבל בשורה התחתונה כמו כל משפחתית רגילה.

גם צריכת הדלק: בערך כמו של 1600 אוטומטית מודרנית.

רכב חזק, נוח איכותי ומפנק, בעל התנהגות כביש טובה ובטוחה ומנוע מצויין.

אני אישית נהנה מכל נסיעה.

אני לא חושב שיש דרך יותר טובה לבזבז 70-80 אלף ש"ח.

אם תמצא אחת שמורה, לא תצטרך לדאוג בנוגע לדברים כמו גיר וטורבו כי הם אמינים ביסודם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ב70-80K אפשר למצוא גם איביזה טורבו שנתון 05- אחלה תמורה לכסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
התשובה היא רנו קליאו ספורט.

זוהי אומנם התשובה הלא נכונה, אבל זה מה שההמונים יחליטו.

כרגיל אדון אייל מעוות כל דבר. הבחור ביקש "כוח זמין ויציבות עדיפה" ואת זה הוא יקבל מהגולף בכמויות מסחריות, ואף אחד לא "ידחוף" לו במקרה הזה קליאו ספורט.

לעומת זאת אם היו מעוניין ברכב יותר ספורטיבי מהנוכחי- במקרה הזה הקליאו אכן תהיה התשובה הנכונה, אם כל הצער שבדבר...

פורסם

אייל, עם זאת שאני מכבד אותך מאוד, לפעמים אתה נוטה להרוס שירשורים, וסתם לגרום לאנשים להוסיף עוד כמה מניות שליליות אצלם לגבייך.

אחרי שתנהג בבוגאטי ויירון, תהיה לך הזכות להעביר את דעותייך בעודף ציניות. כרגע, אתה נוהג רק בגולף GTI "שכל אחד" יכול להרשות לעצמו אחת כזאת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא נכון, לא כל אחד.

יש כאלו (כמוני) שיכולים להרשות לעצמם יותר :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אייל, עם זאת שאני מכבד אותך מאוד, לפעמים אתה נוטה להרוס שירשורים, וסתם לגרום לאנשים להוסיף עוד כמה מניות שליליות אצלם לגבייך.

אחרי שתנהג בבוגאטי ויירון, תהיה לך הזכות להעביר את דעותייך בעודף ציניות. כרגע, אתה נוהג רק בגולף GTI "שכל אחד" יכול להרשות לעצמו אחת כזאת.

השרשור הינו התייעצות ברכישת גולף GTI.

הדיעה שלי שהוצגה היא לגבי גולף GTI, לכן אין כאן שום בעיה.

תאמין לי שלא תמצא אותי מגיב בשרשור של בוגאטי ויירון.

הבעיה הכללית כאן בפורום, שבן אדם מבקש חוות דעת על רכב מסויים, ובמקום לדבר לעניין, כלומר רק אנשים שמכירים היטב את הרכב הספציפי (ולא - ליאון זה לא גולף GTI, וגם איביזה לא) יחוו דעתם.

מכיוון שבסופו של דבר זה ייגמר בהמלצה לקליאו, אני פותח ואומר שקליאו אינה התשובה - והיא באמת לא התשובה לדרישות אלה.

אני לא נמצא כאן כדי לבנות לעצמי שם טוב או להוסיף למניות שלי (לא ידעתי שהנפיקו אותי), אלא כדי לומר דוגרי מה שאני חושב,

ואני לא אומר דברים על מנת להשתלב בהלך הרוח הכללי ולמצוא חן בעיני אנשים כפי שעושים משתמשים רבים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בנתיים, הדברים היחידים שאתה עושה הם להצית אש/לנסות לכבות אש עם דלק (ולא משנה כרגע האוקטן).

יכול להיות שזה דיי מעצבן שאני אומר לך את הדברים בפנים (או לפחות על דפי הפורום) אבל זאת המציאות וזוהי האמת, ואתה חייב להתחיל להתמודד איתה.

אל תנסה להיות ליצן הכיתה (הפורום), כי זה ממש, אבל ממש כבר לא מצחיק.

קח את זה לאן שתרצה,

דבריי בנושא הנ"ל בתרד זה הסתיימו.

לאורון, בגולף אתה מקבל תמורה מצויינת לכסף, למרות שגולף הספורטיבית (משמע GTI) בדור הרביעי (והשלישי, שהגיע לארצנו

ביבוא אישי בלבד) אינה דומה לרכב ספורטיבי, והיא דיי מגושמת במצבה הסטנדרטי. דבר זה תוקן בדור ה-5.

מה שכן, שינויים אלה ואחרים במתלי הרכב, הקשחת הרכב, החלפה לצמיגים ספורטיביים יותר ועוד- יאפשרו לשיפור התנהגותה של הגולף.

איכות החומרים מצויינת ולא מקרקשת או מרעישה.

לדעתי, החלק היותר יקר ונפוץ בהחלפתו במנוע ה-20VT הוא דווקא הקוייל, ולאו דווקא הפלאגים (שאותם מחליפים אחת ל-60K ק"מ).

מה שכן, אסור לחסוך ולו שקל אחד באיכות השמנים והחלפים כדי לא לשלם ביוקר מאוחר יותר.

ה-GTI שותה קצת יותר ממשפחתית 1.6 אוטומטית הודות למשקלה (כן אייל, אני מוכן להתערב על זה :wink:).

ניתן להגיע להספקים גבוהים יותר במנוע 20VT בקלות יתרה והוא נחשב לאחד האמינים של הקונצרן.

פורסם

oron70 כתב:

שלום!

גם אתה עובד באוטוסנטר???

אכן כן ידידי...

הקליאו ספורט אומנם רכב מהנה לנהיגה מניסיון שלי דור שני...אבל שוב אני מקבל רכב צרפתי קטן וממזר.לכן אני לא משתדרג לפיג'ו 206 gti "ספורטיבית" יותר מה xs הנוכחית...(בבקשה לכל חובבי הקליאו לא לרמוס אותי על ההשוואה).

מודע אני ליכולות של הפיג'ו ושל הקליאו.

הסיבה שאני מחפש את הגרמניות הוא מבחינת איכות הגימור הסופי,ובזה לא יעזור חבריי, הגרמנים-מצטיינים.

יתרה מזאת , אני לא "מתגרזן" על האוטו יום יום רוב הזמן אלו נסיעות שגרתיות לעבודה 100 ק''מ~ הלוך-חזור ביום.

אבל כוח מאוד יעזור לי סתם מידי פעם שבא לי להנות,אך יותר חשובה לי היציבות בסיבובים.

אשמח לחוות דעת נוספות על הגולף,ועל האיביזות החדשות 04-05

פורסם

אני הייתי מציע לך לחפש לאון 20VT. עניין לא קל בשלו הוא.

גם איביזה מוקשחת עם סט של קפיצים ובולמים טובים יכולה לענות על דרישותייך.

פורסם

ההודעות של הבחור משדרות שהוא לא צריך להקשיח את הרכב אשר יבחר ולא משנה עם זה איביזה, לאון או גולף. שלושלת הרכבים יציבים מספיק בסיבובים גם במצבם המקורי ופרט לאיביזה גם דיי סלחניים. אני חושב שזה יהיה טיפשי להוציא 5-10 אלף ש"ח על בולמים והנמכה רק כדי לקחת את הסיבוב בדרך לעבודה טיפה יותר מהר במיוחד אם נאמר שהרכב לא ישמש ל"גרזונים". שלא לדבר על פשרה בנוחות הנסיעה המעולה יחסית בגולף ובלאון.

אישית אני ממליץ על לאון טורבו סטנדרטית 2X4 או 4X4, בעייני יפה יותר מהגולף ופרט לידיות הדלתות שמתקלפות עם הזמן בעלת גימור מצויין. אישית לקח לי כ4 חודשים למצוא אחת במצב מצויין ובכ15 אלף מעל המחירון שהייתי מוכן לשלם בכיף (אז מה שבסוף קניתי קליאו :roflmao:).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...