Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש לי רכב דוגמת סיויק 2002 או קורולה מקבילה.

האם ניתן "להוריד" קריאת צג קילומטראז' דיגיטלי?

אני קצת בפאראנויה, מצאתי רכב עם קילומטראז' "נמוך מדי" לדעתי.

האם זה יכול להתגלות בבדיקה?

תודה מראש.

פורסם

אפשר להוריד ק"מ בכל רכב, לא ניתן לעלות על זה בבדיקה.

אם הרכב טופל במוסך מורשה, בקש להוציא הסטוריית טיפולים מהמחשב, כשרכב נכנס למוסך לטיפול- נרשם הק"מ.

אפילו אצלי שאני מכניס את הפיאט למוסך הם רושמים לי את הק"מ במחשב- אפילו שמדובר במוסך לא מורשה.

פורסם

אפשרי להוריד בכל רכב ובכל סוג ודגם.

בדיגטאלי קל יותר , אין צורך לפרק כלום רק להתחבר למחשב .

יש אפשרות לבדוק, על ידי ספר טיפולים והיסטורית רכב,

בהצלחה !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

עצתי היא לך היא שבזמן הקניה תעדיף רכב שטופל במורשה או שקיים ספר טיפולים עם קבלות כולל קילומטרז'.

תשדל לקנות מבן אדם פרטי ולא מסוחר מפוקפק למרות שיש גם סוחרים אמינים ויש הרבה שהוציאו שם רע לעסק הזה.

ניתן להעריך גם את הקילומטרז על פי המצב הכללי של הרכב , לדוגמא אתה מוצא רכב עם קילומטרז נמוך תן מבט ראשון לכיוון ההגה במידה והוא בלי כיסוי תיראה עד כמה הוא מקולף סביר להניח שרכב שעבר קילומטרז רכב ההגה יהיה במצב פחות טוב.

בבדיקה למשל אם מתגלה בלאי גדול מידי שנשמע לא סביר לקילומטרז נמוך אז תתחיל לחשוד ולבדוק טוב טוב.

ברכב עם צג דיגיטלי קל יותר לזייף קילומטרז על ידי חיבור למחשב ניתן להקיש שם כל מספר שאתה רק רוצה אפילו את תאריך יום ההולדת שלך , מספר הטלפון שלך ואפילו את הת"ז שלך :lol:.

פורסם

מי שכתב שמכון הבדיקה לא יכול לעלות על זיוף קילומטרא'ז ממש לא דייק בתשובתו.

תלוי כמה ק"מ הורדו.

אם הרכב נאמר נסע 200,000 והורידו ל-100,000 אז בבדיקת קומפרסיה בלאי המנוע שיתגלה יהיה גדול משמעותית אלא אם מישהו ישים לך תוסף שמן דבש לפני בדיקה (כן,גם זה קורה-לרמאויות ונוכלות אין סוף).

אם הורידו מעט קילומטרא'ז או החליפו את השעון לא בטוח /לא סביר שיתגלה הזיוף.

אם לרכב אין ספר טיפולים מסודר והק"מ נמוך באופן משמעותי יחסית לממוצע הנסיעה כנראה שהיה שם זיוף,אלא אם יציגו בפניך ספר טיפולים חתום ממוסך מורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איך מורידים? לא שאני רוצה להוריד, רק לידע כללי.

אם אפשר לקבל תשובה מפורטת לגבי כל התהליך כולל הדגמה, תודה.

אני מעוניין במידע איך לפרוץ למכונית, רק תלמדו אותי איך פותחים מנועלים, מנתקים את האיתוראן, ועוקפים את האמבולייזר. כל המידע ישמש אותי לתאוריה בלבד, לא שאני אגנוב מכוניות או משהו.אם אפשר סרטונים(עדיף סרטונים ביוטיוב על מרצדס S CLASS 2004 )

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני מעוניין במידע איך לפרוץ למכונית, רק תלמדו אותי איך פותחים מנועלים, מנתקים את האיתוראן, ועוקפים את האמבולייזר. כל המידע ישמש אותי לתאוריה בלבד, לא שאני אגנוב מכוניות או משהו.אם אפשר סרטונים(עדיף סרטונים ביוטיוב על מרצדס S CLASS 2004 )

זה מאוד פשוט, אני מוכן להחליף איתך מידע בפרטי. 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
איך מורידים? לא שאני רוצה להוריד, רק לידע כללי.

אם אפשר לקבל תשובה מפורטת לגבי כל התהליך כולל הדגמה, תודה.

זה ממש פשוט...

מעבירים לרוורס ומתחילים לסוע כמו מטורפים

מתישהו, זה ירד!!! :roll:

----

פורסם

לעניניינו. שמתי לב שהפנסים של האוטו שחוקים, דהויים כאלה. הכוונה - לא שקופים.

או שהוא צבר שעות טיסה רבות, או שהם דהו בשמש, מקווה שמדובר במקרה השלי.

פורסם

עוד עצה טובה,אם יש לך חבר\מכר שהוא מכונאי שאתה יכול לסמוך עליו קח אותו איתך שאתה הולך לראות את הרכב,הוא יוכל לתת לך הערכה למצב הרכב לעומת הקילומטרז'.

אתה יכול למצוא רכב עם 100K שהמצב שלו מעולה ואתה יכול למצוא רכב עם 50K שהמצב שלו בקנטים.

זה תלוי בהרבה פרמטרים.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...