Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי רוצה להחליף את הרכב שלנו - audi a4 2003.

התקציב עומד על 240 אלף ש"ח מקסימום.

הלכנו לסוכנות ונסענו על הa4 החדשה אך זה לא התאים לנו. אין כל הבדל מבפנים ועדין היא צפופה מדי.

אנחנו 5 במשפחה - 3 ילדים.

חיפשתי באתר yad2 רכבים. התעניינתי בעיקר ב A6.

הבעיה שאני לא כ"כ מבין במכוניות ואני בטוח ב-100% שעוד מכוניות פתוחות בשבילנו עם התקציב הזה.

מישהו יכול להמליץ לנו על כמה מכוניות?

שלא יעלו על 240 אלף ש"ח.

לא חייב רק גרמני אבל רצוי.

פורסם

מישהו חתיך (אגב - שם מטופש להחריד - אנחנו לא לאבמי או משהו כזה) - ערכתי לך את הכותרת, שים לב לכתוב לפי כללי הפורום.

נשמע כאילו אתם רוצים רכב מרווח לחמישה, ודבקים ברכב סדאן משפחתי רגיל. יש מגוון אדיר של מכוניות חדשות ומשומשות בתקציב הזה, כך שתצטרכו לצמצם את המבחר מעט באמצעות נתינת מאפיינים שחשובים לכם ברכב.

ד"א, בתקציב כזה אפשר לרכוש גם מכונית חדשה שתתאים וגם מכונית משומשת - וגם בנושא זה כדאי שתחליטו.

בגדול אם יש זיקה לרכב גרמני ו-A6 משומשת היא אופציה אפשר גם ללכת על מרצדס E או ב.מ.וו 5 משומשות. אפשר גם ללכת על פאסאט חדשה אם זה מדבר אליכם, אבל אישית הייתי מעדיף את המונדיאו החדשה בגרסה המאובזרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה על הכותרת.

אבא שלי יותר מעדיף מכוניות חדשות..אבל אין הרבה במחיר הזה..

ה-a6 ראיתי ביד שנייה ניראת אחלה מכונית.

מרצדס E קלאס מרווחת? איך הנהיגה שלה? מה יותר עדיף אותה או את הaudi?

bmw סידרה 5 אחלה רכב אבל ביד שנייה המחירים מאוד גבוהים..נעים בין 300-400 אלף ש"ח.

הפורד מונדאו החדשה יפה מאוד! יש אחת ברחוב. ניראה אחלה אוטו.

נעשה עליה נסיעת מבחן.

ד"א זה הכינוי שהיה לי בראש באותו רגע :| נשנה אותו עם הזמן..:-)

פורסם

יש לך אפשרות ללכת על הקאמרי החדשה. אם אני לא טועה, הגרסא הבסיסית נכנסת בתקציב.

או שאתם יכולים לחפש את הגרסא המפוארת כיד שניה. לדעתי תוכלו למצוא אחת 2007 שתכנס לכם בתקציב.

רכב גדול, מאובזר, מפנק מאוד!

מומלץ בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...