ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני נוהג ב-VOLVO כבר 13 שנה ועברתי 3 דגמים 940,244,144 ואני דיי מאוכזב כל הזמן יש מה לתקן בהם , אני אוהב את הבטיחות והנוחות שלהם כל השאר על הפנים, החלטתי לעשות צעד גדול מבחינתי, ולעשות שינוי, אני אוהב רכבים אמינים חזקים ומפנקים,ושעליות אחזקה לא יהיו יקרות,שמתאים ל-5 נפשות ויותר ולא משנה אם פרטי,4X4,מיני וואן,התעניינתי בגיפים של רובר הריינג,ודיסקברי, וגלופר, ולנד קרוזר שאין לי תקציב היא יקרה, הבנתי שהאחזקה יקרה,ולא יודע מה עדיף בנזין או דיזל או גז לריכבי שטח כאלה, התעניינתי בטויוטה קמארי 2001/2,אוונסיס,קורולה. וחשבתי שמצאתי את מבוקשי,ואז ניכנסה לתמונה הניסאן מקסימה ומשפחתה שעשו רושם של אמינות עם בעיה של סחירות, ועירערו את כל מה שגיבשתי קודם על טויוטה…
הודעה אחרונה מאת אודי ורק אודי, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברייה. יש בק\רשותי כ 30000 שח לרכישת רכב. אני מחפש רכב לזוג צעיר + פעוטה. כרגע אני שוקל ברצינות רבה את הפיאט פונטו ספייס שנת 2001. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת huber, -
חידוש רשיון
מאת elinoyb1- 1 תגובות
- 841 צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש רכב ישן,הוא עדיין לא רשום כאספנות במשרד הרישוי והוא עומד כבר כ-8 שנים באותה נקודה. בדקתי את הרכב במשרד הרישוי והוא מופיע "הורד מהכביש על תקנות תעבורה". בבדיקה נוספת שערכתי באתר האינטרנט של משרד הרישוי ניסיתי לבקש חידוש רשיון רכב,וקיבלתי תשובה כי לא ניתן לחדש את רשיון הרכב בגלל שרשיון הרכב בוטל. ברצוני לדעת מה המשמעות של הדברים הנ"ל ואם אפשר בכל זאת לקנות את הרכב ולהעלות אותו על הכביש בחזרה. אשמח אם מישהו מהמועדון עשה דבר דומה בעבר ויכול לשתף אותי בכך. בתודה אלי. 050-9839416 [email protected]
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
אישתי ואני החלטנו לשנמך את הסיויק 2004 לטובת הפוקוס אוטומטית 2002-2003 (עניין של 20,000 ש"ח). התקציב הוא סביב ה- 55K לטובת העניין. מעבר ל400 סמ"ק, הספק וצריכת דלק שונים... האם האמינות של ה- 2 ליטר שונה? שמעתי על בעיה של התאמת מנועים? אשמח לייעוץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת nivniv10, -
יעוץ לפני קניית פורשה 911 קררארה. 1 2 3
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות פורשה 911, כבר מצאתי מוכר באיזור הרצליה, לפני הקניה, אני רוצה לשאול אם המכונית שווה את הסכום שאני משקיע עליה? סכום לא מבוטל של 735 אלף ש"ח. המכונית כנראה תשמש אותי ואת הבן שלי לנסיעות בעיר. תודה מראש, מאיר.
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
מפחד לרכוש רכב, האם ניתן יהיה למכור אודי TT יד 5? [כותרת מטוייבת]
מאת Guest לא רשום- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה לאלו ממכם שמבינים קצת בשוק של ה TT. יש לי הצעה לרכוש TT שנת 2002 עם קילומטרז' יחסית נמוך ויד רביעית. אבל אני מפחד שיהיה לי קשה להיפטר ממנה אחרי זה בגלל שכשאני אמכור אותה אני אמכור כבר יד 5.. מה אתם אומרים? אני מפחד בצדק או שבגלל שככה המכוניות האלה הולכות לא צריכה להיות יותר מדי בעיה? צריך לציין שהאוטו בצבע שחור (כי נדמה לי שזה קצת יותר נדיר אז אולי זה ישפיע על המכירה..) בבקשה אני ממש צריך את העצות שלכם אני לא יודע מה לעשות! תודה!
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. מעוניין לקנות רכב מסוג סוזוקי בלנו שנת 96-98.רכב בין היחידים שמוצא חן בעייני מרכבים עד 30000 ש"ח.רוב התגובות מאנשים שיצא להם להפגש עם בלנו שאוטו מצויין. הייתי רוצה לדעת קצת יותר(דברים יותר מדויקים,לא רק שהוא מצוין)על הרכב: -האם אוטו חסכוני? -האם אוטו אמין ויושב טוב על הכביש? -אוטו בעיתי או לא? -תחזוקה כללית,יקר או לא? אשמח לשמוע דברים חדשים וחשובים לפני קניית רכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fredrikson, -
פורד פיאסטה אוט' GHIA 2004
מאת Guest לא רשום- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מומלץ ? הרכב יד שניה (יד ראשונה השכרה) עם 90000 ק"מ ואני יכול לקבל אותו בכ-20% מתחת למחירון כולל אחריות לשנה על מערכות עיקריות (ממגרש שאמין עלי). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם חושבים על הרכב? ולמה אין הרבה כאלה על הכביש? המנוע יספיק יחסית שהרכב דיי כבד?
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
לא יודע אם זה כל כך מתאים לפורום פה..אני מתנצל מראש אם טעיתי. השאלה לי היא האם ידיים גבוהות משפיעים על מכירה של הרכב בעתיד, אני מחפש כבר רכב באזור ה3 חודשים ועד עכשיו הדרישה שלי הייתה עד יד 3 מקס, אגב אני מחפש רכבים באזור של 16Vפולו דור ראשון, איביזה, וקולט. עכשיו אבא שלי די מפחד מהעניין של הידיים בידיעה שכנראה הרכב הולך להימכר עוד שנה-שנתיים גג האם יד גבוהה כמו 5-6 יוצרת קושי רב במכירת הרכב, כמובן שבמידה והרכב במצב טוב. אני מבקש רק מאנשים שיש להם נסיום עם נסיון עם מכירה של רכבים עם ידיים גבוהות. ואגב אני לא מבקש לדעת אם זה משפיע על כמה האוטו טוב או משהו כזה אלה איך זה משפיע על המכירה של הרכב בעתיד. תודה ולילט שחר.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
אנא עזרה בפיענוח בדיקת רכב דחוף
מאת Guest גטס- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אנשים לקחתי היום רכב לבדיקה(מכון הדרום) מדגם גטס 05 אוט' מליסינג. בתוצאה של הבדיקה נכתב בעמודה של לא תקין בסעיף שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה רשום ואני מצטטת: "פגיעה מאחור, פגיעת פח דופן אחורית+פגיעה בחיבורלקורה אורכית" הסבר מהבוחן שאמר שהחיבור נפגע ולא השלדה בשבילי זה יפנית לא מבינה זה משהו רע האם זה הורדה בערך הרכב? אם כן כמה אחוזים, האם עדיין לשקול לקנות קכב זה?האם הפגיעה משמעותית כשארצה למכור את הרכב(אם אקנה אותו) בנוסף בסעיף ליקויים בעלי משמעות שולית נכתב בעמודה של לא תקין: תיקון פגושים. ובנוסףבסעיף העברת כח בעמודה של לא תקין כתוב סימנים שבוצעו עבודות בתיבת ההילוכים. כל השאר תקין יחסית. מנהל החברה מוכן להוריד רק 1000 ש"ח עבור תוצאות ב…
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
פונטו SX מול ELX 1 2
מאת יגאל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
(סליחה מחברי המועדון של פיאט שאני שואל פעם נוספת) שלום לכולם אני מחפש בימים אלו פונטו ELX 2001/2 עם זאת, אני קצת מתקשה למצוא ELX ידנית (80 כ"ס) ולעומת זאת אני רואה SXסיות רבות. (60 כ"ס) אני שואל מכאלו שנהגו על 2 הדגמים, כמה עצום ההבדל בעוצמה? האם בשום פנים ואופן לא להתפשר גם אם יש אקזמפלר מצוין של SX? חשוב לציין שאני נוסע בצורה רגועה מאד ויש רשימה ארוכה של דברים שחשובים לי הרבה יותר מאשר עוצמת המנוע. עם זאת - הרכב יטפס בהרי ירושלים מדי יום! אשמח לשמוע במיוחד מכאלו שנהגו על 2 הדגמים ! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
חשבתי לקנות וולוו S80 פשוטה שנת 2003 או וולוו S60 T5 A שנת 2002 אבל אחר כך גילית שהיא יורדת כל כך הרבה במחירון שהיא לא תהיה שווה הרבה אחר כך.... חשבתי על מאזדה 3 לקניה מהחברה 2.0L (ספיריט) האם כדאי לי לקנות וולוו או מאזדה 3?
הודעה אחרונה מאת roi_q10, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי.(מקווה שלא האחרונה) חשוב לי לציין כי לפני שאני כותב את ההודעה הזו עברתי קצת על ההודעות בפורום. אז ככה, אני מתכונן לקנות רכב חדש לאשתי והיא בעיקר נוסעת בתוך העיר נסיעות קצרות. אני מתלבט בין כמה רכבים 1.סיאט קורדובה/איביזה 2.רנו מגאן 3.אופל קורסה 4.רנו קליאו B הדרישות שלי מהרכב הם שיהיה אמין, כמה שיותר חסכוני ושיוכל לעשות נסיעות ארוכות מחוץ לעיר במידת הצורך ולא יחנק לי בעליות. בנוסף אני צריך שיהיה כמה שיותר בטיחותי היות ויש לי ילד ועוד אחד בדרך מה שמצריך גם קצת תא מטען. התקציב הוא עד 25000 ש"ח ומנוע 1400/1600 הגיר לא כל כך משנה. אני ממש מבולבל וממש לא מבין במכוניות, עד עכשיו היה לי רכב מהעבודה ככה ש…
הודעה אחרונה מאת YMALKA, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 996 צפיות
אני מעוניין לקנות מ סוחר סיאט איביזה שנת 2000 עשתה 170 יד3 ידנית... המכור אומר שהאוטו מטופל בחברה + ספר טיפוליים +קבלות שסי נקי בהתחייבות טסט לשנה והוא רוצה עליו 20 k.. דיברתי איתו ושאלתי למה המחיר כזה נמוך הוא אומר יש קצת רעשים במנוע למטה ושזה תיקון של 2000 ש"ח והוא מוכן להוריד על עלות התיקון מהמחיר שזה יוצא בסוף 18 K. הוא טוען שבמוסך אמרו לו שצריך לפתוח את הקרטר ולהחליף שמה מיסב או משהו דומה וזה הכל ...אני לא גדול במכונאות ,יש הגיון במה שהוא אומר ?.. מה יכול להיות המקרה הכי גרוע שיש רעש במנוע ? האם הרכב הזה אמין? חלפים יקרים? מה עלות הטיפולים? שווה לקנות את הרכב במחיר כזה? המידה ולא ...אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ליסינג אמינה ונ…
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של כ-65 עד 80 אלף ש"ח, מ-3-4 שנים אחרונות, שיחזיק ללפחות 5 שנים. גודל: מיני משפחתי (5 דלתות). שימוש: כ-25000 בשנה, אולי קצת יותר. נסיעות בינעירוניות רבות, אך גם עירוניות. שיהיה גדול מספיק לסחוב עגלת תינוק בבגאז'. פקטורים חשובים: בטיחות (4 כוכבים ומעלה), אמינות, צריכת דלק. וכמובן: הנאה מהנהיגה... אופציות שחשבתי עליהן: - אופל אסטרה 2005 - סיאט ליאון 2005 - רנו מגאן 2005 - אוקטביה 2004-2005? (גדולה מידי) גולף - לא יכול להרשות לעצמי, לצערי. אודה לעזרתכם ב: 1. תעדוף הדגמים הנ"ל, עפ"י הקריטריונים שציינתי. 2. המלצות על דגמים נוספים שאולי לא חשבתי עליהם... לא מעוניין ביפנית, אלא אם לדעתכם כדאי ללכת…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב ידני, עם מקדם פוזה בינוני (תמיד אפשר לשפר), חסכוני ואמין (פחות או יותר). מבחינת הפוזה אני יכול תמיד לשפר בזול מאוד (אני עוסק בייבוא קיטים ומערכות סטריאו מאיביי). מבחינת הדלק הרכב חייב להיות חסכוני. האמינות גם חשובה אבל לא ברמת אלמרה וקורולה כי יש לנו במשפחה מוסך. חשבתי על HONDA JAZZ שנת 2002 ידנית, רכב מצוין אבל חיפשתי כבר חודשיים ולא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות. כל הג'אז שיש למכירה הן או שבורות לגמרי, או נמכרות ב8K מעל המחירון (לא שפוי), או שיש להן קילומטראז' של מונית. הרכב לא צריך לעלות 55 אפשר גם פחות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 903 צפיות
שלום לכולם =) הלכתי לראות אוטו אתמול פג'ו 205 שנת 94 הזרקה קיצור בעל הרכב אמר שהאוטו 1300 סמק ואני שכחתי לבדוק רישיונות (אני אבדוק אבל בבדיקה ביום שישי) קיצור הסתכלתי פה ושמה ושאלתי גם קצת וגיליתי שלא היה בכלל דגם של פג'ו 205 1300 בשנת 94 וגם לא ב 92-93 (חוץ מהראלי, שאני בטוח שהוא לא זה) והדגם היחיד 1300 שהיה בעצם זה ב 91 עוד אבל זה היה דגם קרבורטור בכלל ולא הזרקה. מה הקומבינה? אני לא מנוסה בדברים האלו אבל האם יכול להיות שקימבנו בלוק של הדגם משנת 91 עם הראש וכל המכלולים של הדגם החדש יותר? האם שווה לי לגעת בזה בכלל? כי כרגע זה האוטו ששמתי עליו עין. ממש תודה על כל עזרה שתוכלו להציע
הודעה אחרונה מאת ferez, -
-
מאזדה 3 או פורד פוקוס
מאת Guest לא רשום- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אבא שלי אמור לקבל מהחברה שלו רכב והוא יכול לבחור בין המאזדה לפוקוס אני מבין שהפוקוס מרווחת יותר. מה מבחינת השאר? איבזור? נוחות? אמינות וכו'? בכלל איזה רכב עדיף ועוד דבר אחד - איפה אני יכול להשיג נתונים של מרווח גחון (ולא בגלל שאנחנו מתכוונים לרדת איתה לשטח) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי את המונדאו דיזל היקרה אבל... היא עברה לקבוצה 6 לבסוף התברר שאני לא ממש חייב דיזל בגלל שהפרש המחיר די גבולי. אני מלבט בין: 1. סובארו B4 2.5L לקצורי+ (189,900) - סופר מאובזרת וחזקה! 2. פאסאט בנזין 2.0 קומפורט (184,990) - בלי איבזור. 3. פורד מונדאו 2.3 בנזין TITANIUM ב(179,000) - זוכה פרסים וכו.... 4. פורד מונדאו 2.0 דיזל TREND-X ב(176,000) - כנ"ל קצת יותר חסכוני. ככה, המונדאו גדולה מדי, אין לי מה לעשות עם טנק כזה במיוחד שצריכת דלק חשובה לי מאוד. הייתי רוצה פאסאט אבל מבאס בלי איבזור בכלל. סובארו... לא יודע, נראה רכב טוב אבל השאלה עם הוא שווה את הכסף. בכל זאת, סובארו. ד"א מאזדה 6 החדשה, לא בא בחשבון! לא נוגע בצעצוע דא…
הודעה אחרונה מאת Tiff, -
- 3 תגובות
- 712 צפיות
לקחתי פיג'ו 106 לבדיקה והיו כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם ורציתי לדעת מה דעתכם (של מי שמבין כמובן). מה שטריד אותי זה שאמרו שיש מעבר גזים למערכת הקירור ושצריך לנקות את מערכת הקירור למרות שבנסיעת המבחן (גם של הטסטר וגם שלי) לא הייתה שום התחממות לרגע אחד ולא הייתה תחושה של חוסר סחיבה וגם בתוצאות של הקומפרסיה כל הצילינדרים היו בין 29 ל-33 (באותו רגע נתון מקסימום הפרש 3). אז השאלה שלי זה האם יש צורך לחשוש מראש מנוע שיהיה צריך לעשות בקרוב (טענו בבדיקה שכבר עשו בעבר) או שזה בעיקר כיסוי תחת של המקום? והיה סימן לתיקון שלדה מאוד קטן איפה שהוו גרירה החאורי נמצא. כמה זה אמור להשפיע על ההתנהגות אם בכלל ועל המחיר? ובכלל האם שווה לחשוב על קנית הרכב או שעדיף לוותר כי אני לא רוצה …
הודעה אחרונה מאת דינו, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ! אני מתלבט אם לקנות רכב מסוג סיאט קורדובה SX של 99 למכירה 21000, הרכב יד שנייה 100.000 קיימ. דיברתי אם המוכר והוא אמר לי : 1.הרכב עבר שיפוץ או ההחלפה של גיר כולל קלאץ חדש וטיימינג לא מזמן. 2. הרכב עבר פגיעה בכנף שמאלית קידמית ,כמו כן היו מכות קלות פו ושם. 3.ועכשיו הוא משפץ סאן רופ שנהרס ועוד איזה כבל לקלאץ. כמה שאלות: 1.האם כדאי אחרי כול מה שמתואר להתעסק אם הרכב הזה, ואם לא מה הסיבות? 2.האם רכב שהוחלף לו גיר,הגיר החדש יתפקד כמו שהיה או שחבל על הזמן ולא להיתקרב? 3.והפגיעה בכנף,האם יכולה הייתה לפגוע בשאסי?
הודעה אחרונה מאת EXTREM, -
- 29 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
על פניו נשמע מפתה 94,000 ק"מ אוטומט הוא רוצה עליו 19,000 שקל מה אתם אומרים? שווה להשקיע בבדיקה?
הודעה אחרונה מאת tomeryh, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם התלבטתי בין מספר רכבים עד 15,000 ואני מקווה שתעזרו לי פורד אסקורט XR3I '94' סיאט איביזה מנוע 1600 94'/GTI מנוע 200 94' פיאט בראבו כל השנתונים -מה שיענה על התקציב רנו קליאו פיג'ו 106 מיצובישי סופר לנסר 94' מה עלות החלקים? אם יש בעיות שחוזרות על עצמם על חלק מהרכבים ? אני מחפש אוטו שיהיה אמין , אני רוצה שיהיה מהיר ויציב יחסית ,גם שיהיה נוח אני מחפש אוטו שיהיה הכי הרבה פחות במוסך אני יודע שבתקציב הזה אין לי כל כך הרבה אפשרויות ,אשמח לשמוע עצות לגבי עוד מכוניות תודה רבה על העזרהה
הודעה אחרונה מאת דניאל2, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני צריך יעוץ לרכב מסחרי או פרטי לעסק זה חלוקה . לדוגמא: עיתון יומי. פזלתי לכיוון: סיטרואן ברלינגו רנו קנגו אבל ראיתי שכולם גמורים לגמרי בשוק . במיוחד במחירים הנ"ל עם 250 עד 280 אלף קילומטר. אם יש עוד מכוניות אמינות שיעשו את העבודה אני מוכן לשמוע. חשוב לי שהיה חסחוני בדלק טיפולם ושהיה אמין פחות או יותר. לא ממש משנה הגיר. תודה רבה נתי.
הודעה אחרונה מאת דניאל2, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו שכתבתי בכותרת, הכי חשוב אמינות ,אח"כ בטיחות. רוב הנסיעות יהיו עירוניות. תודה, אורן.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
מתלבט בין סוויפט למאזדה 2 1 2
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש, הדרישות שלי הן רכב אמין, קטן (אני סטודנט רווק), נוח. בינתיים ההתלבטות שלי היא בין סוזוקי סוויפט למאזדה 2. היתרון הגדול של סוזוקי הוא שבמבחן דרכים השוואתי בין שני הדגמים הסוויפט ניצחה את ה2 כמעט בכל התחומים היתרון של ה2 הוא שמאזדה נחשבים ליותר אמינים והמראה של ה2 קצת יותר צעיר מה המלצתכם?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב לחברה שלי, ראיתי היום יונדאי לנטרה משנת 1994 מנוע 1800 דגם ה GT הרכב מאוד מצא חן בעייני והתאים לחברתי, נוחה מאוד אני חייב לציין, חזקה והכל עבד בה, הגיר האוטומט עובד ללא כל בעיה, נסע מעולה בעיר ומחוצלה. אך בכל זאת אשמח לקבל מכם ומאלו שיש להם או היה להם בעבר את הרכב, איך הוא מבחינת אמינות, תא נוסעים, חשמל, צריכת דלק? האם יש אילו בעיות מיוחדות מחלות ילדות, כי הרי זה הדגם הראשון של הלנטרה? ואם אפשר לקבל נתונים, כמה כוחות סוס, מה נפח מיכל דלק, תאוצה, תצרכות וכדומה. תודה רבה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני כרגע מחפש רכב לשימוש פרטי ומחפש המלצות על דגמים מסויימים. שורה תחתונה, אני מחפש רכב שיביא אותי מנקודה א' לב', אני לא חובב נהיגה או רכבים גדול, אני פשוט רוצה את החופש והניידות שרכב פרטי נותן. חשוב לי מאוד שהרכב הזה לא יגמור אותי כל חודש, כלאמר רכב אמין שלא ידרוש יותר מדי טיפולים (אני יודע שצריך גם מזל פה אבל תמיד יש רכבים יותר אמינים מהשאר), שלא זולל דלק ושהביטוח שלו לא יקר מדי. מבחינת נוחות וחוויית נהיגה, זה לא הדבר הכי חשוב לי בעולם. כרגע אני נוהג בעיקר ברינו קליאו קלאסיק 2003 עם גיר אוטומאטי (נפח מנוע 1400) ומבחינתי הרכב הזה מספיק גדול, מרווח ונוח. אני הייתי מעדיף להמנע מרכב קטנטן (טויוטה יאריס למשל) אבל לא הייתי פוסל רכבים כאלו או טיפה יותר גדולים (דיי…
הודעה אחרונה מאת angael, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב עבר 120 אלף קילמוטר והוא יד רביעית, במצב פנימי וחיצוני טוב, כל הטיפולים במוסך מורשה. האחזקה של הרכב יקרה? (מנוע 1.6) אני בן 18. יש ירידת ערך בגלל העבודה שהרכב יד רביעית? אם אני אקנה אותו אני אהיה יד חמישית, יש סיבה לפחד מזה? (במכירה עתידית) הבנאדם מוכן לרדת עד 1-2 אלף שקל מתחת למחירון - ל 53 אלף בערך. שווה ללכת על הרכב?
הודעה אחרונה מאת dan22,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 953 אורחים (הצג רשימה מלאה)