Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין סוויפט למאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכאורה המאזדה 2 נראת המנצחת המושלמת.

הכל טוב בה - צריכת דלק, ESP, בטיחות, יופי חיצוני, כח סוס, אורך, 5 דלתות - בקיצור הכל נראה מושלם במחיר שלה.

עד כדי כך שאני ואבא שלי נסענו לשם והינו בטוחים שנקנה, אני הגעתי לשם עם הרגשה שזה ה-רכב, שאני בטוח קונה אותו.

התבוננתי בה ואמרתי "וואו" מרוב שהיא יפה.

נכנסתי פנימה עם המחשבה הכי חיובית, ו...

צפוף להחריד!

המראה הקדמית תקועה לך קרוב לפנים, וגם עקומה כזאת, ואני אישית ישבתי מאחורה זקוף והראש שלי נגע בתקרה (והגובה שלי זה 1.75).

פשוט ביאוס.

פורסם

הכל טוב בה - צריכת דלק, ESP, בטיחות, יופי חיצוני, כח סוס, אורך, 5 דלתות - בקיצור הכל נראה מושלם במחיר שלה.

עד כדי כך שאני ואבא שלי נסענו לשם והינו בטוחים שנקנה, אני הגעתי לשם עם הרגשה שזה ה-רכב, שאני בטוח קונה אותו.

צפוף להחריד!

המראה הקדמית תקועה לך קרוב לפנים, וגם עקומה כזאת, ואני אישית ישבתי מאחורה זקוף והראש שלי נגע בתקרה (והגובה שלי זה 1.75).

פשוט ביאוס.

אני חושב שהמאזדה 2 יחסית מרווחת גם בישיבה במושב הקדמי וגם באחורי, לאחר תהיות ארוכות כמו שלך בחרתי במאזדה 2 שקיבלנו אותה לפני כשבוע ואנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

צפוף להחריד!

פשוט ביאוס.

יכול להיות שאם לא היתה בא עם המחשבות הללו, אולי לא היתה מתפלא וכן קונה אותה.

פורסם
דרך אגב, במגזין אוטו דווקא ה-2 היא המנצחת. גם נגד הקורסה החדשה. :-)

דווקא באוטו ה-2 הפסידה לסוויפט, ולא נבחנה נגד הקורסה. אתה בוודאי מתכוון למוסף של ידיעות שבו הן נבחנו יחד, למרות הבדל של כ-10K במחיר (ובו גם קראתי כמה תיאורים שאני לחלוטין לא מסכים איתם, כמו של-2 התנהגות בטוחה וצפויה במגבלות, עם נטייה לתת-היגוי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה אני התבלבלתי (מרוב המבחנים שקראתי על המאזדה 2 בעיתונים ואתרים שונים) :roll:. באחת מהן המאזדה הייתה עדיפה :-D

ולפותח השירשור - לא יודע למה ציפית בדיוק, אבל זו מכונית סופר מיני. מרווח של אוטו משפחתי או מנהלים אתה לא תקבל, אבל יחסית לקטגוריה, היא אחת המרווחות שיש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...