Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בעקבות בדיקת רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי פיג'ו 106 לבדיקה והיו כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם ורציתי לדעת מה דעתכם (של מי שמבין כמובן).

מה שטריד אותי זה שאמרו שיש מעבר גזים למערכת הקירור ושצריך לנקות את מערכת הקירור למרות שבנסיעת המבחן (גם של הטסטר וגם שלי) לא הייתה שום התחממות לרגע אחד ולא הייתה תחושה של חוסר סחיבה וגם בתוצאות של הקומפרסיה כל הצילינדרים היו בין 29 ל-33 (באותו רגע נתון מקסימום הפרש 3).

אז השאלה שלי זה האם יש צורך לחשוש מראש מנוע שיהיה צריך לעשות בקרוב (טענו בבדיקה שכבר עשו בעבר) או שזה בעיקר כיסוי תחת של המקום?

והיה סימן לתיקון שלדה מאוד קטן איפה שהוו גרירה החאורי נמצא. כמה זה אמור להשפיע על ההתנהגות אם בכלל ועל המחיר?

ובכלל האם שווה לחשוב על קנית הרכב או שעדיף לוותר כי אני לא רוצה להיכנס לבור עם רכב שאני רק קניתי.

בכל מקרה תודה מראש למי שיכול לעזור,

דין

פורסם

אם גילו שיש מעבר של CO, תוצר של שריפת דלק, למערכת הקירור, צפה בהחלט לתיקון ראש מנוע.

בנוסף יש את הנתון על המכה בשילדה.

לעניות דעתי, אין לך מה לחפש ברכב הזה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...