Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו SX מול ELX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהניסיון שלי, על מנוע ה 8V, הוא אמין מאוד.

אין לי מושג לגבי ה 16V, אלא רק מדברי אחרים ומשמועות.

בכל מקרה, ההבדלים ביניהם די מוחשיים, גרסת ה- 60 כ"ס תתקשה מעט לטפס את העליות של ירושלים.

זה לא שהיא לא תטפס, אבל על פול גז, אתה תישאר על 90 קמ"ש ברוב העליות, בלי יכולת ממשית להאיץ.

לא יודע עד כמה זה נעים, זה לא יהרוג אותך, זה בטוח.

אחרי הפעם האחרונה שעליתי לירושלים עם הפונטו, אני יכול להגיד שבפעם שאחרייה (אני מדבר על נסיעות מנהלתיות, לא נס הרים)

העדפתי לעלות עם האוטו הפרטי שלי, ואמנם הפעם זה עלה לי בדלק (150 סוסים לא נוסעים בחינם),

אבל מצד שני - הנסיעה, העליות, העקיפות, והסיבובים - נלקחו בקלות יתרה.

אגב, בלי קשר, בכל גרסה שלא תבחר, תדע שאתה יכול להגדיל את מידות הצמיגים עד ל 185.60.14,

מה שאומר - עלייה של שתי מידות רוחב, בהסתמך על גרסת SPORTING (נראית כמו HGT רק עם מנוע 1.4) שנמכרה בחו"ל.

משפר את האחיזה, את הנטייה לתת היגוי, ואת הבלימה - משמעותית. לדעתי - מומלץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שאפילו ניתן לאשר את המידות הרחבות יותר.

הרי אלו מידות מקוריות של היצרן, וכמובן מופיעות בספר הרכב.

!AWDSOME

פורסם
לפי איזו בדיקה אתה אומר את זה?

התשובה לפי :

Only ever buy a fairly basic Punto 60 eight-valve; don't go for the more complex 1·2 16v

עידן כתב:

על כל דעה סביר שתהיה גם דעה שכנגד, משום שכל אחד כאן עונה מנסיונו שלו.

ודרך אגב אין להטעות בכך שאומרים כי שני המנועים נחשבים לאמינים.

אתה כמובן צודק וטוב שכל אחד עונה מנסיונו שלו. הבעיה היא שאנשים כמו "קוף שלג" עונים ללא שום ידע ונסיון ובמקום זה פשוט משמיצים.

נראה אם "קוף שלג" יצליח להביא איזשהו ביסוס להטעיה שלו ש"אין שום קשר בין מספר השסתומים לאמינות המנוע. שני המנועים נחשבים לאמינים."

יהודה

פורסם

מעכשיו אני אפילו לא אטרח להגיב לשטויות שאתה רושם פה. חבל לי לרדת לרמה כזו ללא צורך.

אני גם מצטער שנגררתי עד הלום.

להבא אני אדע פשוט לא להגיב לדברי הבל, אפילו כשזה ממש מעצבן לראות אותם מופיעים על דפי הפורום. מי שחכם יידע לא להתייחס אליהם ואל האנשים שרושמים אותם.

פורסם
התשובה לפי :

Only ever buy a fairly basic Punto 60 eight-valve; don't go for the more complex 1·2 16v

יהודה

יהודה, הג'ון הזה נתן את דעתו כלפי האדם ששאל אותו בלבד!

הוא טען שאין לו שום סיבה ללכת על דגמים בעלי אבזור טוב יותר ומורכבים יותר לא בגלל שהדגמים הללו לא אמינים, כי אם בגלל שאין לילדה צורך בכך. אין שום דבר במה שכתב שטוען שה-16V לא אמינים או אמינים פחות, אלא שה-16V פחות מתאים לאותו קונה שרוכש רכב עבור ביתו היות והרכב יהיה "יותר מדי" בשבילה.

לכן, אני חושב שטענתך אינה נכונה.

אגב, משיחות רבות עם המכונאי שלי ועובדיו (מוסך מורשה פיאט מהמומלצים בשוק) נאמר לי ע"י כולם כי גרסאת ה-16V עדיפה עליהם מהרבה סיבות ושמנועי ה-16V אמינים מאוד.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
מעכשיו אני אפילו לא אטרח להגיב לשטויות שאתה רושם פה.

כמובן ש"קוף שלג" מתחמק מלהראות איזהו בסיס להטעיה שלו. לצערי יש מצב שאנשים כמו פותח השרשור , יגאל , מקבלים תשובות מוטעות מ"קוף שלג" וכנראה אין מה לעשות .

רענן כתב: "משיחות רבות עם המכונאי שלי ועובדיו (מוסך מורשה פיאט מהמומלצים בשוק) נאמר לי ע"י כולם כי גרסאת ה-16V עדיפה עליהם מהרבה סיבות ושמנועי ה-16V אמינים מאוד"

יתכן שלמכונאי שלך יש דעה אחרת. זה קורה. בכל מקרה עיתונאי הרכב ב"דיילי טלגרף" האנגלי כותב גם:

"Go for the cheaper, 02-reg 1·2 8v 60 because it's more reliable than the 1·2 16v."

http://www.telegraph.co.uk/motoring/main.jhtml?xml=/motoring/2003/08/22/emrjon23.xml

כך שהמסר ברור.

כמובן שזה לא אומר שמנוע ה 16 שסתומים לא טוב, אלא שמנוע ה8 שסתומים עוד יותר אמין.

יהודה

• תוכן חדש...