Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 45K ,

נכנסתי לאתר מחירון של יצחק לוי,

והופתעתי לגלות שמחירון בורה 1.6 בנזין אוטו' שנת 2001 הוא 43K

ובורה 1.6 בנזין אוטו' שנת 2000 הוא 36K !!

שאלתי היא מה עדיף או מה ההבדל בין שני השנתונים הנ"ל?

(*שניהם קומפורטליין.)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מה מפתיע אותך? הרכב איבד 15% משנה לשנה, שזה רגיל אצל לוי יצחק לכל המכוניות האירופאיות.

לדעתי, אין הבדלים בין המכוניות.

אם תמצא שתי מכוניות במצב דומה, ועם קילומטרז' דומה, כדאי לרכוש את מודל 2000, ולחסוך 7000 ש"ח

פורסם

ההפתעה נובעת מהמחיר הזול או מהפרשי המחירים בין השנתונים ? לא כ"כ ברור. מכל מקום מדובר, לנסיוני שלי, במכונית מצוינת העולה מבחינות רבות על הגולף, תאומתה המכנית, המתומחרת גבוה יותר.

בכל מקרה נדמה לי שלא תצטרך להוסיף הרבה בכדי לקבל את דגם ה 2 ליטר, העדיף משמעותית.

פורסם

רועי,

הופתעתי מההבדל של המחיר בהשוואה לשנה,

לגבי מנוע 2.0 אין הבדל מבחינת הוצאות/טיפולים/דלק/ביטוח , למנוע 1.6 ?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אביע דיעה שונה משל רועי(ובעניינה של הבורה לא בפעם הראשונה).

הבורה האכילה אותי מרורים קשים מיומה הראשון(חדשה מהחברה אצלי) ועד לכתה(תודה לאל) לדרכה אחרי 7 שנים. אילו היה זה אקזמפלר חסר מזל לא ראוי או צודק היה להביע דיעה גורפת אבל מהיכרות בלתי אמצעית עם הרבה(מדי) בעלי בורות אותם פגשתי במקום העבודה ובמוסכי השרות של צ'מפיון מוטורס אוכל להמליץ המלצה אחת: אל תרכוש לך בורה. גם בעלי המוניות והמורים לנהיגה -אני מדבר רק על מקרים שאני מכיר באופן אישי ולא מפי השמועה-ברחו מהן כל עוד נפשם בם והמירו אותן באוקטביות לדורותיהן (גירים שבקו בבורות סביב 150000 קמ' בממוצע ולרוב לפני, ועוד ועוד) . במחיר שצויין יש שפע אלטרנטיבות בטוחות יותר לכיס. חבל לפרנס מוסכים בכלל ואת מוסכי השרות של צ'מפיון בפרט.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לא סתם לבורה יש מחיר כזה בייחס לגולף אותה שנה, וזה למה? כי הבורה היה רכב לא מוצלח ביכלל!!!!

וכמו שאמרו מעליי הרכב לא מומלץ,וכבר לא מייצרים את הדגם הזה(בורה).

פורסם

אכן דברי חוכמה,

רק מה, הבורה והגולף זה בדיוק אותו רכב, ההבדל הוא רק במבנה המרכב.

כמובן שגם היום מייצרים גירסת 4 דלתות לגולף, וזה שהשם שלה שונה, לא אומר כלום.

ול DANNY 66 - מעניין למה נהגי מוניות ומורי נהיגה עזבו את בורה ועברו לאוקטביה ? הרי המכוניות האלו משתמשים במכלולים זהים.

לדעתי - בגלל מחירי רכישה ושרות אטרקטיביים יותר, אבל לא בגלל אמינות טובה יותר, כי האמינות אמורה להיות זהה.

פורסם

danny66,

האם תוכל לפרט פחות או יותר את הבעיות הנפוצות?

והאם לכל בעלי הבורה שהיכרת,היו פחות או יותר אותה בעיה?

ולגבי איזה גיר התייחסת ששובק אחרי 150K אוטו' או ידני?

תודה מראש.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

האוקטביה והבורה יושבות על אותה פלטפורמה ולמרות זאת העובדה היא שאוקטביה אמינה ואילו שמה של הבורה מוכפש בכל פורום וכו'. גם במבחנים בינ"ל האוקטביה יצאה במקום טוב מהגולף ומהבורה. אולי הפועלים בצ'כיה עובדים טוב יותר ושותים פחות בירה..?:wink:

הבעיות שחוזרות בהרבה בורות: גירים מתקלקלים(הגירים האוטומטיים!) בסביבות מאה וחמישים אלף קמ' ועלות החלפתם/תיקונם כואבתתתתת, חיישני אלפא מתים טרם זמנם (סיפור יקר למדי), מערכות חשמליות/אלקטרוניות מזייפות (כריות אוויר במיוחד), חלונות שנפלו שוב ושוב(עד לריקול של צ'מפיון), חיישני אוויר במנוע מוחלפים תדיר מדי ועוד.

לבורה הייתי נמנע מלהתקרב. יצא לה שם שמשפיע-בצדק- גם על תמחורה וירידת הערך שלה שהנה גבוהה משל הגולף.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...