רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
רנו רודיאו
מאת CHEVROLET- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם למישהו יש מידע על רנו רודיאו בארץ למכירה? הייתה אחת באיזור חדרה, צהובה שהפכה ללבנה והיא עדיין באיזור מזמן לא ראיתי אותה. אולי למישהו יש מידע עליה? חג פורים שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת CHEVROLET, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 84 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
רק מחשבה
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 828 צפיות
היי חברים, אני נתקל בתופעה מוזרה שאינה מפריעה ל "חיי היום יום" של הרוזנת הקשישה שלי ( קונטסה 900 65', הסיבוב השבועי בשבת ועוד סיבוב תחזוקה בחמישי ) אבל מטרידה את מוחי ללא הרף בחיפוש אחר הסיבה : ההצתה קלה ומיידית (הרוזנת זכתה להתפנק בקיט הצתת טרנזיטור K2543 , קויל חדש ואלטרנטור חדש - מצרף תמונות - במקום הדינמו שהתקשה לעמוד בדרישת שני המאווררים של הרדיאטור - סיפור ישן שכבר זכה כאן בעבר לנושא משלו) , נוסעת נפלא בנועם ושלווה, מנוע עובד עגול ויפה מגרגר בצליל נעים שרק מנוע עם קרבורטור ודיסטריביוטור מסוגל להפיק , בעמידה ברמזור , בפקק בעליות ובירידות הכל תקין שומר על סרק של כ 800-900 סל''ד ( אם להאמין למד הטורים aftermarket ש…
הודעה אחרונה מאת ilanmurad, -
שלום אני מחפש פחח לרכב , לצערי כיום המחירים מוגזמים ביותר וכל פחח שרואה רכב אספנות ישר מעלה במחיר ב40% מדובר ברכב שלא זקוק להרבה פחחות בכלל ומצבו די טוב אם שמעתם או תוכלו להמליץ על מישהו במחירים סבירים,אשמח לדעת תודה
הודעה אחרונה מאת itamar_vtec, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
מישהו מכיר מכונאי לאולדסמוביל או אמריקאיות ?
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
מחפש מקבץ קפיצים פנימי לסוף שבוע. מישהו מאיזור המרכז, פ''ת או משהו בסגנון.
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
1984 גולדוינג 1 2
מאת baiker1- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
1.1.14 שלחתי את הטופס המכוון לרשיון יבוא מחר מעביר את הניירת למשרד התחבורה זהו ומתחיל חיכיון לרשיון יבוא איציק
הודעה אחרונה מאת ranisa, -
- 2 תגובות
- 697 צפיות
שלום יש לי בעיה בכסא החשמלי באולדסמוביל, כאשר לוחצים בכפתורים יש תגובת מנוע, אך הכסא לא זז האם מדובר בכסא הידראולי? איך ניתן לדעת מה הבעיה אודה לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. מבקש המלצות כיצד לשמר את הרכב בצורה הטובה ביותר לשנים רבות. הצבע ברובו מקורי (בן 27) ובמצב לא רע. אנשים שרואים אותו חושבים שהוא במצב מעולה אבל אני רואה את הבעיות. יחד עם זאת, חסר לו ברק, והרבה פגיעות קטנות שנצברו במשך השנים מפתחות חלודה שטחית. מדאיג אותי שהן יגדלו והנזק יהיה יותר גדול בהמשך. אני מעוניין בעבודה רצינית וטובה שתחזיק שנים, אבל מצד שני אני לא רוצה לעשות פירוק כללי של שמשות וכדומה. מבקש גם המלצה לבעל מקצוע באיזור ירושלים. מעוניין קודם כל במישהו שיכול להתאים את העבודה לסוג כזה של רכב ולא למי שמתעסק רק בתיקוני ביטוח. בתמונות ניסיתי לצלם חלק מהנקודות שדורשות טיפול.
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 777 צפיות
אז כמו כל שמי שהחזיק סובארו מכיר את התופעה הזאת שגרמושקות ההגה וגומיות הציריה הפנימיים נקרעות בתדירות שכמעט כל טסט צריך להחליף את כל הסט כנראה בגלל האגזוז שהוא 2 קרניים שעוברות יחסית קרוב לגומיות והם מתייבשות מהר, האם יש גרמושות פלסטיק ולא גומי שלא מתייבשות? והאם גם שהרכב היה חדש על הכביש (באחריות יצרן) הם נקרעו בתדירות גבוהה ?
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
המפגש הצפוני לרכבי אספנות- קבלת פנים לחובב צעיר עם רכב עבר ב "BIG קריות"-שישי 28.3.14 1 2
מאת דודי ff 1- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
כבכל שישי, חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מגיעים למפגש הצפוני בארומה מתחם "BIG קריות" (צומת קריית אתא), החל משעה 16:00. נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, והשבוע - חשיפה ראשונה וקבלת פנים לחובב צעיר ששיקם ושיפץ בעזרת ידידים וחובבים VOLVO 144 קבלת הפנים והטקס בהשתתפות בני המשפחה, חברים ומוזמנים, בשעה 17:15. בעלי רכבי VOLVO אספנות מוזמנים להצטרף עם רכביהם לתצוגה ולטקס החגיגי. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דרושים לפעילות שיווקית רכבי סוזוקי אספנות (או משנתונים קרובים לכך). נא לפנות לאוו-ספידומטר, טל' 03-5616880.
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 778 צפיות
שמש חמה והמון מכוניות וגם חרציות בדרך
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
במידה ולא פורסם כבר בפורום.. מדובר בסדרה של ג'רי סיינפלד שרצה כבר 3 עונות. בתחילת כל פרק הוא מציג רכב אספנות אחר ואוסף איתו קומיקאי אחר. http://comediansincarsgettingcoffee.com/chris-rock-kids-need-bullying תהנו
הודעה אחרונה מאת gsk, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם, כמו הכותרת, אני מחפש חברה שתסייע לי לבצע שילוח של חלקי מתכת ומנוע רבים מאה"ב ,רוב החלקים בגודל לא סטנדרטי והמשקל הסכלל יהיה כנראה גדול ויעבור את איזור ה 150 קילו. יש המלצות? מה כדי לעשות?
הודעה אחרונה מאת sasico, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחר אחרי מסע שיכנועים ארוך מצד בני באג, לרדת מעניין ה 306GTI ולעבור למקוררי אוויר, התחדשתי בחיפושית. הרעיון מאחורי הפרויקט להפוך לדראג-באג מקורר אוויר. אדאג לעדכן כאן את התקדמות ואת העבודה בסדנה של בני ובבית זה הכיוון של הפרויקט:
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 828 צפיות
http://www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/pitstop.html צוות פרארי במהירות שיא חג שמח!!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן ההודעה הזו נרשמת פה מכיוון שאתם מתעסקים יותר ביבוא חלקים מחול לרכבי אספנות אז אני מאמין שיש פה יותר מידע. אני רוצה להזמין חלקי בלימה, דיסקים מחוררים מחורצים. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם המוצר בכלל יכנס לארץ? 2. איזה אישורים אני צריך למצוא ומאיפה? תודה.
הודעה אחרונה מאת oroni123, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
היי רציתי דעת מה הנוהל ביבוא חלפים לרכב יבוא ? אני עוזר לחבר להביא רכב ואנחנו רוצים להבא בו כל מיני חלקים שצריך להשלמתו (שטיח שעונים וכו) מה הנוהל לגבי חלקים אלו מבחינת מיסים?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 891 צפיות
כמה תמונות שצילמתי מהתערוכה.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז יש לי חדשות בשבילכם. אין פלקון או מוסטנג עם ששה צילנדרים. כן, קובי(סו). אתה שצוחק על המספר הזעום של הצילינדרים (ששה) שיש לי במוסטנג ובפלקון, אתה לא יודע שיש בהן שמונה צילינדרים? מההה? תפער פה בתימהון? דאאא, אענה לך. איפה השניים הנוספים התחבאו כל הזמן? בדלתות... בקיצור, בכל רכב יש עוד שניים עד חמישה צילינדרים נוספים, במנעול של הדלת. וכאן מתחיל הסיפור של הצ'ופצ'יק. בפלקון 1960 שלי לא ננעלת הדלת הקדמית של הנהג. בסידרה של הרכב שלי (אחת המוקדמות) יש רק מנעול אחד בדלת הנהג.. בדלת של הנוסע זה "כאילווו" שרבים אגב הסבו לאמיתי. (אבל יש כפתור נעילה). בקיצור, האחד והיחיד הפסיק לתפקד, כלומר הוא בעצם הפסיק לפני הרבה שנים, עוד לפני שקניתי את הכרכרה והחלטתי שצריך לתקן. …
הודעה אחרונה מאת odednn, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, בימים אלה אני לפני רכישה של רכב משנת 86 (סובארו גאסטי) הרכב עומד 14 שנה באותו המקום, בהנחה שהרישונות הוקפאו, האם ניתן להעביר בעלות? עשיתי חיפוש אך התשובות לא ברורות. אחדד את השאלה, רכב בלי טסט שעדיין לא בסטטוס אספנות, האם ניתן להעביר בעלות בהנחה שאין צבירת אגרות?
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
- 0 תגובות
- 676 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-05.04.2014 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע קבלת פנים: קרייזלר ניו יורקר 1967 (התמונה להמחשה) Chrysler New Yorker 1967 הרכב יובא ע"י חבר מועדון החמש – חיים גולן האירוע יתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש , בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל- אביב, ביום ו', 11.04.14, בשעה 17:30, במשולב עם טקס הרמת כוסית לפסח. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת קרייזלר מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 להתארגנות לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל: מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים , טל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
מישהו יכול להמליץ על חברת שילוח בינלאומי שיש לה יתרון או עובדת עם סוכנים באיטליה ? מדובר על רכב שהולך להישלח מאיטליה לאשדוד קיבלתי הצעה של 2300 יורו לרכב אחד במכולה. נראה לי קצת יותר מדי. מדובר בכל זאת על אירופה ולא ארה"ב. וזה עוד ביורו ולא בדולרים. תודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
שלום לכולם. מפרק ראש מנוע במיני לטובת החלפת מובילי שסתומים ותושבות שסתומים שמתאימים לדלק נטול עופרת. יכולים להמליץ לי על בעל מקצוע? תודה אבי
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
המפלג החדש שלי
מאת אדמסקי- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלומות, בשעה טובה הגיע שבוע שעבר המפלג האלקטרוני החדש שהזמנתי. שבוע בדרך ועוד כשבועיים במכס (שביתה...) + 120 ש"ח לממשלת ישראל והחבילה בידיי. בשבת פרקתי, הרכבתי ו..... לא מתאים! אחרי צרור קללות, צלמתי ואני מקווה שהישועה תבוא מכאן. כמובן, ששלחתי מייל לחברה. אז את העצה הזו חסכתי לכם. מצולמים החדש והישן וכן הקצה הפנימי בתוך הבלוק של המיני. הבעיה היא הקצה של המפלג- בישן יש 2 רוטורים עבים ובחדש דקים. למה זה תמיד חייב להיות מסובך?! זה שילוב של רכב אספנות והתוצרת הבריטית... כל פעם אני לומד לשם לב למשהו זניח שלא לקחתי בחשבון.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
'בתים פתוחים' בסתרייה- שבת- 29.03.14 לחברי מועדון החמש, תושבי סתריה שמחים להזמינכם למושב להיות חלק מאירועי "הבתים הפתוחים" שנחגגים כל שנה באביב. נשמח מאוד אם תוסיפו לצבעים ולצלילים השמחים שיהיו כאן עם מכוניותיכם היפהפיות. ובזמן שהאורחים ישטפו את העיניים, אתם מזומנים ליהנות מארוחת בוקר כפרית מפנקת מתחת לצמרות העצים: לחם כפרי תוצרת בית, סלטי ירקות גינה שמחים, פלטת גבינות עשירה, מיצים בריאים מהטבע ועוד. התצוגה תתקיים ביום שבת, ה 29/3 בין השעות 10:00-12:00. נבקש מהחברים להגיע עד השעה 10:00. החנייה במתחם מגודר המיועד למועדון החמש. החברים יוכלו להשאיר את הרכב במתחם המגודר גם אחרי השעה 12:00. ארוחת בוקר זוגית תוגש לכל מציג באירוע ומותנית בהרשמ…
הודעה אחרונה מאת boaz914, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 99 תגובות
- 42.4 אלף צפיות
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות זרועות לווישרים לאלפא סוד המוט שיוצר מהמנגנונן המסתובב זהו מוט משונן יוסי 0544400415 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yossihana,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans