רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חבר מעוניין להיכנס לתחום, ומתעניין ב- MG MGB משנות ה-70. האם אתם יכולים להמליץ על מוסך באזור המרכז, שיכול לטפל ברכב כזה? תודה רבה, אייל גרוסמן
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?t=859409
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
החלפתי מושבים ברכב למושבי עור ורקום עליהם סמל שונה מהרכב שלי ורציתי להדביק סמלים מבד על הריקמה , איזה דבק מומלץ? וגם עמיד בחום של רכב בקיץ ? ומהיכן ניתן להשיג סמלים מבד באיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזל טוב למשפחת ביבי אשר צירפה היום הארלי סופטייל אספנות בציר 1984 שהגיע היום קצת עייף מתלאות הדרך יקבל השבוע טיפול אוהב ויחס חם ושבוע הבא יצא כבר להכיר את סביבתו החדשה.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת מרצדס SSK רפליקה (התמונה להמחשה) MERCEDES SSK REPLICA הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש ערן לנסקי ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 7.3.14, בשעה 16:45. אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – חן פרחי. בעלי רכבים מתוצרת מרצדס מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבת שלום, לרכב שלי מותקנים כסאות מקדימה- הנהג לא מקורי ומהדגם הנכון (סקי כחול ישן ללא תמיכת ראש) וכיסא נוסע מקורי שחסרה לו תמיכת הראש. הילל הציע לי זוג כיסאות של רכב מודרני (סוזוקי) ובמחיר טוב. אני די מתלבט מה לעשות- א. למצוא זוג כיסאות מקוריים מהדגם הנ"ל עם הריפוד הנכון יעלה הון ולא בטוח שאמצע. ב. האם מותר להתקין כסאות מודרניים? זה דורש אישור מסויים מלבד ההכנה בשאסי? ג. אם מישהו עשה זאת? אילו כיסאות מתאימים למיני- זה חייב להיות מדגם קטן ו-3 דלתות (מתקפלים). משהו כמו 206, 205, פונטו,סוויפט...
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, במקרה הגעתי לאתר הזה באנגליה. הם מתמחים בנושא של הסבת מפלגים ישנים להצתה אלקטרונית. אפשר לקנות קיט פשוט במחיר של 24 פאונד (אני בדקתי למיני) שמתישב על המפלג הקיים, ואפשר להוסיף עד למפלג קומפלט, כויל, כבלי הצתה ועוד. הכל נשלח בדואר ממלכתי אוירי ומגיע תוך 5 ימי עסקים מרגע סיום הטיפול. יש להם מגוון רכב של רכבים שהם מטפלים בהם. את היתרונות של מפלג אלקטרוני לא צריך לפרט- אמין, חסכוני בדלק וצריכת חשמל, מדויק יותר, ביצועי מנוע גבוהים יותר ועוד.... http://www.simonbbc.com/ עבור המיני הסט שלהם של לוקס זול בחצי מחיר מזה שמציעים במיני ספרס... בהצלחה, מקווה שזה יעזור לעוד אנשים שהתלבטו.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 9 תגובות
- 21.4 אלף צפיות
הייי הרכב עומד 5 שנים. מלא חלודה ולגבי מנוע בטוח צריך שיפוץ. אין לי מושג איך להתחיל.... אשמח להמלצות לפחחות (באיזור הקריות חיפה ) כולל מקורות בארץ או בחו״ל לגבי חלקי חילוף. איציק
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במלון גני דן ביום שבת 08.03.2014 המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. למעוניינים- ארוחת בוקר עד השעה 10:00 , בעלות 60 ש"ח לאדם. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלוש אדומות וארבע פייבריות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נפגשים כרגיל החל משעה 14:00 ועד שנמאס. יהיה שמח ומבדח. הטוביה רח' שושן 4 י-ם. להתראות רן.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם . האם מישהו בפורום שמע על קלאסיק אוטו ? לאחר בדיקה באתר יד 2 יש המון מודעות של יבוא רכב . האם מישהו מכיר? הביא דרכם רכב לארץ ? לאחר יצירת קשר איתם פשוט אומרים דגם שנה וסכום הם מחפשים שולחים את הרכב לבדיקה בארהב . טופס הבדיקה מגיע ללקוח ומשם מחליטים . האם יש מקום לדאגה? למה לשים לב? אני מחפש רכב אמריקאי משנות ה 70 בסגנון הקאטלס סופרים קופה -קאמרו -טרנס אם - שוול בתקציב של 40-50 K בודי ושלדה ללא ריקבונות וחלודה, ועדיפות למנוע 350 מניעה ונוסעת . מצב פנים לא כל כך חשוב לי. (צריך שישאר מה לעשות אבל לא רוצה להיכנס לפרוייקט גדול מידי .
הודעה אחרונה מאת DvirG, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 27.4 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לחדש את הגומי סביב הדלתות במיני שלי. הגומי נראה לי די סטנדרטי- צד אחד מוקשה ומתלבש על הריתוך של הפח וחצי שני רך וגמיש לספוג את הסגירה והאטימה. האם זה משהו שאפשר לקנות לפי מטר? מישהו מכיר מקום באיזור חיפה/השרון/ת"א... חלק עליון של האיטום חלק תחתון... תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- 1 תגובות
- 835 צפיות
בשעה טובה אני מחליף את מערכת הבלימה מתופים ל..דיסק השגתי מערכת של מטרו. שאלה:הנבה גדולה על הציריה של המיני. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת chtbeh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זוג של DCNF. סה"כ 4 לועות רעבים מישהו עם סבלנות וניסיון מוכח. לא לפי האוזן, זה גם אני יודע לעשות. עם כל מדידות הואקום בכל פינה אפשרית ובמידת הצורך, התאמת דיזות. קרבורטורים כאלו היו מגיעים בין היתר על מטרה ו-x1/9 באזור המרכז. בנוסף, אצטרך משאבת דלק חשמלית בלחץ נמוך וכמובן רגולטור מתכוונן שיודע לעבוד ב 2-3PSI. איפה כדאי לקנות ואם יש המלצות לדגמים ספציפים. תודה חברים. אודי
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עד איזה סכום יבוא חלפים מחו"ל פטור ממכס ? יש מגבלה שנתית ??
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שישי מחייך היה לנו, עוגות, יין וקולטורה מוטורית מהצד הנכון של המפה: אורחות חדשות הגיעו בפעם הראשנה לרחבה, אי אפשר היה לעבור על כך בשתיקה. ההילמן מינקס זכתה למסכת הסטורית רחבה מקובי שלא פיספס פרטים. היגואר היחודית קיבלה גם היא את מנת ההיסטוריה שלה, כך זה נראה: הפיאסטה היפיפיה של שי עברה מקצה שיפורים, עכשיו היא יפה מתמיד:
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי כולם אני מחפש מקום לקנות ג'נטים לאמריקאית 4X100. (סגנון ג'נט הפוך. או עמוק אפשר לומר). אם אפשר לומר על מקום בו מוכרים ג'נטים כאלו או יד שנייה אם למישהו יש. וכמו כן צימגים עם כיתוב לבן מהחברות האלו: bf goodrich good year cooper dunlop general mastercraft וכו... מידת צמיגים-- 15\60\225 או 15\60\235 אני מחפש אנשים שיש להם את הצמיגים האלו במלאי, ליבואנים בארץ אין צמיגים במידות האלו עם כיתוב לבן. תודה מראש למי שעזר! אסף.
הודעה אחרונה מאת theoFFbits, -
מדינת משטרה 1 2
מאת בני זהר-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
בשנה האחרונה שוטרים עוצרים אותי כשאני נוהג בפונטיאק השחורה בכל מחסום ובלילות כל ניידת מסמנת לי לעצור והשוטרים מבצעים חיפוש יסודי באוטו הגשתי תלונה בענין למפקדת פיקוד העורף וכעבור כשבוע קבלתי תשובה ובה נאמר כי כיוון שאני נוהג ברכב של ראש אירגון פשע אני נחשב לבדוקאי ולכן עוצרים אותי ואפילו חשבו לגרוט את הרכב הלכתי למשרד הרישוי ומצאתי שהרכב היה יד ראשונה ב1939 בבעלותו של באגסי סיגל יהודי יקר מייסד העיר לאס וגאס שנירצח בדמי ימיו השם ינקום דמו אז רציתי לשאול מה עושים במקרה כזה והאם לגרוט את השברולט 1927 שלי שהייתה יד ראשונה של עוד יהודי יקר מאיר לנסקי ז"ל ברצוני לציין שאני אדם שמרן שלא מחפש בעיות
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כארבע שנים, רכשתי אודי 80 שנת 84, יד ראשונה, מבחור חביב ביותר, בן 92 שהחליט לסיים את פרק הנהיגה בחייו ולתלות את הרישיון על הקיר. הרכב היה במצב מצויין, צבע מקורי, ריפודים מקוריים, לוח שעונים נטול סדקים, מזגן וקילומטרז' נמוך. עם הזמן התקנתי לו הגה הידראולי, שפצתי את הקרבורטור ונסעתי עליו כשנתיים בהנאה רבה ככל שמנוע ה-1800 סמ"ק יכול היה לספק. לאחר כשנתיים, מאחר ונקנו רכבים אחרים, הרכב הועמד בחנייה והמתין למועד הסבתו לאספנות וב - 1/1/2014 שונה הסטטוס לאספנות. הרכב נגרר למוסך, עבר יישור קו, כולל החלפת כל הרצועות, החגורות, הגומיות והצינורות, עבר את הרישוי השנתי ונסעתי שמח וטוב לב לביתי. חודשיים הספקנו להנות מהרכב. במוצאי שבת האחרונה של חודש פברואר, לקח הבן את…
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהמשך לתערוכת האופניים המתקיימת כעת במוזיאון העיצוב חולון ואשר עומדת להסתיים (ואני ממליץ מאוד לבקר בה) אירגנתי תצוגה של טילונים, ולמה? בתערוכה יש תצוגה של אופניים מתצורת הארץ חרש אופן, דהר ,מיכלסון סנוניתו מ.א.י מפעלי אופנים ישראליים או כפי שכולם מכירים I.C.M ומכיוון שחשבתי שחייבים להשלים את הפזל אז חייבים לקיים תצוגה של טילונים. פניתי למוזיאון בעניין זה ונענתי בחיוב לבקשתי ואיפשרו לי לקיים תצוגה זו. אז תודה להנהלת המוזיאון ובמיוחד לאמנון איש הקשר שלהם מולי שסבל אותי ונענה לכל בקשה שהצבתי לו. והכי חשוב תודה לכל מציגי הטילונים יגאל, עמוס, יורם, ישראל, דני, עידו, גלעד, ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. תודה לצלמים זאב, אנדרי ורוני על הסרטון. תודה למי שסייע בסידור …
הודעה אחרונה מאת MTTN, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים ברשותי רנו 4CV שנת 59, יש מלא חלפים שאני צריך כמו גומיות, הגה, דשבורד, מראות, סמל, ניקלים וכו' אני לא מצליח למצוא חלק גדול מהחלקים שציינתי ואני לא יודע מאיפה להשיג.. יש ברשותי את האופציה לטוס לצרפת בקרוב ואני מחפש חנויות מקומיות עם חלפים וגם אתרים ששולחים לארץ. קיבלתי לא מזמן את האתרים האלה מחברי הפורום: http://www.ichard.fr/accessoires-carrosserie-c-6_14.html http://www.depanoto-boutique.com/catalogue-renault-4CV-depanoto.htm אבל אין שם הכל, אז אם אתם מכירים ויכולים לעזור לי עם כתובות או שמות של חנויות בצרפת/אתרים נוספים שמוכרים חלפים אשמח אם תעזרו לי. תודה, אדי
הודעה אחרונה מאת ויטו, -
כבכל שישי, חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מגיעים למפגש הצפוני בארומה "מתחם ביג קריות". נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, וגם השבוע ברכות, הרמת כוסית ועוגה בחגיגה מיוחדת לחבר וותיק במפגש, לתשומת לב:- היכונו לחגיגת פורים במפגש הצפוני בארומה מתחם "ביג קריות" בשישי ה- 14.3.14. תזכורת :- בשבת ה- 15.3.14 קרנבל פורים במתחם "ביג קריות". את חג פורים לא שוכחים, וכולם למפגש הצפוני בתחפושות מגיעים !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
שלום יש לי חיפושית ואני צריך מנעול הגה טוב או איזשהיא הגנה טובה יש הצעות למישהו אני מהרצליה תודה
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום תהיה שעלתה לאחרונה, במהלך השיפוץ פורקה משאבת הדלק המכנית שמתי לב פתאום, שאין בה צינור החזרת דלק למיכל. גם בקרבורטור אין יציאה כזאת, וגם אין הכנה של צינור חזרה בכלל מתחת לרכב, וגם במיכל אותו הסיפור(למרות שיש צינור ~16ממ ליד צינור המילוי). האם ייתכן דבר כזה ? הרי הגיוני שהמשאבה שואבת תמיד כל עוד שהמנוע עובד. אז מה כמה כבר לחץ יהיה בקרבורטור? ומה הלאה. חשבתי על פיצול עם שסתום שנפתח בלחץ מסוים. מאיפה קונים? מצרף תמונה של הקרבורטור, המשאבה , ושסתום לרעיון. תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני כרגע משפץ CX500 1981 ומתכנן לייבא אותו לארץ. מהחומר שקראתי ברשת הבנתי שצריך להביא מסמך רשמי עם כל הפרטים של האופנוע. התקשרתי היום להונדה ארה"ב והדיספצ'ר לא רצה להביא לי פרטים כי הם לא תומכים בייצוא אופנוע כי האופנועים יוצרו לארה"ב. ?????? מישהו עבר משהו כזה? איזה סיבה אפשר להגיד למה אני צריך את הפרטים של האופנוע?
הודעה אחרונה מאת DvirG, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תהנו: http://www.stanceworks.com/2013/03/beauty-is-not-enough-afshin-behnias-1968-alfa-romeo-gta-1300-junior/
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הסיפור פשוט, מכירים את זה שבחור שרירי גבוה ומרשים בעל חזות מאיימת ומבט מפחיד פותח את הפה ויוצא משם קול צפצפני נערי/נשי משהו? אז ככה זה אצלי באופנוע החדש...תקנות איכות הסביבה העולמיות ותקן קבעו עצמה מסוימת לצופרים החדשים אבל הבעיה שהיא לא תואמת את עוצמת מיזוג האוויר ומערכות השמע במכוניות המודרניות, וככה כשאני מבקש יפה לפנות לי דרך ולהזהיר מפני סכנה ברורה ומיידית יוצא מהצופר שלי קול ענות חלושה של סריס בהרמון המלך.... במפלץ ז.צ.ל היו זוג צופרים מחרישי אוזניים שהיו מעירים מתים משנתם... אז אני מחפש זוג צופרים שעושים את העבודה... רעיונות פתרונות הצעות אשמח לשמוע - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 898 צפיות
נסדקה לי הסעפת פליטה יצוקה . מדובר ברכב מסוג BMW 518 דגם מנוע M10 , האם ניתן לרתך את הסעפת ברתכת ארגון ? והאם הריתוך מחזיק מעמד? נ.ב למי שהחליף מנוע לדגם יותר מתקדם /נפח יותר גדול ויש לו את המנוע הישן בצד ומתחשק לו למכור את הסעפת או את הוונטה (מכאנית ללא חיבור לקלאץ ) אני לא יתנגד .. 0502102004 אסף
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם שאלה למבנים , יש לי רכב אספנות ( סיקס ) עם קרבורטור , האם ניתן לכוון תערובת דלק /אוויר בקרבורטור עם שעון wideband , האינדיקציה שלו מספיק מדוייקת? תודה
הודעה אחרונה מאת dudi oknin,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 195 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- davemustaine87
- בן מיכאל
- פריג'י
- Din Ezra
- 00mei00
- RROONNII30
- MIHAEL
- stx
- Alberrto
- נריה991
- Tom78