רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, הקשישים מזמינים את כל בעלי מותג ג'יפ שמוגדר אספנות למפגש החורף המסורתי. המפגש ייערך בשבת 4.1.2014 באיזור ראש העין שהם. רשמו את התאריכים. זיו
הודעה אחרונה מאת עידן עוזי, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מפגש הסתיו של הקשישים מתקרב. הפעם נצא ליומיים בגליל העליון בתאריכים 11-12.10.2013. נשמח לראות גם חברים חדשים. לפרטים: זיו 050-6233021 מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת jeepeto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום היה טכס הרמת כוסית לחג ולכל המנויים בכותרת והדובדבן שבקצפת היתה קרייזלר ניו יורקר 1967
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם. שאלה לבעלי ניסיון: הרקע: רכשתי יריעת סקאי על מנת להדביקה על חלקו העליון (ושהיה סדוק ותוקן) של לוח המחוונים. נו, אז? הבעיה היא שאזור החלק העליון של לוח המחוונים הוא החם ביותר (ומסיבה זו הוא נסדק ומתבקע במהלך השנים) וההיסטוריה מלמדת שגם הדבקה של הסקאי עלולה לעורר בעיות. אז מה השאלה? איזה סוג דבק מגע יהיה עמיד לאורך זמן תחת השמש הישראלית הקופחת ולא יגרום להיפרדות הסקאי? הכוונה היא, איזה סוג בדיוק? תודה מראש ו... חג שמח!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, ביום ו' , 11.04.14 יקיים מועדון החמש טקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח במקומות המפגש השבועיים ברחבי הארץ- חברי המועדון מוזמנים! בתל אביב , השפלה , קריות , והשרון הטקס יתקיים בשעה 17:30. בנוקיה תל אביב הטקס ייערך במשולב עם קבלת הפנים לקרייזלר ניו יורקר 1967. בירושלים - נפגשים בבנין ימק"א , רח' המלך דוד 26 ירושלים, בשעה 14:00. טקס הרמת כוסית בימק"א ייערך בשעה 14:30. איחולי חג שמח! סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 10 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
המפגש הצפוני מוזמן ע"י ראש עיריית קריית מוצקין, מר חיים צורי (בעלים של רכב אספנות). לתצוגה וביקור ב-"חי-פארק" בשבת ה- 12.4.2014 משעה 10:00 ועד 14:00. רכב אספנות שישתתף בתצוגה, יקבל 4 כרטיסי כניסה חינם לפארק ולגן החיות, ביום התצוגה - "שבת משפחות בכיף". תוכנית המפגש ופרטים נוספים יפורסמו כאן בפורום וברשת המיילים. בעלי רכבי אספנות (גם מהצפון וגם ממקומות אחרים), המעוניינים להצטרף ל"שבת משפחות בכיף", של המפגש הצפוני בחי-פארק בקריית מוצקין, מתבקשים לשלוח מייל לאמוץ [email protected] או להתקשר לדודי 054-5354535. כולם מוזמנים !!! חיזוק לזוגיות: 6 פינגווינים נדירים הגיעו מאוסטריה. נקבות הפינגווינים הנדירות ממין הומבולדט בחי-פארק …
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרמת כוסית לכבוד חג הפסח תתקיים במפגש השרון בגעש ביום שישי 11.04.2014 בשעה 17:30 בדיוק. מוזמנים חברי כל המועדונים, חברים שאינם במועדון כלשהו, וגם אלה שבמקרה מזדמנים למקום... נרים כוסית, ננשנש, נברך ונשמח. כוווווווווולם מוזמנים - לא נשאל אף אחד קושיות. להתראות, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
מדובר על קמארו דור 3 ,כאמור באותם שנים הZ-28 הגיע במקור עם כונסיי מנוע שלדעתי הוסיפו מאוד ואף תרמו רבות למראה הקרבי של הרכב, לי יש קמארו דור 3 מודל 90 מדגם RS שהגיע במקור ללא הכונסים הללו אך לדעתי המכסה מנוע (פרט לכונסים) זהה לחלוטין למכסה של הZ-28 ,האם לדעתכם ניתן להרכיב את הכונסים הללו על הרכב שלי? תוכלו לראות תמונות של הכונסים המדוברים בגוגל .
הודעה אחרונה מאת Boy_Racer, -
שלום, אני מתקשה למצוא את קוד הצבע של האודי 80 שלי. מדובר על דגם GL שנת 1984. אולי מישהו יכול לעזור. מצורפת תמונה שהורדתי מהאינטרנט של רכב עם צבע זהה לשלי, ירוק בהיר. תודה, רונן
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6 אלף צפיות
כבכל שישי, חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מגיעים למפגש הצפוני בארומה מתחם "BIG קריות" (צומת קריית אתא), החל משעה 16:00. נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, ב- 11 לאפריל במפגש השבועי, ברכות והרמת כוסית לחג הפסח + ועוד....... ב- 12 לאפריל "שבת משפחות בכיף" בחי-פארק קריית מוצקין + אירוח קל, ב- 21 לאפריל "גלגלי הזמן" - מפגש מורשת באתר רשות הטבע והגנים, פרטים יעלו לפורום בהקדם. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !! שלמה הגשים חלום אמיתי, והביא לארץ פורד T. מכונית אותנטית משנת 1925. לשלמה …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
חידוש שטיחים
מאת nissman- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אמנם לא מדובר ברכב אספנות (ניסאן מקסימה 2005), אבל למיטב הבנתי אתם ה-מומחים בחידושים ושיפוצים. יש לי שטיחים מקוריים ברכב אשר מתפוררים בתחתית. נראה כאילו התחתית שלהם עשויה מחומר גומי כלשהו אך הוא כבר מזמן איבד אחיזה ומתפורר לחלקיקים שחורים קטנים (מצ"ב תמונה). האם יש חומר\דבק או כל דבר אחר שאפשר למרוח בתחתית השטיחים? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת nissman, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לשתף - יש לי חבר בשם מארק מאינדיאנה, ארה"ב. הוא עוזר לי כבר מעל שנה במשלוחים לישראל (כבר שלחתי מעל 20 משלוחים איתו והכל עובד פרפקט) זה עוזר בעיקר במקרים שהמוכרים לא שולחים לישראל וגם במקרים שרוצים לאחד כמה משלוחים לחבילה אחת. הוא גובה $15 מינימום למשלוח ואפשר לצרף עד 3 פריטים יחד בעד הסכום הזה. אם רוצים עוד פריטים, כל פריט 5$ נוסף. זה מגניב, כי יש הרבה דברים שהם FREE SHIPPING בתוך ארה"ב ואז שזה מצטבר ל 8-10 פריטים, הוא אורז לי הכל, מצהיר מה שאני מבקש ושולח בדרך הכי זולה שיש. במקום לשלם על כל פריט משלוח של 20$, אפשר לשלוח 10 דברים ב$100 כולל העמלה בשבילו. איך זה עובד ? אני קונה באיביי ושולח לכתובת שלו שהפכה לכתובת הDEFAULT שלי אני עוקב …
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש אתר טוב, זול ואמין שנמצא באירופה? במזרח?
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשיטוטי באתר של נעמן בונדד נתקלתי במכונית הבאה. בתוצאות המכרז האחרון המפורסם באתר האוטו לא נרכש, אי לכך זו הזדמנות להציל את האוטו.
הודעה אחרונה מאת oran corolla, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מספר רישוי 9239168
הודעה אחרונה מאת dani peugeot, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במלון גני דן אשקלון ביום שבת 12.04.2014 המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כמו שכתוב, אני מבקש המלצה למקום שמבצע איזון דינאמי של הגלגלים. מבקש המלצה למקום באזור כ"ס, רעננה, הרצליה. אשמח להמלצה למקום מקצועי, אמין וישר (שלא יספר סיפורים שהג'אנט עקום). *אם זה משנה אז מדובר על המגאן שלי עם גלגלי מגנזיום. תודה.
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בשיטוטי באתר של נעמן בונדד נתקלתי במכונית הבאה. בתוצאות המכרז האחרון המפורסם באתר האוטו לא נרכש, אי לכך זו הזדמנות להציל את האוטו.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בישיבת ועד המועדון נבחר דרור בריל ליושב ראש השמיני של מועדון החמש.זמי לוין נבחר לסגן וממלא מקום.נבחרו גם בעלי תפקידים נוספים.ברכות והצלחה לועד החדש שהיא הצלחת כולנו.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
יש לי כמה סדקים בדשבורד ורציתי לתקן ולמלא אותם בצבע כחול,אשמח לדעת עם איזה חומרים להשתמש ואיך לצבוע לצבע כחול? האם מרק עץ גם מתאים?
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חמישי בבוקר, ממש השכם בבוקר, שזה אומר 0700 , נאספנו כ20 ג'יפים, כולם אחרי כמה פעמים "בר מצווה" לפחות, ברמלה ליד תעבורה. מזוודים בציוד שינה, אוכל ושתיה, מתודלקים עד כמה שאפשר + ג'ריקן 20 ליטר נוסף לקראת הטיול העשירי במסגרת ג'יפים קשישים של מועדון רנגלר לייף. לכוון אילת, כבר אמרתי?! . בתכנון לנסוע מאילת, דרך המדבר עד למצפה רמון ומשם הביתה במשך שלשה ימים. מבטים מלאי דאגה ליוו את העמסת הכלים על מוביליות של תעבורה והנה מופיע אוטובוס חדיש, ממוזג, מעמיסים את ארוחת הבוקר וצהרים לאותו היום, כל אחד והתיק שלו ויוצאים לטיול בית ספר... עצירה בדימונה לארוחת בוקר, איש איש ומרכולתו, קפה ובחזרה לאוטובוס. כאן כבר רצות המחשבות, היכן הג'יפים, השלום להם והבדיחות רצות להן. עשו עלינו קופה,…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחבר יש מנורה דקורטיבית בבית. טוען במשנה תוקף שהוא במו ידיו פרק אותה מאוטובוס רק שמאחר שהוא לא בקטע של רכבים או אוטובוסים, הדבר היחיד שהוא יכול להגיד עליו שהוא היה גדול וישן! אז בפינה לשיפותכם, מאיפה המנורה הזו?
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, חברה טובה מהצפון עורכת את חתונתה בסגנון איטלקי, ומה יותר טוב מאשר להגיע לאירוע רכובה על אלפא רומיאו ספיידר אספנות. אין כוונה להשתמש ברכב לצרכי נסיעות מנהלה או סשנים ארוכים, רק צילומים והגעה לגן האירועים. הנהג יהיה בעל הרכב או איש אמונו. התאריך הוא 1 במאי, הגן הוא ליד חדרה. תשלום הוא כמובן מרכיב לגיטימי בעניין. העדפה ברורה רכב בצבע אדום, רק לא שחור בבקשה בדקתי כבר עם כמה חברים אבל לא מסתדר להם התאריך, יש מישהו בקהל שרוצה לסייע? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
זקוק לעזרה עם רדיאטור,צריך להחליף רשת או חדש,מידות 53X45 סמ אשמח לדעת מי יכול לעזור בעניין? תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אני לא מצליח להתניע את המיני כבר תקופה ארוכה. מבדיקה הבעיה כנראה מגיעה מהקרבורטור שמציף. מה עלי לעשות? ניסיתי התנעה עם חצי צ'וק, בלי צו'ק. בדקתי את המצוף- תקין והחלפתי אטם על הדרך... האם יש קשר להחלפת צינורות הדלק? החדשים בקוטר גדול יותר... הקרבורטור עצמו נקי ומסודר, עם מספיק שמן במחט.
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- 1 תגובות
- 729 צפיות
מפגש שנתי אופנועי גולדוינג אספנות שלום חברים וחברות חלפה לה שנה מהמפגש השנתי הקודם ונשאר הרבה טעם של עוד ב-31.5.14 נערוך מפגש גדול עם הרבה אופנועים ומכוניות אספנות של המפגש הצפוני. המפגש יתקיים באנדרטת משמר הגבול.... פרטים נוספים ומנהלות בקרוב בברכה איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. איתרתי באי ביי חלק קוסמטי (משומש) לאאודי 80. המוכר שולח דרך HDL . האם צפויות בעיות במכס? ייתכן שאתבקש להציג אישור משרד תחבורה? האם כדאי לבקש מהמוכר שישלח בדואר רגיל? עלות החלק הינה 27 אירו.
הודעה אחרונה מאת AviR1969, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני שוקל לקנות פורד אנגליה נאמר לי שבעייתי להשאיר רכב אספנות בעיר (ת"א) וצריך חניה מסודרת. מה דעתכם ? תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תחרות יופי של אוטומובילים- חיפה, 1937 (1938?) , יהודה
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Nemesis
- asix
- tan tan
- avargel
- yor2
- malcishua
- RK
- Loder
- איש קיש
- amlh
- דובצע