רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המפגש (http://www.hotsummernites.at/) נערך כל יום שישי שני של חודשי הקייץ בחניה של מקדולדס בShopping City Süd (http://www.scs.at/W/do/centre/shop-detail-mcdonald's_&_mccafe_parkplatz). המשתתפים חולקים את החניה עם הציבור ורכבים קלאסיים אחרים שמופיעים סתם כך אבל איכשהו זה מתפקד... זה היה המפגש הראשון של העונה ולפי הערכתי היו בין 80-100 אמריקאיות... נתחיל עם מבט כללי:
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
המפגש החודשי של מועדון החמש בדרום יתקיים במלון גני דן אשקלון , ביום שבת 10.05.2014 המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן באשקלון, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. ניתן לסעוד ארוחת בוקר בלובי המלון. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 2 תגובות
- 706 צפיות
שלום, ברשותי חיפושית מדגם אמריקאי והמנורות בספידומטר שרופות חלקית, יש אור רק בצד ימין של השעון. הייתי רוצה לדעת איך אפשר להחליף אותן, כיצד מפרקים את הספידומטר מהדשבורד. בתודה, יוסי
הודעה אחרונה מאת ergil2, -
- 0 תגובות
- 716 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש פחח רכב מומלץ באזור הצפון לאלפא קלאסית. יש צורך לעשות פחחות מקיפה, ישנם מספר ריקבונות במקומות הבעייתיים וצביעה מחדש. אני רוצה פחחות ברמה גבוהה מאוד - רמת תצוגה או מתקרב לרמה כזו. אודה לעוזרים!! תומר
הודעה אחרונה מאת tomer_inbar, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ניסיון אחרון בלחפש בעל עסק במרכז הארץ לפני נסיעתי לצפון הארץ. זקוק לריתוך אוזן בבלוק מנוע.
הודעה אחרונה מאת Dan_Ashkenazi, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא ברור לי איך זה עובד, מישהו מכיר או יכול להסביר?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 842 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4516582,00.html גם מכוניות מהתקופה מעניין בסרט הראשון דקה 20:52 מתחיל מצעד רכבים קלאסיים נכון להיום דודגים,לארק,קרייזלר ניו יורקר ,סיטרואן DS ועוד
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשני המשלוחים האחרונים ,שקבלתי מגרמניה באמצעות DHL, הופיע בחשבונית סעיף ובו רשום : - עמלת הוצאת אישורים בסך 125 ₪. כשהודעתי לחברת השילוח שאין צורך באישור של משרד התחבורה מאחר והפריטים המיובאים הם לצורך אישי והם במעמד של "שחרור מהיר". הם הודיעוני היום ש : - משרד התחבורה קבע שבכל מקרה יש להעביר את תיאור המשלוח לנציגו על מנת שיאשש שהפריטים אכן נמצאים בקטגורית ה"שחרור המהיר" ולכן הם גובים ממני , על כך, עמלה של 125 ₪. והנה חזרנו שוב למשרד התחבורה שהכין רשימה לשחרור מהיר אבל מחייב שנציגו יאשש שאכן הפריטים הם במעמד זה ואנו משלמים את הקנס בדמות עמלה. אם זה המצב שבו יש אישור עקרוני אבל צריך אישוש לאישור - מה הועילו המחוקקים בתקנתם. אני חושב ששוב צריך לקיים מפגש עם משרד…
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לפורום אני לא גולש פה הרבה, אבל אשמח לקבל דעתכם בנושא. יש ברשותי גולף VR6 ששירתה אותי במשך 12 שנים בנאמנות (יחסית...), האוטו מודל 1998. אני מעונין לקנות רכב חדש היום ואני מתלבט האם לשמור אותו לאספנות או למכור. מצד אחד אני אוהב את האוטו, מצד שני זה אומר "לאחסן" את הרכב, ל-14 שנים... עד שנת 2028! ואז גם יהיה קשה יותר להשיג חלפים לא? ובמשך כל השנים האלה הוא בעצם מושבת לנסיעות עד היותו אספנות? ובכלל האם הרכב הזה יהיה "מעניין" לאספנות לדעתכם? תודה! (השיקול הכספי ממכירה הוא זניח, ונניח גם שיש לי מקום לאחסון)
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום, האם מישהו יודע להגיד מהוא מחירון של מרצדס 230 שנת 1976? דגם W115, מנוע בנזין 2300 ותיבת הילוכים אוטומאטית. תודה!
הודעה אחרונה מאת martinh, -
מועדון החמש שמח להזמין למפגש אספנות ראשון בעיר באר- שבע ביום שישי 02.05.2014 1 2 3 4 6
מאת מועדון החמש- 3 עוקבים
- 75 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
מועדון החמש שמח להזמין למפגש אספנות ראשון בעיר באר- שבע בעלי רכב אספנות מהדרום מוזמנים למפגש! התאריך: יום שישי 2 למאי 2014 , בין השעות 12:00 ל - 15:00. המיקום: בית קפה "קקאו" - מתחם "מול 7" על יד שכונת נווה נוי בבאר-שבע. אחראי המפגש – גדעון (גידי) קדרון 4316861- 054. רכז מפגשים ארציים – קובי בן ניסן 6785688- 054. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לכבוד יום העצמאות, ערוץ 2 מפיק תוכנית בשידור חי על התעשיה הישראלית. כחלק מהתעשיה הישראלית, מפעל אוטוקרס אמור להיות אחד מהמדוברים בכתבה. בהתאם לזאת, הוזמנו חברי פיברקלאב להשתתף בכתבה. לשידור, אנו הזמנו (כמובן בתיאום עם ההפקה) עוד בעלי סוסיתות, וכולנו ביחד אמורים להופיע בתוכנית. לדברי ההפקה, אמורים להיות בתוכנית גם סוג של ראיונות אישיים הקשורים בסוסיתות. התוכנית אמורה להתחיל היום סביב השעה 16:00, ואילו אנו אמורים להופיע סביב השעה 17:00. מקווים להנות ומקווים אפילו יותר שהצופים בתוכנית יהנו.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
משלוח חלקים מהולנד בסכום כולל של 1900 אירו עדיף לקחת עמיל מכס או לשלוח בדואר ? הכי דרמטי זה שימשה קדמית בערך 40על 45 ושלושה צמיגים קטנים כל השאר זה גומיות כבלים וכו
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
שלום לכולם . ביום שישי 2.5 בשעה 16:00 ייצא לדרך המיפגש הענק של אלפא רומיאו קלאסיק ביחד עם מועדון פיאט !!! המפגש יתקיים בחניית מרכז קניות יכין סנטר , פתח תקווה ! בעלי פיאט ואלפא רומיאו מחכים לראות את כולכם! כמובן שכולם כולם מוזמנים !!! בנוכחות בכירי עיריית פתח תקווה . (עריכה) שימו לב ששעת האירוע שונתה לשעה 17:00
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 938 צפיות
לשמיעה לחץ על הקישור המצורף.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כתבה על הסוסיתות ליום העצמאות
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
ייבוא מוסטנג
מאת יגאל43- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 909 צפיות
האם יש חברות שמייבאות את סוג הרכב הזה לארץ ? אם יש . אז פרטים בבקשה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד יום שישי של כיף בנס ציונה, עם מכוניות יפות וחברים טובים . סיגל
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהפתעה הגיעה ווספה חדשה\יפיפיה (תשבוחות על הביצוע) לביקור, ובלי בושות ושאלות מיותרות עלה האדון המסתתר תחת הקסדה לסיבוב (לאחר הסבר\תדרוך קצר). כאשר הווספה שלו נותרה מיותמת ומבוישת מאחור מאמין ומקווה שתמונות נוספות יעלו בהמשך
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 922 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-03.05.2014 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל נציג המועדון במפגש- אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, במסגרת הפעילות הקהילתית של מועדון החמש יתקיים ביום ה' ,01.05, מפגש של מועדון החמש עם כ-7 רכבי אספנות, בביה"ס התיכון המקצועי 'מפתן חרמון' אשדוד. האירוע מתקיים לטובת בני הנוער הלומדים מכונאות בביה"ס. התצוגה תהיה ברחבת ביה"ס בין השעות 1200-1400. כתובת ביה"ס- רח' ברנר 15, רובע ה', אשדוד. חברים שמעוניינים להשתתף מתבקשים להירשם בהקדם במשרד המועדון או אצל נחום קדמיאל אחראי האירוע, בטל' 5211658- 054. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מוזמנים למפגש הצפוני בארומה"BIG קריות", נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70,, כולם מוזמנים !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום התחלתי לחפש סובארו טנדר 4X4 דור ראשון או תחילת דור שני זה רכב שאני אוהב ומעניין אותי.. אם החיפושים הציעו לי אפשרות לקחת טרנספורטר טנדר שהיה של המשפחה ולשפץ.. האם כדיי ? למרות שאני נעול על סובארו? היית שמח לקבל ביקורת כי את הטרנספורטר אני לא מכיר בכלל... צירפתי תמונות על מנת שהצופים יבינו על מה מדובר... תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת niro007, -
הערב נעשה נסיון גניבה של המרצדס שלי! 2:00 בלילה ואני כותב אחרי שחזרתי מהגשת תלונה במשטרה. הרכב נפרץ בסביבות 22:30, אך הגנבים לא הצליחו להתניע אותו ( מוגן ע"י אימובילייזר), ולכן דחפו אותו 50 מטר במורד הרחוב (הרחוב הוא דרך ללא מוצא לכן היו חייבים לצאת אל הרחוב הראשי). שכן שהגיע בדיוק מכיוון הרחוב הראשי הבין שמשהו לא כשורה וחסם להם את הדרך עם הרכב שלו. שני הגנבים עזבו את הרכב ונמלטו על קטנוע. הלב שלי היה בתחתונים כשהשכן התקשר ואמר לי "רד למטה מנסים לגנוב לך את הרכב"!! רצתי בתחתונים, תרתי משמע, עד למקום בו הם נטשו את הרכב, דופק-לב בשמיים! לא מאחל לאף אחד את התחושה של לצאת החוצה ולראות את מקום החניה שבו השארת את הרכב שלך ריק. הערב הכל נגמר בסוף טוב, ה…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 676 צפיות
האזכרה השנתית תערך ביום שישי ה-9.5.14 בשעה 1500 בבית העלמין בלהבים.לאחר מיכן מוזמנים לבית לדליה והילדים. חבריו ומוקיריו מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצטער מראש על המעבר מעברית לאנגלית, פשוט לכמה מהמושגים אני לא מכיר את המילים. החלפתי את הברגים שבראש ה rocker arm לברגים עם אפשרות נעילה. ההוראות לכיוון ה preload הן לסגור את הברגים עד אשר מגיעים לאפס חופש ב push rod ואז לסובב עוד 3/4 סיבוב. אני מסיים כיוון בשסתום מסויים בודק את החופש ב push rod שלו והכל בסדר (אין חופש). ממשיך לשסתום הבא בתור וגם בו אין בעיות מיוחדות אבל כשאני חוזר ובודק את החופש ב push rod של השסתום הראשון אני מגלה שהוא זז לי בין האצבעות. כאילו המרימים ההידראולים מאבדים מהכח שלהם. האם מישהו נתקל בכזו תופעה?
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
מכוניות מתחילת שנות ה 90' כבר בנות 20, מה שאומר שאו שהזמן רץ מהר (ככה זה כשנהנים) או שאנחנו מזדקנים מהר.. אורך חיים ממצוע של מכונית בישראל נע סביב ה 20 לערך, פלוס מינוס, מה שאומר שבקרוב (מאד) רובן המוחלט של מכוניות תחילת שנות ה 90' יעלמו מהכבישים, ואם רוצים שישאר לנו משהו לדורות הבאים, אפרט בקצרה על מה כדאי לשמור, על מה לא ומה שכבר נעלם מזמן.. על מכוניות שנות ה 80' חבל להתעכב; רובן עברו די מזמן לעולם שכולו טוב או עברו אל מעבר להרי החושך, אצל בני דודינו מעברו השני של הקו הירוק. את רובן ניתן לרכוש בסכומים נמוכים יחסית, ולרובן זמינות חלפים טובה יחסית, מה גם שניתן תמיד לרכוש עוד "תורמת איברים" אלת או שתיים. נתחיל מ א' עד ת'. אודי - רוב ההיצע כולל את האודי 80, מכו…
הודעה אחרונה מאת lokimonster, -
איפה קונים שרלק? 1 2
מאת ערן rob-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
עברתי אתמול ביותר מ-5 חנויות לחלפים. במקרה הטוב אמר לי המוכר שכבר שנים הוא לא מחזיק שרלק על המדפים, במקרה הפחות טוב לא היה לו מושג מה זה שרלק. האם לא משתמשים בשרלק היום? מה התחליף? ובכל מקרה, איפה קונים?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1620/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-30-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%A7%D7%99-Y10-%D7%95%D7%99%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%A7%D7%99 קריאה מהנה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
https://www.facebook.com/EarlyFordV8FoundationMuseum?fref=photo
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ