רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום השבוע חוויתי חווה לא נעימה המנוע של הוולוו שלי פשוט נדלק נזק כבד למערכת החשמל אני מפש צמת חשמל ראשית מתחברת עם פלאג שחור בקיר האש ומשם עובר סטרטר אלטרנטור ועוד עם מישהו מכר רכב פורק אשמח לדעת תודה
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 20.2 אלף צפיות
שלום לכול חברי הפורום מה עושים חיפשתי ניסיתי ומיציתי את כול האפשריות שלפי דעתי קיימות מה עושים? איפה מוצאים צמיגים לרכב? אני לפני סיום של רכב אספנות 1976 ואני זקוק לצמיגים ואין בארץ וגם בחו"ל אין לי נקודת אור. אני מחפש צמיג 245/45/15 לאור גודל הגנ'ט של 15 אין כבר למצוא צמיגים. כולם מציעים לי להעלות קוטר גנ'ט אבל אני לא רוצה הגנט המקורי הוא 15 אז נשארים ב15 אבן סלע אשמח לקבל המלצות את אתרים את מקומות בחו"ל והלוואי אפילו בארץ לצמיג כזה( כמובן שאני לא אפנה לרב עם יציעו לי צמיג שונה קצת אבל בקוטר 15) בתודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
שלום לכולם וחג שמח! מיני מודל 76 הוחלפו לפני כמה ימים קויל,פלטינות,קונדנסר ומכסה דיסטריביוטר. הרכב נסע אחלה יומיים והיום בבוקר התחילה תופעה חדשה ומוזרה הרכב מניע בנגיעה, בהילוך סרק המנוע עובד תקין (אולי טורים טיפה נמוכים) אבל ברגע שאני מאיץ או בכלל נוסע במהירות קבועה עם הרגל על הגז ישנה תחושה כאילו הרכב מגמגם או משהו מונע ממנו להמשיך בנסיעה חלקה. כשאני מוריד את הרגל מהגז אז שוב הכל חלק. גם בעצירה ברמזור אז שוב הכל עובד חלק לפי הפתרונים? תודה מראש!! עדי
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתמול היה המפגש החודשי השני לשנה זו (http://www.hotsummernites.at/) והרי התמונות ללא שום סדר והגיון חוץ מגחמות הצלם...
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
גם פה בישראל מתנהלים ימי הדרכה שכולם לימוד נהיגה נכונה, והם מתבצעים על המסלול המדהים בכוכב יאיר. מועדון אלפא רומיאו ישראל בשיתוף בתי ספר להדרכת נהיגה מתקדמת מבצעים הדרכות נהיגה על בסיס קבוע מספר פעמים בשנה. בחלק לא קטן מיום כזה משתתפות גם מכוניות קלאסיות ורכבי אספנות כפי שניתן לראות בתמונות. אירוע מספר 2 השנה בוצע בכוכב יאיר ביום שבת 16.2.13 חלקו גם בגשם שוטף! שאפו על הקלאסיות שעמדו בכבוד במשימה גם בתנאים הלא פשוטים ששררו בשבת האחרונה. את האלבום המלא ניתן לראות בפייסבוק המועדון בקישור הבא: תמונות מאירועים אחרונים ניתן לראות בקישורים הבאים: http://www.facebook.com/iaroc.org/photos_albums?ref=hl#!/media/set/?set=a.434950369911680.99627.1430…
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
-
ערב טוב אני רוצה בבקשה לקבל דעות מקצועיות לגבי ניקוי חול בעד נגד מה כדאי לעשות? כי ראיתי שחלק עושים וחלק רק משפשפים וצובעים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש רחב וצבעוני כהרגלו ועננה שחורה מעל. הקדשנו פינת זיכרון לשלום אלימלך ז"ל, הגיעו חברים ונאמרו דברים לזכרו, בצער.
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למפגש שישיצפוני ב"ביג קריות" הגענו, ובארומה בעשרות חובבי שימור הרכבים ובקהל מבקרים פגשנו. חוויות השבוע מחברים שמענו, ואת שלמה עם העששיות מלונדון ל- FORT T פגשנו, והתאומים למפגש הגיעו, וכהרגלם אותנו הפתיעו. שיהיה שבוע נהדר לכולם. עשרות מבקרים הגיעו למפגש שישיצפוני ב"BIG קריות" להנות מחובבי שימור הרכבים הצפוניים !! תמונות נוספות בפייסבוק המפגש הצפוני לרכבי אספנות, ובפורום החדש "פורום מוסך" בשרשור הנעוץ (דביק) של המפגש הצפוני, במדור רכבי אספנות.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 0 תגובות
- 677 צפיות
היה מפגש נחמד מאוד היו כמה רכבים,והגיע אורח מאוד מיוחד,בני לוי היקר במיוחד עבורך.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 עוקבים
- 115 תגובות
- 28 אלף צפיות
שלום לכולם.... האופנוע: מוטו גוצי G5 V1000 שנת 1984. התוכנית: קפה רייסר, מתלה קדמי הפוך-מתקדם, דיסק כפול, "משולש" ריק ו.. עוד כל מיני... לוח הזמנים: יש זמן... הרבה זמן.. שנה וקצת... האופנוע שנת 1984, מה שאומר שרק בינואר 2014 הוא יוכל להרשם כאספנות ואז הביטוח שלו יהיה בגדר ה"סביר"... לכן, הקצב בפרויקט הזה יהיה איטי למדי ולא "יפריע" לפרויקטים אחרים. בגדול... לאחר הרכבה כללית של מתלה קדמי, בניית מיכל דלק ומושב, האופנוע יפורק לרמת הבורג וייבנה מחדש, כחדש, לרמת תצוגה תוך כוונה לרכב עליו (לא יהיה בסלון, אני מבטיח ) כך או כך, הכל יחודש, ישופץ, יוחלף ומה שבאמצע... להלן תמונות שצילמת לפני מספר חודשים, תיכף אעדכן בעדכניות יותר....
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
כרגיל בעשור האחרון אנחנו ממשכים את המסורת ונפגשים בכל שישי במפגש מוטורי צבעוני. לאחרונה קיבל המפגש אופי קצת שונה ומגיעים בעיקר אופנועים מכל הסוגים ומכוניות מעניינות. ישנם מס' חברי מועדון החמש שמגיעים באדיקות, אז בשבילם ולמענם ובכדי לשמר את האופי החברי והמעניין של המפגש, כולם מוזמנים. אספני רכב בעלי רכב/אופנוע אספנות. חובבי התחום, וכאלה שרוצים לחוות משהו "קצת אחר". נפגשים בכל יום שישי החל משעה 14:00 בפאב הטוביה, רח' שושן 4 י-ם. להתראות.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חבר המועדון היקר ונעים ההליכות - שלום אלימלך ממשמר השבעה, נפטר אתמול בליילה לאחר מחלה קשה. חברי מועדון החמש משתתפים בצערה העמוק של המשפחה , על לכתו בטרם עת. הלווייה תתקיים בשעה 15:00 , בבית הקברות במושב אביעזר. שיירת חברי מועדון החמש עם רכבי אספנות תתאסף בשעה 14:30 מול בית המשפחה , ברח' אליהו שמיר 19, מושב משמר השבעה, ותצא לכיוון בית הקברות. השבעה תתקיים בבית המשפחה במושב. סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת הללי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 682 צפיות
אהבתי מאוד את הסרט, רואים איך משפצים את הרכבים החל ממצב שהם ערימת ברזל ועד שהרכב מגיע למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהמפעל. בסרט מציגים מספר גישות: שימור הקלאסיקה, שיפור הקלאסיקה ובניה של משהו לחלוטין חדש על בסיס הקלאסיקה. ללא ספק, ביפן תרבות מוטירית עשירה מאוד. להנאתכם:
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מתכוון לדבר הזה אפילו יש אתר מוקדש לרכב,
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, נסעתי לקנדה לביקור משפחתי קצר, אבל המפגש ביום שישי בנוקיה היה חסר לי... אז מצאתי מפגש חברים על יד טורונטו, מסודר ומאורגן, וכך היה לי תחליף מסויים... הרבה אוצרות מוטוריים בסביבה. מקווה שתהנו. נחום
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש סט צמיגים במידה 185/70/13 הבעיה שאין להשיג והמידה היחידה שאפשר להשיג ללא בעיה היא 175/70/13. יש מקום שמוכר צמיגים במידה הנ״ל אשמח להכוונה.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכשתי מד טורים לרכב בעלות של 165$ כולל משלוח, וקיבלתי דרישת תשלום מורכבת 24.75$ מכס 28.46$ מס קניה 39.27$ מע"מ נראה לי קצת הזוי כידוע לי אין מכס עד 1200 ש"ח, ומע"מ הוא 18% . אז לפני שאני מרים את הקול על מישהו אבקש התייחסותכם.
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
תצוגת רכבי אספנות של חברי מועדון החמש למען בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין ב-11.06.14 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אירוע קהילתי של מועדון החמש תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין ב-11.06.14 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] ביום רביעי, 11.06.14, בין השעות 19:00-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומעניק לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. בהמשך לשת"פ בין מועדון החמש לביה"ס חברי המועדון מוזמנים להשתתף במסיבה ולהציג בה כ-10 רכבי אספנות במצב תצוגה. רישום מוקדם במשרד המועדון חובה במייל/ טלפונית, עד יום א' 08.06, לקבלת אישור כניסה למתחם הצבאי . יש…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 4 תגובות
- 18.3 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש בנרות בוקסות למוט הילוכים, בוקסות פלסטיק יש אחד כזה מקדימה ושנים מאחורה זה הקדמי: http://www.justkampers.com/211-711-197-front-shift-rod-bush-vw-t2-split-1966-1967-vw-t2-bay-1967-1974.html וזה האחורי שמהם אני צריך שנים: http://www.justkampers.com/211-711-179-shift-rod-support-bush-rear-vw-t2-bay-1967-1979.html כמוכן אני מחפש רילאי לאור קדמי 5 פין: http://www.justkampers.com/111-941-583-headlamp-relay-12v-vw-beetle-1971-on-vw-t2-bay-1971-1979-vw-t25-1979-1992.html אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ אני אודה לו מאוד!(אני יודע שיש בחו"ל אבל זה יוצא יותר מדי לחלק ממש קטן) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני הייתי רוצה לדעת בבקשה על פליימוט ברקודה/קודה מהשנתון -70 עד 74 בארץ האם ידוע על הרכב ה"נל בארץ למכירה או בכלל שיש לאדם מסויים בארץ.. תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבוע טוב, מקווה כי המידע המפורט יסייע למי מהקוראים... לאחר שבשבועיים האחרונים ניסיתי להבין כיצד עלי לנהוג במקרה בו מופיע ברשיון הרכב הערה:"חייב בדיקת מעבדה" (רכב מיושן שלא נסע מעל לשנתיים). אז ככה, לאחר נסיון להבין מה הפרוצדורה, הפנה אותי מכר לבדיקה במכון רכב בחולון, שאצלו הוא עבר בדיקת מעבדה לפני קצת יותר מחצי שנה. בהגיעי לשם התברר ע"י האחראי כי לכאורה היה עדכון בתקנה ומכוני הרכב אינם מורשים יותר לבצע כעת בדיקת מעבדה, ולכן הפנה אותי למכון התקנים בת"א ו/או לטכניון בחיפה. בהגיעי למכון התקנים התברר כי אינם עוסקים בדבר והפנו אותי לנייד של איש קשר של הטכניון. משיחה טלפונית עימו התגלה אדם אדיב, שמסר לי מועד ושעה בו הוא מבצע בדיקות אלו באיזור המרכז. בהגיעי למוסר …
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מצאתי לינק מעניין מתוך מוזיאון בית האוסף לתולדות צ.ה.ל תגללו למטה הרבה. מהמכונית של בן גוריון, יצחק נבון, רבין ומכונית סליק מיוחדת.. http://www.mapah.co.il/04/07/2012/%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%90%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%aa%d7%99-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a6%d7%94%d7%9c-%d7%9e/ תהנו !
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת קרייזלר 300 משנת 1962 (התמונה להמחשה) Chrysler - 300 - 1962 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש - אריק אשפיז ההשקה תתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש, בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, מועד חדש יפורסם בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, דרור בריל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. חברי מועדון החמש בעלי רכבים מתוצרת קרייזלר מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 31 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום אני ואח שלי תאומים בני 19 ואנחנו היינו רוצים להיכנס לעולם האספנות ולרכוש לנו מכונית שנשפץ אותה ניסע בה ונאהב אותה הבנו שהשלב הראשון הוא למצוא מכונת ספציפית ולהתחיל ללמוד עליה ואנחנו לא כל כך יודעים מה המבחר שיש פה בארץ(איזה סוגים יש) אנחנו בעיקר אוהבים חיפושיות ומכוניות אמריקאיות 1)איזה דגמים נפוצים של רכבי אספנות יש בארץ? (בעיקר אמריקאיות) 2)מה אפשר לעשות בבית ומה מצריך בעל מקצוע? שהמכוניות יהיו פשוטות ושאפשר יהיה ללמוד ולשפץ לבד תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אז כפי שאולי חלקכם יודעים (מעט מאוד כנראה), אני אספן לוחיות רישוי די מתחיל. הייתי ביהוד לפני כמה זמן וראיתי משהו שמאוד מפתיע אותי בתור אספן, מאחר ולא ידוע לי כמעט על אספנים בארץ.. אקצר במילים, להלן תמונה (מגוגל מפות): מישהו יודע מי הוא האספן ואולי גם כיצד ניתן ליצור איתו קשר? ואם כבר מדברים על אספנים, אשמח לשמוע על עוד אספנים מפה (על חלק מכם אני כבר יודע ). תודה, עדו נ.ב. סתם כדי להשוויץ, הנה כמה לוחיות חדשות שקיבלתי: מאתיופיה: מאבחזיה (מסתבר שאפילו מדינות לא מוכרות מייצרות לוחיות רישוי משל עצמן) :
הודעה אחרונה מאת idodaniel, -
הי, מחפש פורד טרנזיט משנות ה- 72-74 תודה למסייעים... אבי.
הודעה אחרונה מאת Ramminsky, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 650 צפיות
ביום שישי 4.7.2014 מפגש השרון לא יתקיים בגעש. המפגש יהיה במסעדת זינגר'ס בחדרה, המקום בו היינו גם בשנה שעברה, כחלק מהאירוע השנתי של חברינו ממועדון הפייבר קלאב. יציאה מאורגנת מתחנת הדלק בגעש בשעה 15:30 בדיוק. האירוע מתחיל בשעה 16:00. ניתן להגיע באופן עצמאי. פרטים על האירוע בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529837-4-7-2014-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%91%D7%A8 כולם מוזמנים לאירוע בחדרה - יהיה כייף. להתראות - אבי נוף
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני כמה שנים דובר פה על פחח ערבי מאיזור כפר בידייה שעושה פחחות "כמו פעם" עם ברנר. היה איזה שרשור של איזו פורד ישנה עם הרבה תמונות (אולי פורד אריקה?!) בכל מקרה. מישהו זוכר בי מדובר ? או יכול להפנות ללינק המתאים ? תודה רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש משהו שמתעתד להביא רכב מארה"ב לישראל למטרת שותפות בהובלה. או לחילופין הצעות לחברת שילוח ימית במחירים סבירים מארה"ב לארץ. תודה
הודעה אחרונה מאת shugon29, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב. מהי הדרך המומלצת לצביעת בלוק מנוע ומניפולד ? מה סוג הצבע המומלץ לביצוע התהליך?
הודעה אחרונה מאת ברברון,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 219 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- הרקוליטו
- yuvk
- rolling_stony
- spidrman
- SlowRide
- BoazB11
- gadik6
- IsraCar
- פלוני אלמוני21
- winner
- Yondalar