רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בימים אלו נדרש אני לגשת לבדיקת מעבדה, עקב רכב ללא טסט מעל לשנתיים. הבנתי לכאורה כי רק הטכניון ו/או מכון התקנים מוסמכים לכך?ב באם מישהו עבר כבר הליך זה בפועל בשנת 2014 אשמח לקבל הסבר מפורט?. מה עלות הבדיקה?. כמה זמן נערכת?. דגשים טכניים?. ועוד. תודה רבה למשיבים. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת היונימוג האדום, -
-
חברה לתקינה
מאת uhg14- 0 תגובות
- 651 צפיות
האם יש משהו המבצע תקינה במשרד הרישוי תמורת תשלום?
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל המומחים שלום,אני צריך כנך קד' ימ' לאופל קורסה הישנה שלי. הרכב משנת ייצור 1990, דגם 3 דלת' מה שהופך את האפשרות לרכוש בארץ לבלתי אפשרית. יש למישהו קשרים בחו"ל או אפילו עם יבואן בארץ שיכול לסייע? תודה רבה,עופר.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונה מ1965 שהעלו בפייס-White City - Tel Aviv .
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נניח ואני רוצה להעביר בעלות על רכב שאין לו טסט כבר שנתיים. הרכב מעל 30 שנה על הכביש והוא לא מוגדר בסטטוס אספנות. 1. האם ניתן לגשת לכל משרד רישוי? נניח ואני גר בראשון, האם אפשרי לגשת למשרד הרישוי בראשון? 2. מה הפרוצדורה כדי שהכל יעבור חלק בלי בעיות? תודה, אסף
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
וולוו P1800 1 2
מאת יעקב סימל-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לאחר מסע סביב העולם, העולה החדשה הגיעה לארץ וולוו P1800 ונכנסה לשיקום ושיפוץ כללי. במוסך סימל. היא הגיעה לאחר שקיבלה מכה בכנף אחורית בזמן השהיה שלה בנמל חיפה ובכנף זו החל השיקום .
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייי האופנוע שלי בדרך לארץ, אני צריך להוביל אותו מחיפה לאשקלון. מישהו מעוניין להשכיר באזור חיפה עגלה ליום? או מכיר עסק שמשכיר עגלות? יש לחבר מחיפה רכב עם וו, צריך רק עגלה. תודה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 717 צפיות
בניגוד לשנים קודמות, לא ישוריינו חדרים מראש. נחום מצא מלון ואלה הרוצים להיות בחברותא מתבקשים להזמין עצמאית ועכשיו כי החדרים נתפסים וגם המחיר עולה... הנה הלינק למלון http://bestwesternpa.com/hotels/best-western-inn-hershey תאריכי האירוע הם 8 - 11 אוקטובר (רביעי עד שבת, החל מערב סוכות)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 950 צפיות
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נפגשנו אתמול בנס ציונה לחגוג יום הולדת לילדה שלנו סיגל. נאחל לך שפע של ברכות ואיחולים, ושיהיו לך חיים נפלאים! מצב רוח צחוקים ובירות קרות בשפע כיד המלך
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
31.5 יום שבת החל מהשעה 10:00 באנדרטת משמר הגבול בצומת עירון כביש 65 נערוך מפגש שנתי לכל אופנועי גולדוינג אספנות בישראל העבירו לחברים ולמי שאתם מכירים שיש לו גולדוינג אספנות להצטרף למפגש. במפגש נערוך השקה למספר גולדוינגים חדשים בארץ להתראות... איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל ראה/י עוד אהבתי · כתוב/כתבי תגובה...
הודעה אחרונה מאת y9853, -
מועדון החמש מזמין להשקת MG TF 1250 משנת 1954 ,במפגש המרכזי בנוקיה, ביום שישי 30.05.14 1 2
מאת מועדון החמש- 27 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת MG TF 1250 משנת 1954 (התמונות להמחשה) MG TF 1250 1954 הרכב שופץ ע"י חברי מועדון החמש, בני הזוג טליה ברוקנר וגדי ליבוביץ' ההשקה תתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש, בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 30.05.14, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, דרור בריל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. חברי מועדון החמש בעלי רכבים מתוצרת MG מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:fiveclub@be…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 946 צפיות
קשה שלא להזדהות עם המילים שהוא אומר מדקה 2:30
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מזג אויר יפה והעדרם של המפרפרים למיניהם יצאו אוירה נינוחה ותפאורה יפה לרכב באמת מיוחד.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום,לרכב אין טסט מספר שנים.מעוניין לבצע רישוי אספנות כעת.האם ניתן להוציא רישיון וביטוח זמניים ליום בו אני לוקח את הרכב לרישוי.חושש לנסוע ללא רישוי וביטוח גם אם מדובר בנסיעה קצרה.יש פרוצדורה מתאימה ?מה עושים האספנים ?
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
ערב טוב לכולם, כידוע לכם לא קל היום לנסוע ברכב ללא מזגן אפילו שהרכב משמש לנסיעה בסופי שבוע ומידי פעם נסיעה בערב זה מאוד מעייף ומוציא את החשק מלצאת לסיבוב בישביל הכייף. אז עלתה במוחי המחשבה למה לא לתקן את מערכת המיזוג שיש ולהנות מהרכב עכשיו יש לי כמה שאלות למומחים והם: המדחס שיש ברשותי הוא מסוג sanden 508 מישהו יכול לתת לי פרטים לגביו כגון האם הוא מספיק חזק בכדי לקרר כמו שצריך ובאילו רכבים הוא הגיע ? והאם כדאי לשפץ ולעשות הסבה לגז החדש או שכדאי כבר לקנות חדש ראיתי באיביי שהם נמכרים בכמה מאות שקלים ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם ניתן למלא ולחרוט מחדש מיסבים שהם חלק מהראש עצמו (אין קסוות) ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, נראה שלא כולם נכנסים לשרשור השיפוץ שלי (קישור ), לכן אני פונה בשרשור חדש לנושא הפחחות . אז ככה השיקול והרצון שלי הוא לשפץ את כל הרכב בעצמי (עד כמה שאוכל) בכל התחומים. כאמור התמונות שאני מעלה הם בעיקר המצב הגרוע ביותר ברכב, המיקומים הבעייתיים הם בקורות הרכב וברצפת הנהג ומעלה על ''קיר האש''. וגם מתחת לרכב באזור רצפת הנהג. מצב הפח עבה מאוד ויש מה לעבד ולשפשף - באחת התמונות נראה איזור ששויף עם מברשת פלדה למברגה. הטיפול הנדרש? : 1. אופציה מועדפת (כלכלית וזמנית) - לעצור את תהליך ההחלדה ז.א שיוף המקומות הבעייתיים עד לקבלת הפלדה הנקייה ומריחת שכבה של ממיר חלודה, חומר פחחים במקצת, וצבע יעודי. (התהליך אפשרי עם כלים חשמליים ולא פנאומתיים?) 2. פניה למקו…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעלי פיאט זו הודעה חשובה ערב טוב. ארוע חגיגה מוטורית בכרמיאל של מועדון ה -5 בשיתוף עיריית כרמיאל יוצא לדרך השנה כמיטב המסורת מועדון ה - 5 חוגג בשבועות את הארוע המוטורי השנתי הגדול ביותר בישראלהשנה הארוע יהיה מתוקשר במיוחד מאחר והארוע עומד השנה בסימן 50 שנה לעיר כרמיאל . בארוע יהיו נוכחים עשרות צוותי תקשורת , מאות רכבים, ומאות אלפי אנשים. הארוע בחסות עיריית כרמיאל. אני קורא לכל בעלי רכבים תוצרת פיאט להגיע (אני מגיע מדי שנה עם הפיאט 127 שלי מנוע 900.. והיא עושה את הנסיעה כמו גדולה ביחד עם עוד מאות כלי רכב של מועדון ה 5.. כך שאין תירוצים..) שיירה מסודרת של רכבי אספנות תצא מהמרכז . על מיקום יציאת השיירה תצא הודעה בהמשך ! הארוע יתקיים ב…
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
שלום לכולם, בגלל ריבוי אירועים , מפגשים ותערכות בחג הפסח החלטנו לדחות את מפגש חגיגות 50 שנה למוסטנג לאחר החג. אז ב3/5 בשעה 16:30 באיצטדיון רמת גן כל בעלי MUSTANG מכל השנים, 64וחצי עד 2014 מוזמנים למפגש! בגלל מהות האירוע נבקש מבעלי רכבים שאינם מוסטנג שמגיעים למפגש לחנות מחוץ לרחבת המפגש (תודה מראש). בכל העולם , אפילו באיראן ציינו את האירוע, אז בואו נראה שגם ישראל היא מעצמה של הפוני הדוהר. ******* לשירשור תמונות ממפגש 45 שנה בישראל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ומי אם לא? קובי מילוא כתבה פרי עטו התפרסמה בירחון MG Driver magazine וגם Safety fast. שנים של אהבה למותג, לרכב ולסצנת האספנות בארץ מתומצתות בכתבה יפיפיה ששמה אצבע במפה הגדולה על ישראל, מועדון החמש ואפילו מפגש המועדון בנס ציונה... מי שנכח בהשקה של המוריס מינור ביום שישי יכול היה שוב להתרשם מהשפע, הרהיטות ועושר המידע שאצור מאחרי החזית הג'ינג'ית הגדולה. בכבוד קובי, הקרדיט שלך:
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז גם זמני הגיע... אני ואבא שלי החלטנו לקחת על עצמנו פרויקט שיפוץ רכב אספנות הרבה זמן שאנחנו כבר מסתכלים ומחפשים! יש לנו את הידים ,הכלים והאמצעים. נעבור לנושא במהלך החיפוש באינטרנט אחר "הרכב האמריקאי החלומי" נתקלו באוטוסמוביל אומגה שנת 1982 במצב מצוין לפי התמונות ולפי מה שהמוכר אומר מנוע וגיר חדשים (מנוע בן 8 ,גיר בן 2) צבע מקורי מצב פנימי נראה טוב 16000+- מייל ומחיר סביר. עכשיו רציתי לברר ולדעת לגבי תקלות,בעיות נפוצות,דברים שעלולים להביא לבעיות ודעה כללית על הרכב. והאם בכלל כדאי ללכת על הרכב הזה בתור רכב ראשון בתור רכב אספנות או שהרכב הנ"ל בעייתי ולא מומלץ? אשמח לחוות דעת על הרכב ועזרה בנושא של דברים שצריך להיעזר מהם ממהלך הקניה. אני יעלה תמונה של הרכב …
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 235 תגובות
- 52.5 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר הרבה שנים של חלום, הגיע אתמול הנסיך החדש/ישן לביתו. מדובר בדרבי 50 סמ"ק, מבציר 1988. מדובר בדרבי אירופה עם מונושוק, ולא rd או fd. עבורי, מדובר בסגירת מעגל. האופנוע הראשון שלי היה דרבי יומבו כתום משנת 82. קיבלתי אותו במתנה לגיל 16 במשלוח הראשון שנחת במתחם הדראגסטור ברמת אביב. מאז, חלפו השנים, השערות הכסיפו, רכבתי על אופנועים רבים אחרים, אבל תמיד נשארה בליבי פינה חמה לאהבתי הראשונה. למען האמת, ההזדמנות נקרתה בדרכי לחלוטין במקרה, כמו כל הדברים הטובים באמת. בלילה של יום רביעי האחרון, ה-7/10/09, לאחר שהילדים נרדמו וגם זוגתי שתחיה עצמה עיניים ונחרה קלות, גיששתי את דרכי אל המחשב הפנוי וגלשתי מעט לפני השינה. לפתע הכה בי הרעם וכל החושים נדרכו מיידית. הנה, א…
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
-
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רותם תלמיד בן 17 אוהב כל מה שקשור למכוניות (וחלש בתחום הכתיבה והפורומים) ואבא שלי טל גם בעניין, לקחנו על עצמו בשיתוף פעולה פרויקט שעד עכשיו-שבעצם רק התחלנו נראה מגניב. זה מתחיל ככה, אני רואה קבוע מאמין כמו רובכם את התוכניות שיפוץ מכוניות בדיסקברי ( Wheeler Dealers,Fast N' Loud) ואז נזכרתי שיש לדוד של אבא שלי מונית ישנה צ'אקר מדהימה כמו ספינה שנת לא זוכר (אם זה מעניין מישהו אני יכול לבדוק), בקיצור ישבתי איתו ואחרי שעה וחצי של סיפורים למה לא כדי לי הוא הוריד אותי מזה וחזרתי הביתה בבאסה.. אז כמו שספרתי כבר בקבוצה המעולה "פיברקלאב" אבא שלי קנה רום כרמל שעמדה הרבה שנים בישוב שלנו, והחלטתי להניע תרתי משמה את הפרויקט הזה. ופה מתחיל סיפור שלם שבו אני אשתף אתכם בתמונות, חוו…
הודעה אחרונה מאת hearse, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכנתי את הטוסטוס לטסט. הכל ניבדק ,קיבל אישור רכב מיושן. ניגש לטסט יש חסימה יש ריקול RECLL האגרה נקיה ואין כל דרישה שם.בשנת 2011 הקטנוע עבר טסט פעמים למי עלי ליפנות? למשרד הרישוי? לחברה שמיבאת את דרבי לארץ?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מחירון קראוס
מאת goamir- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים היכן ניתן להשיג/לקנות/לעיין במחירון? אני מחפש מחיר לפונטיאק TRANS AM שנת 83. כמו כן מישהו יכול לשתף אותי בנסיון שלו לגבי יבוא רכב אספנות? מכל מה שקראתי המכס מתעלל ביבואנים הקטנים עם שומות בשמיין ומיסים מטורפים. זה נכון? אשמח לעזרה ועצה.
הודעה אחרונה מאת USHOPSmotors, -
עולה חדשה ותיקה 1 2
מאת ford a- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בשעה טובה שוחררה הסברה GT 1965 מהמכס ומחכה להתחלת השיפוץ
הודעה אחרונה מאת GAVRIEL FIBERMAN, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים. מיני 83 מנוע מטרו 1275. מעשנת כמו רימון עשן. בסל"ד 2500 ומעלה. בדיקת קומפרסיה 140 140 140 135 יש בריחת קומפרסיה לעוקה החלפתי גומיות שסתומים.ולא עזר. נכון לעכשיו המנוע בחוץ והראש מפורק מהבלוק. כשפתחתי ראש על הבוכנות הייתה שלולית שמן.(בוכנה קעורה) רינגים? מובילי שסתומים? מי יודע? מי יכול לתת
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
בשונה מהפעם הקודמת(לפניי כשנה )הטורים יציבים לגמריי בסרק אבל התקלה החדשה החלה אצלי ממש לפניי כשבוע לערך,כשלוחצים על דוושת הגז אי אפשר להעלות על 3000 סל"ד, כלומר הרכב נוסע מצוין בנסיעה רגילה רגועה אך בהאצה חזקה הרכב מתחיל לקרטע ואינו מגיב לגז ,דלק יש במיכל, ההרגשה שלי שחסר דלק למנוע במיוחד בזמן לחיצה מלאה על הדוושה,התקלה צצה לפניי כשבוע ביום בהיר אחד,הייתכן כשל נוסף בתפקוד משאבת הדלק החשמלית בתוך פחות משנה?איזה עוד כיוונים כדאי לבדוק לפני הורדת הטנק בשנית?
הודעה אחרונה מאת bosss,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ