רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
או - מוזמנים להזיל ריר http://www.classicdriver.com/en/article/cars/saved-scrapyard-staggering-righini-collection
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הייתה השקה מדהימה, כמות ספידרים שטרם נראתה, המון מזל טוב למשיקים. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.291604687668294.1073741930.100004562944883&type=1&l=0ffa0d636b צירפתי כמה תמונות כאן להנאתכם:
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
אז ככה הרכב המדובר משופר עם מנוע 1270 של מיני קופר מנוע שהגיע מאנגליה בהזמנה מיוחדת ,גיר 4 הילוכים +אובר דרייב להילוך השלישי ולהילוך הרבעי הגיר של טריומף TR6 מותאם למנוע עיי מתאם ,אדרסים ,קרבורטורים כפולים ,מערכת קירור סגורה,מערכת בלימה בוסטר עם משאבת ברקס עליונה מערכת בלימה קדמית הוסבה לדיסק קיט מיוחד ,סרן אחורי של מוריס מרינה עם יחסי העברה מהירים ,צמגים 175 70 13 מערכת יצוב מקדימה (סטיבליזר) וסט בולמי גז לחוית נסיעה ... בהמשך הפשטת הרכב ניקוי חול ,צבע פחחות ,ריפודים חדשים +גג ניקלים סט צמיגים חדשים חשמל וייאלה להשקה אני מזהיר התמונות קשות לצפיה!!!!
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
שלום לכולם יש לי מרצדס 200 בודי 115 ששותה דלק בכמויות. אחד ל 4 בערך, האם זה נורמלי או שאפשר לסדר זאת תודה ניר
הודעה אחרונה מאת nir08, -
- 5 עוקבים
- 106 תגובות
- 23.6 אלף צפיות
הנני מאושר לבסר כי לאחר הרבה חיפושים אחר הכלה המתאימה (רנו 4, טלבו סמבה ועוד...) צצה לה בפורום המכירה כאן פיג'ו 205 יד ראשונה במצב טוב. לאור העובדה שיש בחנייה כבר שתיים זה היה קל, ואחרי כמה חישובים נפלה ההחלטה, זאת היא הכלה: שמה החדש בישראל הוא "אילנית". היא פיג'ו 205 GR, מנוע TU 1.4 מוזרק, 150 אלף ק"מ על השעון ו-01 בעלים קודמים (נקנתה מיד 1). הרכב שמור בצורה יוצאת דופן, הכל מוחזק טוב, מרגיש וניראה כמו חדש. המטרה היא להביא אותה למצב בו היא יצאה מהמפעל, אבל בגלל אילוצים כספיים וזה שהיא בעצם אכב לשימוש יומ-יומי אני אאלץ לעשות זאת בשלבים. בינתיים הוחלפו הגאנטים מברזל לג'נטים מגנזיום מקוריים, הצמיגים הסינים עפו לטובת סט דנדש של יוקוהמה, בסיס אנטנה שדלף מים …
הודעה אחרונה מאת dny, -
טריק להסרת חלודה
מאת ESTK- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לכל מי שרוצה להוריד חלודה ...
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
מסתבר שגם בימינו ישנן עדיין מציאות, כאלה שאפילו ה"פפראצי" של הפייסבוק לא הצליחו להגיע אליהן. אז אחרי שמצאנו FF1 סגורה 20 שנה במחסן, GSR בלי טסט משנת 97, קבלו GFT קרבורטורים כפולים שנת 76' של עידן חבר סובארוהוליק.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 1 תגובות
- 773 צפיות
שלום חברים. פיאסטה דור ראשון כמה היא זמינה בשוק הישראלי ומה מחירה(בערך) מחפש ולא מוצא.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותנו אוטו מודל 1963 שחונה בקרבת מפגש הגבולות גרמניה-הולנד-בלגיה. האוטו ניתן להזזה על גלגליו אך אינו בר הנעה עצמית כיום. מחפש מידע על דרך זולה ואמינה להבאתו ארצה. נשמח לקבל המלצות על חברות שילוח בעלויות סבירות. האם משהו הביא בשנה האחרונה רכב מהולנד או בלגיה? מה ההמלצות או מסקנות מהתהליך אותו עברתם? תודה מוטי
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחלנו את סוף השבוע בביקור בנפחיה של שי בקיבוץ שומרת. מורשת אמרנו, ומורשת בנפחיה מצאנו, כלים, עבודות אומן בברזל, אוטובוס שהפך לבית קפה עם פרסומות מוטוריות ומוזיאון חפצים ישנים ומיוחדים. מפגש קהילות בעלי רכבי אספנות וחובבי הדו-גלגלי. אינטגרציה אמרנו !! החלפנו עם ידידינו יורם ממוסך "נוע תנוע" וחיליק רשמים וחוויות מה"חגיגה המוטורית" בכרמיאל, וכולם מספרים שכאשר הצפוניים מבטיחים, בשיירה מהקריות, את המדרחוב בכרמיאל הם כובשים !!. בירה לגמנו, ריח אגזוזים שאפנו, חברים נחמדים פגשנו, ומשם למפגש שישיצפוני בארומה "BIG קריות" על ה- 22 עפי החוק טסנו. כבכל שישי, מפגש שישיצפוני רגוע ומהנה, עם חובבים, ידידים ובני משפחה, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70. למפגש הצפוני הצטרפו …
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לאור הצלחתו הרבה של המפגש הראשון מועדון החמש שמח להזמין למפגש אספנות שני בעיר באר- שבע לשאלות ניתן לפנות אל אחראי המפגש – גדעון (גידי) קדרון טל' 4316861- 054 או אל רכז מפגשים ארציים – קובי בן ניסן 6785688- 054 בעלי רכבי אספנות מהדרום מוזמנים למפגש! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] המפגש הבא יתקיים ביום שישי 6 ביוני 2014 , בין השעות 12:00 ל - 15:00 המיקום: בית קפה "קקאו" - מתחם "מול 7" , על יד שכונת נווה נוי בבאר-שבע.
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול היכן ניתן בארץ לרכוש פנסים לוינקרים (קדמיים ואחוריים)? מדובר ברכב מסוג סאב 96 מודל 1973. אודה על עזרתכם!
הודעה אחרונה מאת איציק סטרולוביץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אנשי החיפושיות - יש לי שאלה. מישהו יכול לספר קצת או להפנות אותי למידע אודות ההיסטוריה של פולקסווגן בישראל? מתי החלו לייבא פולקסווגן בכלל וחיפושיות בפרט לארץ הקודש, מי היה היבואן, כיצד התפתח היבוא של המותג הזה לאורך השנים וכו'... תודה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-07.06.2014 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל נציג המועדון במפגש- אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום. ברכות לאילן על רכישת הדה שבו היפיפייה חלומך זה זמן רב. הרבה הנאה מהרכב. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם כוון קרבוקטור והחלפת קיט גורמים לשיפור הסחיבה/חסכון בלדק ? רכב אמרקאי ישן מי טפל בכאלו? גם הקרבורטור ROCHESTER DUALJET 210
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אתמול, בישיבת הצוות המוביל, במפגש שישיצפוני בארומה "BIG קריות", החליט הצוות המוביל, להענות להזמנת ראש עיריית כרמיאל, מר עדי אלדר, להשתתפות בחגיגות 50 שנה לכרמיאל, באירוע "חגיגה מוטורית" בשבועות ה- 4.6.14. שיירת המפגש הצפוני, בהובלת עדי גולדנברג, תצא מתחנת סונול בקריון, דרך כביש 22 (עוקף קריות) לכיוון צפון (עכו), ומשם דרך כביש 85 לכרמיאל. שעת ההתכנסות לנסיעה בשיירה, תפורסם בהמשך. כולם מוזמנים להשתתף בחגיגות 50 שנה לכרמיאל, וב-"חגיגה מוטורית" בשבועות. מכתב ראש עיריית .pdf
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 672 צפיות
היום עשיתי סדר במחסן ונמצאה קופסת קרטון עם בקלית צד ימין של אודי -100 שנות ה-80 אם אני לא טועה. חדשה לגמרי בקרטון המקורי. אז אם אתם מכירים מישהו שמשפץ רכב כזה או שאתם משפצים צרו קשר...
הודעה אחרונה מאת luckies, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשיטוטי בקרייגסליסט גיליתי את הבובה הזו (צריכה שיפוץ גיר) ולא מצאתי את השרשור של מציאות באיביי תקציר: פיאט 124 פיניפארינה פתוחה 1983 נראית לא רע, רק 79,000 מייל על השעון. מחיר: $990
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חובבי הרכב,ברצוני לייבא מגן קדמי/טמבון לרכב פורשה שנת 84 , הרכב שייך לסבא שלי אשר מתגורר באנגליה,זו היא המזכרת שלי ממנו, ברצוני לצבוע את הטמבון לקנות פנסים ולתלות אותו על הקיר בבית לאחר שאחווט את הפנסים , אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא חברת שילוח זולה,אין לי בעיה גם להמתין חצי שנה עד שיגיע לארץ,ביינתים רוצים ממני על השילוח לארץ £350 או 2036 ש"ח, קצת יקר לי כסטודנט להשקיע סכום שכזה אף אם אין ברירה אשיג את הכסף תודה רבה לכל מי שיזרוק עצה יעזור או ינסה,מעריך את זה מאוד! חג שמח לכל בית ישראל!!
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש צינור אגזוז לאופל קדט שנת 72 לאחר שהמקורי מחורר לגמרי ומלא טלאים ותיקונים. במהלך החפושים הייתי הייתי במספר מוסכים ותיקים שבגלריות שלהם ישנם עדיין צינורות ואזוזים מקוריים לרכבים משנות השישים שבעים. בגלל הביקוש המועט הצינורות האלה נזרקים כדי לפנות מקום לחדשים או נחתכים ומשמשים לתיקונים . הייתי במקומות הבאים: 1. שייקה אגזוזים בתלפיות בירושלים 02-6782215 2. שבתאי אגזוזים בנתניה 09-8824359 3. אפי אגזוזים בבני ברק 03-5701634 4. מוסך כל פח בפתח תקווה 03-9341197 לשלושתם יש עדיין כמויות גדולות של צינורות ואגזוזים חדשים לרכבים ישנים. דודים אפשר להתאים מרכבים חדשים יותר אבל הבעיה הגדולה היא עם הצנרת- שאומנם אפשר ליצר מחדש אבל אנ…
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום זה לא ממש קשור לכאן כי הרכב לא אספנות, אבל אני בטוח שכאן יתנו לי תשובה מדוייקת אז ככה, אני מעוניין לרכוש רכב מודל 1995 או 1996 (צריך לבדוק) שאין לו טסט מיוני 2010 ורישיון מוקפא מיולי 2011 ראיתי לשאול מה צריך לשלם? האם רכב מתחת ל20 צריך בדיקת מעבדה? האם ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אחת הבעיות הגדולות שלי בשיפוץ הגולף היא שהגומיות בגג [מקוריות אגב] עשו את שלהן, בחיפושים באיביי אני מוצא סחורה משומשת. מישהו יודע האם ניתן להכין כאלו בארץ? או לקנות מוכנות בטעות? או סתם פתרונות יצירתיים?
הודעה אחרונה מאת avgar, -
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
http://www.fullgaz.co.il/home/p/76361/ תהנו איציק דר
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בין תנובה לשבועות... עובדי תנובה נושאים כדי חלב לחנות החברה, ברח' העליה 33 צילום רודי ויסנשטין, 1941. אגב, שימו לב למספר הרישוי של הרכב. אגב נוסף, הבית לא השתנה עד היום, ניצב בצורתו המקורית המופיעה בתמונה. ראו בתמונה למטה.
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 910 צפיות
אומנם לא האספנות שכולם חושבים עליה. אבל לכל אחת והסיפור שלה, הסובארו הספציפית הזאת היתה שייכת לסבתי שהלכה לעולמה לפני טיפה מעל חצי שנה. הרכב היה יד ראשונה ואצלה מאז 1984, מה מיוחד באוטו? הרכב עם 84 אלף ק״מ עם כל המכלולים מכניים המקוריים! לאחר שהיא נפטרה אבא שלי החליט שהוא משקם את האוטו לרמה מקורית חדשה. לאחר שיפוץ מכאני כללי הרכב היום עבר טסט ונרשם כרכב אספנות. השלב הבא הינו פחחות וצביעה (לצבע המקורי והמוכר-תכלת), בשלב זה אני מחפש היכן לרכוש גומיות אטימה חדשות לשמשה קדמית ואחורית וכמו כן לדלתות הצד. לאחר חיפוש בארץ לא נמצא היכן ניתן לרכוש גומיות חדשות כאלו. אשמח אם מישהו בפורום יוכל להפנות אותי למקור הזמנה מחו״ל שיש לו חלפים עבור הסובארו. מדובר…
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
שלום וחג שמח, לפני מס' חודשים, אם זכרוני אינו מטעני, ראיתי בלינק של "ענתיקות בדרכים ובחצרות" תצלום של ולוו עם פנסים נפתחים. אודה באם מישהו יודע לציין את שם הדגם ו/או לשלוח בה"פ את פרטי בעליו ו/או לצרף לינק לינק לתמונת הרכב הספציפי. תודה רבה. שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
חג שבועות שמח
מאת ICM IS- 0 תגובות
- 730 צפיות
חג שמח . תמונה משנות ה- 70 תהלוכת ביכורים
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השבוע, במפגש הצפוני לרכבי אספנות, המפגש ללא שיוך מועדוני, חגיגת השקה לחיפושית מחודשת ומגניבה וכמובן, נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, בעלי חיפושיות ומקוררי אוויר מוזמנים להצטרף לחגיגת ההשקה, בארומה, מתחם "BIG קריות" (צומת קרית אתא), החל משעה 16:00. חגיגת ההשקה תתחיל בשעה 17:00. כולם מוזמנים !! המפגש של כולם, בשביל כולם. פרטים נוספים בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
זקוק לעצת הותיקים והמנוסים כאן: איפה למען השם אני מוצא שמן מנוע מינרלי 40 ? אני אודה מאד לכתובת ומקום ספציפי באזור המרכז או חדרה כיוון שנראה כאילו לא ניתן להשיג כאן שמן כזה. מהמעט שקראתי אני נלחץ מהעובדה שהמכונאי שביקשתי ממנו לשים 20-50 בהחלפה האחרונה שם לי חצי סינטטי 10-40 ואמר שזה לא משנה אם המנוע מתכנון מיושן או חדיש וזה שמן טוב. יש לי תחושה שיש יותר רטיבות ונזילות עכשיו מאשר לפני ההחלפה ואני מעוניין לשים שמן כמו זה שכתוב בספר של הקונטסה 900 - 40! . אם לא אצליח למצוא האם אתם מציעים לי "להסתפק" ב 20-50 ? אני צודק בזה שאני מעדיף להתרחק מהסינטטיים במקרה של רכב כמו שלי ? 1965 מנוע 900 סמ'ק. תודה מראש על תשובה מלומדת.
הודעה אחרונה מאת ilanmurad,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ