רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר שעברנו מספר ארועים, השקות וקבלות פנים, ושבוע מרתק ותוסס, הפעם - מפגש רגוע של אספנים וחובבים באווירת שנות ה- 60. מבצע איסוף תמונות רכבי המפגש הצפוני !! החובבים והאספנים מתבקשים להביא תמונה דיגיטלאלית של הרכב/ים ב"דיסק או קי", יתאפשר צילום הרכב במפגש ע"י צלם איכותי. מצטרפים לאירוע "ישראלי על הבר" - פרטים במפגש !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש של כולם, בשביל כולם !! אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני מחפש בעל מקצוע לביצוע חריטה של הקראנק במנוע של ה NSU 1200 שלי אשמח להמלצות ממי שיצע בזמן האחרון כל אלו שפניתי אליהם לא עוסקים בזה כבר כמה אמורה לעלות עבודה כזו? חריטה של מיסבים ראשיים ומיסבי תלתלים תודה חן
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 668 צפיות
פשוט יצא לי לראות בודדות כאלה בשנות ה 80. במקרה היום נתקלתי באחת משנות ה80 ושאלתי את עצמי את השאלה הזאת.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש פילטר אוויר (פיטרייה היושבת על הקרבורטור) לקרבורטור 4 לועות. אצלי מורכב הולי 390, אבל הבנתי שלכל ה-4 לועות פתח זהה של כ-13 ס"מ/5.125 אינץ. לא איכפת לי אם בפילטר מורכבת רשת נייר חד פעמית (בתנאי שניתנת להשגה) או כזו הניתנת לניקוי. מעדיף ניקל אבל גם שחור יתאים.
הודעה אחרונה מאת האחלה, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
אם מישהו כאן מחזיק במקרה ברכב הנ"ל, השבוע נתקלתי בחיפה במגרש גרוטאות ברכב כזה הפוך ומכוסח לגמרי, אולם נראה שעדיין ניתן לפרק ממנו חלקים טובים, כמו גריל קדמי, פנסים, פגוש ועוד. הרכב נמצא במגרש בחוף שמן ( צמוד למוסך של צ'מפיון ) וניתן לראות אותו מהכביש ללא צורך להיכנס למגרש עצמו. זה נראה יותר כמו מחסן ברזל, כך שלדעתי ניתן לרכוש/ לקבל את החלקים בגרושים.
הודעה אחרונה מאת sasico, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ניתן לייבא רק את המעטפת של הרכב מה שנקרא BODY SHELL ? ללא שאסי. רק חלקי פח קומפלט משומש. מישהו התנסה/יודע ? האם צריך שזה רישיון יבוא לפני שמביאים ? ואיך מסתכלים על זה מבחינת מס ? כחלקי פח ? האם כדאי להביא דרך מישהו שמביא חלקי פח ממילא מארהב באופן קבוע ? כמו בתמונה לדוגמא (הבודי בתמונה סתם להמחשה) אשמח להארות/הערות רביב
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש נואשות המון זמן,בכל מדיה שידועה לי, אייביי ודומים לו. ולא מוצא. סט לגומיות של דלתות, חלונות(בעיקר חשיבות נתונה כעת, חלון קידמי, אחורי. ספר רכב, למכונאים. אשמח אם מישהו ישפוך אור על הפרשה. הרכב מסוג, ווקסוהול ויקטור, שנת1961 דגםf תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
יצור חוטי הצתה
מאת odednn- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מחפש בית עסק במרכז שמייצר חוטי הצתה. למען האמת רכשתי מחול חוטי הצתה ל bx מדגם מתקדם ויש צורך להתאים את קצות הכבלים המתחברים למפלג. באחת התמונות ניתן לראות את ההבדל בין המקור לזה שרכשתי. תודה,
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני זוכר שהיה איזה רכיב/מכשיר שמחברים למצבר הרכב וברגע שהמתח שלו ירד לנקודה כלשהיא המכשיר היה מבצע ניתוק חשמלי של המצבר מהרכב כך שנמנעת התפרקות נוספת של המצבר. מי יודע היכן ניתן להשיג רכיב/מכשיר זה?.
הודעה אחרונה מאת dny, -
מועדון החמש ועיריית כרמיאל מזמינים לחגיגה מוטורית בכרמיאל בשבועות ב-4.6.14 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 67 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
פסטיבל שבועות בכרמיאל ב- 4 ביוני וחגיגות 50 לעיר מצורפת ההזמנה באדיבות עיריית כרמיאל לחגיגה המוטורית בשבועות: אחראים לאירוע: אנריקה זאיפרט- רכז כרמיאל, טל' 8513111- 052, ברל'ה סנדל, טל' 4853884- 054. פרטים נוספים ימסרו בהמשך. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
-
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת שברולט טנדר C-10 משנת 1980 CHEVROLET PICK-UP, C-10- 1980 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש מנשה הללי ההשקה תתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש, בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 20.06.14, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, דרור בריל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. חברי מועדון החמש בעלי רכבים מתוצרת שברולט מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] (התמונה להמחשה)
הודעה אחרונה מאת הללי, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פונטו 3 דלתות, לכסא יש מנגנון מתקפל שעובד תקין. אך בכסא נהג כשאני יושב, הכסא לא תומך את הגב ומתעקם/הולך אחורה כמו בסרטון: כשהסתכלתי על הכסא השני התקין, ראיתי שחסר לי קפיץ כזה וחלק שמונע מהכסא לזוז, אך ורק כשמקפלים אותו: האם יש דרך לסדר את זה או שאצטרך להשיג חלק כזה? מישהו מכיר מומחה לכסאות? הראתי לכמה רפדים ואף אחד לא רוצה להתעסק עם זה.
הודעה אחרונה מאת chesh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
"אופרה איטלקית" במפגש הצפוני במתחם "BIG קריות" בשישי. חשיפה ראשונה לאיטלקיה מחודשת, משופצת ומגניבה. הטקס יתחיל בשעה 17:00, לאפשר לשומרי שבת להשתתף. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש של כולם, בשביל כולם !! אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת mgk, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמנם לא אספנות, אבל בטוח כולכם נתקלתם בזה, ולא פעם. צריך לצבוע את חלקי הרכב שנמצאים מלמטה. ציריות, מוטות, דריבשאפט וכו' כיצד מומלץ לצבוע שיחזיק היטב? יסוד? 2 שכבות? מהן החברות של ספריי צבע המומלצות למטרה זו? שלא יתקלפו מהאבן הראשונה, או מטיפת שמן שתתפטף. תודה מראש מיכאל
הודעה אחרונה מאת היונימוג האדום, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 895 צפיות
כמו בכל שבוע, שאבנו שטיחים, בדקנו שמן מים ויצאנו למפגעש. בניגוד לתחזית, מזג אויר נוח ושמש אביבית סיפקו מצע נהדר למפגש חברים ואפילו לצילומי חתונה של חתן וכלה שעברו במקום, כמובן שהאספנים נרתמו בכיף והשאילו את המכוניות לתמונות בתוך הרכבים ועליהם [ותודה לטנדר של און-טינה] וכמובן- התמונות
הודעה אחרונה מאת avgar, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים לשכן שלי יש מיני שעומדת בחצר בשמש כבר 20 שנה. בזמנו השכן לא עשה העברת בעלות .המיני שימשה לנסיעות קצרות מהבית לחלקת הירקות שלו על שביל פרטי. כשפניתי אליו במטרה לרכוש לא זכר שכני ממי רכש אותה. ועוד בעיה יש גם מספרי הרישוי מזמן נעלמו. לדעתכם ומניסיונכם יש אפשרות להציל ולהחזיר לכביש את הקטנה? אבי
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
שלום רב אני מנסה לפתור בעיית הילוכים בטרנספורטר 74: הידית קצת פלאפית והרברס לא מצריך לחיצה על הידית הילוכים מה שמאוד בעייתי בנסיעה אמרו לי שזה יכול להיות או הבוקסת פלסטיק שתופסת את המוט האופקי שהולך אחורה או הפלטה מתחת לידית עצמה החלפתי את שניהם והבעיה עדין שם...אשמח לשמוע אם יש עוד רעיונות למה זה יכול להיות תודה
הודעה אחרונה מאת ImaginaryFriend, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אמנם הכסאות הם ממרצדס מפורקת אבל זאת הצורה והמימדים הכי קרובים למקור. וגם הדופן האחורית קיבלה את הגלגל חזרה... ותודה לאיל עובדיה וחבורת "פרום תחבורה ציבורית", חברת "הארגז" ועד חברים טובים שהביאו את הרכב עד הלום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
החברים מפיברקלאב, האמריקאיות, האנגליות ועוד כל מיני, ובעיקר מזג אויר משגע
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
אני זקוק לצמיג 640/15 שאין בארץ. לרכב אספנות יגואר 1957. מצאתי בחול ולפני שאני משלם רציתי לדעת מה נדרש מבחינת משרד התחבורה/אחר ליבוא 5 צמיגים + 5 פנימיות צמיגי Dunlop cross ply תודות
הודעה אחרונה מאת שימי121, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 828 צפיות
אני מתכוון להזמין גומייה לשמשה הקדמית מחו"ל. האם צפוי בעיות עם המכס? משרד התחבורה? להציג אישורים וכולי? אף פעם לא התעסקתי עם זה. שווי החלק כולל משלוח 95 יורו תודה!
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 0 תגובות
- 684 צפיות
כל חובבי המוטוריקה נפגשים בטוביה הפאב שהפך לבית השני שלנו, שחוגג עשור! https://www.facebook.com/events/605467532884580/?ref_dashboard_filter=upcoming נפגשים כולם החל משעה 20:00 לתוך הלילה לערב בלתי נשכח! להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברי פורום יקרים, אני מעוניין ליבא את הרכב הנ"ל, עכשיו כמה שאלות אליכם: 1.איך הרכב?הרכב ישמש כרכב שני. 2.השגת חלפים-בארץ או מחו"ל? 3.קיימת גם גרסת טורבו אבל היא שנת היצור מתחילה ב-86. 4.מחירון קראוס,מי מה ולמה? ומה זה נותן לי. משלוח, באתר USHOPS יש שני אפשרותי משלוח- -3550 דולר,משלוח+הנפקת מסמכים,תשלום מכ"ס ומס נמל. -1700 דולר ,משלוח. מה הפרוצדרוה לשחרר רכב לבד? אם יש קשרים במשרד התחבורה זה יכול לעזור? אם אפשר מידע כללי על רכב אספנות-רישוי רכב אספנות,כמה טסטים,מיגבלות של רכב אספנות. ידע יש,ספר של היינס גם ירכש,כלים יש ודוד בעל מוסך גם יש. הערות/הארות יתקבלו בברכה! תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת oroni123, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
החלטתי לכתוב כאן כי רובכם התקנתם לבטח שעון חום חיצוניים או מכירים את הסוגיה. קיימת אצלי יוניט חום T בין שני צינורות מים בעלת 2 קטבים. האם אפשר להשמיש אותה? האם הקטבים הם פשוט +- או יש עוד משהו שאני צריך לדעת? אני יודע שלרוב בשעון חום חיצוני יש 3 חוטים (+, -, וחיישן).
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מנסה למצוא מקום לקניית גיר משופץ לאופל קדט 1.1 שנת 72 בגרמניה או בהולנד. בהנחה שיש לי סידור הובלה מהולנד. אני מעוניין בגיר שמשופץ בצורה הטובה ביותר האפשרית(במחשבה שיש שם יותר חלקים זמינים מבארץ וגם בעלי מקצוע שמכירים את הגיר הזה טוב יותר-למרות שהוא מאוד פשוט יחסית). אני לא דובר גרמנית וגם לא הולנדית אבל איכשהו דרך גוגל ומילונים באינטרנט הצלחתי להבין שבגרמנית גיר משופץ= uberholtes getriebe בהולנדית גיר=versnellingsbak מצורפת תמונה של הגיר (אם מישהו יודע על גיר כזה בכל מצב בארץ או שיש לו אשמח לדעת) תודה ניר
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 7 תגובות
- 861 צפיות
שלום לחברי המועדון, אני חבר המועדון בעיצומו של שיקום פיאט 600 ,בשבוע הבא מתוכנן לבקר במילאנו\טורינו ולסיור מוזיאונים כמובן...) אני מבקש את עזרתכם בכתובות של חנויות לחלקי חילוף לפיאט שלי באזור זה שאוכל לרכוש שם אביזרים. כל עזרה תתקבל בברכה רוני
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים,ברשותי חיפושית שנת 75 גרמנייה ויפה. הרכב נוסע נפלא אך בסרק הוא מתחיל להיחנק וממש עומד להיכבות. מכה קטנה על הגז והטורים עולים. הבנתי שאחד המעברים של הקרבורטור סתום. איזה פיתרון יש לעיניין? עשיתי לקרבורטור שיפוץ כבר ועדיין הבעייה ממשיכה. הבנתי שאפשר להכניס את הקרבורטור לתוך נוזל מיוחד שמעיף את כל הזבל. אשמח אם תשפכו מידע על הנושא,תודה.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם הבנתי שההגבלות על העברת בעלות ברכב אספנות שונה לשנה אחת בלבד האם ידוע לאגף המכס על התהליך הזה מישהוא ניסה להעביר בעלות מאז? האם יצאה הוראה כתובה? בתודה
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
אמנם לא מדובר ברכב אפסנות ישן אלא ב-MX-5 2006... אבל ״אופי״ הבעיה הוא כמו בפרוייקטים של שיפוץ ענתיקות (ותודה למאזדה על איכות היצור...). בנסיעה אני שומע קולות של ציקצוק - כמו מיטת קפיצים ישנה... ממושב הנהג. אני מניח שזה קשור בקפיצים של המושב בצורה כלשהי... האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול לעשות פרוייקטון ״השתקה״? למישהו יש מושג מה העלויות? (אפשר בפרטי) תודה, בובי
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
- 5 תגובות
- 827 צפיות
הזמנה למפגש החודשי של מועדון החמש במלון גני דן אשקלון , ביום שבת 14.06.2014 התמונות באדיבות צביקה מרגלית המפגש ייערך ברחבת החנייה הראשית של מלון גני-דן , בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש נשמר מקום מיוחד לתצוגה בחניית המלון. ניתן לסעוד ארוחת בוקר בלובי המלון. לבירורים יש לפנות אל צביקה מרגלית בטל' 2592839- 050. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 180 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- sperial
- itamarg
- flytomars
- benny62
- Mike Lowrey
- mazda2011
- yohai71
- amlh
- danbr
- SlowRide
- Night Driver