רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
ברצוננו לשתף אותכם בקצת תמונות מהמפגש השבועי של מועדון אלפא רומיאו ישראל בהרצליה, יחד עם מכוניות יפות מגיע לרוב גם קינוח טעים
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
שלום. ברשותי כמה מכסי תא מטען לרכבי BMW. דגם 2000 CS צבע אדום . מתאים גם ל 2800CS .ו 3.0CS ֱ/CSI דגם 2000 צבע אפור . דגם 2500 צבע כחול . המחיר 100 ש''ח לאחד . 0549168569.
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
התמונות הועלו בסדר שמשקף את גחמות הצלם. בעיקרון המפגש הוא של רכבים מתוצרת ארה''ב אך היות וכל העסק אינו ''רישמי'' (המשתתפים מחלקים עם הציבור הרחב את חניית מקדונלדס בShopping City Süd) יש גם רכבים אירופאים, יפנים וכו'.
הודעה אחרונה מאת Nuker, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים הזמן טס כשנהנים והנה אנחנו בפתחו של עוד מפגש בקפה גרג חוצות המפרץ . לחברים שהזמינו חולצות , כובעים , מדבקות וכוו' : הכל אצלי ,אמסור לכם במפגש. קצת עדכונים מישיבת הוועד האחרונה ואירועים מתוכננים לחודשים הקרובים. אבל העיקר, מכוניות אספנות ,קפה טוב וחברה מעולה !! להתראות מחר . איתמר
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת לאחר יותר מחודשיים הגיע היום הרדיאטור(אלומיניום 3 שורות קירור)לידיי, הרדיאטור עשוי כולו מאלומיניום ובנוי מריתוכים רבים,עכשיו השאלה היא ,האם עליי לעשות משהו(ניקוי?)כל עוד הוא מחוץ לרכב טרם הרכבתו? האם עליי להחליף רכיבים כלשהם /לשנות משהו במערכת הקירור המקורית ע"מ להתאימה לרדיאטור המשופר ? תודה רבה מראש למסייעים והמשך יום נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה, יוסי
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל החברים, האם ידוע לכם אם אדם הזכאי לקצבת ניידות בתנאי שיש לו רכב, חל גם על רכב אספנות? כלומר, האם בעלים של רכב אספנות שזכאי לקצבת ניידות, יקבל את אותה הקצבה שהייתה משולמת לו אילו הרכב לא היה רכב אספנות. תודה רבה מראש, אור.
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברי מועדון החמש משתתפים בצערה העמוק של מש' ברונר על מותו של חבר המועדון היקר רון ברונר (מושב יד נתן). רון נפטר בטרם עת לאחר מאבק במחלה קשה . נזכור אותו תמיד עם החיוך ושמחת החיים. הלווייה תתקיים היום, יום חמישי ב-17:00, בבית העלמין קרית שאול, תל אביב. שעה מדוייקת תפורסם בהמשך. סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי 8 שנים שעמדה בחנייה נפלה ההחלטה לשחזר את הגולף דור ראשון קבריולט שלנו. הרכב נקנה ע"י אחי שנסע איתו ביומיום ואחרי תקלת חשמל מרגיזה פשוט הועמדה והוקפאה. בדצמבר 2013 הוצאנו אותה מהכיסויים והתחלנו לשחק, הסרטון הבא הוא החלק הראשון בתיעוד של השחזור שלה.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 680 צפיות
בעבר הוזכר על בית מלאכה שמחדש בלמים בקרית אתא מה שמו?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
שלום רב, מועדון החמש הוזמן ע"י מפיק האירוע להציג מס' כלי רכב באירוע משפחות של חב' 'מאיר' , במתחם מרכז השירות החדש של חברת מאיר בראשון , ביום ו' 12.09.14, בין השעות 09:00-14:00. כתובת המרכז- רח' חיים שפירא 6 אזור תעשייה חדש , ראשון לציון. לתצוגה דרושים 2 רכבים ו-2 אופנועים מיוחדים, יצרנים- יגואר, וולוו והונדה . הצבת הרכבים במתחם החברה החל מהשעה 08:30 בבוקר. כלי הרכב שישתתפו בתצוגה יבחרו ע"י מפיק האירוע. כלי הרכב המוצגים יהיו תחת שמירה וחבלול והחברים המציגים יוכלו להישאר בשטח האירוע אם ירצו בכך. המעוניינים להשתתף באירוע מתבקשים לפנות בדחיפות במייל למשרד המועדון עד יום ב' 25.08 כולל. יש למסור את שם החבר, מס' טל' , דגם ושנת יי…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carscoops.com/2014/08/first-ever-range-rover-can-be-yours-for.html http://www.silverstoneauctions.com/1970-range-rover-chassis-no-1 ריינג' רובר עם מספר שילדה 001 מוצעת למכירה. מנוע, גיר וכל השאר גם מקוריים. הרכב יוצר בין 24 לנובמבר 1969 ל 17 לדצמבר 1969, תאריך רישום במשרד הרישוי 2 לינואר 1970 והמכונית הוצגה לציבור ב 17 ביוני. ביימינו כל ילד עם אייפון היה מצלם את המכונית ומעלה לפייסבוק הרבה לפני שהמכונית הוצגה לציבור.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן שלום לכולם, לפני שאני מתחיל, אם אני כבר מפשל ועושה משהו לא נכון, אני מתנצל, פעם ראשונה בתחום הזה. מצאתי את המודעה הזאת ביד 2, על פורד טורינו גי טי 1968, צויין שהאוטו רץ מצויין, כך שהטיפול היחידי שאני אצטרך בשבילו הוא חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם, אני לא רוצה לרוץ פה ראש בקיר, מעדיף לשאול ולהבין קודם. האוטו עולה 19, מקווה שאני אצליח להוריד ל18 עקב המצב החיצוני של האוטו, כך שאני אשים 7000 ש"ח בשיפוצים, כולל צבע, צמיגים, גנטים וכו. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&RecordID=345253&utm_medium=mail_add&utm_source=mail_to_friend_add&utm_content=yad2_sendto זאת המודעה של האוטו, שוב אני ממש אשמח לשמוע …
הודעה אחרונה מאת RookieMuscle, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 747 צפיות
מעניין כמה הוא יעלה??:-):-):-) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557954,00.html
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
אפשר למחוק
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול לעזור בזיהוי תיבת הילוכים של אופנוע. דרך אגב למרות האבק הוא נראה תקין, מסתובב חלק הקיק עובד ,מנוף המצמד עובד ויש אפילו מפסק לאור ניוטרל. תודה מראש לעוזרים. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי ג'יפ cj6 מודל 79 שעלה לכביש בשנת 80. האם יש דרך לברר מה היה העבר של הרכב? האם היה צבאי משטרתי או פרטי? על הקיר אש הצד של הנהג יש שלט קטן שכתוב עליו מתמ"ר חיפה... תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שלום אודה לעזרתכם רכשתי באיביי זוג פנסים לאולדסמוביל ב70$ היום ניגשתי לשחרר את החבילה מהמכס, ולצערי אמרו לי שעליי לגשת למשרד התחבורה כוון שאין תו תקן על הפנסים כמו כן רכשתי גם קיט לקרבוקטור והם ביקשו ממני להביא תו תקן,כלומר אישור חותמת ממשרד התחבורה שאלתי,מה עליי לבקש ולעשות במשרד התחבורה, איך הם יבדקו את העניין? כמובן שאלו הם פנסים מקוריים אחוריים לאולדסמוביל ולא מבין למה הם מאלצים אותי לעבור מכשולים כאלו מישהו יכול להסביר,להמליץ,לעזור לי מה לעשות במקרה הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש השפלה חוגג מסיבת יום הולדת לאיש היקר והמקסים שלנו בכר יעקב עד 120 ! עם עוד שנים רבות של מפגשים משותפים והנאה מהתחביב. כיף כזה ושמחה של מסיבת יום הולדת אסור היה להחמיץ ! אין אין כמו מפגש השפלה!
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, כידוע יש לי כרגע GMC SIERRA K2500 1987 4X4, הלך לי הממיר מומנט בגיר (ניחוש כי הוא מושך הרבה את ההילוך הראשון עד שהוא מגיע לשני ושלישי - ממש עד מהירות מפגרת) ברכב מורכב גיר TH350. גיר טוב, לא חזיר כמו ה400 אבל בהחלט עושה את עבודתו נאמנה, איני מעוניין להחליפו, ברשותכם, אני מעוניין לדעת כמה יעלה שיפוץ גיר כזה, ואצל מי הכי מומלץ לעשות? מחפש מוכני גירים באיזור זכרון-חדרה-נתניה שיודעים לדבר עם מכוניות אמריקאיות אמיתיות וישנות, אשמח לקבל אינפורמציה ממי שמכיר את הנושא, תודה מראש לכל העונים, שבוע טוב ושקט.
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 1 תגובות
- 753 צפיות
http://yeomanseiko.com/2014/07/28/orient-wz0031dd-subaru-360-55th-anniversary/
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחר במפגש, שישיצפוני רגוע לכולנו, ממשיכים בחלוקת החולצות וברישום פרטי רכבי האספנות, לשילוט מקצועי. אספנים וחובבים שהעבירו את פרטי הרכבים לשילוט, יוכלו לראות את השילוט המעוצב !! בשבוע הבא - "חשיפה ראשונה" למרצדס 450, החל מסוף החודש, מתוכננת במפגש שישיצפוני סדרת הרצאות מרתקות לכל חובבי רכבי האספנות !! פרטים בהמשך. להתראות. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 3 תגובות
- 910 צפיות
שלום אני מחפש את הכלי שמשמש לכיפוף קליפסים לריפוד לרכב, מה השם שלו ומאיפה ניתן להשיג גם את הקליפסים, הקליפסים הם חתיכת ברזל מכופף לעיגול.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
המפגש הצפוני של מועדון החמש עובר למשכן חדש , בחוצות המפרץ , החל מיום שישי 25.07.14 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
המפגש הצפוני של מועדון החמש עובר למשכן חדש , החל מיום שישי 25.07.14 מועדון החמש מבקש להודיע, כי המפגש הצפוני של המועדון עובר למשכן חדש ויתקיים עתה בבית הקפה 'גרג' , שבמתחם OUTLET בחוצות המפרץ, רח' החרושת צומת וולקן, קרית חיים. במקום רחבת חנייה מרווחת, בית הקפה ממוזג ומוצל וניתן לשבת בפנים או בחוץ. 10% הנחה יינתנו בבית הקפה בהצגת תעודת חבר מועדון החמש. המפגש הראשון יתקיים ביום שישי, בתאריך 25.7.14 , החל מהשעה 16:30 בנוכחות יו"ר מועדון החמש דרור בריל. חברי המפגש הצפוני של מועדון החמש מזמינים את כל מי שרכבי אספנות ומורשת מוטורית מעניינים אותו , בין אם הוא בעל רכב ובין אם לאו. לפרטים ועדכונים: איתמר :9464094- 052 נ…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי קרבורטורים כפולים מסוג WEBER DCOM 40 ורציתי לשאול אולי מישהו יודע האם דיזות של קרבורטורים כפולים מסוג WEBER DCOE 40 יתאימו לי אשמח לתשובה.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 6 אלף צפיות
הכוונה היא לכפתורי זכר ונקבה שבפנים תוקעים ניט. מזכיר את הכפתורים של מעיל (מעין כפתורי טיק-טק כאלו) אל תשלחו אותי לרפד כי אני רוצה לקנות כמות של 50-100 יחידות והם לא מוכרים. יש איזו חנות לאביזרי ריפוד באיזור המרכז שמישהו מכיר ? לחלופין, יש לדבר הזה שם בלועזית ? לא אכפת לי להזמין מחו"ל.. מצ"ב תמונה להמחשה כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשישיצפוני בארומה ב- "BIG קריות" תתקיים "חשיפה ראשונה" למרצדס 450 SL של ידידנו אורי, בשילוב סיפורים מהמורשת המוטורית של יצרנית הרכב "Daimler-Benz". נפגשים החל משעה 16:00, ה"חשיפה הראשונה" תתקיים בשעה 15:15, כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת השבת הפנדה לחיים אני נדרש לבדיקת מעבדה, אשמח לשמוע ולדעת היכן ניתן לבצע בדיקת מעבדה עבור רכב מיושן באיזור המרכז או בצפון. תודה לעונים אורן
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, לאחרונה סיימתי שיפוץ של אופנוע אספנות, קצת קשה להצטרף לרוכבים "מודרניים" ואני תוהה היכן כל רוכבי האספנות, מדוע אין כל פעילות של רכיבות או מפגשים? לפחות מהתמונות של המפגשים השונים נראה שבעיקר מכוניות מגיעות ערן
הודעה אחרונה מאת danש, -
חלומו של כל אספן רכב, להיות בקו הרכבה של הרכב שהוא מחזיק. מוזמנים להעלות תמונות שאתם מוצאים. נראה לי שזה הולך להיות מעניין...
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1736/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-340--%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA קריאה מהנה ושבוע טוב ושקט.
הודעה אחרונה מאת ari C5, -