רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 969 צפיות
וגם פלקון אחת
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
ככה, עוד שבוע נגמר ועוד מפגש עבר. הצלחנו לקיים מפגש אחד בלי ימי הולדת, קבלת פנים או אירוע אחר, נדיר... הרחבה מלאה והשולחן ארוך ורב משתתפים, שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלומות לשוכני הפורום. אט אט הרכב שלי ( אקורד 86 ) משתפץ לו וכל התקדמות בשיפוץ גורמת לי להנות ממנו יותר ויותר . לקראת החורף אצטרך לבצע ברכב פחחות כללית אשר כוללת עבודה על רקבונות במרזבים ( הגומי מעל דלת הנהג מאוכסן בתא המטען מאחר ולא נשארה מסילה עבורו אלא רק חורים ) בחיפושיי אחר פחח , עוד לא מצאתי מישהו שהותיר אצלי רושם של מקצועי ואמין דיו בכדי שאפקיר את רכבי בידיו ( ולא כל מיני ממלא לך חומר / שם לך פיבר /נעשה איזה קומבינה ... לא מקובלים עליי) . מהבנתי הדלה בתחום הפפחות יהיה צורך בחיתוך, ייצור וריתוך מחודש של פאנלים עליונים מעל הדלת . אשמח להמלצה/ הכוונה לפחח טוב ומקצועי ( רצוי גם בטווח מחירים סביר) שיכול לבצע עבודה מקצועית על הרכב שתחזיק יותר מכמה…
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 840 צפיות
אודה על המלצות לאיזון קרבורטור לטריאומף ספיטפייר 1970 באזור רעננה. תודה
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לחברים, לאספנים ולחברי הפורום בשבת הקרובה ב- 23.8.14, נקיים את תצוגת רכבי אספנות - שבת של כיף בקאנטרי בזכרון יעקב מיזם משותף של המפגש הצפוני ומפגש השרון. האירוע יתקיים משעה 10:00 ועד שעה 14:30. (ניתן להשאר בקאנטרי גם לאחר 14:30). בקאנטרי בריכות שחיה, ג’קוזי, סאונות, שולחנות פינג פונג, פינות ישיבה מוצלות, ובית קפה. החברים ממפגש השרון ומאזור המרכז נפגשים בתחנת הדלק "דור אלון" בגעש בשעה 09:00. החברים מהמפגש הצפוני יוצאים ממשתלת מנצור (אחרי מחלף יגור לכיוון יוקנעם) בשעה 08:50, פרטים ומפה יפורסמו בהמשך. מה להביא? בגד ים, מגבות, כובע, וכדומה. ארוחה קלה לנוסעים ברכב האספנות + נשנושים. …
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברי מועדון החמש משתתפים בצערו של חבר המועדון היקר אריה מזרחי ובצער המשפחה על מותה של אמו של אריה. שלא תדעו עוד צער! השבעה נערכת בבית מש' מזרחי, ברח' יהושפט 10 רמת השקמה ר"ג , בסמוך לפארק הלאומי ר"ג, עד יום ה'. מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני במהלך שיפוץ אלפטה ואני מכין את כל החלקים להרכבה. אני משפץ את כל חלקי הנירוסטה והכרום כרגע. יש לי טמבון קדמי נירוסטה עם שריטות עדינות שברצוני להסיר. בהתחלה עברתי עם מסתובבת גרעין 120 על השריטות העמוקות ולאחר מכן עם נייר מים 1000. ניסיתי לעשות פוליש לאחר מכן אך זה לא מגיע לתוצאה הרצויה. מה התהליך לשיפוץ חלקי נירוסטה עם שריטות עדינות? יש גם כמה מכות קטנות שצריך ליישר, מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת tomer_inbar, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני חדש ב״עסק״ ולאחר זמן מה במהלך המבצע שלא התאפשר לי לעבוד על הרכב החלטתי לעשות את הצעד האמיץ ולהעבירו למוסך. מחפש מוסך אמין, זול (הכל יחסי) וקרוב. מדובר על אזור גדרה ככה שגם רחובות וגם אשדוד יתקבלו בברכה. תודה מראש וסליחה אם בחרתי את הפורום הלא נכון, כבר הייתי אובד עצות מחיפוש הפורום המתאים .
הודעה אחרונה מאת RideR12, -
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה שלי היא מאיזה דגמי מכוניות אני אוכל לקחת חלקים כדי שיתאימו לסוסיתא רום כרמל שנת 81? רענן עזר לי הרבה ואמר לי שרוב החלק הקדמי בסוסיתא זה טריומף הרולד. תודה רבה לעוזרים!! רותם עוד שאלה ספציפית: אם אני קונה צינור לקאליפרים הקידמיים שבוודאות הוא מתאים להם, איך אני מחפש שהצד השני של הצינור יתאים להברגה של הצינור נחושת? (לאיזה סוג אוטו הצינורות מתאימים? http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GBH216 http://www.ebay.co.uk/itm/TRIUMPH-SPITFIRE-HERALD-VITESSE-FRONT-BRAKE-HOSES-NEW-GBH216-/350628346364 )
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תחרות לרכב האספנות ההכי לא מקובל באנגליה. תהנו מהתמונות: http://motoring.howzit.msn.com/a-classic-car-show-with-a-twist#image=4
הודעה אחרונה מאת irork, -
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת וולבו GLT 360, משנת 1983 במפגש בחוצות המפרץ ב-8.8.14 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 56 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת וולבו GLT 360, משנת 1983 השקה ראשונה במקום המפגש החדש בצפון VOLVO GLT 360 1983 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש ואלפא קלאסיק חיים זידנר ההשקה תתקיים במשכנו החדש של מפגש מועדון החמש בצפון: קפה 'גרג', מתחם OUTLET חוצות המפרץ , ביום שישי, 8.8.14, בשעה 17:30. חברי מועדון אלפא קלאסיק ובעלי וולבו מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לסידור תצוגה נאה באירוע. לבירורים יש לפנות אל : איתמר שורקי-רכז מועדון החמש בצפון, בטל' 9464094- 052, מתניה הלוי, אחראי השקות, בטל'- 4472256- 052. שיירה מהמרכז תצא מסינמה סיטי בשעה 15:15 בדיוק. התכנסות בשעה 15:00. מוביל השיירה- דרור בריל, נייד 2776666- 050. …
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
-
- 1 תגובות
- 882 צפיות
שלום לחברים מידי שנה מתקיימת בעיר Rosmalen שבהולנד ( מרחק 90 ק״מ) מאמסטרדם, תערוכה יחודית לרכבי וולבו השנה האירוע יתקיים בתאריכים 27 ו 28 לספטמבר . למי שמתעניין / מעוניין יכול לפנות אלי מצ״ב קישור לאתר של התערוכה ( בהולנדית..) בברכה אהרון כסאר 0524690018 0031235335620 http://www.kascar.nl http://www.autotron.nl/evenementen/volvo-klassiekerbeurs-2014
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
טויוטה מענינת
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
איזה טויוטה זאת?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
כמה סרטונים מעניינים בנושא שיפוץ פיאט 500 1. סדרה של יותר מארבעים סרטונים של תהליך שיפוץ (בהולנד? ) 2.שיפוץ פיאט 500 ונופים מדהימים באיטליה דרך אגב זה אתר מעולה לפיאט 500 http://www.fiatforum.com/500-classic/354666-best-1957-500n-video.html 3. עוד סרטון 4. כתבה על פס היצור
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
היום נימכרה "האגדה" שהרבה חשבו שהיא בדוייה... אחרי כמה שנים טובות שוב ראתה אור, אחרי שהורדו הכיסויים ( 4 במספר) , וכמה שאני מכיר את הרכב באמת טוב פשוט נהנתי מהחוויה , הרכב הוא יד ראשונה עם פחות מ 37000 ק"מ פשוט במצב חדש! לאוהבי הפיאט תהנו (מי אמר שאיטלקיות מחלידות??!!): הק"מ המקורי של הרכב: הקונה המאושר (אפשר לראות את הניילונים המקוריים של החברה על דיפוני הדלתות):
הודעה אחרונה מאת mustang, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שישי בשפלה והפעם עם טנדרים. ציינו את סיום השיפוץ של הרכש החדש של רוביק נזירי - C10 מודל 77 עם טאצ' אישי כמתבקש. בשורת החזית חנו זה לצד זה פירושים שונים לאותה בריה בסיסית חזקה ושימושית, כל אחד והמגע של בעליו. על הפן המוטורי וההיסטורי של חברת שברולט, היסטורית הטנדרים והדגם הספציפי אחראי כמובן קובי מילוא. תודה רבה לעשרות החברים שהגיעו לאירוע, שעזרו לכוון לקשט לתלות ובייחוד לשחק כיסאות מוזיקליים על הרחבה כדי שלכולם יהיה מקום. למשפחת נזירי על העוגות של לי, על הכיבוד ועל עוד תוספת יפיפייה להיצע המקומי. דרך נאה להתחיל את השבוע! הירושלמים מגיעים ראשונים וממתינים בסבלנות... רוביק מס…
הודעה אחרונה מאת mustang, -
-
גם אני התחדשתי השבוע במכונית ישנה ומצאתי שזה זמן טוב להצטרף לפורום, אחרי חברות של מספר חודשים במועדון החמש וקריאה בפורום לאורך זמן. המכונית הראשונה שנהגתי עליה בצורה סדירה, לפני הרבה שנים. הרבה עבודה בפני. תחביב שעמד וחיכה שנים וכעת מצא את זמנו להצטרף לתחביבים האחרים. תודה ליורם ולדודו מקובר על הסיוע. תודה גם לז' ולא' על השיחות המעודדות. עוד ניפגש בשאלות (ותשובות). יוסי
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 884 צפיות
שלום לכולם! ברשותי אאודי 80 , מנוע ABC . אחרי 260 אלף ק"מ הגיע הזמן לרענון מכני כנראה (המנוע התחיל להרעיש ולעתים מורגש איבוד כח). מחפש המלצה למוסך/מכונאי באזור המרכז שמתעסק עם מנועים כאלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב חברים כמדי שישי נפגש החל מהשעה 16:30 בקפה גרג חוצות המפרץ המפגשים הקודמים היו מצויינים בעיקר בזכות הנוכחות והחברה הנעימה וכמובן המכוניות . מבלי לתכנן ולהתכוון נתקלתי אתמול בהמון מכוניות אספנות בכל מיני מקומות באזורנו , אשמח לשתף אתכם מחר , אולי ניתן להציל חלק מהן . להתראות מחר . איתמר
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
משאבה מרכזית 1955 1 2
מאת גד .ג- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים ,החלפתי באוטו משאבות גלגל חדשות ,מלאתי נוזל בלמים חדש , הוצאתי אויר כמו שצריך אך כרגע יש תופעה כזאת : בדריכה ראשונה על הדוושה היא יורדת עד למטה!! בדריכה שנייה יש גובה דוושה טוב וכך גם בדריכה שלישית רביעית וכ׳ו גם בהחזקה של הדוושה בכוח זמן רב אין שקיעה כלל. אם אני ממתין 30 שניות ודורך שוב על הדוושה היא יורדת עד למטה .יש לציין שלא בדקתי אם יש בלימת גלגלים מסוימת כאשר הדוושה למטה ! בדריכה השנייה יש בלימת גלגלים טובה . אני חושש שזה משאבה מרכזית ויתכן אף שהפימפום והוצאת האוויר בדרך הזאת גרמה לה נזק . אשמח ללמוד מניסיונכם תודה .
הודעה אחרונה מאת גד .ג, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 984 צפיות
שישיצפוני רגוע לכולנו, בארומה "BIG קריות" (צומת קריית אתא). הנחיות לקראת מפגש "שרון פוגש צפון" בקאנטרי זכרון בשבת !! לקראת הפקת שילוט הרכבים - אספנים וחובבים שעדיין לא העבירו את פרטי הרכבים הזדמנות אחרונה במפגש !! להתראות. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם השארנו סמל בחוץ, אתכם הסליחה. זה לא באשמתנו. אתם כמובן יודעים שכולכם, מכל הלב, מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
רפד באזור הדרום
מאת loty- 0 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם. אשמח להמלצה על רפד טוב, בין ב"ש לאשקלון- רצוי אבל לא מוכרח. אשמח להמלצה בעיקר מבעלי ניסיון שעשו עבודה אצל האדם המומלץ. מראש אומר שאני מעוניין אמנם בעבודה טובה אך לא כזו שחייבת להיות מעולה (לכן גם המחיר צריך להיות שפוי). ד"א גם הצעה לקניית כיסאות (הצעה ספציפית) במקום ריפוד, יכולה להיות אלטרנטיבה, מדובר באלפתא סדן. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת loty, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן כאן לא מעט אבל לצערי לא מצאתי... האם צריך אישור משרד התחבורה ליבוא קרבורטור? כמה מכס משלמים? שגיא
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערו, יעל ונעמה באו לביקור מהצפון
-
- 1 תגובות
- 645 צפיות
אהלן, מגיע לי! הייתה שנה קשה, חסכתי שקל לשקל והנה הגיע גם הזמן שאפשר לברוח קצת ולטוס לשבועיים. היעד חברים: בברלין ופרנקפורט בסוף ספטמבר תחילחת אוקטובר. אני מחפש המלצות למקומות/ארועים שלא אוכל למצוא במדריך תיירים וחובבי רכב מאוד ירצו לבקר שם. בתמורה מבטיח להעשיר את הפורום בתמונות יפות ואוסף חוויות. נ.ב- אם אני כבר בחו"ל אולי יהיה יותר קל להביא חלפים קטנים- מישהו מכיר חנות חלקי חילוף לרכבים בריטיים (סטייל מיניספרס?) יום טוב!
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. בברכה אריק המשך... המשך... המשך... ולסיום...
הודעה אחרונה מאת avgar, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
בשנת 2007, בעת כניסת התקינה האירופאית לתוקף, נרשמה הגבלה לבעלי רישיון נהיגה לאופנוע לדרגה A1 שהם רשאים לנהוג באופנוע עד 54.4 כ"ס ולא יותר מ- 500 סמ"ק. עקב שינויים בתקנות התעבורה בהספקי מנוע לאופנועים, מי שרוצה לבטל הגבלה זו רשאי לפנות למשרד הרישוי ולבקש ביטול, כך יתאפשר לו לנהוג באופנוע שהספק מנועו עד 47.46 כ"ס ללא הגבלה בנפח מצורף קישור לאתר משרד הרישוי בעניין זה. http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=3034:rishui-2014-08-18&catid=48:m-misrad-rishui-c&Itemid=68 בהצלחה
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, היום אחה"צ קיבלתי במתנה מרצדס 170V, נראה יחסית יפה, ללא חלודות, קצת שריטות, אבל המנוע לא פועל. טוב, לפחות לא מוציא ריח מהאגזוז כמו הרכב האחר שלי... ערב טוב, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר כמה עיכובים, סוף סוף אנחנו חוגגים למרצדס 450, חשיפה וקבלת פנים. נפגשים החל משעה 16:00, בארומה מתחם "BIG קריות" (בצומת קרית אתא) החגיגה תתחיל בשעה 17:15, אספנים, חובבים, כולם מוזמנים !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ברכות לחברתנו סיגל שהפתיעה עם קרייזלר ניו יורקר 1976 (או 7...). היתה קבלת פנים נחמדה עם כיסוי, קובי (מילוא) וכמובן קובי (בן ניסן). גם איחלנו מזלטוב לערן לנסקי ליום הולדתו.
הודעה אחרונה מאת avizvi, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)