Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נימכרה "האגדה" שהרבה חשבו שהיא בדוייה...

אחרי כמה שנים טובות שוב ראתה אור, אחרי שהורדו הכיסויים ( 4 במספר) , וכמה שאני מכיר את הרכב באמת טוב פשוט נהנתי מהחוויה , הרכב הוא יד ראשונה עם פחות מ 37000 ק"מ פשוט במצב חדש!

לאוהבי הפיאט תהנו (מי אמר שאיטלקיות מחלידות??!!):

180513693.jpg

180513694.jpg

הק"מ המקורי של הרכב:

180513685.jpg

הקונה המאושר (אפשר לראות את הניילונים המקוריים של החברה על דיפוני הדלתות):

180513690.jpg

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין לשמוע הסיפור שמאחורי הריטמו.

למה עמדה כ''כ הרבה זמן וכו'

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

יפיפיה אמיתית !

הנובה ריטמו, כמו כל הפיאטים מ 83' והילך, סבלה הרבה פחות מנגע החלודה, ולפחות בנקודה הזו היא לא נפלה ממכוניות אחרות בנות תקופתה.

הדגם שבתמונה, 70S, החליף את הריטמו 75 סופר בעת מתיחת הפנים של 83'.

ל 75 סופר היה מנוע חזק יותר, 75 כ"ס, ואילו לנובה ריטמו היה מנוע זהה לזה של הרגאטה, 68 כ"ס.

ה 70S היתה מצויידת היטב, וכללה חלונות חשמל, נעילה מאכזית ולוח מחוונים מפורט, ולמעשה היתה זהה מבחינת המפרט לרגאטה 70S שהגיעה שנה אחריה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יופי של אוטו!

קניתי לא מזמן משהו דומה, פיאט אונו 70SL שנת 89, גם כן יד ראשונה אבל שלי שחוטה עם 60,000 ק"מ :lol:

בצחוק כמובן. מדהים ליסוע ברכב כזה (באונו שלי בכל אופן, מניח שהריטמו הזו נותנת תחושה זהה) שמרגיש ונראה ממש חדש.

הכל מוצק/מחובר/עובד. שום דבר לא קרוע/תלוש/מקומבן. אפילו המגבים באוטו שלי היו מקוריים (עם כיתוב פיאט עליהם).

מצד אחד פער הדורות מוחשי וברור, זה לא אוטו מודרני.

מצד שני, ואולי דווקא בגלל זה, ממש כיף לנהוג בו!

יש לי בחניה שתי אלפות, צעירות מהאונו בעשור ובעלות הספק (כל אחת בנפרד) כמעט מרובע משלה. ועדיין, הרבה פעמים אני בוחר באונו ונהנה לא פחות.

בהצלחה לרוכש המאושר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

פשוט לראות ולא להאמין, ממש מסע במנהרת הזמן ,הרכב ממש כמו חדש!

האם המנועים היו זהים לאונו שיצא מאוחר יותר?

פורסם

WOW

מדהימה,עוד תמונות בבקשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואו איזה יופי! אפשר עוד תמונות? (לא כל יום רואים דבר כזה!!)

רק לדעתי הטסות אלה מכערות את הרכב

דרך אגב מזה הדבר השחור עם הפלסטיק הכתום שדלתות?

יש את זה בהרבה מכוניות משנות ה 80

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אחד השיפורים הנפוצים בשנות ה-80.

הלבשות פלסטיק המגינות על הדלת בפתיחה בחניה צפופה (למען האמת-מגינות על הדלת של המכונית השניה!) והמכילות בתוכן מחזירי אור.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אחד השיפורים הנפוצים בשנות ה-80.

הלבשות פלסטיק המגינות על הדלת בפתיחה בחניה צפופה (למען האמת-מגינות על הדלת של המכונית השניה!) והמכילות בתוכן מחזירי אור.

שי

נכון,כבר לא רואים את זה בארץ,חיפשתי בחנויות כאן ולא מצאתי בנסיעה הבאה לחו"ל אביא כאלה.

• תוכן חדש...