רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
הרכב היחיד בארץ מדגם זה פורד פרליין 1955 קונברטבל 8 V גיר אוטו גג חשמלי ה"כ מקורי הרכב האחרון שלי יעקב הבסט ז"ל סגירת המעגל שאני הראשון שקנה רכבים ביום הראשון של השבעה והיום רכשתי את האחרון.
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
ערב טוב, נודע לי כי יש חומר, המעכב חימצון, של חלק לאחר ניקוי חול למשך שנה, בכל מזג אויר. ללא צורך לכסותו ביסוד דהיינו ישירות על פח חשוף, אשמח לדעת את שמו, והיכן ניתן לקנותו, תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
- 3 תגובות
- 837 צפיות
שלום לכם. בסוף החודש אני אבקר בוולפסבורג אשר נמצאת כ250 ק"מ מברלין. האם מישהו מכיר חנויות חלפים לפיאט שקיימות באזור? (גם אתרים אינטרנטיים שמוכרים בגרמניה, ניתן לעשות משלוח מבעוד מועד כך שיחכה במלון). ספציפית אני מחפש בית פילטר אוויר, דיפוני דלתות, מגש אחורי, גריל, בולמים וקפיצים ועוד מטעמים לאונו דור I שלי. אשמח לעזרתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מסתבר שבגלל המלחמה אין פריקה באשדוד והכול מגיע לחיפה ואיזה כייף להגיע שוב לנמל להוציא רכב אך ואיזה מכונית בקרוב עולות על כבישי ארצנו ממש תענג הרכב הוסתר לבקשת הבעלים אבל זה דגם נדיר רק 2 כאלו בארץ
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
היכן ניתן לקבל מידע על רכבים כאלו למכירה באוסטרליה ? ראיתיאיזה שרשור שפרסמו קישורים לebay למכירה אבל לא שם . דע הם ככ יקרים המשפוצרים למשל ? האם עלות תיקונים יקרה באוסטרליה והאם ישנם חלקים במוסכים מסוימים ? מה רצוי וצריך לדעת לפני רכישה של רכב מסוג זה ? אני לא קשור למכניקה ככה שלבד זה יהיה בעייתי. המטרה רכישה ולטייל לנסוע ולהנות אשמח לשמוע רעיונות יצירתיים ? פתרונות קישורים לאתרי מכירה באוסטרליה ? ראיתי ממש זולים (בקישורים שבפורום ) לא משופצרים . אבל צריך לישון לבשל בקיצור נוחות ? וזה רכב בסטייל ומגניב ויפה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקי שלום חברים אז יש לי בעיה של מנורת חום מנוע שדולקת לי אחרי חצי שעה שהרכב עובד אני רק יצין שהמנורה דולקת חלש לא חזק ועוד דבר אני יצין פה שהחלפתי רדיאטור חדש חדש ושהונטה עובד יפה מאוד נדלקת נכבת מדובר ברכב מסוג גולף מנוע 1.3 ידני
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
שלום רב, עקב ביטול ההופעות בנוקיה ת"א במהלך חודש אוגוסט המפגש השבועי המרכזי של המועדון יתקיים שם כרגיל, באותן שעות- 16:30-18:30. לבירורים ניתן לפנות אל מתניה, אחראי המפגש בטל' 4472256- 052. בברכה, סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
היי, בערוץ הוידאו של iCar, שבוחן מכוניות חדשות מכל המינים והסוגים, נערוך השבוע מבחן לחיפושית החדשה. אנחנו מעוניינין לצרף אליה חיפושית ישנה לכמה צילומים קצרים. נשמח אם תוכלו לסייע לנו ביום חמישי הקרוב (7/8), באיזור מודיעין / גוש-דן / ירושלים. המעוניינים יכולים לפנות במייל: [email protected] או בטלפו: 054-4433675 תודה מראש נועם ריין iCar.co.il
הודעה אחרונה מאת noam_64, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
כמדי שישי נפגשנו סביב הרחבה, המכוניות והשולחן הארוך. בקהל החברים הורים לחיילים, מילואימניקים שיצאו לחופשה מתנדבים והרבה חברים מודאגים, המפגש נתן איזושהי פינה של שפיות ובריחה קצרה למציאות אחרת, כזו שהיינו רוצים לראות. ציינו לוולפי ונירה יום הולדת משותף. שום אזעקה לא נרשמה בנס ציונה במהלך המפגש. הנה קובי קליין מגיע כהרגלו במפגשים האחרונים - עם דגל ביד:
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים ביום שישי הקרוב נפגש שוב בקפה גרג חוצות המפרץ החל מהשעה 16:30 ועד בכלל. במפגש הקודם התכבדנו בחברים חדשים : עידן שהגיע בשברולט קפריס מניר דוד ואמנון מחיפה . בואו בחולצות מועדון (למי שאין עדיין יוכל להזמין במפגש) ומכוניות אספנות והביאו אתכם בעיקר רוגע. מוזמנים למפגש כל מי שרכבי אספנות מעניינים אותו . איתמר
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://hnn.co.il/gallery26903.html נקווה שלנוסעים שלום
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. רוצה לשתף אתכם , לפני כשלושה שבועות רכשתי באיביי mgb שישבה במחסן מקורה כ..שני עשורים. יום למחרת כבר נחתם ה bill of sale ולגבי הtitle הובטח לי מהמוכר שבימים הקרובים ישלח. עד לרגע זה עדיין לא נשלח. כל נסיונותי בשלושה ימים האחרונים לקבל תשובה במייל לא נענו. מניסיונם של אלה שייבאו רכב מ usa מה עושים? אבי
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- 6 תגובות
- 917 צפיות
ערב טוב לכולם, אני מחפש עבור חבר סט חוטי הצתה למרצדס V8 3500 מתחילת שנות ה-70'. אם יש למישהו מידע או אפילו סט תקין למכירה - יבורך. בתודה מראש. מיקי
הודעה אחרונה מאת האחלה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברי הפורום בעת ביקורי בחו"ל נתקלתי ברכבים הללו. מישהו יכול לעזור בזיהוי? הזהובה אני חושב שזו מטרה. תודה
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-02.08.2014 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל נציג המועדון במפגש- אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם סוף סוף אני משפץ פג'ו 404 קבריולט שנת 68 במצב לא להיט כרגע. אני מחפש מישהו שיש לו חלקים למכירה. תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת tamir_design, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
עד כה כל מי שהתקשרתי בעניין פוליסת ביטוח לאופנוע אספנות מנתק מבלי להגיד ״לא״ אפילו (אני סתם מגזים) אני מעדיף סוכן ולא לקפוץ לפול.. אז יש עדיין סוכנים כאלה או שלוותר ולנסוע/לרכב עם הזנב בין הרגליים עד לפול עמית.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
מועדון החמש משתתף בצערה של מש' שביב במותו של יצחק שביב ז"ל , חבר המועדון מבית ניר 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מועדון החמש משתתף בצערה העמוק של מש' שביב במותו של יצחק שביב לאחר מאבק במחלה קשה. יהי זכרו ברוך. יצחק , מייסד בית הבד בקבוץ בית ניר, רתם את בית הבד שבבעלותו לטובת אירועים משותפים עם מועדון החמש במהלך השנים , בגנים הלאומיים בית גוברין ואחרים.. שלא תדעו עוד צער! חברי מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
מועדון החמש משתתף בצערה העמוק של מש' בריגה בנפילתו בטרם עת של הבן חייל צה"ל עדי ז"ל 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 40 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
מועדון החמש מרכין ראש בנפילתו בטרם עת של חייל צה"ל עדי בריגה , במבצע 'צוק איתן' בדרום . עדי נפל בעת שירותו במילואים בעוטף עזה. יהי זכרו ברוך. בצער רב אנו שותפים לכאב והאובדן של מש' בריגה היקרה -פנינה , דוד והילדים , ממושב בית שקמה, במותו של הבן והאח. הלווייה תתקיים היום יום ג' 29.07 בשעה 16:00, בבית העלמין הצבאי באשקלון. לניחומים- בית מש' בריגה, משק 20 , מושב בית שקמה. תהיו חזקים ושלא תדעו עוד צער לעולם ! חברי מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקרוב בדאר!!!
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
mgb-gt 1968
מאת ORALP- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן , ברשותי MGB-GT שנת 1968 , וברצוני להזמין לה חלקים מחו"ל . אם למישהו יש ניסיון בתחום או ספרי מידע כלשהם הקשורים לדגם הזה ספציפי , אני יותר מאשמח לעזרה בכל נושא שיהיה. תודה מראש. אור.
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 1 תגובות
- 869 צפיות
שלום לכולם, בעקבות כמה שינויים שעשיתי באחד מרכבי הייתי צריך לעבור לסוג אלטרנטור אחר, הפכתי את חצי ארץ למצוא CASE ספציפי שמתאים , ושהוא נמצא הסתבר שהאלטרנטור גמור. חבר המליץ לי לגשת לרוני סטראט, אז תוך 20 דקות נשתל לתוך הCASE אלטרנטור חדש עם אמפרג` גבוה יותר והמחיר היה הוגן והשרות אדיב. ששאלתי אותו אמר שיש לו יכולת לטפל גם באלטרנטורים של רכבי אספנות. מומלץ.
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני חדש בתחום ומעוניין לרכוש רכב ספורטיבי עם אופי, חשבתי על אלפא ספידר. חיפשתי ביד 2 ולא ראיתי שום דבר אטרקטיבי. אשמח את התייחסותכם לשאלות הבאות: - איזו אלפא ספיידר מומלצת (איזה דור)? הדור השלישי נראה לי. - איפה משיגים רכב כזה? לא ראיתי מודעות ביד2... - האם יש לכם המלצה לרכב ספורטיבי אחר? פחות קריטי לי שיהיה מוגדר אספנות..יותר הקלאסיות והאופי. אלעד
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פילטר אויר 1955 מישהו יודע איך מנקים או מפרקים ? זה של מנוע שש טורי ראש שטוח, התמונות הפוכות משום מה מצטער.
הודעה אחרונה מאת גד .ג, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, אני זקוק לכמה לולאות קשירה כמו בתמונה ברוחב 20-25 ממ אולי מישהו יודע היכן ניתן למצוא? תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר מ, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי חברים, איזה שמן מנוע כדאי לשים במנוע 6 צילינדר שטוח של פליימוט 55 ? כמו כן האם לשים תוסף לדלק 95 ואם כן איזה .תודה
הודעה אחרונה מאת גד .ג, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדינמו באופנוע שלי מסוג BSA M20 נשרף. האם תוכלו להמליץ לי על מישהו בארץ (אני מהמרכז) שיודע לשפץ אותם, ברמה גבוהה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
שלום לכולם. אשמח אם מישהו יתן לי שם של מקום לרכישת פסי ניקל לפגוש. בתמונה הם עקומים לגמרי ואני רוצה להחליף. חוצמזה אם יש איזשהו פטנט להבריק ניקלים באוטו. תודה לעוזרים. דודי
הודעה אחרונה מאת Dudys11, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני בתהליכי שיפוץ של רכב מוסטנג 66 אני כרגע מתלבט לגבי המראה החיצוני של הרכב וצבע. אני מתלבט לגבי שני דוגמאות שמצאתי ברשת. מצפה לתגובות ממביני עניין. 1. 2.
הודעה אחרונה מאת yosim, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, מצרף קישור מעניין של רכבים שנשכחו http://nibler.ru/photo/22110-broshennye-avtomobili-klassa-lyuks-stanovyatsya-v-dubae-nastoyaschey-problemoy.html בהתחלה רכבים של מיליונרים לשעבר שהשאירו את הרכבים בדובאי. למטה מגוון רכבים שנשכחו ...
הודעה אחרונה מאת ALEX2424,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 245 אורחים (הצג רשימה מלאה)