רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
מקומות שבהם ניתן לעשות ניקוי חול לגנטים? באיזור גוש דן תודה
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב, במסגרת המשך שיתוף פעולה בין שני המועדונים, פורום סובארוהוליק יתארח במפגש מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ביכין סנטר פ"ת. המפגש מתחיל מ 17:00, הסובארואים כבר יגיעו מ 16:30. נחגוג לשי ורד יום הולדת ונעשה השקה לסובארו GFT שנת 76 של עידן: קישור נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם מעוניין בהמלצות על חנות שאפשר לקנות בה דיסקיות מפיבר לדלק לפי מידה בכל מקום בארץ. מצרף תמונה להמחשה מאתר בחו"ל. בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת frik, -
טרקטור זאטוט 1 2
מאת bagira-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
מזה זמן רב אני מפנטז על טרקטור בינוני עד קטן בכדי לקשט את החצר. באופן טבעי, הלב נמשך אחרי זאטוט, טרקטור ישראלי כמעט למהדרין אולם אני חושש שאני בור לחלוטין בתחום. האם בכלל ניתן למצוא אותם? כמה יוצרו? באילו דגמים? ראיתי בשיטוט קל ברשת שיש כאלה המונעים על גז, יש בנזין ומספר כלים נמצאים במוזיאון בעין ורד. מה קיים לדעתכם חוץ מהם? האם אתם יודעים איפה? המון תודה מראש עריכה - איזה קטע הזוי, פתאום אני מוצא אחד למכירה ביד 2, רק ש 20K זה קצת חורג מהתקציב שלי.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 981 צפיות
שלום, אני בן 18 ובעקבות הרבה תוכניות בדיסקברי (מהירות ורועשות בעיקר) וגם אהבה למכוניות בכללי חשבתי על כניסה לתחום. קראתי קצת והבנתי שחיפושית היא מכונית זולה ונוחה להתחלה ובעיקר בתקציב שיש לי (אין לי כמעט גרוש). בקיצור אשמח להצעות טיפים ואף מכוניות אפשריות שאנשים מציעים. בתודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע או שיש לו דיפון פנימי שחור לדלתות של אלפטה סדאן? תודה, תומר
הודעה אחרונה מאת tomer_inbar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם, התחלתי לעבוד על הפיאט פנדה, שנת 90 מנוע הזרקה, 1000 סמ"ק. מבקש את עזרת הציבור במידע על אתרים ברשת המוכרים ושולחים חלקי חילוף לפיאט ע"פ מספר קטלוגי. יש לי מספרים קטלוגיים מקוריים של פיאט ואשמח לקבל כל מידע בנוגע לחנויות און-ליין אמינות וטובות. בנוסף - האם מישהו התנסה עם האתר הזה: https://www.fiatdalys.lt/en אשמח לשמוע אם מישהו התנסה איתם בעבר. תודה לעונים אורן
הודעה אחרונה מאת zvir, -
הרכב נרכש לפני כשלוש שנים בערך. ובחיים כמו בחיים לא היה לי זמן או מקום לעבוד עליו. למרות זאת הפרוק התחיל ורכשתי מיומנות בריתוך פחים ב-MIG על ידי תרגול תרגול ועוד טיפה תרגול. אני טס הרבה מטעם העבודה וגם עכשיו עניין הזמן לא השתפר אבל המקום כן אז אני מאוד מקווה שדברים יתחילו לזוז. לסיכום אני מאוהב ....ועד שלא יצא מפה רכב תצוגה הוא פשוט לא יצא . אני כנראה מאלה שנהנים יותר משלבי השיפוץ ופחות מהמוצר המוגמר, כבר ברור לי שלאחריה יגיע רכב אחר.
הודעה אחרונה מאת yaly, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי גולף mk2 שנת 92 , אומנם האוטו לא אספנות עדיין ,אבל אני בטוח שאני במקום הנכון. האוטו בעל מנוע 1.3 , אני לא בטוח איזה קרבורטור יש בו ,אני חושב שהמקורי . הבעיה שלי אני לא מוצא מישהו באזור שלי (צפת) , שמוכן לעשות לו כיוון ... אנשים לא מעוניינים להתעסק איתם . לכן אם מישהו מכיר בעל מקצוע ,או אפילו חובב ישנות שיוכל לעזור לי לכוון את הקרבורטור אפילו לפי אוזן .. אני ישמח אם תמליצו .
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחפש חנות/חנויות לממכר מוצרי גומי לרבות צינורות עמידים בדלק/שמן בדרום תל-אביב.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 880 צפיות
בעלי רכבי אספנות מהצפון ובני משפחותיהם, תלויים ובלתי תלויים, חברי מועדונים ושאינם חברים, כולם מוזמנים, למפגש-ערב חברתי, להרגיע ולהרגע, בלי פילוסופיה ודיונים, בלי דיווחים ובלי פרשנויות. המקום:- בריכת גליה בקרית ים, רח' ספיר 1 (על הכביש המקביל לחוף הים). התאריך:- יום ג' 15.7.14 השעות:- 20:00 עד 22:30. מומלץ להביא בגדי ים, כיבוד או מזון קל ובקבוק שתיה קלה. השתיה החמה עלינו, גם המוזיקה. מי שמעוניין למנגל, יש מתקנים במקום. להתראות
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
המלצות על פחח
מאת אבי 08- 1 תגובות
- 956 צפיות
האם מישהו מכיר את הפחח חסן מטירה יש לו גם מוסך פחחות בתל אביב ?
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 58 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
שלום, מהו רכב החלומות שלכם או החלום לשפץ ? שלי לעשות לדוד סובארו פשע לאבי וולוו 240 ולי פג'ו 404 שנת 77-79
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת, איביי זה האופציה האחרונה בגלל עלויות שלוח גבוהות. שאלתי גם בפורום קוסמטיקה אבל נראה לי שזה מתאים גם לכאן. למי שלא הבין, מדובר במוצר הזה:
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מפגש השפלה למרות המצב....ודווקא בגללו... היו חברים אמיצים שאף הגיעו עם מכונית האספנות... ונחגגו ימי הולדת עם הרבה עוגות לנועם חצרוני, דוד פרידמן ועופר סגל. .
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
הגדלת נפח מנוע 1 2
מאת מיכאל לאוה- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ערב טוב, הקיץ הגיע, ורגל ימין התחילה להתגרד. ברשותי דודג דארט שנת 73, עם מנוע מסורתי 3600 סמק. אני חושב על, הגדלת נפח. או השתלת v8 חזק. אשמח לדעת, אם יש מנוע v8 גדול חזק, שמתאים בתושבות לדודג. אם מישהו , מכיר יודע!!! ואולי גם להחליף תיבה לידנית. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כולם חובבי הרכב למיניהם מוזמנים למפגש משותף של מועדון אלפא קלאסיק ומועדון החמש בחיפה - רחוב חלוצי התעשיה 94 ברחבת מועדון הסטיג', מחר-שישי 11/7 בשעה 17:00. שיירה מהמרכז יוצאת ב-16:00 ממתחם קפנטו ביתן אהרון. נשמח לראות את כולם.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
תהנו מתמונות של הטיול המדהים שהיה לנו לאזור השפלה והרי ירושלים, מכוניות אלפא רומאו מדגמים שונים. התמונות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300968710065225.1073741941.100004562944883&type=1&l=3082abc174
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להבין לפי מה נקבעת קבוצת רישוי לרכב יש מ1 ועד 7 אני כמובן יודע שזה לפי רמת גימור נפח מפרט מחיר של הרכב כחדש וכו אך האם יש למישהו מידע מדויק בדבר ניסוח החוק? מה אם הרכב לא נמכר יותר כחדש כמו של רובנו פה האם רכב שלפני 25 שנה הוגדר כקבוצה 5 היום נכון להגדיר אותו כך? השאלה נובעת בשל הפרשים גדולים מאוד באגרת הרישוי השנתית (ספק אם יש הבדל ברכב אספנות) אך בכל זאת שואל כאן כי אני מדבר על רכבים שעומדים להיות אספנות ההפרש מגיע ל850שח בשנה בין קבוצה 1 ל-7 תודה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת avgar, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש יום שישי עם אספנים, חובבים, חברים, ובני משפחה, להתרגעות ושחרור מהמתח. מביסים את הטילים, וחוגגים יום הולדת למשפחה מיוחדת!! היכונו לבואה של ה- FORD T, לאחר תקינה ורישוי, בנסיעה בכבישי הצפון !! ביום שלישי ה- 15.7.14 בשעה 20:00, המפגש הצפוני מוזמן לערב חברתי בבריכת גליה בקרית ים !! פרטים במפגש. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רינגים (טבעות בוכנה) בעלי מידות לא שיגרתיות. פעם הייתי ניגש לישראל שובל בפינת רחוב העליה-סלמה והוא היה מייצר לי אותן. מי עושה זאת כיום (אם בכלל)? http://lulisml.wordpress.com/2013/07/15/%D7%94%D7%90%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%90%D7%9C-%D7%91/
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
מפגשי שישי של מועדון החמש ברחבי הארץ יהיו פתוחים ב- 11.7.14,בכפוף להוראות פיקוד העורף
מאת מועדון החמש- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם, נכון לעכשיו מפגשי שישי השבועיים של מועדון החמש יהיו פתוחים ב- 11.07.14, בכפוף להוראות פיקוד העורף. סופ"ש שקט ובטוח! סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מצא, -
זה הזמן לפתוח יומנים ולסמן את התאריך והמקום. 4/7/14, מסעדת זינגרז בחדרה. אנו יודעים שכל האמריקאים שביננו חוגגים, אבל אנחנו חוגגים רכבים מתוצרת הארץ, ולא רק... הרבה זמן לא הפקנו אירוע... התגעגענו לראות הרבה אנשים, ויש לנו הרגשה שאיזה שניים שלושה אנשים התגעגעו קצת לסוסיתות (וגם לגירודים מהפיברגלאס), ואם לא, אז לפחות הם התגעגעו להרים ביחד עוד תרומה משמעותית לגדולים מהחיים. באירוע "ישראלי על הבר 2014", יוצגו לראווה "ביכורי ארצנו" - מספר רכבים מתוצרת אוטוקרס, אשר חברי פיברקלאב עבדו (ועדיין עובדים) על שיפוצם במהלך השנה האחרונה. אנו מעוניינים להציג בו זמנית את הרכבים בפני הקהל אשר יבוא כבד אותנו בנוכחותו את ביכורי הרכבים לשנת 2014. כרגע מדובר על ארבעה רכבים שיוצגו…
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
זיהוי חישוקים.
מאת udical-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 923 צפיות
מישהו יודע לזהות את הדגם של fondmetal הזה ? http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5503277-FS-OHIO-80-s-Vintage-Fondmetal-13x6-With-Brand-New-Tires http://www.ebay.com/itm/140651069276?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 תודה !
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רדיאטור לאופל קדט שנת '82. מצאתי באיביי רדיאטור שניראה כמו מה שאני צריך, (http://www.ebay.com/itm/141339713201?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649) אני עדיין מוודא את הפרטים עם המוכר. השאלה היא - האם מותר לי לייבא חלק כזה? האם אני מחוייב בתשלום כלשהו על חלקי חילוף של רכבים? מה בנוגע למכס? ניראה שמחיר הרדיאטור בקישור ששלחתי נמוך מ70$, האם הוא פטור ממכס? זו פעם ראשונה שאני מנסה להשיג חלקי חילוף לרכב מחו"ל ולכן אשמח לכל מידע / מאמר בנושא. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-05.07.2014 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל נציג המועדון במפגש- אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
מצב חירום בעורף
מאת מצא-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למועדון יש די הרבה חברים ואוהדים הגרים בטווח 40 הק"מ מרצועת עזה (גם אנו, חברי מפגש השפלה נכנסנו אמש לטווח זה). ברצוני לחזק את ידם ולאחל לכולנו שנעבור את הגל הנוכחי בשלום הן לכלל האוכלוסייה הגרה בטווח הזה, והן לחברנו מהמפגשים של באר שבע, השפלה ואשקלון. חיזקו ואימצו, כולנו יחד בקלחת הזו והלוואי שלא יהיו נפגעים. ממליץ, שבסיום הכוננות ומצב החירום, על מפגש, של כל בעלי רכבי אספנות שבדרום, בנקודת מפגש אחת, להרמת כוס לחיים. שהכל יסתיים בשלום.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
שלום חברים. משאבת דלק חשמלית מפסיקה את פעולתה כאשר המצוף בקרבורטור סוגר? מדובר במשאבת דלק של סובארו טנדר שתותקן במיני מיינור. אשמח לשמוע מנסיונכם.
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מה זה קפה רייסר? חיפוש כאן בפורום ובגוגל יניב תוצאות חיפוש רבות עם כתבות מהאתר, תמונות, דיונים ועוד... למה קפה רייסר? הסרטון למטה נותן כמה (5... אבל למה להתפס לקטנות) סיבות טובות לשאלת ה.. למה קפה רייסר? מניסיוני האישי וניסיונם של חברים ומכרים שקנו, בנו ורכבו על קפה רייסרים, מדובר לא רק במשהו עיצובי, לא רק בטרנד אלא באמת במשהו שמאפשר לרכב על משהו שונה מהרגיל, באופן כמעט ראשוני של חיבור אדם למכונה... פחות לא חשוב מהנ"ל, קפה רייסר בישראל זה אפשרי, נגיש וזמין. נתחיל מכך שבמחיר של קטנוע משומש ניתן ליבא מחו"ל אופנועים כגון הונדה CX550, הונדה CB750, בימרים משנות השבעים, נורטונים, טריומפים ועוד כלים שיוכלו לאפשר לבעליהם לא רק לרכב על כלי שהם יתאימו בעצמם, לעצמם, א…
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 180 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ezuf
- daniel.asu
- yoav911gt2
- zaf
- אליעזר מרדכי
- yuvk
- פינדר
- topop
- The FixTrics
- גולדן191
- Avia
- יבגניפ