Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רדיאטור לאופל קדט שנת '82.

מצאתי באיביי רדיאטור שניראה כמו מה שאני צריך,

(http://www.ebay.com/itm/141339713201?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649)

אני עדיין מוודא את הפרטים עם המוכר.

השאלה היא -

האם מותר לי לייבא חלק כזה? האם אני מחוייב בתשלום כלשהו על חלקי חילוף של רכבים?

מה בנוגע למכס? ניראה שמחיר הרדיאטור בקישור ששלחתי נמוך מ70$, האם הוא פטור ממכס?

זו פעם ראשונה שאני מנסה להשיג חלקי חילוף לרכב מחו"ל ולכן אשמח לכל מידע / מאמר בנושא.

תודה מראש! :)

פורסם

שמעתי שחלק מהחלקים של רכב צריכים אישור מיוחד, ידוע לך משהו על זה?

ואיך אני יכול לוודא בנוגע למכס?

תודה על התגובה המהירה :)

פורסם

המחיר מצוין, יצרן מעולה, לא נמצא ברשימה ה"מוגבלת", לא יחויב במכס וצפוי לעבור בדואר ללא כל בעיות.

אמנם אינני יודע מה יהיה מחיר המשלוח, אך רדיאטור סיני (באיכות סבירה מאד) יעלה בארץ יותר מ- 40 אירו.

שמת לב כי הרדיאטור הוא עבור קדט 1.2 ? (שונה מזה של 1.3)

ואם אכן הוא מתאים לך - אני, כנראה, מכיר את רכבך עוד מצעירותו (999 במספר הרישוי?)

עודד

פורסם

מחיר באמת טוב.

לא נראה לי שתהיינה בעיות במשלוח - זה פריט שמוגדר ל"שחרור מהיר". לגבי תשלום מכס - זה כבר עניין של מזל (כמדומני, 70$ זה כולל גם עלות משלוח).

alfa 156 2.5.

פורסם

אין בעיה אני אישית הזמנתי מEBAY רדיאטור אלומיניום לפני פחות משנה הגיע עד הבית ללא מכס ללא בעיות

מבחינת החלקי החילוף המורשים גם אין בעיה

עלות אפסית לעומת בניה בארץ אל חשש

פורסם

*כל חבילה שערך התכולה שלה פלוס עלות המשלוח נמוך מ 75 דולרים פטורה ממיסים. לעומת זאת, סיגריות או מוצרי טבק או משקאות אלכוהולים אינם פטורים גם ערכם נמוך מ 75 דולרים.

*כל חבילה שערכה נמוך 1200 שקלים פטורה ממכס אבל אינה פטורה ממע"מ או מס קניה. הפטור תמיד יהיה 1200 שקלים והוא לא משתנה. מה שכן משתנה זה ערך הפטור בדולרים. כלומר, נניח ששער הדולר הוא 4 שקלים אזי הפטור יהיה 300 דולר. אם שער הדולר הוא 3 שקלים אזי הפטור יהיה 400 דולר.

*הפטור הנ"ל תופס רק על מוצרי צריכה או הנעלה אבל אינו תופס על חלקי רכב, אופנועים וכיוצא בזה. החלקים הללו יחוייבו במיסים (מע"מ, מכס ומס קניה) בשווי כולל של עד 50%

*חלקים שמיועדים לאופנועי ים, סירות וכיוצא בזה והוכח בוודאות שהם אכן מיועדי לכלי תחבורה ימי, פטורים ממכס.

*רדיאטור הוא אחד מאותם פריטים אשר אינו מצריך אישור משרד תחבורה ולכן עליו לא חלה כל הבירוקרטיה המעייפת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה!

הזמנתי את הרדיאטור מהקישור שמופיע בהודעה הראשונה שלי.

מקווה שהכל יעבור חלק.

המשך לילה טוב, ושקט(!!!) שיהיה לכולנו.

• תוכן חדש...