Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקטור זאטוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן רב אני מפנטז על טרקטור בינוני עד קטן בכדי לקשט את החצר.

באופן טבעי, הלב נמשך אחרי זאטוט, טרקטור ישראלי כמעט למהדרין אולם אני חושש שאני בור לחלוטין בתחום.

האם בכלל ניתן למצוא אותם?

כמה יוצרו? באילו דגמים?

ראיתי בשיטוט קל ברשת שיש כאלה המונעים על גז, יש בנזין ומספר כלים נמצאים במוזיאון בעין ורד.

מה קיים לדעתכם חוץ מהם?

האם אתם יודעים איפה?

המון תודה מראש

עריכה - איזה קטע הזוי, פתאום אני מוצא אחד למכירה ביד 2, רק ש 20K זה קצת חורג מהתקציב שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי ידוע על טרקטור קטן דו מפרקי (ההגוי מתבצע ע"י "קיפול" הטרקטור לשתים)

בשם הולדר...איתו עבדתי בשנות השמונים במטעי התפוחים של אל-רום.

holder-am-2-2-zyl2-takt-diesel1000ccm20ps-vierradlenkungvon-28326.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש מלא סוגי טרקטורים אפילו עוד יותר קטנים. כל מיני מכסחות דשא וכ"ד- סתם לדוגמה. שאלה איזה גודל אתה רוצה, ובאיזה מצב- כי אם זה לא תקין למשל- המחיר בטח יהיה הרבה יותר נמוך. 20 אלף שקל עבוד הטרקטור הישן- לדעתי יותר מדי והוא לא יצליח למכור, אז תנסה יותר מאוחר- אולי יירד משמעותית!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראה לי שלא הסברתי את רצוני כראוי, טרקטור זאטוט הוא לא כינוי לטרקטור קטן אלא שם של טרקטור ישראלי שהורכב בארץ אי שם בשנות ה 50 .

פורסם

הבנתי- אבל אמרת גם שאתה מחפש טרקטור בינוני עד קטן- לאו דווקא את הזאטוט- הזאטוט פשוט הבחירה המועדפת שלך, או שבאמת לא הבנתי נכון ואתה רוצה אך ורק אותו? (וכן- הוא יותר "בינוני", כי יש הרבה יותר קטנים ממנו)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חיפשתי קטן-בינוני אבל ברגע שגיליתי שיש אחד כשר למהדרין, אותו אני מחפש.

אין לי בעיה שיהיה במצב רעוע, או בינוני, בהחלט עדיף שלא יהיה נוצץ ומשופץ אחרת זה יוציא את כל הכיף מהעניין.

יש שני אוספים גדולים לטרקטורים בעין ורד ובגבעת ברנר, למישהוא יש קשר איתם?

פורסם

הזאטוט האחרון שראיתי נמכר ביותר מ-20 אלף.

לא זוכר איפוא...

לפעמים הם צצים למכירה.

לי אישית יש MTD ישן שפרקתי לו את המכסחת והוא משמש כרכב לימוד נהיגה לילדי המשפחה.

פורסם

מאוד מודה לך!

אני יודע שהם עובדים בתקציבים מאוד מצומצמים ואם שוכב להם אחד במחסן, אוכל גם להעניק לו חיים מחודשים וגם להזרים להם קצת מזומנים למען טרקטורים שמחכים לשיפוץ ועדיין אין מהם אקזמפלר משופץ בתצוגה (אני יודע שמהזאטוט יש 2 משופצים בתצוגה).

עוד מישהוא יכול להפנות אותי עם מי לבדר בשני האוספים האחרים?

איך יוצרים איתם קשר?

פורסם

עוד מישהוא יכול להפנות אותי עם מי לבדר בשני האוספים האחרים?

איך יוצרים איתם קשר?

תתגלגל בירידה עד עין שמר בשבת ב 0800.

זו השעה שהחברה עובדים בסדנא.

יש כיכר חדשה וכניסה אחורית לקיבוץ , בכל מקרה זה בסוף הקיבוץ ולא תלך לאיבוד.

בטוח לא יגרשו אותך.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

1 זאטוט 10 עומד בגן הילדים של בארות יצחק עם עוד כמה פרמלים,אליסים ,D2, TD6 וקייסים.

היה גם זאטוט 9.שניהם נבנו ע"י סולל בונה במפעל גיברה בגבעתיים עם מנועי KOHLER.

פורסם

יש כיכר חדשה וכניסה אחורית לקיבוץ

איפה שמשתלת וולך?

1 זאטוט 10 עומד בגן הילדים של בארות יצחק עם עוד כמה פרמלים,אליסים ,D2, TD6 וקייסים.

היה גם זאטוט 9.

כל הטרקטורים האלה בתוך הגן?:shock:

פורסם
איפה שמשתלת וולך?

1 אחרי המשתלה ימינה בשער בכניסה הראשי לקיבוץ.

2 לפני המשתלה ימינה לכוון הצמיגים ומקורות. שמאלה בכיכר. שער והגעת.

תיזהר. זה מקום מדבק. אתה תמשיך להגיע מידי שבת :-P

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...