רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה למומחים אני בקניה ארץ מקסימה שיש בה חיות והרבה 504 במצב מצוין כמובן שהגה בצד ימין ברור לי שאין אפשרות לייבא רכב לנסיעה האם אפשר לייבא רכב כזה לחלקי חילוף??? תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת יורקי, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כמי שגדל בעולם המערבי בתקופת המלחמה הקרה ואחריה, לתעשיית הרכב הסובייטית היתה בעיני תמיד תדמית ירודה מאוד. מכוניות ששילבו טכנולוגיה בסיסית עם עיצוב מיושן, תוך נסיון פתטי להציג את הגרוטאות-מלידה בתור שיא הפאר והקידמה. בשנים האחרונות התחלתי לראות את הדברים אחרת. זה לא השפעת סמים, אלא הבנה שמכוניות אלו היו כנראה נכונות לזמן ולמקום בו יוצרו. כמו שבשנות השישים מכוניות אמריקאיות באורך חמישה מטרים ותצרוכת דלק של 1:4 התאימו לכביש המהיר לשיקאגו, ופיאט 500 התאימה לסימטאות רומא, כך המוסקביץ' והפבודה התאימו לברית-המועצות בה חופש בחירה וכלכלה חופשית לא היו אפילו בתאוריה. מסיבה זו, ובראיה של ההיסטוריה המוטורית, הקדשתי כמה שעות לבקר במוזיאון מיוחד במוסקבה שנקרא רטרו-אבטו-מוזיאו…
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. כן כן, רחוק רחוק, היה היה פעם בשנת 1964 ... להלן פרטים ותמונה: היכל הספורט יד אליהו שנה לאחר שנבנה. האולם נבנה בתחילה כמגרש פתוח ללא קורת גג, כחלק מקומפלקס ספורט שבו נכללה גם בריכת "גלית". המגרש שנקרא אז על שם יוסף בורשטיין, היה מרוצף באריחים, והכיל כ-5,000 מקומות ישיבה על יציעי בטון (המהווים כיום את גוש המושבים התחתון). המגרש נחנך ב-17 בספטמבר 1963. בסוף שנות ה-60 עבר המגרש שיפוץ יסודי ובפועל נבנה מחדש בתכנונם של האדריכל זאב פורת והמהנדס אשר מילשטין, ממשרד המהנדסים א. מילשטין - א. זינגר. למבנה נוסף היציע העליון עם מקום לכ-5,000 צופים נוספים. כמו כן, קורה המבנה בתקרת מתכת והמגרש הפך לאולם סגור. בכך היה למגרש הכדורסל המקורה הראשון בארץ…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 14 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם התגלגלה לידי ווספה שהייתה מוזנחת קרוב ל15 שנים. אני רוצה לשפץ אותה לאט לאט ולהגיע לרמת שיפוץ גבוהה עד כמה אצליח. בינתיים פירקתי אותה לגורמים,ומכאן מתחילים. הצעות עזרות או סתם ברכות יתקבלו בברכה. יוסי
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
החלטנו לצבוע קצת את הפורום בתמונות של הנסיכות/כרכרות מלכותיות שלנו. בקיצור, חברי הפורום מתבקשים להעלות תמונות יפות ומיוחדות של הרכבים. הכלל הוא רק המכוניות, ללא "חיות דו רגליות" ולא בעלי הרכב(אלא אם הן נקלעו לרקע...) זאת לא תחרות אבל נא לשאוף לתמונות ממש יפות. אין הגבלה למספר התמונות SHOOT!!!
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מועדון החמש מוזמן לאירוע פיברקלאב - "ישראלי על הבר 2014". האירוע יתקיים ביום שישי 4/7/14, בשעה 16:00 , במסעדת זינגרס, רח' צה"ל 100, חדרה. מצ"ב פרטים (האירוע מאורגן ע"י מועדון פיברקלאב): באירוע יוצגו שש מכוניות מתוצרת חברת אוטוקרס הישראלית, אשר שופצו במהלך השנה האחרונה ע"י חברי פיברקלאב. בנוסף, יתקיימו שתי תחרויות: הראשונה- תחרות "שיפוץ בטעם אישי" (שלא לפי המקור):. התחרות פתוחה לרכבי אספנות בלבד (מכל סוג שהוא) ומחייבת רישום מוקדם עד לתאריך 19/6. את הזוכה בתחרות יקבע חבר שופטים ממועדוני הרכב השונים. נציג מועדון החמש ישתתף בצוות השיפוט. השניה- "חביבת הקהל": בין רכבי האספנות אשר יגיעו לאירוע, תיבחר ע"י הקהל מכוני…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
ערב טוב לחברי הסניף הצפוני של מועדון ה5 ביום חמישי 3/7/14 בשעה 20:30 נתכנס אצלי בכפר חסידים רחוב נחלת יעקב 31 לאסיפה ראשונה של חברי מועדון ה 5 בסניף בצפון. מטרת המפגש היא עדכון על פעילות המועדון והוועד ונושאים נוספים שעל הפרק. מי שהמועדון חשוב לו וברצונו להיות שותף בקבלת ההחלטות מוזמן להגיע להביע דעתו ולהשפיע. קפה ושתייה קרה עליי. על מנת להיערך אודה לכם אם תואילו לעדכן אותי או את נתי על הגעתכם . איתמר: 0529464094 (אפשר גם בוואטסאפ הקבוצתי שלנו ) נתי : 0507377550 רוצים להשפיע ? נא להגיע. :: איתמר שורקי .
הודעה אחרונה מאת איתמר שורקי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 803 צפיות
לתשומת לבכם: המפגשים השבועיים של מועדון החמש בנוקיה, געש, שפלה, צפון וירושלים ישארו פתוחים לטובת אלה שלא יסעו לאירוע פיבר קלאב. בברכה, סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
-
- 1 תגובות
- 669 צפיות
חד פעמי !! - ארומה במתחם "BIG קריות" יהיה סגור בשישי ה- 4.7.14, לרגל "מפגש צוות" ארומה. בשישי ה- 4.7.14 המפגש הצפוני לרכבי אספנות הוזמן ומצטרף לאירוע "ישראלי על הבר 2014" של "פיברקלאב בשותפות עם עמותת "גדולים מהחיים". פרטים על שיירה הצפונית לאירוע "פיברקלאב" בקישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532627-המפגש-הצפוני-לרכבי-אספנות-מצטרפים-לאירוע-פיברקלאב-quot-ישראלי-על-הבר-quot-שישי-4-7-14 או בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות" להתראות וסוף שבוע נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 656 צפיות
ביום שישי 04.07.2014 מפגש השרון ינדוד לחדרה המפגש יתקיים במסעדת זינגר'ס רח' אצל 100 בחגיגה הגדולה של חברינו ממועדון הפיברקלאב. מתרכזים בגעש בשעה 15:00 היציאה בשעה 15:15 בדיוק! לתשומת לב - המפגש הרגיל בגעש לא יתקיים ביום זה, הקפה ייסגר מוקדם מהרגיל. כווווולם מוזמנים להצטרף לאירוע הגדול מהחיים להתראות - אבי נוף
הודעה אחרונה מאת רועי עוזרי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחנה את הרכב את הרכב ברחוב ובדר"כ זה יוצא בשמש ולכן החלטתי להשתמש בכיסוי בימים החמים של הקיץ. הבעיה היא הכיסוי עף מהרוח אחרי 5 דקות! את החלק מאחור ניתן לקשור וקשרתי אותו, אבל זה לא ממש עוזר! השאר הכיסוי לא ניתן לקשור ואין גם לאן. האם יש מישהו יש פתרון יצירתי מה לעשות שהכיסוי לא יעוף? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
יש הבדל בצורה או שזה בכלל הבדל מכאני?? תודה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, צריך חוות דעת שניה, לפני שאני משתמש בפטישים וכיוצא , בזה. מעוניין להעביר את הרכב לסדנא, עם גרר, אבל לצערי הגלגלים נעולים. היות והרכב חלוד רקוב, הסכנה במשיכתו ככה זה פשוט, שיגזר( הוא לפני שיפוץ). ניסיתי המון אבל הספינדבנד נעולים, כאילו אין מחר. המלצות, השערות יתקבלו בברכה תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכאל לאוה, -
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
אני בקרוב רוכש מרצדס 81 ,ואין לי מושג באיזה שעות מותר לנהוג ובאיזה ולא, אם תוכלו לתת תשובה אשמח.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 816 צפיות
מישהו יכול להסביר לי למה מייקרים כל שנה את אגרת הרישוי?? בקצב הזה נשלם בסוף מחיר מלא כמו רכבים חדשים, צריך לעצור את זה עכשיו לפני שלב האל חזור, כי זה לא הגיוני שרכבים שנוסעים לעיתים נדירות כמו 200-300 ק״מ בשנה צריכים לשלם יותר מ1₪ על כל ק״מ שהם נוסעים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קרתה לי "תאונת עבודה" קטנה: במהלך עבודה על אחת מהענתיקות שלי- הרכב "ברח" מהבלוקים שהיה מונח- ואיכשהו הצליח לנחות עם כל המשקל שלו על אחד מהבלוקים ...עם הדריישאפט. אתם מתארים מה קרה. מה עושים עכשיו?? -זה עדיין לא קריטי כי יש מ ל א דברים אחרים לעשות עם הרכב הזה לפני- אבל עדיין, יש לי תחושה ש... עם הדריישאפט העקום לא יהיה כיף לנסוע. איפה מתקנים ומה סדר-גודל עלות האפשרית? -מדובר ב"צעצוע"- רכב קטן מאד, עם החלקים בגודל בהתאם...
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המון סיבות לחגוג... יום הולדת לקובי בעל הפאב ולעופר בעל הלארק. הופעת בכורה אמתית של החיפושית השובבה שמנועה שופץ ע"י עודד. חברים חדשים יגיעו ... והפתעות לרוב. נפגשים בטוביה פאב רח' שושן 4 י-ם החל מ-14:00 להתראות. רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Shalom lekulam Here are some new photos of today's Italia a Zandvoort event at the rally track in Zandvoort/Netherlands. Today's gathering shows Lancia, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Ferrari, Maserati, Lamborghini and even a long line of Vespa bikes. Maybe you will discover a lost Jaguar or Porsche here or there... I will upload a small portion now and more after the game Netherlands-Mexico which is about to start within this hour. Shavua tov lachem mi Amsterdam!
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, מה זה בעצם ריקבון ואיך בודקים אותו?. מה ההבדל בין חלודה לריקבון?. אם חלודה מתפוררת, האם זה ריקבון?. אם יש חור בריצפה או בצד, זה חלודה או ריקבון?. האם בחלודה, חייבים להחליף את חתיכת הפח?. אני מחפש חיפושית ואני שומע הרבה פעמים, ריקבון וחלודה. כאשר עולה לי בראש ריקבון, אני חושב על חלודה שעוברים עלייה עם מברג ובלי מאמץ בכלל...המברג חודר פנימה, האם זה ריקבון?. בנוסף, יש עוד אי אילו עיצות לחיפוש בחיפושית?. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש לקנות לוח שעם מעורב עם גומי כדי לייצר דיסקיות אטימה לברז דלק מסוג הזזה לאופנוע אנגלי. בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יותר נכון, Nimbus.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה נכון, שבשביל לעבור מחסום לשטחים עם רכב, מחויב הרכב להתגלגל, זאת אומרת שהוא לא יכול להיות על גרר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים בתקוה שהחום הכבד יאפשר זאת נקיים היום במפגש השרון לרכבי אספנות קבלת פנים לפורש קררה קבריולה 1984 שהגיע ארצה לא מכבר. האירוע יחל בשעה 17:30 ברכות לבעל הרכב כוווולם מוזמנים! אבי נוף
הודעה אחרונה מאת danigo, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ooyyo.com/detail/c=CDA31D7114D2854F111BF66FBA27355DBAA512B111C4874012/6692046024876812909.html/ נכון היא ניראת מושלמת אבל?
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 962 צפיות
מפגש השפלה במקום מושבו בנס ציונה האחראי על המפגש בארה"ב ואנו חברי המפגש מברכים אותו בטיול מהנה ונחמד למרות השרב והחום נפגשנו כדרכנו בקודש למפגש רעים בבית הקפה להנהתנו
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
התאהבתי ב 928 כשהייתי בן 17. מסתבר שאהבת נעורים לעולם לא דועכת. מזה זמן מה אני קורא ולומד משרשורים אמריקאיים על הרכב. המחירים שלו בארה"ב די נוחים, חצי מחיר מאשר בגרמניה. ב $1500-3000 יש מכוניות במצב די הרוס, ב $5000 כאלה במצב סביר שצריכות לעבור יישור קו, ב $8000 כבר אפשר למצוא רכב במצב מכני וחיצוני טוב, שמתאים לנסיעה יומיומית, ב 17K$ אלו מכוניות עם מיילג' ממש נמוך שכבר מתקרבות למצב תצוגה. הייתי שמח לצוד אקסמפלר טוב מאריזונה או נבאדה ב $7000-8000. אממה, העלות הסופית שלו בארץ תהיה 85 אלף ש"ח וזה הרבה מחוץ לתקציב שקיבלתי מהדירקטוריון. אני אנסה להוציא שפן מהכובע ולהגיע לרכב במצב טוב בארץ בתקציב של 40 אלף ש"ח (45 אחרי בלת"מ). איך ? לקנות שם גרוטאה ב $1500…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 737 צפיות
שלום, חבר מחפש רכבים משנות ה60-70 לצורך צילומי סדרת TV בהפקה ישראלית. בעיקר וולוו, אבל גם אחרים. צרו עמו קשר בטל' 054-5235891 או בדוא"ל [email protected] . שמו יפתח. או השאירו טלפון בהודעה פרטית ואעביר אליו. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם הוא מדין בתנועה בכבישי חיפה ?
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר משגע אותי, נדבר בגוק האספנות, כנראה ממני. הוא רוצה לייבא רכב מאירופה לארץ. כסף לא חסר לו, הוא שואל לגבי, לוחות רכב , או אתרים חוץ מהאיביי, תודה.
הודעה אחרונה מאת Tatra,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ