Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון דריישאפט- מי, מה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קרתה לי "תאונת עבודה" קטנה: במהלך עבודה על אחת מהענתיקות שלי- הרכב "ברח" מהבלוקים שהיה מונח- ואיכשהו הצליח לנחות עם כל המשקל שלו על אחד מהבלוקים ...עם הדריישאפט. אתם מתארים מה קרה. :cry: מה עושים עכשיו?? -זה עדיין לא קריטי כי יש מ ל א דברים אחרים לעשות עם הרכב הזה לפני- אבל עדיין, יש לי תחושה ש... עם הדריישאפט העקום לא יהיה כיף לנסוע. איפה מתקנים ומה סדר-גודל עלות האפשרית? -מדובר ב"צעצוע"- רכב קטן מאד, עם החלקים בגודל בהתאם...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום לכולם, קרתה לי "תאונת עבודה" קטנה: במהלך עבודה על אחת מהענתיקות שלי- הרכב "ברח" מהבלוקים שהיה מונח- ואיכשהו הצליח לנחות עם כל המשקל שלו על אחד מהבלוקים ...עם הדריישאפט. אתם מתארים מה קרה. :cry: מה עושים עכשיו?? -זה עדיין לא קריטי כי יש מ ל א דברים אחרים לעשות עם הרכב הזה לפני- אבל עדיין, יש לי תחושה ש... עם הדריישאפט העקום לא יהיה כיף לנסוע. איפה מתקנים ומה סדר-גודל עלות האפשרית? -מדובר ב"צעצוע"- רכב קטן מאד, עם החלקים בגודל בהתאם...:roll:

מניסיון אישי , גרינגראס חולון , ושני העסקים בלוד = ממש גרועים .

אני לא חושב ששאר בעלי המקצוע בארץ יותר טובים .

הכי זול וטוב שיצא לך זה למצוא אחד שלם בפירוק או להזמין מחול .

לא הייתי מתעסק עם בניה .

המכונות שלהם משנות ה 60 מלאות חופשים והם לא מסוגלים לאזן במהירות שעוברת ה 2500

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה! האמת במיקרה שלי אני לא בטוח שזה יעבור את ה-2500-:-D אבל טוב לדעת!

בפרוק אין סיכוי למצוא משהו לאוטו הזה בארץ (בחו"ל דווקא כן ויחסית הרבה)- מה סדר גודל עלויות של משלוח, יש לך מושג?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה! האמת במיקרה שלי אני לא בטוח שזה יעבור את ה-2500-:-D אבל טוב לדעת!

בפרוק אין סיכוי למצוא משהו לאוטו הזה בארץ (בחו"ל דווקא כן ויחסית הרבה)- מה סדר גודל עלויות של משלוח, יש לך מושג?

של מה זה ?

בנוסף צריך לדעת אורך משקל ועלות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

רליאנט אנט 700. זה אוטו (אם אפשר לקרוא לזה ככה :-D ) אנגלי, עם 3 גלגלים. עלות אני לא יודע- כי בדיוק עכשיו אני לא מוצא כזה באיביי (מרגיז- כי היו 4 "פגרים" לפרוק לפני כמה ימים בדיוק!!). כל הרכבים נמכרו לדעתי בסדר-גודל של 100 פאונד כ"א- מה שלא אומר, כמובן, שגל הינע בנפרד יעלה יותר זול...:roll:

פורסם

אם אני לא טועה - ה"רליאנט אנט" שימשו לתחבורה פנימית בבית-החולים תל-השומר.

אולי נשארו שם שאריות?

עודד

פורסם

סיכוי פחות מקלוש- הכלים האלו יצאו משימוש לפני 20 שנה לפחות, אף אחד לא מחזיק במוסכי האחזקה חלקים מיותרים כל כך הרבה זמן... אתה בטוח שלא היו ריקשות פיאג'יו בכלל, שהיו הרבה יותר נפוצות? -תודה בכל אופן, אנסה לבדוק...

פורסם

מכיר את הבחור- הוא לא מתעסק כל כך בחלפים- אבל אני אדבר איתו על זה בטוח שוב. תודה! קניתי ממנו פעם דגם כחול...:-D

פורסם
סיכוי פחות מקלוש- הכלים האלו יצאו משימוש לפני 20 שנה לפחות, אף אחד לא מחזיק במוסכי האחזקה חלקים מיותרים כל כך הרבה זמן... אתה בטוח שלא היו ריקשות פיאג'יו בכלל, שהיו הרבה יותר נפוצות? -תודה בכל אופן, אנסה לבדוק...

כן, אני בטוח שהיו "אנט" בתל-השומר, ואכן לא סביר כי שומרים להם חלקי חילוף...

אבל, אולי זרוקה גוויה של אחת מהן באיזושהי חצר אחורית? שווה לבדוק ...

עודד

פורסם

אני לא הייתי פוסל שיפוץ, תלוי מה הנזק.

ובקשר לגרינגראס דווקא שמעתי תגובות חיוביות מבעלי 4X4.

אני עשיתי שיפוץ אצל גלמט במפרץ חיפה לדריישפט של סמוראי בזמנו. חפש אנשי מקצוע שמתעסקים בגיפים ומשאיות.

ממליץ לך לנסות לבדוק שיפוץ לפני שאתה מביא חלק כזה גדול וכבד(יחסית) לארץ.

עופר

פורסם

טוב...

הרבה זמן שלא הייתי פה.

אבל כשיש לי איך לעזור אז...

אני ממליץ בחום על זאב מרחוב בן גוריון ברמת גן - 0544745880.

מחירים טובים (יותר זול מה"חולונים" למיניהם).

איש מקצוע ותיק ומעולה.

לי הוא שיפץ, איזן וכיוצ"ב, שני דריישפטים לסבן (בניה מדרישפטים של סיקס).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

תודה לכולם- כל האופציות ייבדקו בהחלט!

• תוכן חדש...