רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש מוסך אמין באיזור ת"א/ר"ג שאפשר להפקיד בידיו את המיני 79 שלי לטיפולים פשוטים. כרגע הכי דחוף לי להעביר את המיני טסט ואני צריך אישור בלמים וכמה תיקונים קלים נוספים. למישהו יש המלצה על מוסך אמין? תודה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת rotemgl96, -
תאונה עם מיני אספנות 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery26136.html מישהו מכיר את האוטו?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ההשקה בתל אביב משכה רבים לנוקיה. חלק מהם (כמוני עם הפלקון) רקד על שתי החתונות
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצטער מראש שלא פתחתי שרשור לפני המפגש, כשמדובר ב"על האש" צריך לדעת כמה אנשים באים כדי לדעת כמה בשר לקנות. האסתי השניה מגיעה התמקמות ראשונית ה BRZ של בר משה, חבר חדש עם הרדטופ 78 יד ראשונה ירון מגיע עם ה 79 לאחר שיפוץ רציני והנה התאומות ובחזרה לתאומות בהה מוביל שיירת לאונה דור שני, זה רק יגדל ממפגש למפגש...
הודעה אחרונה מאת Nuker, -
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
מי יודע או מכיר מישהו שמתעסק בזה באיזור חיפה או הצפון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נדבש, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חובבים, אספנים ובני משפחה, באים למפגש הצפוני, ללא שיוך מועדוני, בארומה "BIG קריות", נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70. שיח חובבים ואספנים ובני/בנות זוג !!
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
הודעה אחרונה מאת srulik, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היום עברתי שם ראיתי משאיות מעמיסות סחורה משתי הקומות ... אני מקווה שהחלקים לא ילכו לזבל.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום שמי אוהד אני די וותיק בפורום, במיוחד באודיו ומערכות שמע. למזלי התחלתי להיכנס לתחום רכבי האספנות בזכות הבוס שלי, שקנה פורד מבריק 1972 4100 סמ"ק. אני מעונין להגיע למפגשים של רכבים אמריקאים, על מנת לקבל ייעוץ בתהליך שיפוץ של הרכב. כל פיסת מידע רלוונטית לרכב הזה תתקבל בברכה. כרגע הרכב נוסע די טוב אבל דרושה עוד עבודה ובעיקר חלקים. במיוחד אני מחפש מאריך לפלאג בגלל שבצילינדר מספר 3 יש בעיה והפלאג נרטב משמן מנוע. אודה לכם מאוד על כל עזרה, ייעוץ והכוונה. וכמובן שנוסיף כמה תמונות של היפיפיה הזאת.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
15 מאי 2014 הנחיות למפגש המרכזי של מועדון החמש – מפגש נוקיה חברים יקרים, להלן מספר הנחיות אשר מטרתן לעשות סדר בזמן שהותנו במפגש נוקיה ולקבוע כללים ברורים לכניסה למפגש. מהרשום מטה לא תהיה כל חריגה. להזכירכם, אנו אורחים במתחם ולא בעלי המתחם. 1. כניסת רכבים תותר אך ורק לחברי מועדון החמש עם תעודות בתוקף. על מנת הסר ספק, חבר שתעודתו פגת תוקף מעבר לחודשיים, לא יוכל להיכנס למתחם! 2. למתחם המגודר יכנסו רכבי אספנות של חברי המועדון, כמו גם רכבים פרטיים של חברי המועדון. אנו מבקשים, בכל לשון של בקשה, כי הרכבים הפרטיים יחנו בקצה הצפוני ביותר של מגרש החניה וזאת על מנת לשמור על צביון האספני של המפגש. 3. חברים שלא יגיעו עם התעודה, לא יורשו…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש מקום שמוכר משאבת דלק חשמלית (עגולה) של סובארו שנת 84 , חשוב מאוד שתהיה מקורית וחדשה . באם יש מקום שמוכר בארץ אשמח לדעת , באם לא היכן ניתן למצוא בחו״ל ?. תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ברצוני לרכוש סט טאסות לרכב אמריקאי אספנות באיביי עלות כולל משלוח 150$ רציתי לשאול האם עליי לבקש מסמך כלשהו מהמוכר או לדעת מה אני צריך לעשות בעת הרכישה? כי שמעתי שיש תשלום מס וחוץ מזה האם יכולים לבקש עוד תשלום מעבר לכך? אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הסניף הצפוני של מועדון ה 5 . אירוע גלאי הוא אחד מהכינוסים המרכזיים של המועדון והזדמנות טובה לפגוש חברים ומכוניות ולעסוק בתחביב ופחות באינטריגות ובבעיות המקומיות שלנו. ולכן ... מחר בבוקר בשעה 7:30 נפגש בחניית הסטופ מרקט ביגור. לאחר התארגנות והמתנה לצבירת החברים נצא בשעה 7:50 לפארק אפק (אנטיפטרוס) שליד ראש העין , לא להתבלבל עם שמורת עין אפק שליד הקריות את השיירה יוביל הרכב האיטי ביותר (מבלי להעליב). ציר הנסיעה המתוכנן : יגור - יקנעם - אליקים - כביש 6 - מחלף קאסם - שמאלה לכביש 444(דרומה) - ימינה בצומת ראש העין לכביש 483(מערבה) ומיד ימינה לפארק אפק.(צפונה) מרחק כ: 85 ק"מ זמן משוער : ככה וככה ...(כולל עצירה באלונית הצפונית). הנ…
הודעה אחרונה מאת nati54, -
אופנוע BSA 1955
מאת bsa- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברי הפורום שלום, לאחרונה נתקלתי באופנוע אספנות BSA משנת 55, דגם מנוע BB31 נפח 348 מצב קוסמטי ברמה מדהימה, הגיע בארץ ביבוא אישי, הבעלים שוקל למכור אבל לא דיבר על מחיר עדיין, האם יש למישהו מושג כמה בערך יעלה כזה אופנוע? האופנוע תקין לחלוטין מכנית ובעל רישיון תקף אני מצרף לינק לאתר אמריקאי שמצאתי עם אופנוע מדגם זה, לא מדובר באופנוע הספציפי שנמצא בארץ http://www.midamericaauctions.com/motorcycle/bsa/bsa-b31-s-2/ תודה
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
לאחר שנחשפנו בעיתון הגיע הזמן ליומן שיפוץ ולסיפורים מזה זמן רב חיפשתי את הדגם כרמל עם מנוע פורד סה"כ יוצרו 1050 יחידות כמה נשארו ? כל השנים חשבתי שיש רק אחת ולכן לא חשבתי שתצוץ עוד אחת אבל הפתעות תמיד יש מעשה שהיה כך היה לפני כמה שנים קם מועדון פירקלאב תמיד אמרת לחברה שם עם סוסיתא בשבילי אז רק כרמל פורד וכך חשבתי שירדו ממני ולא צריך סוסיתא כי אין לא נשאר אבל רק חשבתי יום אחד מצלצל אלי רענן ואומר לי יש סוסיתא כרמל בשבילך מחיר %$@& לא האמנתי למשמע אוזני עם כל השמחה באה הצטננות מהירה ופעם ראשנה שאמרתי לא לחלום אפילו במחיר סמלי התנצלתי אין מה לעשות תקופת גרושים מזונות על הראש לא יכולתי להרשות לעצמי עוד חלום וממש עם צביטה בלב סיימתי את שיחת הטל…
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
OSCA MT4 ישראלית משתתפת במילה מילייה 2014, כבוד!!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת מוריס מיינור קונברטיבל מסדרת MM, משנת 1954 (התמונות להמחשה) MORRIS MINOR CONVERTIBLE MM 1954 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש ערן לנסקי ההשקה תתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 23.05.14, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, דרור בריל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת מוריס מכל הדגמים ושנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:fiveclu…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשעה טובה הכנסתי את הפרינץ היום לפחחות צבע. התוכנית היא לצבוע אותה בכתום (עדיין לא הוחלט על הגוון המדוייק) במקום הלבן של היום. השאלה היא האם צריך לשנות את הצבע במשרד הרישוי לפני או אחרי הצביעה? תודה,
הודעה אחרונה מאת chen green, -
אירוע הגביע 2014 ע"ש שאול גלאי ז"ל-לשיפוץ רכבי אספנות-17.05.14-גן לאומי ירקון 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 48 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אירוע הגביע 2014 ע"ש שאול גלאי ז"ל לשיפוץ ושחזור רכבי אספנות שבת 17.05.14 בחסות ובשיתוף קבוצת 'אוטו' וגן לאומי ירקון האירוע יתקיים גם השנה בגן לאומי ירקון, מתחם תל אפק, ליד האגם, ביום שבת 17.05.2014, בין השעות 10:00-13:00. חברי המועדון, בני המשפחה ואורחיהם מוזמנים להגיע לאירוע . תוכנית האירוע: 10:00-10:30- הגעה לאתר, חניה. 10:30-11:00- התארגנות ומפגש חברים. 11:30-12:00- ברכות, וטקס הענקת הפרסים. 13:00- סיום האירוע. ייתכנו שינויים בלו"ז! הנחיות לאירוע: הכניסה לגן הלאומי למתחם תצוגת רכבי האספנות ליד האגם תתאפשר בין השעות 09:00-10:15 בלבד. כל מציג חייב לה…
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כולנו משתמשים בהם, אולי למעט אוהבי הדיזלים שבינינו. אך בטוח שהצעירים מבינינו לא מכירים את הדור הקודם של המצתים בימים שהם עדיין היו פריקים וניתנים לפירוק וניקוי ולהם מוגש הנושא הזה. בתמונה מימין לשמאל: מצת מחברת - LEONARD פריק עם צלעות קרור AIR COOLED תוצרת ארה"ב. מופיע גם מפורק לחלקים. השני מימין מחברת - LODGE לא פריק תוצרת אנגליה. השלישי מימין מחברת - BERU לא פריק תוצרת גרמניה. השניים משמאל הם תוצרת חברת IGNIS הישראלית שניהם פריקים והימני מביניהם הוא בעל אלקטרודה אמצעית ושלוש אלקטרודות מסביב. אם לימדתי ולו אדם אחד אזאי המאמץ היה כדאי. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ליפני 3 שנים קניתי רכב מניו יורק ובישראל הוא שופץ... אני מחפש מישהו שיכול להעביר לי את כל התהליך של מסלול 1 וכ"ו. עד הגעת רשיונות הרכב... יש את כל המסמכים כולל טופס מ.ב תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
סופשבוע צפוף היה לנו, ההתחלה כמובן בנס ציונה על הרחבה, חברים קהל ומכוניות, כן - גם בירה קרה: הקורבט של דרור, הבייבי של בועז לידה: עוד מפגש פסגה אנגלי, יפיפיות! שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 702 צפיות
מפגש מוצ"ש ל"ג בעומר מהנה, בחברותא נהדרת. תודה לכל החובבים ובני המשפחה שהשתתפו בחגיגת ל"ג בעומר צפונית, תודה על המטעמים הנפלאים. תודה ענקית למורדי, עדי ודודי על שעות של מאמץ והשקעה בארגון הערב !! תודה לחיים על היוזמה, וכן לשלומי, יניק, ויקי ואהרון, על העזרה. מחיאות כפיים לזמרים ולזמרות !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- 3 תגובות
- 758 צפיות
אמרו לי להחתים על paper work השאלה: האם חייב אימות לחתימה של נוטריון
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אוסף המכוניות של אלוויס פרסלי בביתו בגרייס-לנד ממפיס טנסי ארצות הברית
- 3 תגובות
- 861 צפיות
היום בפארק אפק היה מיפגש נדיר. שלשה טרקסיונים יחדיו, מחזה די נדיר. אני מערעך שאלה מחצית מהטרקסיונים שבמצב נסיעה בארץ. אריה
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Kemp auto museum מוזיאון פרטי שמוקדש כמעט כולו לרכבי מרצדס החל בריפליקה של הרכב הראשון שיוצר על ידי מרצדס. פרט למרצדס ישנו דה שבו אחד, פורשה 928 ובנטלי.
- 1 תגובות
- 795 צפיות
במסגרת שוק איכרים בעירה ויקסבורג שידועה כמקום שם התחילה קוקה קולה הגיעו לשוק מספר טרקטורים ישנים במצב חדש וגם שברולט בל-אייר המשמש לנסיעה יום יומית.
- 4 תגובות
- 897 צפיות
היי אני קורא בפורום כבר יותר משנה. אני ממש אוהב רכבים ישנים. השתחררתי מהצבא לפני שנה, טסתי לארה"ב ואני פה כבר שנה, מכיוון שנושא האופנועים יותר קרוב לליבי ממכוניות, קניתי פה HONDA CX500 1981 שיפצתי אותה מה שהצלחתי, ושלחתי לארץ. אני מגיע לארץ עוד חודשיים, עובר לגור בב"ש ומתחיל ללמוד בבן גוריון באוקטובר. הידע המכני שלי מסתכם במה שעשיתי לאופנוע שלי. זהו. לפני זה לא ידעתי מה זה פלאג. כשאחזור לארץ יש לי חודשיים עד תחילת הלימודים שכולם יהיו מוקדשים לשיפוץ האופנוע למצב הכי חדש שאפשרי, כמובן שומר על מראה קלאסי. אבל לאחרונה צץ שיגעון חדש. לקנות חיפושית! (כמובן שבנוסף לאופנוע) ראיתי חיפושיות למכירה במחיר של 5-10 אלף שקל, האם במחיר כזה הרכב גרוטאה? האם אתם חושבים שאצליח לשפץ …
הודעה אחרונה מאת DvirG,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מור 1
- Tal7
- Camaro 92
- farkash7
- Stangg
- במבליק
- 3n
- SlowRide
- ברווז
- GTאי
- רכב פשוט ואמין
- mcaspi