רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשישי הקרוב נציג לראשונה את מנוע החיפושית ששופץ ע"י יקיר המפגש עודד, צעיר כמעט בן 80. הנ"ל מורה למכונאות רכב OLD-SCHOOL ביחד עם קובי בעל הטוביה שיפצו ביחד את מנוע החיפושית בדיוק כפי שיצא מהמפעל בגרמניה. הסיפור המלא והפלא המנגן יוצגו במלואם . נפגשים החל מ-14:00 ועד שנמאס פאב הטוביה רח' שושן 4 י-ם. להתראת-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
צהריים טובים אני נמצא בתהליך של יבוא סיטרואן 84 מאיטליה וכבר הגשתי את המסמכים למשרד התחבורה, אולם שם ביקשו לספק להם מסמך רשמי באנגלית או עברית על יום יצור הרכב. אני ממש לא מבין, אם ברישיון הרכב האיטלקי רשום שהרכב עלה לכביש ב 3.5.1984 , הרי ברור שהרכב ייוצר לפני כן. לשם מה לטרטר את הבן אדם ללכת לחברה להביא אישור כזה. ניחא. מישהו יודע למי עלי לפנות בלובינסקי על מנת לקבל אישור כזה ? והאם הם יתנו אם אספק להם מספר שילדה ? תודה רביב
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יותר מ 4000 מכוניות זרוקות למכירה, כולל הקרקע! http://www.rodauthority.com/news/over-7000-parts-cars-400-project-cars-for-sale-in-idaho/
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 864 צפיות
שישיצפוני - מפגש קהילות חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, בהשתתפות בני המשפחה ותושבי הסביבה. כולם מוזמנים לחגיגת ל"ג בעומר במוצ"ש
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום השמש חייכה והגיעו חברים רבים וגם כאלה שאינם חברים. אתן לתמונות לדבר:
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
מישהו יכול לזהות לאיזה אופנוע שייך האגזוז הזה? יש לו 4 תבריגים על דופן הצינור כנראה עבור שני מגינים נגד חום.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
Well this isn't my cup of tea. I don't think its nice or pretty. but it earns me a living and i had quite an intersting job to do on it which was to shape the specially made perspex cowls (700GBP the pair -so careful not to crack or scratch and to make some surrounds for them using 16SWG (or 1.5mm) sheet aluminum) Thanks to my background on DB5's when i used to make surrounds for them I was able to draw on a little bit of experience regarding the behaviour of the material when taken to such an extreme, however this cowl is much more complex in shape than a DB5 cowl so I had to make it up as I went along. I decided to start with a ring approx the correct size …
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 693 צפיות
יש לי פג'ארו דור ראשון (יבוא אישי) הטראנספר דומה לטראנספר של מגנום אבל לא זהה. מחפש בעל מקצוע שיש לו סבלנות לפרק ולשפץ. תודה
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
זקוק לעזרה בבקשה ... מעוניין לייבא מארה״ב משאבות ברקס לגלגלים לרכב אמריקאי משנות ה 50 . בבדיקה ראשונה באינטרנט נתקלתי בטופס של משרד התחבורה להפוך ליבואן לצריכה עצמית ?!!! בסך הכל 6 משאבות גלגל ! בערך. 200 דולר . יש לי כתובת למשלוח בחו״ל ואין לחץ של זמן כך שחשבתי על הובלה ימית . אשמח למידע כל שהוא ממי שהביא חלקים דומים ... הובלה ? מכס ? המחיר בארץ הוא פי. 4.5. לא יאומן !
הודעה אחרונה מאת גד .ג, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לאחרונה גיליתי את האתר הבא : http://web.nli.org.il/sites/JPress/Hebrew/Pages/default.aspx שמכיל ארכיון עיתונים מלפני קום המדינה וכמעט עד עכשיו בשיטוט בעיתון מעריב משנת 1979, נתקלתי בפרסומת די גדולה לרכב מסוג אוטוסאן, מעולם לא נתקלתי ברכב הזה בכביש הישראלי. ומסקרן אותי לדעת קצת יותר עליו. תודה אבי
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, מחפש המלצה לבית עסק המשפץ רדיאטורים (כולל גם רדיאטור חימום) באיזור השפלה - עדיפות לאיזור רמלה-רחובות-ראשון לציון, אך אוכל להדרים או להצפין בשביל משפץ איכותי. הרכב הוא פורד פיאסטה שנת 89. תודה
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 1 תגובות
- 741 צפיות
שלום,אני מכין פרוייקט גמר ללימודים שלי על החיפושית.אשמח לקבל מידע על הרכב (לינקים, היינס סכמות חשמל וכו')כל מידע שיש לכם יוכל לעזור לי מאוד!בתודה, אור.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
משלוח מארה"ב
מאת בן-עטיה- 0 תגובות
- 660 צפיות
נתקלתי בעבר שמישהו פירסם שיש מישהו שהוא שולח לו את החלקים בארה"ב והבחור תמורת עמלה שולח אותם לישראל אשמח להפנייה לפרטים מדוייקים יותר
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
היי חברים ראשית , אציג את עצמי בקצרה, אני אייל אסולין אמן בוגר בצלאל תואר ראשון ושני אמן פעיל בישראל ובעולם אני מחפש לעבודת וידאו ארט/ סרט קולנוע קצר רכב ספורט אמריקאי, לווידאו שיצולם בדרום. אופציות, דודג׳ צ׳ארג׳ר, מוסטאנג, שברולט קאמרו וכדומה. מדובר בווידאו בו הרכב עומד בניוטרל ומגרגר בווידאו אני מתעמת עם הרכב/המכונה בצורה של צעקה חזרה על הרכב הנוהם. הוידאו מצולם בשעתיים עד שלוש לכל היותר , מדובר ביום צילום בבוקר , הפקה פשוטה וזריזה. בעל הרכב אשר יתנדב לשם האמנות יהנה מפרסום בארץ בתערוכת בצלאל ביוני הקרוב ובה 3000 מבקרים אספנים וטייקונים מהארץ השוחרים אמנות. בנוסף הוידאו יוצג בהולנד בברלין בלונדון ובהונג קונג, שמו של הבעלים יופיע בכל הפרסומים בקרדיטים וייהנה …
הודעה אחרונה מאת Eyal Assulin, -
- 2 תגובות
- 898 צפיות
ערב טוב, ברשיון של האופנוע כתוב "רכב אספנות-נדרש אישור מוסך מורשה" האם בכל שנה צריך את האישור הנ"ל או רק מכיוון שהאופנוע עבר עכשיו לאספנות ולפני כן היה מספר שנים ללא טסט? שאלה שניה, האם יש איזשהו תעריף או מחיר קבוע עבור האישור הנ"ל או המוסך ילך על "שיטת מצליח"? תודה ערן
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
התישנתי ב - " סוסיתא 12 " = STATION WAGON שנת 1966
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 671 צפיות
שלום יש ברשותי רכב שנת 82' לא רשום כאספנות, עשיתי טסט באפריל והוא בתוקף עד אוקטובר 2014. אם אני הולך להפוך את הרכב לאספנות אז מה קורה אם הטסט? האם אני צריך לעשות שוב טסט? אני עושה טסט באוקטובר וזה תקף שנה? או הטסט יהיה כבר באפריל שנה הבאה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמונה מכתבה על בי''ח הדסה. צביקה, יש לך רעיון ומודל לשיפוץ רכב נוסף אגב, לפי הכיתוב בדופן הרכב הוא מרחובות. אולי אותו אחד עדיין קיים...? (אם תמצא אותו מסור את מספר הרישוי לנמרוד. הוא מחפש כזה...) להלן הכתבה המעניינת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4517471,00.html יום טוב אבי נוף
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה סוג של דבק משמש להדבקת הניילון על החלק הפנימי של הדלת? מסומן בצבע שחור בתמונה המצורפת.
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב יערך אירוע בכיכר אוסישקין ברמת השרון החל מהשעה 16:00, בהשתתפות אספני כלי הרכב הארצישראליים (IVC) ומועדון הווספות הישראלי. כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לפני איזה חודש, ישבתי עם סבי, הוא בן 86 והוא סיפר לי על האופנועים שהיו לו לפני קום המדינה ועל החבורה שלו, ועל כל הטיולים המסעות אומנם הנץ קצת יותר צעיר, אבל זה היה מדהים לחבר קצת תמונות והיסטוריה לסיפורים של סבא. http://www.fullgaz.co.il/home/p/75296/ כתבה וסרטון מדהים
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
לאחר שהרדיאטור המקורי בקמארו שלי עבר כבר אין ספור תיקונים והלחמות, והדודים המקוריים שהיו מפלסטיק הוחלפו לדודים מברזל וגם הם לא שרדו עם השנים ותוקנו והולחמו מספר פעמים,היום התגלתה שוב נזילה דיי רצינית (רואים ממש טיפטופים)בעיקר כשהמנוע עובד ולכן הוחלט שאין ברירה(כבר חיפשתי בעבר ואין מצב למצוא בארץ)ולהזמין אחד חדש מחו"ל, חשבתי כבר אם לייבא רדיאטור חדש אז שיהיה "משופר" עם דודים מאלומיניום (במקום הפלסטיק במקורי)ויותר שורות קירור,אנא עזרו לי בבקשה למצוא רדיאטור כזה מחברה אייכותית ואמינה העונה על הדרישות ושיעשה את העבודה נאמנה לאורך זמן. האם בקמארו דור 3 1992 יש אפשרות בכלל מבחינה פיזית(מבלי לעשות התאמות כלשהם) לשים רדיאטור בעל יותר שורות קירור מהמקורי? יש צורך להצטייד באישו…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קסדות.....מתי החלה חובת חבישה.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשל בעיות חוזרות ונישנות של לחץ דלק נמוך ,גמגומים וחוסר סחיבה עקב לכלוך מצטבר בטנק ובצנרת וחוסר זמן ואמצעים להוריד את הטנק בשלמותו מהרכב אני מחפש פיתרון יצירתי אפילו זמני לנקות את תחתית הטנק,האם קיים כזה? האם אפשר לשאוב ולהגיע אל תחתית המיכל דרך פתח המילוי? לאחרונה החלפתי שוב את משאבת הדלק+המסנן אך לצערי המנוע עדיין מגמגם קלות במיוחד בסרק או בהילוך בעמידה ,אני יודע בוודאות שמקור הבעיה הינה בסתימה רצינית בצנרת הדלק מאחר והפילטר שהוחלף יצא ממש סתום והדלק שזרם/טיפטף דרכו בעת ההחלפה יצא ממש חום ומלוכלך.אין לי ספק שצריך גם לכוון את הטורים במנוע אך עד שלא אפתור את בעיות לחץ הדלק לא אוכל להגיע לכיוון הנכון.
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר בנעמן סניף חיפה אופל ירוקה ישנה נדמה לי שראיתי אותה בתמונות פה באיזה שרשור.. להלן הקישור זה המכרז : http://www.naaman-bonded.co.il/repViewCarsList.aspx?MchrazID=291&Store=1 וזו המכונית : http://www.naaman-bonded.co.il/ViewCarPictures.aspx?MicrazID=291&StoreID=1&ParetID=1326982 בהצלחה למי שרוצה להציע
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באנו, נהנינו...
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רצף בלתי אפשרי של הפתעות מוטוריות נרקם דווקא השבוע ללא תכנון מוקדם. מי שלא בא מפסיד! מומלץ להביא מצלמות. פאב הטוביה רח' שושן 4 י-ם! להתראות.- רן
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מפגש שישיצפוני IT's ALWAYS FUN TIME בארומה"BIG קריות" !! תמונות נוספות בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות" להתראות וסוף שבוע נעים לכולם.
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד יום שישי כייפי במפגש שפלה של מועדון החמש, עם המון מכוניות וחברים ! והפעם, גם יומולדת כפול, של גל לוי ורוביק נזירי - מזל טוב לשניהם הרחבה מלאה כרגיל: וגם אופנועים היו: וגם השולחן מלא וגדוש: והיו מלא עוגות ודברים טובים באדיבות משפחות לוי ונזירי וגם תותים עם קצפת: קובי בן-ניסן, הגדול מכולם, נושא ברכה לילדי היומולדת: ולאחר עוד מפגש מוצלח, מוצא רכז המפגש גם זמן להרדים את יורש העצר לבית בן-ניסן להתראות בשישי הבא ! סיגל
- 5 תגובות
- 982 צפיות
http://www.google.com/search?q=%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95+%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94&client=ms-android-hms-tef-il&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VGduU6b2MMrCPMXigMAF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=615#facrc=_&imgrc=SkTiUvCV6yeypM%253A%3BarS53e3I3_DgUM%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.10gag.co.il%252Fgagimages%252F4c106395-0be9-4c8e-bfb9-7a929571e1c6.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.10gag.co.il%252Ftag%252F%2525D7%252590%2525D7%252595%2525D7%252598%2525D7%252595%252520%2525D7%252592%2525D7%25259C%2525D7%252599%2525D7%252593%2525D7%252594%3B459%3B335
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 193 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הרקוליטו
- BoazB11
- race driver
- winner
- פריג'י
- IsraCar
- RK
- eyalgr
- David32
- sperial
- bigmik
- Yondalar