Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התישנתי ב - " סוסיתא 12 " = STATION WAGON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדי תתחדש ותהנה!

במקום אחר היום הסתלבטתי עליך להפוך את הפיאט 500 לכבאית. כעת תוכל להשלים עם סוסיתא אמבלנס לבן...

אני בטוח שתהיה לך הרבה הנאה ברכב הישראלי שלך.

שלמה דן גדרון

פורסם

תתחדש/תתיישן!:-)8) אוטו בהחלט מעניין, במיוחד שזה פורד!:twisted::wink:

מצטרף לשאלה- מה זה הטנדר או משאית קלה, שרואים ממול בתמונה האמצעית?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש! אין כמו תוצרת הארץ:lol: "כחול לבן רבותיי! כחול לבן!"

הטנדר בתמונה האמצעית נראה כמו פורד פרגו.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

צודק, רשמתי בטעות פורד:roll:

אפשר לשים לב לפי הפנסים הקטנים בכנפיים, מתחת לפנסים הראשיים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
ממש לא נסחפתי ,

כאחד שנהג בשני הרכבים , גם קוביה וגם 12 סטיישן ,

ההבדל טוב מאוד לטובת הסוסיתא 12 .

דרור .

קצת מזכיר לי את סיפורי העולים מחבר העמים, שהיו מספרים בכובד ראש על ההבדלים בין ז'יגולי(לאדה) 210X ל-210Y.

עם כל הכבוד לנוסטלגיה שרבים בפורום זה חשים לסוסיתות למיניהם, יש עדיין מקום להערכה אובייקטיבית. והיא נמוכה.

ובהערת אגב, קצת מפתיע שלא מעט חברים בפורום זה, חובבי מכוניות קלאסיות, נהגו בצעירותם על סוסיתא. מאכזב אפילו. מאחר וכצעירים חובבי רכב (ואני רוצה להאמין שהייתם כאלו כבר אז) ודלי ממון, יכלתם לנהוג במכוניות משומשות זולות, מעניינות ומהנות יותר מסוסיתא.

הרשו לי להניח כי חלקכם עברו אחר כך לפורד אסקורט/ברנדה או לאופל קדט - ובהמשך לסובארו ליאונה ולמיצובישי לנסר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...