Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התישנתי ב - " סוסיתא 12 " = STATION WAGON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז קודם כל מזל טוב לעדי יופי של רכב אני מאוד אוהב את הדגם הזה של הסוסיתא לאבא שלי היתה כזו בדיוק . טוב חבל על הדיבורים

מתי מפרקים!8)

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם
אם אני לא טועה זאת DODGE FARGO

אתה רק קצת טועה. "דודג'" ו-"פרגו" הם 2 מותגים נפרדים, שניהם היו בשימוש "קרייזלר". "דודג'" עדיין בשימוש, והשם "פרגו" עדיין קיים בטורקיה. מעולם לא היה רכב שנקרא "דודג' פרגו" .

(זה יהיה דומה ל- "שברולט-קדילק", או "מרקורי-לינקולן". אין דבר כזה...)

עודד

פורסם
אתה רק קצת טועה. "דודג'" ו-"פרגו" הם 2 מותגים נפרדים, שניהם היו בשימוש "קרייזלר". "דודג'" עדיין בשימוש, והשם "פרגו" עדיין קיים בטורקיה. מעולם לא היה רכב שנקרא "דודג' פרגו" .

(זה יהיה דומה ל- "שברולט-קדילק", או "מרקורי-לינקולן". אין דבר כזה...)

אני לא בטוח שאתה צודק

B29822.jpgB29820.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אני לא בטוח שאתה צודק

B29822.jpgB29820.jpg

מודה, זה נתון מעניין...

אבל, לאחר בדיקה ברשת אני בכל זאת חושב שאותו הדגם אמנם נמכר תחת השמות "דודג'" ו"פרגו", אך שני השמות לא הופיעו יחד על אותה מכונית. זה היה או זה או זה. ואגב - הדגם הזה הוא מ 69-70 . הרכב שהופיע בתמונה המקורית (פוסט ראשון בשרשור זה ) הוא משנות ה-40. יתכן שבינתיים המדיניות השתנתה מעט ....

עודד

פורסם

כמי שהיה ועדיין בעליה של סוסיתא 12 68, אני לא יכול שלא להוסיף כמה מילים:

מכונית פשוטה ואמינה מאוד, קלה לתחזוקה (למעט תיבת ההגה). המתלה הקדמי, כך הבנתי, הוא מתלה נפרד (עצמות עצה כפולות?) כמו שהיה בהרבה מכוניות ספורט "פשוטות" אנגליות מאותה תקופה.

5 שנים נסעתי בה בכיף, ועוד שנתיים חברים נהנו ממנה. היא כבר עומדת 30 שנה, המרכב מאוד שלם אבל שיכבת הציפוי של הפיברגלאס התפוגגה, כי אחד החברים הכין אותה לצבע "באכזריות".

אח"כ ילדים ריסקו את השמשות ואני התייאשתי. אבל לא לגמרי, ויכול להיות שעוד אחזור אליה.

תיבת ההגה של הסוסיתא 12 היא מכה נוראית - הברגים של המכסה נכנסים "דוך" לתוך השמן, ואין מצב לסגור אותם כך שלא ייפתחו. שמים אבטחות, עשיתי "הליקוייל" - מה שתרצו. אפילו שיפוץ מלא, תוך הדגשה על הבעיה לא פתח אותה.

ושים לב, במעבר על פסי רכבת, במהירות מסויימת (60?) הגלגלים הקדמיים מתחילים להשתולל כמו גלגלים מקולקלים של עגלת סופר - כשזה קורה זה מאוד מאוד מפחיד!

עדיין, מכונית חמודה, בעלת ערך הסטורי, וקלה לשיקום ותחזוקה. תתחדש, ותהנה. המכונית שלך נראית במצב טוב מאוד... יכול להיות שהיתה במוסך בראשון?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תתחדש ותהנה, מה עם המזגן ?עובד

השקה בנסיעה לרמי למפגש

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
נתי קודם האוטו שלך

על איזה מהם אתה מדבר

עדי יותר רציני ממני

אבל בתקווה במהרה בימינו בחודשיים הקרובים האדומה תקודם חזק

הצהובה ממתינה לשיפוץ המנוע.

מרבה נכסים מרבה דאגות מי כמוך יודע

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
תתחדש ותהנה, מה עם המזגן ?עובד

השקה בנסיעה לרמי למפגש

נתי

בוא נעבור קודם את המפגש ברעננה היום ! :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עדי, תתחדש ותהנה.

הסוסיתא 12 היתה האולי הסוסיתא היחידה שיכולה היתה להחשב לסבירה לזמנה.

ל 12 היה מנוע פורד נחמד וגיר טוב ואפילו עיצובה החיצוני היה נעים לעיין.

על דגמי הכרמל דוכס שהגיעו אחריה באמת חבל להרחיב את הדיון..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עדי, תתחדש ותהנה.

הסוסיתא 12 היתה האולי הסוסיתא היחידה שיכולה היתה להחשב לסבירה לזמנה.

ל 12 היה מנוע פורד נחמד וגיר טוב ואפילו עיצובה החיצוני היה נעים לעיין.

על דגמי הכרמל דוכס שהגיעו אחריה באמת חבל להרחיב את הדיון..

אז יש לי טעם טוב ? :wink:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...