Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשל בעיות חוזרות ונישנות של לחץ דלק נמוך ,גמגומים וחוסר סחיבה עקב לכלוך מצטבר בטנק ובצנרת וחוסר זמן ואמצעים להוריד את הטנק בשלמותו מהרכב אני מחפש פיתרון יצירתי אפילו זמני לנקות את תחתית הטנק,האם קיים כזה? האם אפשר לשאוב ולהגיע אל תחתית המיכל דרך פתח המילוי?

לאחרונה החלפתי שוב את משאבת הדלק+המסנן אך לצערי המנוע עדיין מגמגם קלות במיוחד בסרק או בהילוך בעמידה ,אני יודע בוודאות שמקור הבעיה הינה בסתימה רצינית בצנרת הדלק מאחר והפילטר שהוחלף יצא ממש סתום והדלק שזרם/טיפטף דרכו בעת ההחלפה יצא ממש חום ומלוכלך.אין לי ספק שצריך גם לכוון את הטורים במנוע אך עד שלא אפתור את בעיות לחץ הדלק לא אוכל להגיע לכיוון הנכון.

עריכה אחרונה על ידי bosss
פורסם

לאחר החלפת משאבת הדלק והמסנן בדקת שוב בעזרת שעון לחץ דלק?במידה וכן והתוצאה יצאה תקינה(כלומר ,נכון לרגע הבדיקה אין לך סתימה בקוו הדלק מהטנק למצערת) ועדיין נשארה אותה התופעה של גמגומים במנוע (החסרת פעימה)וחוסר סחיבה בהאצות ייתכן מאוד שהבעיה שלך כרגע לא נובעת מחוסר דלק אלה מסליל הצתה תקול, ממליץ לך רק לצורך הבדיקה החלף אותו בחדש ותראה עם יש שינוי כלשהו לטובה.

בהצלחה וחג שמח.

אין כמו קמארו עצבנית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שצויין כבר מעליי , בדוק לחץ-דלק קודם.

ניקוי מיכל-הדלק אפשרי רק בפירוק כללי שלו ופירוק משאבת הדלק.

זה מצריך ניתוק של הסרן האחורי.

המלצה שלי, בדוק קודם תקינות לחץ-דלק יציב ומותאם למערכת הזנת-דלק שמורכבת אצלך. ( לא ציינת אם זה TPI,TBI, או קארב' )

אם הלחץ יציב ותקין, בדוק תקינות חוטי הצתה ( מחוברים ומהודקים היטב במפלג ובפלגים ואי- המצאות סימני שריפה או חתכים).

מנקודה זו אפשר להתקדם הלאה לעבר פתרון התקלה.

בהצלחה.

In torque we trust

פורסם

שלום

יש דרך.

מלא חצץ חצי דלי למיכל.

הרם את כול הרכב בשתי ידיים הפוך אותו באוויר ונער לצדדים חזק חזק.

אחרי מספר פעמים מבטיח לך מיכל נוצץ.

יקרי התשובה בגוף השאלה אין לא קוסמות ולא ניסים.

אין לך ברירה לפרק את המיכל לנקות עד כמה שניתן ובסוףףףףף

לשלוח את המכל לצפוי פנמי כמו גדול או!!! רק יהיו לך צרות.

בברכה בני ל.

אגב בסוף תפרק

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

יש דרך.

מלא חצץ חצי דלי למיכל.

הרם את כול הרכב בשתי ידיים הפוך אותו באוויר ונער לצדדים חזק חזק.

אחרי מספר פעמים מבטיח לך מיכל נוצץ.

יקרי התשובה בגוף השאלה אין לא קוסמות ולא ניסים.

אין לך ברירה לפרק את המיכל לנקות עד כמה שניתן ובסוףףףףף

לשלוח את המכל לצפוי פנמי כמו גדול או!!! רק יהיו לך צרות.

בברכה בני ל.

אגב בסוף תפרק

בברכה בני ל.

בני איפה עושים ציפוי איכותי וכמה זה אמור לעלות?

תודה

• תוכן חדש...