רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לייבא מארה"ב עבור הקמארו שלי מכסה מנוע קומפלט מפייברגלאס עם כונס אוויר מרכזי גבוה אך חושש שהדבר יסתיר לי את שדה הראייה בצורה משמעותית בזמן הנהיגה,האם זה נכון ועלול להיות מסוכן לנהיגה בצורה כזאת? ומה לגביי עניין החוקיות? יעבור טסט? זה נחשב שינוי מבנה?
הודעה אחרונה מאת much, -
ייבוא מארהב
מאת z28camaro- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל החברים בפורום. אני מבקש את עזרתכם לכל המשכילים והמנוסים מבינינו. בקרוב אני טס לארהב לאוקלהומה. שם לא חסר רכבים שרירים אמיתיים אני מתכוון להחזיר איתי רכב לאחר שאני חוזר ארצה. מה אני אמור לעשות מהרגע שאני מאתר רכב שמעניין אותי ומוצע למכירה. איך אני רוכש אותו שם ומביא אותו ארצה. מה התהליך שאני צריך לעבור? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת USHOPSmotors, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אני מעונין בהמלצה על מקום לשיפוץ גיר ידני לאופל קדט שנת 72 הגיר עבר שיפוץ יקר ולא כל כך מוצלח לפני כחמש שנים(לאחר ששבק לגמרי) וממשיך להרעיש מאז(בעמידה יש רעש שמפסיק כשאני לוחץ על הקלאץ' ובירידות ללא גז יש דפיקות). יש לי סט מיסבים ואטמים חדש שהזמנתי מחברה באנגליה. למשהו יש ניסיון טוב עם מאירמן מפתח תקווה בשיפוץ גיר ידני? או מקום אחר מומלץ? אני רוצה הפעם להיות מרוצה ולא להתבאס שוב מהשיפוץ. מצורפות תמונות של גיר כמו שלי והסט. תודה ניר
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הנפחיה של שי בקיבוץ שומרת הפכה למוקד מוטורי חודשי. משב מרענן לשישי עם רוכבים ואספני רכב, עם ריח ברזל מהנפחיה, ולגימת בירה צוננת. היה שווה לרכב מהגליל העליון לנפחיה.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתחיל להשתעשע ברעיון לייבא אחת כזו... ב 84 לספיידר יש הזרקה של בוש ולא של ספיקה. קודם כל ניסיתי למצא את ההבדלים בספסיפיקיישן בין מנוע ה 2.0 הארופאי והאמריקאי בשנים האלו ולא ממש מצאתי...חוץ מזה, למיטב ידיעתי המנועים היותר מוקדמים, אלו שהשתמשו בספיקה היו עם בוכנות שונות ויחס דחיסה יותר נמוך כך שגם החלפה לרקבורטורים לא "תתקן" אותם...מה בדבר המנועים מהשנים האלו, האם הם זהים למנועים אירופאיים? מה נתוני ההספק? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 976 צפיות
הרכב: דודג' אספן שנת 79, מנוע 225 וגיר אוטמטי מכאני 3 הילוכים (904) מחובר אליו. הסימפטומים הראשוניים: 1. נזילת שמן גיר די רצינית. 2. בשילוב לרוורס, לקח לרכב כ2-3 שניות להתחיל לנסוע אחורה אחרי שילוב הילוך אחורי וגם הייתה החלקה ברוורס. שילוב ההילוך הורגש עם העברת הידית לR. 3. החלפות לא מתוזמנות בהילוכים הקדמיים ומדי פעם מעט החלקות. הטיפול הראשוני: 1. הוחלף שמן גיר בתיבה (השתמשתי בדקסרון 3 מתוצרת גרמנית). 2. הוחלף מסנן שמן בתיבה. 3. הוחלפו או-רינגים בפיניון של הספידומטר (שנראה כמקור הנזילה). החרפת הבעייה: 1. לאחר הטיפול הנ"ל החלפת ההילוכים הקדמיים מתבצעת נהדר. 2. נזילת השמן המשיכה וזוהה מקור נוסף - מחזירי השמן …
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
סיפורינו מתחיל בשנת 2010. תוך כדי שיטוט בלתי מחייב ביד 2, ראיתי לפתע מודעה טרייה קופצת לקדמת המסך. "אודי 80 יד ראשונה, 1800 סמ"ק, מעט קילומטרז, מזגן, צבע מקורי, סלון יפה... נו, טוב, שכנעתי את עצמי, זה רק להתעניין, אף אחד לא הולך לקנות אוטו והרמתי טלפון. "אבא שלי לא בבית, אמר הקול מהצד השני של הקו, אבל אני נמצא אצלו ואתה יכול לבוא ולראות את האוטו". שוב השכנוע העצמי נכנס לפעולה, זה רק לראות רכב נחמד, אין לי שום כוונה לקנות אותו ותוך חמש דקות הייתי בדרכי למושב באזור נתניה לראות את הרכב. שבועיים לאחר מכן, האודי הוחנתה כלאחר כבוד בחניית ביתי. במשך שנה הרכב שימש את הבן האמצעי שלי, בהנאה רבה שלו ובעלויות ביטוח מטורפות שלי, עקב היותו נהג חדש/צעיר ולאחר מכן הוחלט להעמיד את האוט…
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שוב הכוכבת שלי גולף 82 מנוע 1.1. רשימת דברים רלוונטיים שהוחלפו, פלטינה חדשה, רוטור חדש, פלגים חדשים, קרב' חדש מהניילון, צינורות דלק מהטנק דלק לצינוריות ברזל חדשים, צינורות דלק מהצינוריות ברזל ועד לקרב חדשים, משאבת דלק מכאנית מקורית חדשה, מודול הצטה חדש. הצטה מכוונת, קרב' מכוון, הכל מכוון. הרכב יצא מהמוסך לאחר ככל הכיוונים ועוד, נסע מפ''ת לרמת גן, שם התחיל מעט לקרטע, קרטוע ז''א איבוד כוח וגמגום פתאומי בהאצה. נעצרתי בצד, הרכב נכבה, נסיון הנעה ללא הועיל. חשוב לציין שבמהלך הנסיעה שמעתי קול רעש מתכתי מכיוון טנק הדלק שבהמשך הרעש הוסבר לי כהתנפחות והתכווצות של הטנק דלק. פתחתי מכסה מנוע, אני שם לב לאדים היוצאים מתוך הקרב, ואני שם לב לפילטר דלק שבחציו ריק (פילט יושב בין המשא…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
17 באפריל 1964 נקבע ליום שבו החלה המכירה של המוסטנג 1964 וחצי (בעצם מודל 1965) אחרי מסע פרסום שהביא אלפים לעולמות התצוגה וסיפורים על כך שהמכוניות "נחטפו" מהמובילים...אבל ההסטוריה תעתעה באנשי פורד כי שתי המכוניות שמוצגות כאן בתמונה הן מאד מיוחדות. כאשר מורה צעירה בשם גייל וויז נגשה לסוכנות פורד בשיקאגו, עיר מגוריה, היא בקשה בסך הכל מכונית קטנה יחסית ופתוחה. היא לא התעניינה במכוניות ולא השתתפה בהסטריה. הסוכן הראה לה מוסטנג שהגיעה זה עתה על מנת להית מוצגת ב 17 לחודש. אז היא קנתה וזה היה ביום ה...15 לחודש. זאת המוסטנג שנראית בצד ימין של התמונה ונחשבת לראשונה המתועדת ש"עלתה על הכביש". הרכב נמצא ברשותה עד היום, כלומר המוס הראשונה היא גם יד ראשונה ולפני מספר שנים עברה שיפוץ יסו…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מדינה ענקית, הררית ומיוערת עם מעט תושבים. ביקתות נידחות, אנשי הרים מזוקנים שיורדים ל"עיר המחוז" (משהועם 200 תושבים) והמון גרוטאות
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
מסע מטרה 1965 1 2
מאת A110-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מסע המטרה של ממס"י וסונול, שיצא לדרכו באפריל 1965 לא היה יותר מאשר תעלול שיווקי מוצלח, אבל 65 המכוניות שהשתתפו בו כללו את הדובדבן והקצפת בנוף המוטורי המקומי. קראו כאן
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו מכיר? לצורך שיפוץ וכיוון קרבורטור לג'יפ CJ6 משנות השמונים.
הודעה אחרונה מאת MODENA, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מי יודע לאיזה תאריך הועבר המפגש השנתי של מועדון החיפושיות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
בקצרה, הזמנתי סט חלקים מאנגליה, בתוך הסט היה חלק לא מתאים. אחרי דין ודברים עם היצרן הבנתי שצריך להחזיר את החלק ולקבל אחד חדש מתאים. הוצאתי מהאתר של החברה את עלות החלק הבודד שאני מחזיר, ירדתי למכס בחיפה, מיליתי טופס החזרה/תיקון חלק ושלחתי חזרה לאנגליה. המוכס הכין לי טופס זיכוי על חלק היחסי של החלק מתוך הקיט לפי הצעת מחיר מהקטלוג, עם הטופס הזה אני צריך ללכת לבית המכס בחיפה, למלא עוד טופס ולקבל החזר מכס. אמהמה, על החלק החדש שהגיע השבוע, נכתב שהחלק הגיע מתיקון והעלות שלו 0 וככה החלק עבר חלק ואתמול אספתי אותו מסוכנות הדואר הקרובה לביתי. נשאלת השאלה מה עכשיו?! האם לדרוש את החלק היחסי של המכס למרות שעל החלק החדש כלל לא נדרשתי לשלם? כלומר לחמוד את המכס? או, להשאיר…
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 754 צפיות
אתר למכירת חלקי רכבים עתיקים במיוחד http://www.prewarcar.com
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
מפגש השרון
מאת אבי38- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום היינו אני ויורם במפגש השרןן והגיעו כל מיני סוסיתות וגם הרום כרמל של רענן פשוט הי חויה לראות איך כל אחד עם הסוסיתא שלו וגם היה דבר מעניין עם אופנועים צפו בתמונות .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שניסיתי בשרשור החלקים ולא צלחה דרכי למצוא בארץ, אולי מישהו מכיר אתר עם חלקים לפורד אנגליה, עם דגש על פגוש קדמי חדש לפורד אנגליה מדגם 105E (מתאים 1:1 ללוטוס אירופה...)? תודה ליאור.
הודעה אחרונה מאת לאנטיס, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבכל שישי, גם השבוע הגיעו חובבים, אספנים ובני המשפחה, למפגש הצפוני ב"BIG קריות" למפגש חברותא ומורשת מוטורית. מפגש רגוע לאחר חודש עמוס בפעילויות מורשת היסטורית ומוטורית גם יחד, בחג החירות. שבת שלום ורגוע לכולם !
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
תערוכת רכבי אספנות של מועדון החמש באתר מוזיאון יד לשריון בלטרון חוה"מ פסח- יום חמישי 17.04.14 mailto:[email protected] מועדון החמש הוזמן ע"י הנהלת המוזיאון להציג כ-80 רכבי אספנות במסגרת צעדת השריון ה-24 בחוה"מ פסח. התערוכה תמוקם בין הטנקים ברחבת התצוגה. התערוכה תימשך כ-4 וחצי שעות ובין השעות 09:00-13:30. לא תהיה אפשרות לעזוב את התצוגה לפני השעה 13:30. כלקח משנה שעברה לא תהיה גישה לטנקים , יהיה חבלול בין הרכבים לקהל הצופים ותהיה שמירה של החיילים. התכנסות באתר עד השעה 09:00 בבוקר בלבד לסידור התצוגה. יש להקפיד על שעת ההגעה- לא יינתן אישור כניסה מאוחר יותר! הכניסה למציגים תהיה דרך שער צדדי מס' 5 בירידה מכביש 1 לכביש 3 , המ…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 167 תגובות
- 30.1 אלף צפיות
התגלגלה לידי במחיר מצחיק אלפא 33 שנת 84 שעלתה לכביש באוקטובר 83. לדעתי אחת הראשונות בארץ. רכשתי אותה מיד ראשונה (בן אדם קנה אותה מהחברה והחזיק אותה במצב נסיעה 29 שנה) ועם 162000 ק"מ. הרכב היה במצב נסיעה עד מעט לפני שקניתי אותו ואז נקרעה רצועת טיימינג ועשתה סלט. אני משפץ אותה בזריזות יחסית אליי ואפרסם תמונות נוספות בקרוב. ולמי שמתעניין , לא התייאשתי מהGTV רק לקחתי פסק זמן. זה באמת פרוייקט קשה בכל קנה מידה.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 22 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בעקבות התרחבות המשפחה, והצורך ברכב שמכיל מעל 5 נוסעים ,עלתה בי המחשבה לרכוש רכב נוסעים מהדגם הנ"ל (לא דאבל קאבינה כמו של אלטעזאכן ) הרצון לחפש דגם מסוף שנות 80, ידני (קיימים עד 92 למיטב ידיעתי, כאשר בשנתיים האחרונות לייצור יוצר באוסטריה), עם קירור מים. מחכה בקוצר רוח לשמוע דעות, נקודות תורפה, היצע מנועים ומה לבדוק בעת הרכישה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
אלפתא 1.8 1979. 1 2 3
מאת loty- 43 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
בהמשך לחיפושים אחר האלפא אספנות\מיושנת, שתרפא את החיידק המשתולל מאז היפרדותי בעל כורחי מהספרינט, בחנתי לפגישה קצרה אך מרגשת את האלפתא 1.8 ספורט סדאן משנת ייצור 1979, ששייכת לתומר מנשר (הבן של שי למי שמכיר). האלפא שופצה- מכני כולל הכול, אצל אהוד. המצב הקוסמטי סביר (כמובן כמה חלודות מתחת לצבע, ומכסה מנוע מעט מקולף במסגרת). פנים הרכב מצוין: ריפודים, דש בורד, גג. חברים אשמח לכל חוות דעת מבמבינים יותר והמבינים פחות הן על הדגם הכללי והן על הרכב המדובר למי שמכיר. תודה וחג שמח, לוטן.
הודעה אחרונה מאת loty, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
פרוייקט חדש נולד היום ומתחיל תהליך של שיפוץ יסודי. 230 (מנוע "גדול" 6 טורי) שנת 1966 במצב יחסית מעולה (יחסית לסבא'לה בן 45) שבוע הבא מנוע וגיר בחוץ והכנות לפחחות רצינית. המשך יבוא.
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
-
חידוש גג מתקפל
מאת קובקי- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום אני מחפש בעל מקצוע עם נסיון בחידוש גג מתקפל לרכב מסוג MG. כל תשובה תתקבל בברכה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת קובקי, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
רציתי לדעת היכן רוכשים או איך נקרא הבד של הריפוד הפנימי שמותקן בתוך מכסה המנוע שמונע רעשים? יש לי אולדסמווביל תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 3 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
במועדון אלפא רומיאו ישראל התקיימו בחירות לועד המועדון בתאריך 3.6.11 עפי תקנון המועדון. ביום שישי 10.6.11 נערכה הישיבה הראשונה של הועד הנבחר ואלו הן התוצאות הרשמיות של הבחירות ובעלי התפקידים במועדון: שי ורד- יו"ר המועדון. זלמן שניידר - מזכיר המועדון עו"ד רומן קוגן - יועמ"ש ודובר המועדון רו"ח ניר רוב - גזבר המועדון ואחראי ספורט מוטורי אמיר צימרמן - אחראי אירועים עוד תפקידי משנה בהנהלת המועדון: עמיקם גרשונוביץ - אחראי קשר מול יבואן אלפא רומאו (סמל"ת) ערן ראובני - מבקר המועדון רפי חסון - אחראי אינטרנט ואתר המועדון איציק הללי, רון כהן - מנהלי פורום טכני בהזדמנות זו נודה למועדון ה-5 על שיתוף הפעולה הפורה והמתמשך בין המועדונים. מספר תמונו…
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אודה מאוד על המלצה איפה להשיג רביעיית צמיגים לחיפושית (גרמנית, 1974), במידה 155/65R15 או 165/65R15. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
האם יבוא מ ebay של כסאות לרכב מצריך אישורים מיוחדים? כמה מכס אני עתיד לשלם על המוצר? ואיך יתכן שזה כ"כ זול? ב500 ₪ לפני משלוח ומכס לזוג כסאות חדשים של ספרקו? http://www.ebay.com/itm/2-Blue-Cloth-Racing-Seats-w-Stitched-LOGO-SLIDERS-FOR-ALL-SUBARU-NEW-/231211666741?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ASubaru%7CModel%3AGL-10&hash=item35d54a0d35&vxp=mtr
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מנסה למלא טופס מקוון ממשרד התחבורה (מצ"ב צילום מסך) יש שם "פרט מכס" שחייב להיות 9 ספרות. ממתי יש מספר פריט מכס למכונית ? ואם כן איפה אני מוצא אותו ? אשמח לתובנות ממי שכבר עשה את זה. מדובר בסיטרואן מודל 1984 תודה רביב
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
כמובן שמגיעים , משתוקקים להמשך פעילות פורה חזק ואמץ , אמוץ ........ דרור .
הודעה אחרונה מאת r_ofer,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 271 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Jeka88
- דניאל1983
- AmitGo
- razi_pazi
- סולל הדרך
- milser
- yahaga
- yohai71
- nechmya
- meir_gi
- itaysamurai
- מיץ פטל