Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרנספורטר/קרוול T3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע מדגם DG 1900 סמ"ק תמיד עם קרבורטור מנוע דגם GW נדיר בארץ 1900 סמ"ק הזרקה ומנוע דגם DJ 2100 סמ"ק הזרקה איו דבר כזה מנוע 1900L

הכוונה היתה מנוע 1.9 ליטר (L)

פורסם

כבעלים של קראוול gl מודל 1989 אני יכול רק להגיד שזה אוטו שלהרבה אנשים קל מאוד להתחבר אליו והוא מהווה מוקד עניין לכל מקום אשר תלך לטוב ולרע .

אני חושב שבתור רכב משפחה הוא יכול להיות מושלם רק צריך לנהוג על 85-90 כדי לשמור על צריכת דלק הגיונית (1-9.5 במנוע ה1900 ו1-8 במנוע 2100)

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם
כבעלים של קראוול gl מודל 1989 אני יכול רק להגיד שזה אוטו שלהרבה אנשים קל מאוד להתחבר אליו והוא מהווה מוקד עניין לכל מקום אשר תלך לטוב ולרע .

אני חושב שבתור רכב משפחה הוא יכול להיות מושלם רק צריך לנהוג על 85-90 כדי לשמור על צריכת דלק הגיונית (1-9.5 במנוע ה1900 ו1-8 במנוע 2100)

תודה,

האם יש למנוע ה DG 1900 חסרונות מול מנוע ה 2100 DJ מלבד ההספק ?

האם הגרסה האוטומטית בעייתית בשילב מנוע 1.9 ?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה, כי הנושא הפך רלוונטי מתמיד.

יש מספר רכבים שראיתי, אשמח להמלצות\תובנות מבעלי T3.

2 רכבים עם מנוע 2100 קרבורטור, 4 הילוכים ידני.

2 רכבים עם 2100 הזרקה 5 הילוכים (מנוע DJ )

1 רכב DJ אוטומט (3 הילוכים למיטב ידיעתי)

מה אופציה עדיפה יותר?

המרכבים של הרכבים במצב בינוני עד מצויין, כמו גם פנים הרכב.

כמה ק"מ עובר המנוע עד לתחילת בעיות (בהנחה שטופל כהלכה)?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הרכב שלך עם גיר אוטומטי?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...