Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהתגלגלתי חזרה מהמוסך לכיוון ביתי, לאחר שהמכונאי נפנף אותי מעליו, עצרו אותי שני חברה והציעו לקנות ממני את הרכב בחמשת אלפים ש"ח. הדילמה הייתה גדולה. החשש שלא אצליח להשיג חלקים היה מוחשי, הנזק מאחורי הפח המעוך היה עדיין בלתי ידוע ומנהל הבנק כל הזמן לחש באוזני, "עזוב, אין לך כסף זמין בשביל ההרפתקה הזאת, תמכור לפריירים האלה את הגרוטאה ותקנה לעצמך רכב חדיש יותר, איזה מיצובישי לנסר שנת 90..." וברגע של חולשה גמגמתי, בעשר אני מוכר... למזלי, שני החברה כנראה לא הבינו אותי ואמרו "או.קיי. בעשר נתקשר אליך..."

גם פניו של אסף נפלו, כשראה את עכוזה של האודי. "יהיה לא פשוט, אם בכלל, להחזיר אותה למצבה הראשוני", אמר. פטיש חמשת הקילוגרמים, לא נראה שהצליח למתוח את הקפלים שנוצרו באחוריה למרות החבטות הרבות שהותירו אותנו תשושים. כשכמעט התיאשנו, נתקלה עינו של אסף בכבל פלדה שהיה מתוח בחצר ביתו. עיניו הוצרו וחיוך זדוני עלה על שפתיו; "אם לא הולך בכוח, ילך עם עוד יותר כוח..." הכבל הושחל בקרעים שנוצרו בחלק האחורי של תא המטען, גזר עץ גדול, שיועד להסקה, הוכנס לתא המטען, כדי למנוי מכבל הפלדה לקרוע את פח המכונית, והכבל חובר לעמוד תומך סככה בחצר ביתו של אסף. את הכבוד לניסיון המתיחה הראשון אסף נתן לי, אך הפחד שעוצמת המנוע האדירה של האודי, תגרום לסככה לקרוס, גרמה לי להיות עדין על דוושת הגז ולאחר שני ניסיונות, שליטפו את פח המכונית העברתי את ההגה לאסף. אסף, שכנראה תכנן להחליף את הסככה וראה בזה הזדמנות נפלאה, לחץ בעוצמה על דוושת התאוצה, מנוע האודי שאג בששון והאודי זינקה קדימה, הכבל נמתח, האודי קיפצה שבע מטר באוויר (או לפחות ככה זה נראה לי), והפח האחורי התיישר כמעט למצב שיצא משערי המפעל בגרמניה לפני שלושים שנה. אסף יצא מהרכב, פרצופו חמוץ והוא ממלמל חוסר שביעות רצון. "מה קרה?" שאלתי בפליאה, "תראה איזה יופי". "עכשיו אצטרך לחפש דרך אחרת לפרק את הסככה", מלמל...

ארז רונן

פורסם
התיקון יצא יפה מאוד ממש כמו חדש.

כל הכבוד לעוזרים ולמסייעים !

זר לא יבין את זאת (מדוע מתקנים רכבים ישנים).

אבל אנחנו כן.

הפחחים עשו עבודה מדהימה. אני חושב שאפילו אסף, שראה עבודה אחת או שתיים בחייו, יוכל להעיד על כך. גם ניתוח גזירת החלקים, מתורמת האברים, תחת עינו הפקוחה של אסף, נעשתה תוך התחשבות בתורמת וגרימת מינימום נזקים לשאר החלקים. אני ממליץ בחום על אנשי המקצוע ואשמח להפנות אליהם חברים שרוצים עבודה טובה במחיר מאוד מאוד נמוך.

ארז רונן

פורסם
כשהתגלגלתי חזרה מהמוסך לכיוון ביתי, לאחר שהמכונאי נפנף אותי מעליו, עצרו אותי שני חברה והציעו לקנות ממני את הרכב בחמשת אלפים ש"ח. הדילמה הייתה גדולה. החשש שלא אצליח להשיג חלקים היה מוחשי, הנזק מאחורי הפח המעוך היה עדיין בלתי ידוע ומנהל הבנק כל הזמן לחש באוזני, "עזוב, אין לך כסף זמין בשביל ההרפתקה הזאת, תמכור לפריירים האלה את הגרוטאה ותקנה לעצמך רכב חדיש יותר, איזה מיצובישי לנסר שנת 90..." וברגע של חולשה גמגמתי, בעשר אני מוכר... למזלי, שני החברה כנראה לא הבינו אותי ואמרו "או.קיי. בעשר נתקשר אליך..."

גם פניו של אסף נפלו, כשראה את עכוזה של האודי. "יהיה לא פשוט, אם בכלל, להחזיר אותה למצבה הראשוני", אמר. פטיש חמשת הקילוגרמים, לא נראה שהצליח למתוח את הקפלים שנוצרו באחוריה למרות החבטות הרבות שהותירו אותנו תשושים. כשכמעט התיאשנו, נתקלה עינו של אסף בכבל פלדה שהיה מתוח בחצר ביתו. עיניו הוצרו וחיוך זדוני עלה על שפתיו; "אם לא הולך בכוח, ילך עם עוד יותר כוח..." הכבל הושחל בקרעים שנוצרו בחלק האחורי של תא המטען, גזר עץ גדול, שיועד להסקה, הוכנס לתא המטען, כדי למנוי מכבל הפלדה לקרוע את פח המכונית, והכבל חובר לעמוד תומך סככה בחצר ביתו של אסף. את הכבוד לניסיון המתיחה הראשון אסף נתן לי, אך הפחד שעוצמת המנוע האדירה של האודי, תגרום לסככה לקרוס, גרמה לי להיות עדין על דוושת הגז ולאחר שני ניסיונות, שליטפו את פח המכונית העברתי את ההגה לאסף. אסף, שכנראה תכנן להחליף את הסככה וראה בזה הזדמנות נפלאה, לחץ בעוצמה על דוושת התאוצה, מנוע האודי שאג בששון והאודי זינקה קדימה, הכבל נמתח, האודי קיפצה שבע מטר באוויר (או לפחות ככה זה נראה לי), והפח האחורי התיישר כמעט למצב שיצא משערי המפעל בגרמניה לפני שלושים שנה. אסף יצא מהרכב, פרצופו חמוץ והוא ממלמל חוסר שביעות רצון. "מה קרה?" שאלתי בפליאה, "תראה איזה יופי". "עכשיו אצטרך לחפש דרך אחרת לפרק את הסככה", מלמל...

ואת זה לא צילמתם?!

שלמה דן גדרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בארועים כאלה שלחוצים, לא תמיד מתחשק לצלם כדי לא להנציח מפלה חו"ח :lol:

אחלה תיקון עשו, למכור אותה ב5000 זה פשוט עבירה על החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד תצלם בזמן אמת, אחר כך יספרו שזה לא הם.

מכל מקום, הרכב נראה מקסים גוון הצבע ממש יפה ויוצא דופן. כל הכבוד לכל שעשו במלאכה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אין על אסף, חבר עם כל הלב, תמיד עוזר ומסייע

שמח שהסוף הוא טוב

עכשוו צריך להביא, בתא המטען של האודי המשוקמת, מינחה לחווה של אסף ולהרביץ חאפלה.

מצא משה

פורסם

וואו, כל הכבוד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...