רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
פורום סובארוהוליק מתכבד להזמינכם למפגש סובארו ביום שישי ה 28 לחודש, משעה 15:00, במוסך דרך השטח של ניר בן-ארי. המון תודה לניר שהסכים לבקשתנו לקיים את המפגש אצלו במוסך! במפגש אנחנו נעשה השקה \ "קבלת פנים" ל 2 רכבים של חברי פורום אשר מסיימים שיפוצים בימים אלו. ללאונה 79 של ירון ול GLF 84 של בהה בנוסף נראה לראשונה בשורותינו עוד הרדטופ 78 וכנראה גם טנדר 81 נוסף. וככה זה היה בפעם שעברה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
הרבה זמן אני מתעניין בחיפושיות, עניין הקניה כרגע לא עומד על הפרק מסיבה כלכלית וחוסר מקום לשים את הרכב באופן נגיש. בכללי מעניין אותי מה הם הדגמים השונים של החיפושיות מבחינת שנתונים (שינויים במהלך השנים) *הבדלים בין אמריקאית וגרמניה? *המנועים השונים 1.2-1.6. יש הבדלים בין אמריקאי לגרמני? *מה המספרים האלה מסמלים 1303, 1302 בדגם? *האם בחיפושית מקורית 1.3 ניתן לאשר 1.6 כמובן של חיפושית ללא בעיה? *האם מנוע 1.6 קשה להשגה? *עד איזה שנתון כלפי מעלה ניתן למצוא חיפושית בארץ? *האם זמינות חלקים לגרמניה ולאמריקאית היא אותה זמינות? *מה השנתון עם זמינות החלקים הכי גבוהה? *מה ההבדלים במנועים השונים? *מה היא סופר ביטל? *האם היה מזגן מקורי? *האם יש חימום מקו…
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היה ממש נחמד,יושבים קרוב למכוניות וההתעניינות גדולה מצד האורחים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם כמו כולם פה גם אני חובב רכבי אספנות , עד היום לא היה לי אחד אבל אני מאמין שאני אמצא פרויקט שיתאים לי. במהלך סיור שלי בפייסבוק מישהו העלה תמונה של חיפושית ישנה במצב טוב אבל מלאה בדוחות חניה והודעה על פינוי בקרוב. צר לי שמכוניות נוסטלגיה כאלה כנראה יסיימו את חייהן בתור פיסת ברזל. אין לי מושג מאיפה הרכב.
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1573/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94--%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94-1987 קריאה מהנה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוטוטו בדוארררררר
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתמול (יום חמישי) היתה אסיפה כללית של עמותת מועדון החמש והיא בחרה ועד חדש. הועד ייבחר מתוכו יושב ראש חדש. נחום קדמיאל לא העמיד את עצמו לבחירה. בכך ייתמו 11 שנות כהונתו של נחום כיו"ר (עם הפסקה של שנה בה כיהן אבי נוף כיושב ראש). אני רוצה להודות לנחום בשמי ובשם חבריי על ניווט המועדון בהצלחה, בנחישות, ועל פני מיים שלא תמיד היו שקטים. נחום עשה זאת בשילוב מנצח של תקיפות ונעימות, האזנה, לימוד, כושר החלטה וכאשר צריך גם באסרטיביות. נחום, אתה משאיר אחריך מועדון חזק, יציב, פעיל וחיי ואין לי אלא להודות לך על כך. המועדון יקר לי ולכולנו וחשוב שנשמור עליו גם הלאה. (התמונה צולמה באסיפה)
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
המון מזל טוב ליחיאל ודני על האלפות היפיפיות, המון תודות על הכיבוד בארוע שהיה ברמה גבוהה. הארוע עצמו היה גדוש אלפות והמון חברים, צבעוני ביותר. את התמונות שאני צילמתי ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.267209643441132.1073741911.100004562944883&type=1&l=f28a6479f8 כן ירבו אירועים משמחים.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי. אני מתכוון לייבא רכב אספנות מאיטליה. מישהו פה התנסה עם הפרוצדורה לגבי העברת בעלות, הוצאה מהמדינה. בעלת הרכב רשמה לי שצריך למסור את לוחיות הזיהוי לשלטונות ואני צריך לקחת את הרכב על גרר מה לגבי הובלה, הרכב קרוב לונציה. האם אפשר להוביל אותו משם בקוטיינר ? איזה חברה ישראלית עוסקת בזה ? אשמח לכמה שמות. ומה עד שהוא יעלה על האוניה ? איפה הוא יעמוד ? בקיצור, הרבה שאלות. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איך דברים מתנהלים מארץ המגף. תודה רביב
הודעה אחרונה מאת fish, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
https://www.facebook.com/photo.php?v=604075969677532&l=2934948805791784267
הודעה אחרונה מאת Yuv12, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
A customer of mine came to say hello as they do (and kill an hour of works time by chatting) well of course he only wanted to show one of his cars off and as usual they never drive them over unless its for sale. I still find these cars fantastic and the demand for them isn't there yet. Insurance is only 80 GBP a year and the owner is happy to take 4.9K GBP for it. He just cant find a buyer. So if anyone of the forum readers has a house or flat with parking anywhere in Europe this would be ideal if a bit bling!
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שוק עתיק , הפסקה קלה ,(מנוחה קלה על המיטה באמבולנס )והופ לנוקיה. ראשונה פתחה דוגמנית הבית , ושאר התמונות מדברות בעד עצמן.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום חברים אשמח לשמוע על פחח שאתם ממליצים באזור מרכז או ירושלים במחירים סבירים בלבד! תודה
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום לכולם, במסגרת פרוייקט סודי (בינתיים - בעיקר מאשתי...) אני מחפש רפד טוב באיזור חיפה. מדובר בעיקר בשטיחים ובפאנל אחורי (מתחת לחלון האחורי). יתכן וגם פנים הגג - עוד לא החלטתי. המושבים עצמם במצב מעולה וכך גם הדלתות (ולא אגלה על מה מדובר. חכו בסבלנות). בתודה מראש. מיקי
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם בימים אלו שחררתי מהמכס "פורד T 1925 רודסטר" הרכב במצב נסיעה האם משהו יכול להנחות אותי בנושא רישוי ישראלי, קבלתי מהמכס את טופס ההפנייה וברשותי רשיון הרכב המקורי מארה"ב תודה שלמה
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
לקהילה-תערוכת רכבי אספנות בחסות מועדון החמש בכפר הנוער "רמת הדסה" טבעון ב-22.3.14 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה תערוכת רכבי אספנות של חברי מועדון החמש בשבת משפחות בכפר הנוער "רמת הדסה" טבעון נפגשים בכפר הנוער רמת הדסה (קרית טבעון), ביום שבת 22.03.14 , בשעה 10:00 בבוקר. הנוסעים מהמרכז נפגשים בשעה 09:00 בבוקר בתחנת דלק אלונית - כביש 6 צפון. יציאה לדרך ב-09:15. בתכנית: שבת של תלמידים עם משפחותיהם, תצוגת כלי רכב אספנות של חברי מועדון החמש. כיבוד קל יוגש לחברים ולמלוויהם .שעת פיזור משוערת- 12:30. אנשי קשר לאירוע: נתי רוכוורגר, טל' 7377550- 050 איתמר שורקי, טל' 9464094- 052 החברים מתבקשים להגיע בחולצות מועדון החמש לצילום קבוצתי. מפת הגעה לרמת הדסה - מדרום.pdf בברכה סמדר- מ…
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום חברים.ולבעלי המיני מיינור כמו בכותרת,שואל לדעתכם ונסיונכם. האים כדאי להחליף בומבות גומי בקפיצים? יישנו קיט מתאים אצל ספקי החלפים באנגליה. מישהו כבר עשה זאת בארצנו הקטנה? אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. קניתי חיפושית שנת 69 ואני רוצה לשפץ אותה שתהיה טובה לנסיעה יש מישהו שיכול לעזור לי? לבוא, כי האוטו בלי טסט אני גר בבקעת אונו ולעזור לי...
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 2 תגובות
- 669 צפיות
שאלתי בפורום של הקוסמטיקה ואף אחד לא ידע. אולי כאן יש מישהו שמכיר. באנגלית זה נקרא heckblende, מדובר באביזר הזה לגולף דור שני: במקרה ידוע לכם על איזו חנות שעוד מחזיקה את הדברים האלה או מישהו שמוכר כזה?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
החתונה בעוד 3 חודשים, אנחנו מחפשים רכב אספנות להתחתן בו במידה והעלות, תנאים יתאימו לנו. היא מעוניינת במשהו בסגנון של שנות ה 30-40, אני דווקא הייתי הולך על אמריקאית כלשהי משנות ה 50-70. אני מעוניין ליצור קשר עם אנשים שיכולים לעזור לי בנושא הזה, בעלים של כלי רכב העונים לתיאור. אני לא משתמש בשרשורים הישנים מהחיפוש כי נדמה לי שחלק מהדברים שם כבר לא רלוונטי! אני כמובן בא עם ראש פתוח לכלל סוגי הרכב, קבריולט, סגור, איטלקי, אמריקאי, הכל מהכל רק שיהיה במצב יפה ושיהיה רכב מרשים. אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת london, -
-
עזרה בזיהוי חלק
מאת ronga- 0 תגובות
- 673 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי חלק ישן (סוג הרכב לא ידוע) שמשמש כבית לנורת האיתות. החלק עשוי מאלומיניום יצוק ואני מעוניין לדעת לאיזה רכב החלק שייך והיכן אוכל למצוא בקלית שתתאים? על פי הצורה אני מניח שהוא ישב על הכנף של הרכב (אחורית? / קדמית?) על החלק מוטבע PILOT 6209B מצ"ב תמונה של החלק. תודה!
הודעה אחרונה מאת ronga, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מחפש לאחרונה ב.מ.וו. 635CSI בארופה, אני מוצא המון רכבים יפים ולא ממש יקרים, בעיקר בהולנד וגרמניה, אבל למרבה הפתעתי, כנראה בגלל צריכת הדלק, ברובם מותקנת מערכת גז? האם ניתן ליבא כזה רכב?
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר טוב מעוניין לייבא מגרמניה את הרכב הזה השאלה היא האם זה אפשרי ? האם הרכב מקורי , או שזאת בניה עצמית של הארגז ? תודה מריו .
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
בשבת ה- 15.3.14, יתקיים במתחם "BIG קריות", החל משעה 10:30, מפגש באווירת פורים עם תצוגת רכבי אספנות, בשיתוף עם הנהלת המתחם. פרטים נוספים יפורסמו בהמשך, כולם מוזמנים !! תחזית מזג האוויר לשבת - בהיר ושמש אביבית !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יריד למכירת רכבי אספנות וחלפים בחסות חברת האוטובוסים 'אגד' ומנהל מוזיאון אגד - מר נח סלוצקי האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי הרכבים והחלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת הרכבים והחלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה, כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. מתחם המכירות באירוע פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/קלאסיים באשר הם. הכניסה למוזיאון אגד חופשית לחברי המועדון ולקהל הרחב! מועדון החמש אינו אחראי, בשום אופן וצורה לעסקאות המתרחשות במתחם! האחריות חלה על הקונים והמוכרים כאחד. רצוי להצ…
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה: יצאנו ב9מהכפר הירוק, כביש 5 ודרך הבקעה לגלבוע, דר הנוף וחזרה למרכז מכיוון החוצה, לדעתי זאת הכמות פורשים הגדולה ביותר שנסעה ביחד בארץ היה מדהים!! תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
היום בשוק עתיק באמצע מחירת החלקים מישהו הגיע אליי ושאל על משאבת דלק ואמרתי לו זה משאבת חדשה דלק לסוסיתא. פתאום הבחנתי שהמשאבת דלק נעלמה. אני מאוד כועס שלקחו אותה בלי לשלם פשוט בושה אדם בא למכור לוקחים בלי רשות ולא משלמים וגם לא אומרים טעיתי אני מבקש שיחזרו לי את המשאב שלקחו אפילו בטעות או בלי רשות וזה לא יתגלה לאיש מי האדם ביי אבי 0523614260
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
התחדשתי בווספה ET2 1 2
מאת לירוי1- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שרציתי ווספה אספנות. יצא שנסעתי אתמול לכיוון המרכז עם רכב מסחרי. הצצה בר"ח סלמה התגלתה לי ווספה 50 סמק שנת 2005 הקלילק בינינו היה מידי ,נכון היא רחוקה מלהיות אספנות אבל היא עדין ווספה. אחרי בדיקה קצרה עשיתי העברת בעלות רכשתי קסדה חדשה והעמסתי אותה לכיוון הצפון. כרגע היא בבית ,עדין לא בחנתי את החלקים שאצטרך אבל מבדיקה היום בחברה ניתן להזמין כל חלק. בדיקה קצרה באינטרנט ראיתי שייש מלא תוספות ושיפורים תמונות אמתיות של הכלי אין לי עדין לכן העלה תמונות להמחשה. הקטנוע שלי בצבע שמנת פנינה . כרגע היא זקוקה לפחחות ואולי השנה לה את הצבע המושב בצבע שחור ואני בטוח ארפד אותו לקרם או כמל אשמח לדעת עם ניתן למצוא ספר הינס מה דעתכם על הכיסוי של הרצוע מניקל? …
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 3 תגובות
- 773 צפיות
כבכל שישי, חובבים, חברים, אספנים ובני משפחה, מגיעים למפגש הצפוני בארומה מתחם "BIG קריות" (צומת קריית אתא), החל משעה 16:00. נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, והשבוע, כיבוד קל, תרומת ארומה "BIG קריות" למפגש הצפוני !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Nemesis
- asix
- tan tan
- avargel
- yor2
- malcishua
- RK
- Loder
- איש קיש
- amlh
- דובצע