Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1302 ב5500 זה בהחלט משהו שהייתי בודק.

תבדוק טוב את הבודי, אם הבודי טוב והריונות בסדר, נשמע כמו עיסקה טובה.

לגבי ה69 תלוי כמה זה זנות, אם הבודי טוב, חלקים יהיו בשפע.

התמונה זה חידה או שאלה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ה 1302 בצפון וזה כבר סרט בפני עצמו לעכשיו, ה 69 קרובה, דובר איתי על סכום של 2000 ש"ח.

התמונה זה להמחשה שכשאין את הדבר האמיתי אז משחקים במחשב או במקרה הזה xbox ;-)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש לך איפה להעמיד והרכב שלם עם רוב החלקים, ולא רקוב מהתחת, ב2000 שקל הייתי לוקח ומעמיד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם תצטרך חלקים ל69 יש לי אחת לפירוק ... אם הבודי שלך רקוב מידי שךי עם סאנרוף מקורי אתה מקסימום יכול להחליף בודי ..או לעשות משניהם אחת יפה..

2000 שקל לחיפושית עם מנוע וגיר תקינים זה מחיר מעולה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חברים לצערי נמכרה, איחרתי ביום!

הכל מלמעלה אבל עדיין מבאס שאפילו לא יצא לי לראות אותה ולדעת מה היה מצבה או עד כצה פספסתי.

עד ההזדמנות הבאה :)

אולי מי שקנה אותה מהפורום? החיפושית הייתה מקריית מטלון (פ''ת)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רכשתי לפני כחודשיים חיפושית אמריקאית 73 במצב מקורי,והרכב מאד נח לנהיגה.

בעבר היתה לי דגם גרמני גם שנת 73 והדגם האמריקאי יותר מרווח מקדימה בגלל השימשה העגולה מקדימה.

ממליץ לך לרכב יומיומי את הדגם האמריקאי.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לסבא שלי יש חיפושית שהוא מוכן לתת לי אך לה כמה בעיות ולי תקציב מוגבל הייתי שמח אם מישהו פה יכול לתת לי הערכה כמה יעלה להעביר אותה טסט.

סבא אומר שהמנוע 1500 סמ"ק ועובד מעולה רק יש נזילת שמן קטנה בין הגיר למנוע ,כמה מסובך לתקן את זה ? כמה יעלה לתקן את זה?

אין מצבר ,איזה צריך? כמה עולה?

אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין זה יהיה נהדר

פורסם
לסבא שלי יש חיפושית שהוא מוכן לתת לי אך לה כמה בעיות ולי תקציב מוגבל הייתי שמח אם מישהו פה יכול לתת לי הערכה כמה יעלה להעביר אותה טסט.

סבא אומר שהמנוע 1500 סמ"ק ועובד מעולה רק יש נזילת שמן קטנה בין הגיר למנוע ,כמה מסובך לתקן את זה ? כמה יעלה לתקן את זה?

אין מצבר ,איזה צריך? כמה עולה?

אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין זה יהיה נהדר

*אגרת טסט 365 ש"ח ( צריך ביטוח כמובן שעלותו לנהג סטנדרטי 1200 ש"ח בשנה - חובה + צד ג' ) , אישור מוסך לרכב מיושן

כ - 150 ש"ח.

*נזילת שמן קטנה בין מנוע לגיר - לא מומלץ לדעתי לגעת ( תוסיף 100CC שמן פעם בשבועיים ).

מדובר על מחזיר שמן שעולה 30 שקל אבל מצריך הוצאת מנוע.

* מצבר יעלה כ - 500 ש"ח - 55 אמפר/שעה.

בהצלחה !!

פורסם
*אגרת טסט 365 ש"ח ( צריך ביטוח כמובן שעלותו לנהג סטנדרטי 1200 ש"ח בשנה - חובה + צד ג' ) , אישור מוסך לרכב מיושן

כ - 150 ש"ח.

*נזילת שמן קטנה בין מנוע לגיר - לא מומלץ לדעתי לגעת ( תוסיף 100CC שמן פעם בשבועיים ).

מדובר על מחזיר שמן שעולה 30 שקל אבל מצריך הוצאת מנוע.

* מצבר יעלה כ - 500 ש"ח - 55 אמפר/שעה.

בהצלחה !!

תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!! היא רכב אספנות לא רכב מיושן ככה שהביטוח משתנה לא? זה שמן מיוחד?

מצבר כזה יש בכל מוסך או שצריך לחפש במיוחד? נזילת שמן תוביל לאי מעבר טסט ? תודה שוב מראש

פורסם
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!! היא רכב אספנות לא רכב מיושן ככה שהביטוח משתנה לא? זה שמן מיוחד?

מצבר כזה יש בכל מוסך או שצריך לחפש במיוחד? נזילת שמן תוביל לאי מעבר טסט ? תודה שוב מראש

המחיר שרשמתי הוא לרכב אספנות.

מבחינת שמן שמים 20W50 למיטב זכרוני ( קשה להשיג שמן "של פעם" 40 ).

מצבר יש בכל חשמלייה וגם באוטו דיפו - חפש מבצעים.

תשים מתחת למצבר החדש יריעת גומי מלבנית דקה ע"מ שלא יווצר ריקבון וקורוזיה ברצפת הרכב.

נזילת שמן קלה לא תוביל לאי מעבר טסט.. בכל מקרה מומלץ להחליף אטמי מכסאות שסתומים ( צמד עולה 50 ש"ח בערך ).

בד"כ הם מתייבשים ונוזלים.

כנס "לפורום מוסך חיפושית" ותקבל המון מידע וחברים חדשים לתחום :lol:

פורסם

תתקשר אלי אני יעזור לך להבין מי נגד מי 052-6242922

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...