רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צילום: יעקב סער. באדיבות לשכת העיתונות הממשלתית. http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/809/qlg1.jpg
הודעה אחרונה מאת שמש27, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מזג האויר המדהים האיר פניו והחברותא כרגיל הייתה מעולה, צלילי מנועי האלפות העירו את "ארץ פלשת" הרדומה. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.258287954333301.1073741899.100004562944883&type=1&l=4078692032
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו קנה פעם חלקי חילוף מ www.leboncoin.fr ? האם יש אופציה של אתרים שנותנים כתובת צרפתית כדוגמת mustop ushop ?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
המפגש הצפוני לרכבי אספנות -אספנים, חובבים ובני משפחה בארומה "BIG קריות" שישי 21.2.14 1 2
מאת דודי ff 1- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אספנים, חובבים ובני משפחה, מגיעים כבכל יום שישי, גם השבוע, למפגש הצפוני, נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, כשברקע מוזיקת שנות ה- 60-70, ומברכות, הרמת כוסית וכיבוד קל בחגיגה מיוחדת לחבר יקר וותיק במפגש, בארומה מתחם "BIG קריות", החל משעה 16:00, לתשומת לב:- החברים והחובבים מתארגנים לפיקניק בחורשת "שער הכרמל", בשבת משעה 11:30. "שער הכרמל" - בצומת אליקים כ- 300 מטר לכיוון דלית אל- כרמל. פרטים נוספים במפגש שישי וברשת המיילים. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
ליום צילומים לקליפ דרוש רכב אספנות מכל סוג לשעתיים-שלוש באזור צומת אלמוג, בעוד כשבועיים בתשלום לפרטים נא לפנות לאיציק 050-7328752 יום הצילום ל קשור לכותב ההודעה, רק מפרסם עבור חבר
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אחי הקטן התיישן השבוע בחיפושית גרמנייה שנת 73. אנחנו רוצים להחליף פילטרים,פלאגים, שמן וכו' לרענון ויישור קו קטן. השאלה שלי לגבי החלקים מה מומלץ? מאיפה כדאי לקנות? סוג שמן? יצרן? כנ"ל לגבי פילטרים (שמן, אויר, דלק). בנוסף יש גם כמה חלקים שאני מחפש במידה ולמישהו מכאן יש אשמח לעזרה. החלקים הם: בקלית איתות (זאת שיושבת על הכנף) צד נוסע. בקלית אחורית גם כן צד נוסע. ידית של האיתותים גם כן מסרה את נשמתה. ובכללי עוד חלקים לדגם הנ"ל יכולים לעניין. תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי את הרכב הזה בשרשור של המספרי זהב: יש לו דלתות שחף ומבנה של מרצדס פגודה. האם זה מרצדס, בנטלי (לפי הסמל במכסה מנוע) שעבר בסדנת שיפורים?
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין ב-01.03.2014 אם ירד גשם המפגש יתבטל. נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפגש מועדון החמש בשפלה נוסע דרומה! ביום שבת 22/02 יצא מפגש השפלה לטיול של בוקר דרומה. מתוכננת ארוחת בוקר משותפת ביער המלאכים ליד בית גוברין, לאחר מכן ביקור בקיבוץ להב. נקודת מפגש בתחנת סד"ש גבעת ברנר (על כביש 40 לכיוון דרום) בשעה 0845, תזוזה בשעה 0900 לכיוון דרום, שמאלה לכביש 7 וירידה לכביש 6 דרום עד קרית גת. יציאה שמאלה לכיוון בית גוברין ומשם לפי השילוט שמאלה ליער המלאכים, ישר בשביל עד לחנייה בסוף. בסביבות השעה 1130 יציאה מזרחה ונסיעה על כביש 358 עד לקיבוץ להב, סיור מודרך במקום. 1300 לערך המשך לכביש 40 צומת דבירה, ארוחת צהריים באסא ופיזור. למעוניינים להצטרף אנא תיאום מול קובי רכז המפגש (על מנת להיערך בקיבוץ) 6785688- 054. כדאי לדאוג לכי…
הודעה אחרונה מאת AviR1969, -
- 1 תגובות
- 953 צפיות
סוף שבוע עמוס בפעילות במפגש הצפוני, המפגש השבועי בארומה במתחם "ביג קריות", חגיגה ב"מועדון התומר" בקיבוץ עין המפרץ, בריקודי שנות ה- 60 וה- 70, ובשבת - פיקניק בחורשת "שער הכרמל" ליד צומת אליקים. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
גאזל האחות התאומה של שלי
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hemmings.com/classifieds/realestate/unspecified/unspecified/1628534.html?refer=blog
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
שבוע טוב לכולם! את הזמר עמיר לב אני מעריץ כבר המון שנים. הוא סוג של לאונרד כהן הישראלי- קול עמוק, דיבור איטי וקצת מלנכולי. היום מצאתי דרך הדף שלו בפייסבוק תכנית שהוא הגיש ברדיו "הכל כאן". התכנית שלו עסקה ברכבים ומוזיקה טובה. הבחירה לשם טארבנט ברקע היתה אמיצה ומסקרנות. פשוט עשתה לי חשק להתחיל לשמוע. השירים מגניבים, מכל הסוגים וממגוון שנים. להמשיך לעבוד על המחשב ולשים אותו ברקע. תהנו! http://ondemand.eol.co.il/episode/1146/49/%D7%94%D7%9B%D7%9C-%D7%9B%D7%90%D7%9F-28114
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ברשותי פיאט 124, האם מומלץ להשתמש בתוספים למיניהם לחסימת דלק, ביצועים, אורך חיים של מנוע וכו׳? אם כן, על איזה תוסף הייתם ממליצים. תודה!!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקלתי באיביי באין ספור חברות ודגמים של משאבות דלק חשמליות טבולות שחלקם אפילו זיופים זולים,ואני מעוניין לרכוש הפעם משאבה "מחוזקת" ואייכותית של חברה מוכרת וידועה בעלת שם עולמי שתהיה בעלת ספיקה גבוהה ותעמוד בתנאיי עומס והאצות חזקות ולא תתפגר לי לאחר תקופה קצרה כמו השתיים הקודמות,באיזה משאבה (חברה ודגם)הייתם בוחרים עבור קמארו דור 3 1992 בעלת מנוע סטנדרטי מקורי (לא משופר)305 סמול בלוק עם הזרקה חד נקודתית TBI ? תודה רבה מראש והמשך סופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה,יוסי
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום היום ניגשתי לדואר / מכס בדרך ההגנה, לשחרור חבילת חלפים עבור סובארו טנדר. החבילה הכילה סוכך שמש, מראה, מנורת פנים, סמלים וגלגל הגה. ציפיתי שאני אצטרך לעבור דרך משרד התחבורה להביא אישורים, אבל נאמר לי כי החבילה לא מאושרת לכניסה לארץ. זהו - לא מאושרת. כמו כן, לא ניתן "לפרק" את החבילה, כל הפריטים מאושרים מלבד ההגה - ועל כן החבילה תוחזר לשולח. עלות המשלוח היא על חברת הדואר. מאוד מאוד מעצבן - קראתי פה על חברים אשר שיחררו הגאים, אומנם לא הגה של סובארו GL משנות ה-80, אבל בכל זאת... טוב, אז איך אני משיג הגה - נוסע לשטחים??? אייל סובארו טנדר 1988
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי פיז'ו 505 עם קרבורטור סולקס בודד 34BICSA. אחרי שפירקתי אותו כדי לנקות מצאתי את הצינור הקטן הזה זרוק בתא המצוף, חשבתי שהאחרון שפתח את הקרבורטור שכח את זה שם אז זרקתי אותו. יש לו צד אחד עם ראש משולש וחריר קטנטן וצד שני עגול עם חור יותר גדול. היום פירקתי קרבורטור ספייר ואותו צינור נפל ממנו, לא ראיתי בדיוק מאיפה. המקום היחידי שהוא יכול להיכנס זה החור שבין תא המצוף לדיזה הראשית, אבל הוא יושב שם רופף, לא בצורה הדוקה, כך שבנסיעה הוא עלול ליפול. יכול להיות שזה באמת המקום שלו? ואם כן, הצד של החריר הקטנטן צריך להיות לכיוון המצוף או לכיוון הדיזה? תודה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קודם כל ובראשונה אציג את עצמי , שמי יניב , כבר מעל 10 שנים משתעשע עם מכוניות בעלות אופי ספורטיבי כזה או אחר - רובם צרפתיות משנות התשעים המאוחרות. לאחרונה מכרתי את ה-406COUPE האהובה שלי ומאז אני מנסה למצוא מחליפה ראוייה - גם בתחום הרגש וגם בתחום הביצועים. חלום ישן שככה הדחקתי במהלך השנים חזר בדמותם של מודעות מכירה ביד 2 - באיזור "הרכבי אספנות" , ושם צדה עיני מודעות לגבי שברולט קמארו אחת ושברולט אל- קאמינו אחרת, אה מה מה , המחירים נושקים לאיזור ה100K ש"ח וזה כרגע מחוץ להישג ידי. במעבר על המודעות שמתי לב לעסק אחד ספציפי (שאת שמו לא אזכיר מפאת חוקי הפורום) שמתמחה בייבוא רכבי אספנות אמריקאיים לארץ. שיחה נחמדה עם בחור נחמד עוד יותר והמייל שלי מוצף במודעות עם "כלות…
הודעה אחרונה מאת youval11, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
בוקר טוב מחר יום שישי אני מתכנן לצאת עם האופנוע "לשחרור עצמות" יוצא מראשון לציון בערך ב 9.00 לצומת האלה ושם עולה לנס הרים לקפה ב "ברבהר" וחזרה לראשון. אם יש חברה שרוצים להצטרף אפשר לתאם נקודת מפגש. יום טוב איציק
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
Hood scoop
מאת theoFFbits- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם תיאורטית אני יכול לשים את הסקופ הזה : http://www.ebay.com/itm/Single-carburetor-Aluminum-Hood-Scoop-Washable-Air-cleaner-Blower-Hilborn-Style-/271289318996?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f2a1a7e54 על מנוע 6 טורי נפח 4100 של פורד מבריק 72? אני כמעט בטוח שהמנוע לא מקורי של פורד מאבריק אבל הוא עדיין אותו נפח ו6 טורי.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום חברים, ישנם ברשותי ג'נטים ישנים במידה 13 שאני מעוניין להרכיב על הרכב. הג'נטים עם מרווח ברגים 4*98 כאשר ברכב המרווח ברגים 4*100, מבירורים הבנתי שאין בעיה להרכיב את הג'נטים בעזרת ברגים עם שייבות צפות, האם זה נכון? בטוח? ואיפה ניתן להשיג בארץ? (באיביי עולים כ 200 ש''ח).
הודעה אחרונה מאת system_x, -
חיפושית
מאת Alon_abramov- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן שלום לכולם אני חדש פה אז אני לא מבין פה כול כך אז אל תשימו לב לשגיאות וכאלה קניתי רכב מסוג חיפושית שנת 72 גרמני בלי טסט 15 שנה רציתי לדעת איך אני מעביר בעלות ומה אם הטסטים הקודמים אני צריך לשלם אותם ?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
תמונות מדהימות עם הרבה מכוניות יפות, מי מזהה? המכוניות שמסומנות בעיגול הכי מעניינות אותי!
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים יקרים. השבוע התחדשתי באופנוע\אופניים sanc wanderer 98cc ENGINE תוצרת גרמניה לדעתי. מישהו יכול לשפוך יותר אור על החברה והדגם הזה....
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
אז זהו עוד שנה ה Z בגיל אספנות .הבטחתי לה שנתחיל להתכונן לאירוע שנה לפני שהכוונה שב 1/1/2015 נהיה בבוקר במשרד הרישוי ונעביר אותה סטטוס לפנסיה. הרכב אצלי כמעט שנתיים ,קוסמטית מבחוץ הרכב יפה,אבל יותר לעומק רואים את פגעי הזמן והשנים,החלטתי שעושים את זה כמו שצריך ופעם אחת. הרכב מודל 1985 מנוע 3000 סמ"ק גיר רגיל והנעה והנאה אחורית . נתתי לעצמי שנה ,אבל החלטתי שכול פעולה שעושים נעשה אותה הכי טוב שאפשר . מבחינה מכנית הרכב תקין כמעט לחלוטין ולרכן עובר עכשיו לשלב השני. אז מתחילים בפחחות ,קבלו תמונות ,מבטיח לעדכן בהמשך. יהיו הרבה טלאים ,הרבה יצור חלקים ,אבל בסופו של דבר תהיה בונבונירה .
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, בחודש האחרון עקבתי אחרי אירוע בו חבר מועדון וותיק ייבא רכב מארה"ב, והצהרתו על מחיר הרכישה של הרכב נפסלה ע"י המכס. מכיוון שהייתי עד באופן אישי לתהליך המשא ומתן עם המוכר, היה לי עניין אישי במקרה ובאופן בו ניהל החבר את התהליך מול המכס. אבקש לתאר בפניכם את התהליך, כדי להראות שאפשר גם אחרת - להתנהל בצורה מסודרת ומכובדת מול המכס, לעמוד על שלנו באסרטיביות, להסתייע באנשים הנכונים, ובסופו של דבר להצליח... החבר רכש את המכונית בארה"ב במחיר נמוך-יחסית, שנבע ממצבה המכאני הגרוע - הרכב לא הניע, היה חשש גדול לבעיית מנוע קשה, ומערכות רבות הוזנחו. יחד עם זאת, הרכב נראה יפה, ומצבו החיצוני היה שמור. הרוכש דאג לתעד את כל תהליך הקנייה כולל הדפסת מודעות המכירה של הרכב. הר…
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר נדבק במחלה וקנה יגואר שנת 2000 מי יכול להמליץ על מוסך באזור המרכז? תודה
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אספנים, חובבים ובני משפחה, מגיעים כבכל יום שישי, גם השבוע, למפגש הצפוני, נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, ומברכות, הרמת כוסית וכיבוד קל בחגיגה לחבר המפגש, בארומה מתחם "BIG קריות", החל משעה 16:00, כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
מי היה מאמין שציפור תרגש אותי כל-כך.... (או - פונטיאק פיירבירד פורמולה 1973) 1 2 3 4 15
מאת lior_baruch- 8 עוקבים
- 217 תגובות
- 61.6 אלף צפיות
כשהייתי בן 5-6, בדרך לבית הספר ראיתי מכונית גדולה ושחורה שעברה לידי ועשתה הרבה רעש מהמנוע... חוויית ילדות שזכורה לי עד היום. כשהגעתי לכיתה סיפרתי לחברים שראיתי מכונית מרוץ. מכונית מרוץ? צחקו ואמרו.. אין דבר כזה מכוניות מרוץ בכבישים... עברו כמה שנים וראיתי רכב מאותו סוג שועט בכביש מהיר ואני זוכר את אמא שלי אומרת לאבא שלי "תראה איך הוא נוהג... מה הוא חושב שהוא... מלך הכביש?".. המחשבה שלי באותו רגע הייתה.. כן! הוא מלך הכביש! עברו עוד ועוד שנים... מכוניות כאלו ואחרות... היו שריגשו יותר היו שריגשו פחות ותמיד ידעתי וידעו חבריי הקרובים שיש אחת שבאמת הייתי רוצה. ההיא מזיכרון הילדות, ההיא שמאז גיל 7 יש לי מכונית צעצוע בדמותה, חבוטה, בלויה אך קיימת ומזכירה. לפני…
הודעה אחרונה מאת alitransam,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii