Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ 300ZX יוצא לדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אנחנו כבר אחרי צבע ,ומתקדמים לישורת האחרונה .הצבע יצא מדהים.

כמובן שנעשה עוד פוליש ותיקונים קלים אבל חוץ מזה אני אהבתי .חסר קצת פנישים שיהיה מושלם אבל זה בגלל שקשה לארגן חלקים בארץ.

חסר לי המסגרת של הפנסים ,והגריל למטה .

20140215_133714.jpg20140215_133759.jpg20140215_135723.jpg20140215_135831.jpg20140215_133747.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אנחנו כבר אחרי צבע ,ומתקדמים לישורת האחרונה .הצבע יצא מדהים.

כמובן שנעשה עוד פוליש ותיקונים קלים אבל חוץ מזה אני אהבתי .חסר קצת פנישים שיהיה מושלם אבל זה בגלל שקשה לארגן חלקים בארץ.

חסר לי המסגרת של הפנסים ,והגריל למטה .

[ATTACH=CONFIG]370823[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]370824[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]370825[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]370826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]370827[/ATTACH]

הצגה !!! תתחדש ותהנה מהרכב,היה לי פעם כזה:wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
עבודה יפה מאוד,תתחדש , אם אני לא טועה יש עליה מראות צד של סובארו לאונה אני טועה ?

למיטב ידעתי זה מראות מקוריות.

ערן שלך הייתה פחות יפה :-) .

חשבתי להוסיף קצת אדום ,נראה בהמשך ,אולי קליפרים באדום .

והחדשות הטובות להיום זה שהמרצדס נמכרה בצער רב אבל מחוסר ברירה ,ובקרוב תקבלו תמונה של הצעצוע החדש שהצטרף לחבורה ,הבטחתי לאשתי אחד יוצא ואחד בא.

• תוכן חדש...