רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 717 צפיות
אני מעוניין לנסוע לגרמניה לאחת התערוכות שבכותרת, שנחשבות הגדולות בתחום האספנות והן מתחרות זו בזו. שתי התערוכות מתקיימות באותו סופשבוע (29 למרץ) וצריך לבחור אחת מהן. אבקש מאנשים שביקרו בעבר לייעץ: 1. מעניין אותי לראות מכוניות אספנות, בעיקר מהתקופה לאחר מלחמת העולם השנייה עד שנות השמונים. כרגע אינני מעוניין לרכוש. 2. שוק החלקים - לא מטרת הנסיעה מבחינתי אבל יהיה נחמד לחזור עם כמה מזכרות או חלקים לBMW שלא ידעתי שאני צריך אותם. האם נדרש תשלום במזומן או מקובל להשתמש בכרטיסי אשראי? 3. מבחינת נוחיות הגעה - אסן יותר קרובה לשדה תעופה חצי שעה ברכבת מדיסלדורף ואילו הוקנהיים במרחק שעה וחצי רכבת מפרנקפורט. 4. אפשרויות לינה - מבדיקה שטחית שעשיתי באסן יותר יקר. המלצות ל…
הודעה אחרונה מאת AviR1969, -
היום לקראת ערב עצרתי לבדוק מה שלום הרכב הראשון שנהגתי עליו בגיל 6 על ברכי סבי ז"ל. המראות קשים כפי שניתן לראות. מאז שנפטר אני חולם להגשים את חלומי ולהחזיר אותו לכבישי הארץ. אך לצערי אין ברשותי את האמצעים לעשות זאת. הרגשתי צורך לשתף אתכם... יום טוב ומקסים נ.ב הייתי היום ברופין ושוב היה כיף לראות ולצלם את הרכבים היפים שחנו שם
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המהפכה של הדפסת תלת-ממדי הגיע. התרגיל הראשון שלי הוא אוסף של כפתורי מתג LUCAS הנמצאים בהרבה מכוניות בריטיות. אתם מוזמנים לבקר ב http://www.thingiverse.com/thing:250602 , תורידו את הקבצים ותנסו. אבקש משוב ממי שהדפיס.
הודעה אחרונה מאת Kazzata, -
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שבוע טוב חברים וחברות יום שבת 22.2 נצא לאזור בארי לשטוף את העיניים באדום נפגש בשעה 8:00 בתחנת הדלק דור הראשונה בכביש 6 לכיוון דרום לאנשי המרכז וירושלים והסביבה... ניפגש בשעה 10:00 בצומת בית קמה במרכז המסחרי נא להביא שתיה וכריכים כל אחד לעצמו להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, סבא שלי נפטר לפני 12 שנה, והרכב רשום על שמו עד היום. איך אנחנו מעבירים את הרישיונות על שמנו או על שם סבתי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין מחול פנסים ראשיים לסיטרואן שלי . משיחה עם הספק מתברר שכנראה אין להשיג לרכב הזה פנס אסימטרי כפי שדורש החוק בארץ . אולם זכור לי שראיתי לא מעט רכבי אספנות עם פנסים ראשיים רגילים ( לא אסימטרי , כלומר סימטרי ) . האם רכב אספנות ( אשר מידת הפנס אינה סטנדרטית ) פטור מחובת הפנס האסימטרי ? הרכב - סיטרואן דה שבו מודל 65 אשר עובר כרגע בניה מחדש . בתודה מראש , אילן
הודעה אחרונה מאת היונימוג האדום, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מכובדי שלום, מבקש סיוע באיתור אביזרי הרכב אשר היו נפוצים בשנות השבעיפ / שנות השמונים- (חדש או משומש). >רצועת גומי שהייתה מחוברת בין הפגוש האחורי לאספלט, עם סימון אדום של "ברק", למניעת חשמל סטאטי. >כיסויי אלומיניום שהיו מורכבים על הכנפיים. >מדבקה כחולה בחלקו העליון של החלון או התקן משקף פלסטי כחול חיצוני. >גגון אלומיניום מרובע/בצורת סלסלה. >כיסא חרוזים. >כונס אוויר מרכז למכסה המנוע (במידות כ-5אורך / כ-25 אורך), נדבק חיצונית על המכסה, מפלסטיק אפור. >מחזירי אור כפולים, מגומי שחור שבאמצעו מחזיר אור כתום, שמלבישים בצד הדלת. מודה לכל מי שיכול לסייע באיתור האביזרים הנ"ל. שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת naftalisy, -
-
פורשה 924 ?
מאת tz2002-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי חלום - פורשה. אבל כמובן שהממון לא מאפשר זאת . בכל זאת מצאתי פורשה 924 ב איביי http://www.ebay.com/itm/1979-Porsche-924-brown-5-speed-A-C-solid-original-blue-plate-California-car-/221369367820?_trksid=p2054897.l4275 אבל ממחקר קטן שערכתי הבנתי שזאת הפורשה הכי לא פורשה שקיימת. מצד שני היא גם הפורשה הכי אפשרית לתפרנים בגלל שהיא למעשה אאודי/פולקסווגן בתחפושת פורשה.(חולקת איתם הרבה חלפים ) בעד ונגד ? האמנם חלום או שלמעשה זו פולקסווגן שירוקו ? כמה היא תעלה לי בסופו של דבר בערך על כבישי ישראל אם המחיר ייסגר על $3K ? מיועד להיות רכב שני במשפחה - נסיע פעמיים בשבוע בערב 10 ק"מ , ובסופי שבוע טיולים קצרים/מפגשי אספנות. תודה
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש סרט משנות השבעים עם הגשש,צביקה פיק ועוד טובים ורבים,ששחכתי את שמו וחלקו מצולם במוסך ישן ברמת גן. באותו מוסך,כחלק מהתפאורה ניצבים 2 גנטים של וויליס משנת 1935,שבסופו של דבר התגלגלו לידיי ועל אחד מהם מולבש צמיג אליאנס רקוב ועליו כיתוב נאה מהתקופה שתוצרת הארץ הביאה כבוד ליצרן. מי יכול לשער את שנת היצור,פחות או יותר של הצמיג?
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
פחח לשיפוץ
מאת chen green- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוף סוף הצלחתי לשים יד על חלקי הפח החסרים על מנת לשפץ את ה NSU 1200 שלי (חיפוש של 13 שנה) יש לי 2 שילדות של רכב. המקורית במצב לא ממש טוב עם די הרבה חלודה ועיקום רציני במסגרת החלון הקידמי השניה במצב סביר אבל ללא רשוי. איך הכי נכון להציג לפחח את המצב? הרי לא הגיוני לגרור אל כל פחח את שני הרכבים כדי שיוכל להתרשם מהמצב ולתת הצעת מחיר. האם פחח יכול לתת הצעת מחיר סופית על סמך תמונות בלבד? האם מקובל להביא לפחח הנבחר את שתי השלדות והוא מעביר במקרה הצורך חלקים בהלך הפחחות או שאני ציריך לפרק חלקים על פי דרישה ולהביא איליו? אני אשמח להמלצה על פחח טוב באיזור המרכז הכוונה שלי היא לבצע פחחות חלקית בלבד ולהחזיר את הרכב לכביש מיתוך ידיעה ברורה שבעוד כמה שנים אני אאלץ לבצע פ…
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 2 תגובות
- 774 צפיות
שלום חברים מבקש המלצה למחט מתאימה קרבורטור hif44 stage 1 סעפת פליטה\יניקה lcb k&n porting mini1275 metro
הודעה אחרונה מאת Asi, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שוה לצערנו נגנבה חיפושית של חבר,כתומה,פרחונית,מלישנסקי בראשלצ לפני שעה בין 17:50-18:30 תכף אנסה לעלות תמונות
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש שבת הראשון, שתוכנן לשבת הקרובה, נדחה בשל תחזית מזג האוויר - גשם בצפון !! בתאום עם הנהלת "מתחם "BIG קריות". מפגש שבת ראשון במתחם "BIG קריות", יתקיים בשבת של פורים ה- 15.3.2014. תהייה שבת של תחפושות, הפתעות ועוד, פרטים ימסרו בהמשך. להתראות. המפגש השבועי הצפוני ביום שישי מתקיים כרגיל !! כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://corvettemuseum.blogspot.co.il/2014/02/sinkhole-collapses-at-national-corvette.html
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
רציתי לדעת היכן ניתן להשיג ניקלים למסגרת של חלון לרכב אמריקאי והיכן משיגים טאסות סילקים מניקל מידה 14" ? תודה
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
שלום רציתי עצות איך מסירים גג סקאי מאמריקאיות? תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אספנים, חובבים ובני משפחה, מגיעים כבכל יום שישי, גם השבוע, למפגש הצפוני של חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, בארומה במתחם "BIG קריות", החל משעה 16:00, נהנים מחברותא, באווירת ערב שבת, ומהשקת רכב אספנות. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חזית הרכב שלי, חלק שדורש מספר נקודות ריתוך כפי שהיה במקור, עבודה קטנה. מישהו מכיר ויכול להפנות לאיש מקצוע או אפילו חבר פורום בעל הרתכת הייחודית. אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בקמארו גימגום/זיוף קל במיוחד בעמידה בסרק ולפעמים גם בדרייב שהרכב קר,וחשבתי "לשדרג" את מערכת ההצתה ולהחליף את הרוטור+מכסה המפלג לחדשים,רכשתי חדשים אבל מסתבר(לפחות לפי התמונות ברשת)שהרוטור שברשותי הוא למעשה מתאים עבור מנוע V6 (למרות שמבחינה וויזואלית הרוטורים של שניי המנועים כמעט זהים לחלוטין),האם הv8 שלי יתניע בכלל עם הרוטור של הV6 כביכול? נניח והמנוע נדלק,האם יורגש שינוי כלשהו בעבודת/פעולת המנוע עם הרוטור החדש(V6 )?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השאלה הראשונה קשורה לכאן, השנייה לכאורה לא...אבל יש לי הרגשה שיש כאן אנשים חכמים שיידעו את התשובה מאז שהרכבתי את המנוע במרצדס לוקח ללחץ השמן מספר שניות להתחיל ולעלות אבל כשהו כבר עלה הלחץ נראה מצוין. לאחרונה התחילו תקתוקי מרימים הידראוליים וכמובן שהחשד הולך ללחץ השמן. תוסף פתר את בעיית המרימים למשך שבועיים אבל התקתוק ואיתו זיוף במנוע מתחיל לחזור. יש לציין שהמנוע לא מעשן או אוכל שמן, וכשהמרימים לא מכריזים על שביתה המנוע גם חזק שקט וחלק. מה זה יכול להיות?? ולשאלה השניה...אני חיפשתי מנוע לsti 2002 ויצאתי מבולבל מאוד. אני מכיר רכבי אספנות, כל מיני רכבים קצת מודרניים...ולכולם קוד מנוע ברור ומובחן. כאן, לפי מה שהבנתי כולם ej20!!!! מה זה??? איך מבחינים בין מנוע של sti ל wr…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
כל מי שברשתו דברים שווים שרוצה למסור להחליף או לקבל, מתבקש להביא איתו למפגש. הציוד יוצג לטובת המעוניינים וכל מי שיגיע יוכל לקחת את שחמד ליבו. מומלץ לספר מה מביאים על מנת להגביר את האטרקטיביות.... להתראות בשישי - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני עושה נקיון וסדר וזה מה שמצאתי- שימו לב גם למכוניות ה"מודרניות" מסביב, שחלקן כבר מתקרב לאספנות (קליק על תמונה יביא אתכם לגירסה מוגדלת שלה): נדמה לי שהתמונות הבאות הן ממפגש אחר, אבל הכל אותה תקופה:
הודעה אחרונה מאת nimi13, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום לפני פלוס מינוס שבועיים הגיע האנפילד שלי מהודו(שנת 1981).עכשיו כמו שבטח אתם יודעים אני חייב להעביר אותו תקינה +טסט,ונשארו לי בערך חודשיים לעשות כך.עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לדרישות התקינה ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהן(במיוחד אדם שעשה זאת ועדיף אדם שעשה זאת עם אנפילד ). שאלה ראשונה:אילו מסמכים עליי להביא ליום התקינה? שאלה שנייה:מהן הדרישות מהאופנוע ביום התקינה?(איתותים שעובדים וכדומה). שאלה שלישית:אני גר בראשון,איפה הכי כדאי להעביר אותו תקינה?(מקום הוגן....) שאלה רביעית:יש לי נזילת שמן מאיזור תיבת הגיר(היכן שיושב הציר של הקיק והציר של ההילוכים למי שמכיר את האנפילד),דיברתי עם הבחור ששלחתי לי אותו מהודו והוא אמר לי לשים גריז במקום השמן(אכ…
הודעה אחרונה מאת רועי אנפילד, -
אז כפי שידוע לרוב פה חיפשתי רכב כזה הרבה זמן, והיה לי רכב בין החיפושים שהרגיע את העניין אבל עדיין בחיים לא עזב אותי הרעיון של גולף דור ראשון וכעת הזדמנות כלכלית וגם אני בלי רכב, ובינינו גם לא צריך רכב יום יומי מלבד אולי קניות פעם בשבוע שגם עם זה הסתדרתי יפה בעזרת משלוח. אז נכנסתי סתם ככה לפשפש ביד 2 ופתאום אני רואה 2 רכבים כמו שאני מחפש למכירה (גג סגור, 3 דלתות), חישובים כלכליים רצו לי בראש, עד שנפתרתי מרכב שהוציא לי את הנשמה כלכלית ללא כל הצדקה לקנות עוד רכב? אבל זה החלום, גולף דור ראשון! אם לא אקנה עכשיו מתי תהיה לי עוד הזדמנות כזאת? ומפה לשם עדיין לא סגור אם אני רוצה בכלל רכב או לא נסעתי לראות את הראשונה, נסעתי עד רחובות בשביל הרכב, כבר שכחתי לגמרי מה זה לראות רכב ישן …
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום שאלתי את השאלה הזו לפני כמה חודשים אך לא זכיתי לתשובה. משהו יודע האם טרקטורונים יזכו לקבל סטטוס אספנות בערוב ימיהם ?
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
מועדון החמש בשיתוף אלפא קלאסיק מזמינים להשקת אלפא רומיאו ג'וליה 71 בקריות ב-07.02.14 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
השקת אלפא רומיאו ג'וליה משנת 1971 ב-07.02.14 בקריית - אתא מועדון החמש בשיתוף מועדון אלפא קלאסיק מזמינים את מועדון אלפא רומיאו ואת בעלי רכבי אלפא רומיאו מכל שנות הייצור לאירוע השקת אלפא רומיאו ג'וליה 71. (התמונה להמחשה) ALFA ROMEO JIULIA 1971 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש ואלפא קלאסיק- אלון לובל ההשקה תתקיים במפגש הצפוני של מועדון החמש במתחם 'ביג' קריות, צומת קרית- אתא, בסמוך לקפה ארומה, ביום ו',07.02.14, בשעה 16:30. (אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר). נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. לבירורים יש לפנות אל : עדי גולדנברג-רכז מועדון החמש בצפון, בטל' 2611660- 052, מתניה…
הודעה אחרונה מאת יוסטון, -
-
המפגש הצפוני של חובבי שימור הרכבים, מקבל בברכה את יוזמתו של רכז מועדון החמש בצפון, עדי גולדנברג, לארח את מועדון אלפא קלאסיק ומועדון החמש בהשקת אלפא רומיאו ג'וליה משנת 1971. האירוח יתקיים במקום הקבוע של המפגש הצפוני, במתחם "BIG קריות", ביום שישי 7.2.2014. כולם מוזמנים למפגש הצפוני !! המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם. אם שכחנו סמל, קבוצה או מועדון, עמכם הסליחה, גם אתם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
לצורך עבודה מבקש לדעת את מחירו ע"פ מחירון קראוס ווקסול ויקטור 101 מצב תצוגה שנת 1965 תודה לעונים. dotan finkelstein http://www.linkedin.com/profile/view?id=320820035&trk=nav_responsive_tab_profile_pic
הודעה אחרונה מאת dotanfinkelstein, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
http://www.classicandsportscar.com/news/csc-features/brit-and-italian-twin-cam-beauties-%E2%80%93-mga-vs-alfa-romeo-giulietta
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
שלום, חבר מחפש מקום באזור המרכז לתקופה מסוימת לצורך אחסון של שילדת רכב. יש הצעות? חייב להימצא מקום מחר כי כרגע השלד עומד במגרש שביום שני כבר מתכננים לזרוק אותה לברזל. העדפה למקום באזור חולון/ בת-ים, אבל כל דבר יתקבל בברכה. תודה רבה לעוזרים, אופיר.
הודעה אחרונה מאת ברברון,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 309 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shaymolcho
- דובצע
- o.r
- davemustaine87
- arice
- Yondalar
- SlowRide
- itamarg
- orbanay1994
- הרקוליטו
- NEW10
- Tom78