רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בעיצומו של שיפוץ מלא לסיטרואן טרקסיון מודל 1955 ואני זקוק למעט כלים מותאמים. אשמח לדעת למי ישנם כלים מתאימים לרכב הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב יש לי חיפושית 1302 שנת 74 לא מניעה הוחלף רילאיי קבל פלגים פלטינות צ׳וק אוטומט עובד טוב הוחלף משאבת דלק עבר שתי מוסכניקים ועדיין לא עלו על הבעיה יש הצעות לתיקון להחלפה לניצוץ של תקווה ...? כבר שלושה שבועות ללא רכב עזרההההההה תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yariv_mi, -
מחר 2014, מה שאומר שרכבים מ84 יכולים לצאת מהמדבר. לאילו רכבים ניתן לצפות? לי זכורה הפיאסטה שקיבלה צורה חדשה ב84, דיהטסו שרייד דור 2, סמוראי 1000 סמק.
הודעה אחרונה מאת USHOPSmotors, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 191 תגובות
- 57.3 אלף צפיות
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור. שירשור יולי - ספטמבר, ראו כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487171
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשעה טובה הגיע זמן הטסט השנתי לרוזנת הזקנה. פתאום קלטתי שאני לא יודע בעצם איפה מספר השלדה בקונטסה 900. זו פעם ראשונה שאני עושה לה טסט והייתי מאד רוצה לדעת איפה מספר השלדה ולו רק כדי שלא אפול על איזה ילד במכון שיתחיל לגרד לי את כל האוטו ולהרוס בחיפושים אחר מספר השלדה . מישהו יכול לתת כיוון או יודע איפה מספר השלדה מוטבע בקונטסה 900 ? מישהו יעץ לי לחפש מאחור בתא המנוע באזור האגזוז אבל לא מצאתי .
הודעה אחרונה מאת A110, -
מועדון החמש מזמין לאירוע ראשון לשנת 2014-קבלת פנים לקאדילק אלדוראדו-ב-3.1 -נוקיה ת"א
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע הראשון לשנת 2014: קבלת פנים לקאדילק אלדוראדו ביאריץ קופה 1978 (התמונה להמחשה) Cadillac Eldorado Biaritz Coupe 1978 הרכב יובא ע"י חבר חדש במועדון החמש – דורון גילר קבלת הפנים תתקיים במפגש המרכזי של מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל- אביב, ביום ו', 03.01.14, בשעה 16:00. (אם ירד גשם האירוע ידחה בשבוע). נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת קאדילק מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 15:30 להתארגנות לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל: מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים , טל'- 4472256- 052 …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום רב, אשמח ליצירת קשר עם בעלי אופנוע זהה... התמונה צולמה היום אחה"צ לאחר סיבוב בכורהכיף לחזור לגיל 16 ה"אופנוע" הוא KREIDLER מדגם FLORETT TM שנת 73, KREIDLER שלטה בשנות ה-70 בסצינת ה-50 סמ"ק התחרותית(GP) והיום ישנם מועדוני מעריצים בעיקר בגרמניה והולנד. הנה סרטון לדוגמא של מועדון הולנדי עם FLORETT משופרים: http://www.youtube.com/watch?v=Jz0YuVThJRM
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
"שומרים על המסורת במפגש הצפוני", ברכות, הרמת כוסית וכיבוד קל לכבוד השנה האזרחית החדשה 2014, במפגש ביום שישי ה- 3.1.2014 החל מ- 16:00 בארומה "BIG קריות" כולם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יהיה מעניין לכל חובבי המוטוריקה הגלגלית. מחכים לכולם. הטוביה רח' שושן 4 י-ם נפגשים החל מ-14:00 להתראות - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 724 צפיות
אני ונוספים לא הצלחנו להעלות תמונות ביממה האחרונה.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 679 צפיות
http://comediansincarsgettingcoffee.com/louis-c-k-comedy-sex-and-the-blue-numbers
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
כלל מס' 2: http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules
הודעה אחרונה מאת ilanmurad, -
הפיכה לאספנות
מאת 2pac-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי פיז'ו 505 שנת 84 שהטסט שלה פג ב-26/7/13. אם ב/1/1/14 אהפוך אותה לאספנות, הרישיון יהיה בתוקף עד 1/1/15 או עד 26/1/14? ולגבי האגרה שלא שולמה חצי שנה- היא נמחקת או שרק החל מ-30 שנה לא צוברים חובות? תודה
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין- 04.01.14 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
השלג נמס, נותרו רק תמונות, חוזרים לארומה "BIG קריות" להפגש, לשתות (שתייה חמה) ולהנות. יום שישי החל משעה 16:00
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שהשנה האזרחית 2014 תהיה מוצלחת לכולנו, כמו השנה החולפת. שהשנה האזרחית 2014, תהיה שנת בריאות, אושר והנאה מירבית מתחביב רכבי האספנות. מאחלים : כל חברי המפגש הצפוני
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
-
מערכת פליטה
מאת ברברון- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. היום שמתי לב כשאני מצמיד את כף ידי לקצה צינור הפליטה יש יניקה לא מבוטלת. תופעה מוכרת? מיני 1275 .
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך מגיע טנדר שראשיתו בלארק חתוך וסופו בארגז עתיק לצמרת המכירות בישראל? קראו כאן: סיפורו של הצ'מפ, 1960-1965
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר בדיקה של הטייטל של הרכב נמצא כי המנוע המקורי של הרכב היה gs lt3 יש משהו שמבין בזה? ברשיון הרכב מופיע נפח 7000 סמ"ק בפועל הוחלף המנוע למנוע 350 איך אפשר לדעת אם הרכב הוא 427 ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשנתיים האחרונות צמצמתי את השתתפותי בפורום לנושאים שמעניינים אותי בלבד. השתדלתי שלא להביע דעה בנושאים הקשורים למועדון בכלל ולמפגש י-ם בפרט. למרות שאין אני חבר מועדון, יש בלבי סנטימנטים רבים והערכה למועדון החמש וחבל שבגלל סיבות צפויות אין נכון להיום מפגש מועדון בי-ם. ברשותכם קצת רקע היסטורי שאיינו מתיימר להיות אובייקטיבי ומשקף את האמת שלי כפי שאני רואה אותה הוא נתון לוויכוח ופרשנות אבל מבוסס על עובדות. לפני כעשור פחות או יותר עוד בעודי חבר מועדון הקמתי סניף בי-ם, אז נושא הסניפים היה שנוי בחלוקת ולצערי לא הצלחתי לעמוד בתנאים הבסיסים שהציב המועדון להקמת סניף. במשך שנים נלחמנו בצלחה בתופעה של מיעוט חברים מציאת מקום הולם והצלחנו לייצר מפגש קטן וא…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
כרגיל נפגשים לעוד מפגש חברים בארומה BIG קריות . ומנצלים ימים יפים לצאת עם הרכבים.
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
את רחבת המפגש בנס ציונה פקדה בפעם הראשונה עולה חדשה, יגואר 420 מודל 67'. לא בדיוק רכב נפוץ - בעולם בכלל וכאן בפרט. את התיעוד ביצע אלי ברי, האחד. אלו פריימים מהסרטון שהסריט בשישי ברכות לקובי על הגשמת עוד חלום, יפיפייה אנגלית בפורמט משפחתי:
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 975 צפיות
http://www.ebay.com/itm/221341896582?_trksid=p2041548.m738&forcerRptr=true&item=221341896582&viewitem=#ht_527wt_1133 סדנת גאז מונקי מוכרים את הרכב ללא מחיר מינימום . הרכב יופיע בסדרת טלויזיה המפורסמת Fast N Loud . בהצלחה !
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
לצורך הנפקת בולים על הרכב בארץ נדרש ג'יפ סופה מהדור הראשון במצב חיצוני סביר. נא לפנות אלי בה"פ (מקור התצלום: בני אביעד) http://img2.benny-aviad.com/home/444.jpg
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אפשר לחשוב לאיזה מהירות כבר הגיעו.. חחחחח
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בחיפוש אחר פחח ,הגעתי אליו, המחיר דיי טוב, איך העבודה שלו?
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 1 תגובות
- 739 צפיות
היי לפני מספר ימים רכשתי לעצמי רכב אספנות בשם renault caravelle 1967 והייתי רוצה להגיע לאחד המפגשים להתנסות לפני שאני נרשם והבנתי שיש מפגשים בימי שישי בשרון לצורך העניין (אני מנתניה) שאפשר להגיע ולהשתתף גם למי שאינו חבר מועדון. אשמח להגיע וארצה לדעת איפה המפגש נערך ובאיזה שעה? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
בוקר טוב לכם. רציתי להיות כמוכם.. שושנה ישנה לה בחניה כמו ב 8 שנים האחרונות. שנת 91, GTI 1900 ידנית מקורית מהבודדות שהגיעו לארץ ולא עברו הסבה מאוטומט. היא המתינה בסבלנות, נקיה ומושגחת לרגעים הבודדים שהייתי נכנס, מביט, לפעמים מניע ונהנה. יד שלישית עם 160 אלף קילומטר, פרוייקט אספנות בפוטנציה. הפסקתי לנסוע בה כבר לפני 3 שנים כי יש רכב מהעבודה ולא נשאר לה זמן. הבוקר נבלה או נבלות שרפו אותה. בי שושנה. היית איתי 8 שנים. עכשיו את הולכת להתנדב במכבי האש. לא רוצה להגיד לך עבור מה..
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים אני כבר שנים מחכה לפתוח כאן את הפוסט הזה והינה הרגע הגיע. היום רכשתי סיטרואן ויזה קלאב שנת 1982. תמונות יהיה בהמשך מהתרגשות שכחתי לצלם. ולעניין לבינתיים אני זקוק לגרר למחר מאשתאול איזור בית שמש עד חולון 45ק''מ לכיוון. אני ישמח לכל המלצה עדיפות לכמה שיותר זול. תודה יניב
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
תיקון חלודה
מאת Focus 04- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם אפשר לתקן והתיקון יחזיק כמה שנים בלי שהחלודה תצוץ מהר?
הודעה אחרונה מאת Focus 04,