רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אין מילים. מרשים ביותר!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן קניה של הרכב הנ"ל ואשמח לקבל כל מידע אפשרי בנושא חלקי חילוף, אחזקה שוטפת ועוד מבעלי ניסיון.
הודעה אחרונה מאת E.R.C, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני פותח כאן מכרז להגשת מועמדות לשיפוץ הרכב שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=478552 אנשים שמעוניינים לבצע עבורי ואיתי את השיפוץ מוזמנים לפנות אליי בפרטי עם הצעה. הרכב יצטרך לעבור את השיפוץ אצל אותו אדם. אותו אדם צריך שיהיה לו את הכישורים הנדרשים לשיפוץ רכבים כדוגמת שלי. צריך כמובן שיהיה לו ניסיון של כמה שיפוצים בעברו. גם עיסקת ברטר הולכת
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברכבי תופעה מוזרה שגורמת לי לחשוד שהטיימינג ברכבי לא תואם בכמות שיניים. הרכב עובד מעולה בסרק (800 סלד) ומגיב טוב ללחיצת הדוושה, אבל מצלצל כשהרגל נוגעת בדוושת הגז, יש לציין כי הרכב מקודם ל-15 מעלות, כאשר היצרן דורש 8 מעלות. הבעיה שכשאני על 8 מעלות הרכב מצלצל מכל מאמץ ומכל פתיחת מצערת, והמינימום קידום בכדי להפסיק את הצילצולים הוא 15 מעלות מנק מתה עליונה. ואקום המפלג תקין ועולה עם פתיחת המצערת. החגורת טיימינג שיש לי כרגע http://www.gatesautocat.com/drive/LADA-(AvtoVAZ)/2107/21072/B032105/10-85_07-95/17095 החגורת טיימינג שמוצעת באיביי למנוע שלי http://www.gatesautocat.com/drive/FORD-(Europe)/Transit-120/FT120/NBA/04-91_07-94/11603…
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרבה חברים ממפגש שפלה יצאו למסע לאילת, חששנו שיהיה מפגש מצומצם, אז חששנו... הרחבה מלאה ואת ההצגה לקח בגדול הכוכב הכחול, סטודבייקר לנד קרוזר משנת 1950 שזה עתה יצא משיפוץ. דלתות אחוריות הפוכות, חלון אחורי מפוצל, מרחב פנימי עצום, לוח שעונים יפיפה וכרום בכל פינה, חרטום שאפשר לעמוד ולהתפעל מולו לאורך זמן, תשפטו בעצמכם:
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי ברשותי קטנוע PIAGGIO SI שנת 1993 במצב מצויין שמור ! ולא! אין מצב שאני מוכר אותו !! הרשיונות מזה כ 6 שנים מופקדים במשרד הרישוי (מוקפאים ) ברצוני "להפשיר" אותו על הכביש בקרוב האם הדבר דורש מכון תקנים וכו ..או פשוט לגשת למשרד הרישוי ..ביטוח טסט ויאללה?? תודה GUY
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 תגובות
- 791 צפיות
היי אני צריך לדעת מה העלויות השנתיות של אופנוע אספנות . יש גם באופנועים הנחה של 75 אחוז על טסט, ביטוח חובה וג מה העלויות ?
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זהו שרשור מידע שמבוסס על ניסיון העבר שלי בקניות דרך האינטרנט ודרך EBAY. כמה עובדות: EBAY הוא דרך נהדרת לקניית פריטים לקהילת האספנים EBAY מאפשר קניית פריטים לעיתים במחיר זול בעשרות אחוזים לעומת "מחיר השוק" של אותו פריט, אם זה דרך פלטפורמת המכירה הפומבית שהאתר מציע ואם זה דרך מתן הצעה למוכר (MAKE OFFER) כדרך להתמקח על מחיר. לא כל פריט שמוצע למכירה, מוצע בשיטת המכרז או שאפשר להתמקח על המחיר, משמע המוכר מציין את המחיר שאותו הוא דורש. ב EBAY ניתן למצוא פריטים ששכבו אצל אנשים שנים בגאראג' שלהם וכעת הם יוצאים למכירה, לעיתים פריטים נדירים לרכבים נדירים. לאחרונה נכנסה שיטת גלובל אינטרנשיונל שיפינג, שהיא אופציה שאיביי נותנת למוכרים בארה"ב למכור פריטים לכל מקום בעולם,…
הודעה אחרונה מאת oroni123, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
שבוע טוב לכולם יום שישי 27.12.13 החל מהשעה 14:00 נערוך מפגש לאחר הפסקה די ארוכה ניפגש בגעש בתחנת הדלק דור כולם מוזמנים להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 134 תגובות
- 36.5 אלף צפיות
בפרויקט משותף, לקחנו על עצמנו ניר רוב ואנוכי, בעזרה של חברי מועדון אלפא רומיאו ישראל, להציל אלפא GT ג'וניור 1600 שנת 1975 ולהחזירה לכבישי מדינת ישראל. הרכב עד לא מזמן היה עם טסט בתוקף, אך מצבו התדרדר לאחרונה והוא זקוק ליד אוהבת ושיקום מקיף. לאחרונה התחילו עוד מספר פרויקטים מעניינים במועדון IAROC, אחד מהם הוא שיפוץ GTV 1750 של ניר רוב. את התמונות אפשר לראות בשרשור מתעכדן כאן בפורום : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461752 ושיפוץ מעניין של GTV 2000 שנת 1974 של חבר המועדון גיא (ג'ינלי) חי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461818 נמשיך לעדכן בפורום האספנות על התקדמות השיפוץ של הג'וניור החביבה. מספר תמונות מהבאת האלפא למקום…
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
שלום לחברי הפורום. אני לא אספן רכב, אך נקרתה בפני ההזדמנות לקנות מבן משפחה המתגורר בארה"ב TRANS AM 1983, יד ראשונה במצב טוב. האוטו עם כל התוספות של שנת 83 כולל טי טופ. איך ניתן לברר עלויות של להביא אוטו כזה לארץ? איך מתבצעת ההתנהלות מול המכס בכל הנוגע להערכת שווי הרכב לצורך מס? האם הזכרון דברים שנחתם בין המוכר לקונה קביל לצורך המס או שיש למכס הערכה משלהם? כמה שווה אוטו כזה בארץ? המצב החיצוני והפנימי שלו טוב (ללא קרעים בריפודים או פיצוצים בדשבורד וללא מכות חיצוניות). גם מכנית הוא במצב טוב היות והוא עבר אוברול לאחרונה... מצורפות כמה תמונות לעיונכם... אשמח לכל מידע שיש לכם לתת לי, כי אני ממש צריך להחליט בקרוב מאד.... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב של לקוח. נגנב ביום חמישי לפני יותר משבוע(של הסופה) מקרית אונו. רק עכשיו עדכנו אותנו נשמח לפרטים.
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם אני אוסף לוחיות רישוי מכל העולם כבר כמה שנים, אך רק לאחרונה הוספתי לוחית ישראלית ישנה לאוסף. רציתי לדעת מתי הלוחית יוצרה (אני יודע שהמספר הוא משנות ה-60 או ה-70, אבל זה לא בהכרח אומר שהיא יוצרה אז) איזו שנה היה הרכב שעליו הייתה הלוחית והמחוז שלו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי זהו שיפוץ שנערך במקביל לשיפוץ של המטרה , התמונות להנאתכם .
הודעה אחרונה מאת mario, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 967 צפיות
הכבל גז שלי מגיע בקצה שלו עם מן הרחבה שהייתה נתפסת בקרב' הישן והייתה מבצעת את פעולת המצערת בקרב הישן. בקרב' החדש (וובר 34ich) שהוא חלק מקיט יעודי של וובקון לרכב אין מרום שבו אמורה להתפס לולאה כזאת ואת האמת אני לא מבין כ''כ איך זה אמור להתבס ואיך בכלל הלולאה אמורה לעבור איפשהו, הקיט הגיע עם הוראות התקנה מפורטות ומשם הבנתי פחות או יותר מה ואיך זה אמור להיות (האנגלית שלי דיי טובה אבל לחבר את זה עם מושגי רכב מוזרים וכל מיני התוצאה סבירה), בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לפרש לי את העניין ולהסביר פחות או יותר איך זה אמור לעבוד. צירפתי תמונות שמראות את כלל החלקים הקשורים ואת ההוראות שמצורפות לקיט. תמונה 1: ככה נראת פחות או יותר נראת הסיומת של הכבל גז. תמונה 2: ככה נר…
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
גרר בירושלים
מאת bruck-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני נאלץ להזיז את החיפושית מרחק של 200 מטר בירושלים . מחנייה אחת לחנייה אחרת , וזו בשל התנכלות מצד העירייה. אשמח לקבל המלצה על גרר הוגן. תודה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמונות בפייסבוק classic porsche Israel
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו רכש ממנו? איך המחירים של החלקים והמישלוח יקרים? http://stores.ebay.com/MS-Zweirad-Galerie/Vespa-/_i.html?_fsub=8512372 אני מעונין לירכוש כמה ניקלים לוספה שלי
הודעה אחרונה מאת אלטו, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 821 צפיות
עקב צפי למזג אויר קריר אך בהיר, אנו נקיים הארוע בקיבוץ דליה בשבת הקרובה, ה-21.12.2013 החל מהשעה 10:30. עקב בקשת הקיבוץ האירוע יתקיים מאחורי מוסך הקיבוץ (בהמשך הכביש עליו התקיימו האירועים האחרונים), ובכדי להזכיר נכנסים לקיבוץ מהכניסה השנייה ולא מהכניסה הראשית. נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אודה אם מישהו שמחזיק במחירון Krause יכול לתת לי את המחיר של Nissan 280ZX שנים 82-83
הודעה אחרונה מאת Kascar, -
שלום לכל חברי הפורום לפני שבוע רכשתי מאתר EBAY את רכב האספנות הראשון שלי אותו אני מתכוון להשיט ארצה ולשפץ. קצת על הדגם: פורשה החלה לייצר את ה-928 החל מ-1977 ועד ל 1995 כחלק מאסטרטגיה להחלפת הדגם הקודם, הלא הוא ה-911 המיתולגי, נסיון שלא צלח. הן ניבנו כרכבי GT (GRAND TOURING) כדי לספק לנהג הגרמני נסיעה מהירה ונטולת מאמץ ברחבי האוטוסטרדות שבגרמניה. הן היו מפנקות ומהירות והוצעו בתחילה עם מנועי 4.5 ליטר ועלו בהתמדה בנפח המנוע עד ל 5.4 ליטר במודל ה-GTS משנת 92-95. המנוע היה בתצורת V-8 ומוקם בקידמת הרכב, שני דברים שלא היו שגרתיים אצל היצרנית הגרמנית. השוק לא מעריך במיוחד את הדגם הזה (פרט לדגמי ה-928 S-4 הGT וה GTS) ומעדיף את ה-911 הקלאסית. וזה בא לידי ביטוי בערכן הנ…
הודעה אחרונה מאת bender, -
צינור ואקום
מאת tomi1975- 12 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי חברה , התייבשו לי הצינורות של הוואקום במערכת דלק של ה 911 ,ממש מתפוררים לי ,יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות צינורות ואקום לרכב בקוטרים שונים , אני מדבר על צינורות גומי עם ציפוי כמו רשת בד שמגן על הצינור . תודה מראש (:
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
לאחר שיפוץ המנוע ולאחר כל הכיוונים שלפני, המנוע השמיע קולו:
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 704 צפיות
הי, מתי ואיפה מתקיים המפגש הבא? בדגש על חיפושיות אם יש כזה. אם אני זוכר נכון המפגשים נערכו בעבר מאחורי אצטדיון רמת גן כל יום שישי. עדיין? תודה מראש, גיא
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מועדון הווספות והלמברטות הציוני משיק 2 קטנועים וספה ספריניט V 150 - וספה PK 125 אוטומט. תמונות נוספות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/86j24/pk-12520122013/
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש טמבון, גריל ומסגרות לפנסים ייבוא של טמבון כזה עולה בערך כמו האוטו אם רק הייתי יודע איפה יש אחת לפירוק באיזה מגרש היה עוזר לי אשמח לעזרה תודה ויום נעים רביב
הודעה אחרונה מאת זורו, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני צריך לגרור את ה 127 שלי מפ"ת לאשדוד. מבקש המלצה על גרריסט הוגן ומקצועי . תודה רבה מעומק הלב לכל מי שיעזור. חג שמח. צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הלילה קרה לי דבר מאוד מוזר, באתי לנסוע באוטו למטרת סיבוב שבועי בכדי לשמור על מכלולי האוטו (אני מחכה שהוא יגיע לאספנות, כבר חצי שנה שהוא לא באמת נוסע). לאחר ההנעה שום הילוך לא נכנס, בניסיון להכניס לרוורס יש רעשי חריקה ובשאר ההילוכים הידית אפילו לא מצליחה לזוז בכדי לעשות רעשים כאלה. כיביתי את האוטו וכשהאוטו כבוי פתאום כל ההילוכים נכנסים כמו מרגרינה (כמו שצריך). הנעתי את האוטו ושוב אף הילוך לא נכנס. הפעם האחרונה שהנעתי אותו ועשיתי סיבוב היה לפני שבוע, הכל היה בסדר. חשבתי להכניס להילוך כשהאוטו כבוי ואז להניע אותו (כמובן עם דוושת קלטצ' לחוצה) בתקווה שזה יסתדר אבל ירדתי מהרעיון ברגע האחרון מכיוון שפחדתי לשבור את הגיר. מה לדעתכם קרה? יכול להיות שהכבל קלטצ' נקר…
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו נתקל בתופעה ? נכנסתי לEBAY בלינק http://www.ebay.com/motors ונניח שאני מחפש שברולט - אפס תוצאות ? אין מכוניות באיביי ? לא מבין מה קרה שם..
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, מבקש המלצות למומחה לתיקון סאו רוף לקדילאק קופ דה וויל 79 ,כמו כן רפד לתיקון התקרה ששקעה, תודה מראש חגי,
הודעה אחרונה מאת בכר יעקב,