רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים, משהו יודע לסווג מבחינה איכותית והתאמה לתנאי הסביבה בארץ את החומרים מהם נהוג להכין גג לרכב קבריולט. Soft Hood COVER מוצעים חומרים שונים וכמובן כולם אומרים שזה כמו המקור "והכי טוב". כמה דוגמאות ויש עוד, דעתכם חשובה לי. Black Heavy DutyPVC Black Standard PVC Everflex PVC Heavy Duty Vinyl Superior Quality Vinyl Double Duck Canvas
הודעה אחרונה מאת nati54, -
קרבורטור hif 44 1 2
מאת ברברון- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. הכנסתי מנוע והמיני פשוט עפה. אבל מעשנת לבן עם ריח חריף של בנזין ואפילו רטיבות שלא מרגישה כשמן אלה כבנזין. פותח את הבורג של התערובת כמעט עד הסוף לא משפיע במיוחד. התחושה שהמנוע עובד על תערובת עשירה מאווווד. פלאגים מפויחים. (חדשים) רעיונות? שיפוץ קרבורטור? אם כן מי משפץ?
הודעה אחרונה מאת ברברון, -
"בוחרים בחיים"-מועדון החמש ומשטרת התנועה בשבוע הבטיחות בדרכים במגזר הערבי ב-18.11.13 1 2
מאת מועדון החמש- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
"בוחרים בחיים" שיתוף פעולה של מועדון החמש עם משטרת התנועה הארצית במסגרת שבוע הבטיחות בדרכים בחברה הערבית מועדון החמש נענה לבקשת משטרת ישראל/ אגף התנועה להשתתף עם 15 כלי רכב אספנות/ קלאסיים, באירוע מיוחד שמתקיים זו השנה השנייה , לטובת המגזר הערבי בישראל תחת הכותרת "בוחרים בחיים". מטרת האירוע- שיתוף פעולה עם החברה הערבית בישראל במאבק בתאונות הדרכים ובעברייני התנועה ושינוי תרבות הנהיגה. הכנס ייערך ביום שני 18.11.13 בין השעות 08:00-12:00 במשוער בבאקה אל גרבייה (ג'ת), מזרחית לחדרה (כביש 574). ב- 07:30- התכנסות בקיבוץ להבות חביבה (המשתתפים יקבלו אישור נסיעה מיוחד מהמשטרה ) . ב-07:40- שיירת הרכבים מהמועדון תצא בשיירה לעבר מקום הכנס, …
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
לכל חברי המפגש הצפוני שלום רב, במהלך 4.5 שנים המפגש הצפוני זכה לעדנה ושגשוג במפגשים בארומה נשר. לצערנו, ארומה נשר הופך להיות "קפה/מסעדה כשרה למהדרין", ושעת הסגירה הוקדמה לפני מועד כניסת השבת והניקיון. המפגש הצפוני הוזמן להתארח בקביעות בארומה במתחם "BIG קריות", בצומת קריית אתא, החל מיום שישי ה- 22 לנובמבר 2013, משעה 16:00 (שעון חורף). קיבלנו את ברכת הדרך מהנהלת "BIG קריות" והזכיינים של "ארומה במתחם BIG קריות". למרות שהעסק נסגר בימי שישי, הזכיינים החליטו לפתוח את ארומה במיוחד עבורנו - המפגש הצפוני !! חברי המפגש, כולם, ללא שיוך מועדוני, מין וצבע, מוזמנים להמשיך ולהגיע ויזכו להנחה של 10%. פרטים נוספים על המקום והמפגש הראשון, יעלו לפורום וברשת המיילים ב…
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- 5 תגובות
- 787 צפיות
חברי הפורום רוכבי הדו גלגלי-אספנות, אם נבדקתם כבר בביקורת חורף וסיימתם את התהליך, עדכנו בבקשה כיצד הסתיים התהליך מסמך או מדבקה או חותמת כלשהי. מעל שבועיים שאני מתרוצץ ממכון רישוי אחד למשנהו, ממוסך למוסך ואין לאף אחד שפגשתי מושג לגבי טופס בדיקה לביקורת חורף שתהיה במקום "הטסט השני" ששונה בחוק. בתקנה 273ד אמנם רשום "רכב אספנות" אך הפירוש הוא לגבי כל כלי רכב אספנות. מכוני רישוי מסרבים לקבל אותי בטענה שרק במוסך מורשה לאופנועים ניתן לבצע את הבדיקה, במוסכים מורשים באזור מפרץ חיפה שבדקתי לא יודעים על חוק זה, ואין להם טופס מתאים!! מוסך אחד חביב הסכים לערוך לי בדיקה אך הסביר לי שיוכל למסור לי רק מדבקה ולא מסמך שמציין כי עברתי בדיקה זו. האם המדבקה על ביקורת חורף תקפ…
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
פחח לחיפושית
מאת omriko21- 0 תגובות
- 710 צפיות
מחפש פחח אמין ולא יקר (הכל יחסי כמובן) לחיפושית גרמניה 73 אשמח להצעות מנסיונכם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת omriko21, -
רשיון יבוא
מאת רינו- 0 תגובות
- 655 צפיות
בוקר טוב אם מישהו יודע איך מוצאים רכב מארץ ובמה זה כרוך ומה אם עליות. תודה על כל מידע
הודעה אחרונה מאת רינו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברנו אבי שרייבר אסף בעלי מכוניות אמריקאיות והיום ערכנו טיול ממונע לייקב הנס שטרנבך בגבעת ישעיהו שבהרי יהודה. האירגון הקפדני וניהול העניין על ידי אבי יצרו אירוע נעים ומהנה גם בתנועה וגם במקום עצמו.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום יום ו' ישבנו בבית הקפה החיפאי במפגש המועדון צביקה מרגלית המכוער, שלמה דן גדרון החתיך , ועבדכם הנאמן בני ל. שוחחנו על גירים אוטומטים המופעלים ע"י לחצנים כמו ברכבים אמרקקקקקייייייים , ואשר מסוכנים מבחינת בטיחות כי זה מפריע לנהג לטענתו של שלמה דן גדרון , ואז אני אמרתי שגם רנו פיתחה ושיווקה רנו דופין אם גיר לחצנים שהיה חרה בלבן . עבד מצוין עד לתקלה הראשונה ואחרי זה אכלנו חרה מהערכות האלה. אז כמו שהבטחתי קצת תמונות וחומר להבנת הנושא! בברכה בני ל אגב באחת התמונות ניתן לראות מכשיר לבדיקה וכיול של המערכת שכונתה "המזוודה" . ולמעשה זה מחשב פרימיטיבי חברה זה משנות הא 50 לתת כבוד.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה קרובה שלי מתחתנת בסוף ינואר. בעלה לעתיד והיא מעוניינים להצטלם עם רכב אספנות (רצוי עם גג פתוח) בתחילת חודש הבא למשך שעתיים, באזור המרכז, תמורת סכום סמלי כמובן. אשמח לשמוע הצעות רלוונטיות בה"פ
הודעה אחרונה מאת por1, -
מי אמר שאי אפשר לעבוד על 3 פרויקטים ביחד? מתחילים לפרק את כל הג'יפה, לפני...
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
גם השנה עשינו פסק זמן מהחיים ונסענו לאיטליה לנשום קצת תרבות מוטורית אספנית. טיול מקסים של חמישה ימים, מוזיאוני רכב, יריד חלפים בפאדובה והמון חוויות.... נתחיל במוזיאון הפרטי של Cozzi: רק 15 ק"מ מנמל התעופה מלפנסה במילנו נמצאת סוכנות אלפא רומיאו מקומית של Fratelli Cozzi . איש חביב בן 77, אשר אסף במשך שנות פעילות המקום (החל משנת 1950) כמות מכובדת של כ 100 אלפות, חלקן חדשות לחלוטין שירדו אל מרתף המוזיאון עם 0 ק"מ! אנחנו הגענו למקום חמושים באלפא ג'ולייטה אדומה מחברת ההשכרה והתקבלנו בחיבוק חם ע"י ידידנו לוצ'יאנו שהקדיש לנו שעה ארוכה של הסברים בליווי פרטי אלפא אלפא עד לאחרונות הממתינות לשיפוץ בסדנת המוזיאון. תמונות מהאלבום המלא ניתן לראות בקישור הבא: …
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבוקר אני יושב עם העיתון של ישראל היום, מדפדף ומגיע לאיזה כתבה על ספרים חדשים, למרות התמונות הקטנות מהר מאוד צדו עייני את הדבר הבא: הרכב הוא ללא כל טעות סובארו XT טורבו. מיכל הדלק ממוקם בצד הלא נכון מה שאומר שהתמונה "הפוכה", אבל אם כך זה גם אומר שההגה בצד הלא נכון. הג'אנטים אמנם 4 ברגים אבל מאוד לא אופיינים לרכב, יותר מתאים לאפטרמרקט בחו"ל. הידית של הדלת מפורקת / שבורה מה שמביא אותי לחשוב שהתמונה אולי צולמה בפירוקיה כל שהיא. כל הסימנים מצביעים על כך שהתמונה והרכב לא צולמו בארץ, מישהו כאן מבין בכריכות ויודע איך העניינים פועלים שם? מעדיף לשלול את זה כאן כי אני מספיק דפקט להגיע עד לסופר ולשאול אותו מה הסיפור
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
מטען מצבר לרכב 1 2
מאת mini1000- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום, רוב השרשורים בנושא מאוד ישנים אז אני פותח שרשור חדש. הרכב שלי (פורד קפרי) לא נוסע הרבה בחודשים האחרונים, מה שגורם למצבר להתרוקן מדי פעם. אין לי כבר כח לעשות כל פעם סיבוב עד שיתמלא, ומטען למצבר יכול להיות פתרון טוב. אם יש למישהו המלצה על מטען טוב במחיר נורמלי, ורצוי כזה שמפסיק לבד ברגע שהמצבר מלא, אני אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- 6 תגובות
- 937 צפיות
לפני שאני מתחיל לחפש בחו"ל הייתי מעדיף למצוא בארץ יש איזה קצה חוט איפה להתחיל לחפש ?
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ציפוי ניקל לחלקי הרכב אצל האחים סעדי ביבנה משהו מכיר ? מחירים ,איכות ? לאחר שיחה קצרה עם החברה נשמעים אחלה מלטשים ומצפים גם חלקים גדולים כגון טמבונים והובטחו מחירים טובים (לאחר שנבהלתי היום היום מהמחיר אצל רפי )
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מתברר שהיה כאן בעבר מועדון של בעלי MG. זהו המועדון הראשון מסוג זה שהוקם בארץ (כן לפני מועדון החמש). הוא נוהל על ידי גברת בשם מיקי גלינקר מאזור השרון והיו חברים בו די הרבה בעלי MG. לצערי המועדון נסגר עוד בטרם הספקתי להוציא רישיון נהיגה. כיום אני מנסה לאתר את החברים שהיו בו,הרכבים, מידע אודות פעילותו, נסיבות דעיכתו וכד'. אודה מאד באם אוכל לקבל כאן את התשובות וליצור קשר עם חברי העבר. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת miki_gi, -
-
ניתקלתי בזה בדף בפייסבוק שעוסק בריקשות (LABMRO ) מתוצרת Innocenti . כלי רכב עם זיקה לחב' Innocenti . בשנת 1955 חב' תיירות צרפתית החלה ביצור כלי רכב קטן עם 3 גלגלים. כלי הרכב צוייד במנוע במנוע עם צילינדר 1 בהספקים של 125 ו250 סמ"ק... המנועים שהורכבו בכלי רכב זה היו מספקים שונים לדוגמה, Maico, וYdral.Sachs ו Lambretta ופה הזיקה לחב' Innocenti . כלי רכב זה יוצר בין השנים 1955-1958 הדעה הרווחת היא כי כ 30 כלי רכב מסוג זה שווקו. למעוניינים לקנות רכב זה נמכר לאחרונה במחיר של 74,750 $ מישהו מכיר/נתקל אם רכב כזה
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
נסעתי עם לקוח שמיבא חלפים לצרפת, בשיטות ברחבי הפירוקיה הבחנתי במספר רכבים מעניינים להלן הרשימה פג'ו 404 טנדר דיאן 6 רנו 4 מיני מיינור המכולה תצא ביום ו' בערב אין מגבלה של נפח או מישקל מי שמעוניין שישלח SMS ואני אברר מחיר וזמינות של החלק לא ניתן לשלוח אביזרי בטיחות 0524384000 מאיר
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי יש לי פורשה אספנות 911 sc שנת 83 עם מערכת הזרקת דלק וקרוז קונטרול , מערכת מעניינת כי הרכב עם גיר רגיל . הבעיה התחילה שבוע שעבר שנסעתי עם הרכב בכביש מהיר הטורים נשארו גבוהים בערך סביב ה 3000 טור , גם שהורדתי את הרגל מהגז ולחצתי על הקלצ׳ עדיין הטורים נשארו גבוהים ורק הבלימת מנוע בנסיעה גרמה להם לרדת ושאני לוחץ שוב קלצ׳ או על ניוטראל הטורים שוב עולים , היחידה האלקטרונית של הקרוז קונטרול נמצאת מתחת לכסא של הנוסע ליד הנהג , ניתקתי את הפלאג של החשמל של היחידה וקסם הטורים יורדים ל1000 טור קבוע וכמו שצריך אבל הביצועים של המנוע ירדו , כל זה היה שבוע שעבר כאשר המנוע חם . היום הנעתי את הרכב כאשר היחידה מנותקת והמנוע קר והיו לי בעיות בהנעה ובטורים , חיברתי שוב את הפלאג ליחי…
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 1 תגובות
- 663 צפיות
אני בסוף השבוע בירושלים האם יש מיפגש מתי ואיפה?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי גומיה של השמשה הקידמית ספייר. (טבעת גומי גדולה שתופסת את השימשה למסגרת הרכב. אני מקווה שמתאר את החלק נכון.) אני רוצה לאפסן את זה בצורה שתישתמר לאורך זמן. מה הצורה המומלצת לאיכסון ושימור גומי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
מועדון ה 5 מזמין את רוכבי הדו גלגלי לטיול בתאריך 30 לנובמבר 0900 התכנסות במסעדת אסא בית דגן נא הרשמו כאן או אצלי בועז 052-4802226
הודעה אחרונה מאת בועז סוזורוזו, -
- 7 תגובות
- 956 צפיות
מדובר בגולף שלי שלאט לאט עוברת ישור קו, כרגע על הפרק קיט שיפוץ לקרבורטור. קודם כל מדובר בקרבורטור מסוג SOLEX 31 PICT 7. הסיפור הוא כזה, רכשתי את הרכב עם משאבת דלק מקומבנת של מיצובישי כלשהי שחוברה לחשמל ואין לי שמץ של מושג איך היא עבדה אך הנסיעה אף פעם לא הייתה חלקה, ההתנעה לא הייתה חלקה וכו'. הוזמנה משאבה מקורית מאיביי (מכאנית) וכמובן הותקנה, הרכב נסע יותר חלק אבל עדיין היו קיימים כל מיני גמגומים, אי יציבות בסרק ועוד. הגעתי לתובנה שאני צריך לעבור על הקרבורטור בקפדנות כי מה שנשאר בעצם זה הקרבורטור וכיוון הצטה (שסתומים מכוונים). ללא כל ידע מקדים ועם מידע מספר היינס והאינטרנט הקרבורטור פורק לגורמים והממצאים לא איחרו לבוא, מרבית האטמים פשוט גמורים! החלק שנקרא…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נציגים מהמפגש נסעו להשקת הטרנספורטר בנשר, אמנם היה מעט שקט יותר בלי בני ל. אבל התגברנו... יעקב בכר הגיע סופסוף עם הפורד פריפקט 51' שלו שאחרי גלגולים ומרורים רבים - נוסעת כמו גדולה. לחגיגה הישנה חדשה הצטרפו עוד 2 גברות מבוגרות ופוטוגניות, הדודג' של איציק ופלימות' U מ1929. מי ששמר על הגברות מהצד היה הגיפ' 42' שרוביק השיק לא מזמן, וזו לו הפעם הראשונה במפגש הבית:
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
סבא שלי ז"ל היה הראשון ברחוב שלו בבת-ים שקנה רכב, בשנות ה-60. הרכב היה הילמן לבנה עם ריפוד עור אדום בפנים. הרכב נשאר בבעלותו עד לסטטוס אספנות+ ושימש אותו באופן כמעט יומיומי לנסיעה לעבודה בבית הדפוס שלו בת"א ובחזרה, עד שראייתו הלכה והתדרדרה, והוא מסר את הרכב לבחור נחמד שנדמה לי שגר בנתניה, וטיפל ברכב במסירות. הפעם האחרונה שראינו את הרכב היתה בלוויה של סבי, לפני 5 שנים, כשהאיש הנהדר הזה הגיע לחלוק לו כבוד עם ההילמן המצוחצחת והמטופחת. כיום, סבתי נמצאת בבי"ח סיעודי עם אלצהיימר במצב מתקדם, ואני לא חושבת שלעוד מישהו אצלנו במשפחה יש את הפרטים של אותו אדם נחמד, וחבל לי לאבד את הקשר. בעיקר הייתי רוצה לדעת שההילמן עדיין נוסעת מדי פעם, ושאם יתחשק לו לוותר עליה- שלא תעבור לי…
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://www.dmh.org.il/heb/exhibition/exhibition.aspx?pid=26&catId=-1#anchor_gallery בהקשר נוסף - אפשר גם לראות את אחת העבודות החשובות של המעצב רון ארד "כסא רובר " משנת 1981 . כשמו כן הוא - כסא שנלקח מרובר.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
מציאת בעלים
מאת zng21- 0 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם אני רוצה לאתר את הרכב של סבא שלי כל מי שיכול לעזור אני ישמח מספר רישויי 24-428-03 סובארו
הודעה אחרונה מאת zng21, -
מועדון החמש מזמין לאירוע השקת פולקסוואגן טרנספורטר 82-במפגש המועדון בנשר ב-15.11.13 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת פולקסוואגן טרנספורטר T3 משנת 1982 VOLKSWAGEN TRANSPORTER T3 1982 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש צבי שמיר התמונה להמחשה ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בנשר בצפון, ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'), ביום שישי, 15.11.13, בשעה 16:30. אם ירד גשם ההשקה תידחה למועד אחר. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית- קובי מילוא. בעלי פולקסוואגן מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לסידור תצוגה נאה באירוע. לבירורים יש לפנות אל : עדי גולדנברג-רכז מועדון החמש בצפון, בטל' 2611660- 052, מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256…
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפגש מעניין, אנשים מצוינים וקבענו תוכניות להמשך תמונות בפייסבוק למי שיש אוטו תואם ובעניין להצטרף שישלח לי בפרטי או דרך הפייסבוק ל Classic Porsche Israel גלעד,
הודעה אחרונה מאת epiphone,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מור 1
- Tal7
- Camaro 92
- farkash7
- Stangg
- במבליק
- 3n
- SlowRide
- ברווז
- GTאי
- רכב פשוט ואמין
- mcaspi