רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עקב הצטברות מי גשם בחורף שעבר, ואי טיפול בנושא, אבקש ייעוץ מה ניתן לעשות בעבודה עצמית (שלבים, חומרים וכו'..), על מנת להיפטר מהחלודה, ושלא להחמיר את המצב. תודה
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחר נסיעה (כשהרכב עדיין מונע) אם אני פותח מכסה מנוע אני בדרך כלל מגלה שפילטר הדלק ריק! המנוע אומנם עובד אבל כל טיפה שנכנסת לפילטר דרך המשאבה נבלעת ישר בקרבורטור. לפעמים אני פותח מכסה מנוע ויש דלק בפילטר, לרוב אין. כל עוד שהנסיעה בדרכים ישרות, אין בעיה, אבל אם אני מגיע למצב של עליה חדה (בשטח) לזמן ארוך, אז הרכב פשוט נכבה בגלל חוסר בדלק. היום ניסיתי לאבחן את התקלה ולכן בדקתי את הדברים הבאים: 1. משאבת הדלק כאשר מנותקת מהקרבורטור (הרכב מונע על ידי מיכל חיצוני) מוציאה בערך חצי ליטר בחמש שניות - מצב מצוין! 2. כאשר המשאבה מחוברת לקרבורטור, לאורך כל הנסיעה לחץ הדלק נשאר קבוע 7.5PSI, הלחץ קבוע גם כשיש דלק בפילטר וגם כשאין - לפי ההגדרות של הקרבורטור עדיף לח…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
שלום ג'ניה, איננו מכירים, אבל אני כותב לך לעיני כל מכיון שברור לי שאתה עוקב אחר המתרחש בפורום אספנות. היום ביקרת בשוקעתיק של מועדון החמש שהתקיים בחולון. גם אני הגעתי לשם עם מכוניתי, שחנתה בסמוך למקום שבו הצעתי את מרכולתי למכירה. מכיון שהיה חם היום, השארתי את חלונות הצד מעט פתוחים, כך שהרכב יוכל להתאוורר. אז אני מבין את זה שאתה בעל עסק ושבמקום כזה יש לך הרבה לקוחות פוטנציאליים, אבל זה עדיין לא מקנה לך שום זכות לזרוק את הזבל שלך לתוך הרכב שלי דרך חלון שהושאר פתוח לצורך מטרה אחרת! כיצד אתה היית מרגיש אם אני הייתי מגיע לעסק שלך ושופך שם את פח האשפה שלי? האם היית רואה את זה בעין יפה? אתה יודע, אם הסיטואציה הזאת היתה מתרחשת כאשר הרכב היה עומד בכל מקום אחר עדיין …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חוגגים לחן שלנו יום הולדת איזה כיף לנו. שיהיה במזל טוב עד 120! אוהבים אותך ולחגיגה השנייה: "ראשון המסיק" הגיע לשפלה לטעימות בחסות קובי בן ניסן, מצויד גם בחלה טרייה וזיתים. זהו השמן הראשון שמופק ומשווק בעונה. לשמן ארומה מיוחדת בעלת טעמים עזים. זהו למעשה שמן ביכורים שלא עבר סינון וטעמו משובח וטעים. בצענו את החלה, טבלנו בשמן ונהנינו. תודה קובי על החוויה! אין כמו מפגש השפלה!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1376/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%90%d7%9c%d7%a4%d7%90-90-%e2%80%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%aa-30-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
שלום אני מחפש אופציה זולה ואסתטית לצביעת דשבורד כחול של סובארו. הדש שלי לא סדוק, אך יש לו כתמי שמש. האם ניתן להשיג צבע יעודי בגוונים? אשמח להכוונה תודה
הודעה אחרונה מאת beetledude, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראשית כל אציין שעיינתי בשרשור הזה ויצאתי קצת מבולבל. בנוסף - יכול להיות שחלק מהפרוצדורה התעדכנה וכבר לא רלוונטית? נניח לדוגמה שאני מייבא רכב אספנות מגרמניה בטווח המחירים שבין 3000 ל-6000 יורו (נניח, 4500 יורו) בכמה אמור להסתיים הסיפור הזה עד לרגע שאני נוהג עם הרכב על כבישי הארץ? הרכב עצמו "עממי", מיוצר בגרמניה (הבנתי שמשפיע על המס) ובמצב טוב. והוא פורד יש המלצה על חברה שמתעסקת עם הדברים האלה? במידה והטרחה והבירוקרטיה תהיה גדולה מדי? תודה רבה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
פורד פיאסטה 83 1 2
מאת שי .מ.- 19 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אשמח לתגובות בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
מועדון החמס http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3914535,00.html הסדאן האדומה של ערפאת בתצוגת הרכב הקלאסי הראשונה בדאון-טאון עזה. יולי 2010
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוגרים חשבון: מי המציא את הסוסיתא? האנשים שייצרו את כלי הרכב הישראלי רצו להביא "מכונית לכל פועל", אבל נפרדו בחריקה צורמת. 35 שנה אחרי, ילדיהם של המייסדים, לדיסלאב שנלר ויצחק שובינסקי, נפגשים לסגירת חשבון סופית http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/518/119.html?hp=1&cat=353&loc=7
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
מכרז לריפודים
מאת Dudys11- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם, בעבר נעשתה בדיקה של מחירים לריפודים, אני לא מוצא את השרשור, מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת Dudys11, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 91 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
כמו רבים, גם אני נעזר באי.בי לצורך רכישת פריטים וחלקים למכונית שלי, שנשלחים אלי בדואר ומגיעים בדרך כלל ללא עיכובים מיוחדים. כמו רבים, גם לי קורה פה ושם לשכוח לציין בפני המוכר שעליו לשלוח את החבילה בדואר רגיל ולא באחת מחברות השילוח המהיר וכמו רבים שפירסמו כאן לפני, גם אני נפלתי למלתעות פדרל אקספרס. המדובר בהזמנה של מצמד לרום כרמל, שעלותו באנגליה 35 פאונד. החלק הנ"ל אינו דורש אישור משרד התחבורה. המשלוח לארץ עלה 65 פאונד. לא אמור להיות סיפור. והנה, קיבלתי אתמול מייל מנציג חברת "פדאקס" שבו כתוב: "המשלוח הנ"ל נכנס להליך מכסי. מצורף למייל המסמכים הסרוקים מהמשלוח, וכן דף הסבר על חוקיות היבוא במכס. המשלוח דורש אישור ממשרד התחבורה. אנו יכולים לבצע את התהליך ואת השגת האישור.…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
פיאט 600 מולטיפלה 1 2
מאת דרור-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
פיאט 600 מולטיפלה אחד הרכבים שלא ראיתי מנעורי בכבישי ארצנו . בהיותי בביה"ס התיכון חנתה ללא תזוזה אחת כזו בקרית חיים . כבר אז זה שידר משהו של איזה "עוף מוזר" ותמיד משך את העין. חבר טייל ברומא בשבוע שעבר וצילם את זו. מישהו יודע על אחת כזו בארץ ששרדה ? דרור .
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
היי לכולם אז אחרי שנים שבהם הסטטוס השתנה מלמכירה/אחסנה/שימור/שיפוץ/החלפה החלטתי להתחיל במסע השיפוץ הרכב המדובר Alfa Romeo alfetta 1.6 1982 יד שניה אצלי ומקורית לחלוטין ואחרי שטיפה טובה נראה שהמצב הוא גם לא מאד חמור למעט חלודת הזמן שנגסה היטב בכמה חלקות טובות . אמשיך לעדכן וזה הזמן לפנות אל מי מכם שאולי מחזיק חלקים , ויותר מאשמח לשמוע שבמקרה לאחד מכם יש מכסה מנוע במצב טוב יותר משלי. שבוע טוב, דובי
הודעה אחרונה מאת dubima, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משהוא ניסה ליבא רכב אספנות בנסיעה ממערב אירופה ליוון???
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חברי פורום נכבדים שאלה חשובה! יש באפשרותי לרכוש רכב אספנות שיובא מארה"ב לפני חצי שנה. במשך החצי שנה הזו בעל הרכב החליט לשקמו עד רמת הבורג והחל לפרקו לחלקים והתחיל בעבודה כך שהרכב ממש מפורק עד רמת השלדה . לצערו נבצר ממנו להמשיך את מלאכת השיקום עקב המחלה הארורה שביום בהיר דופקת לנו בבוקר ללא הכנה מוקדמת ואינו יכול להמשיך את העבודה. אני רוצה לקנות את הרכב אבל לפי החוקים יש לחכות 3 שנים לפני העברת בעלות. אני ממש חושש שאני אקנה את האוטו לפני העברת בעלות אשקיע בו ואכין אותו למטרתי וביום בהיר אחד לפני השלוש שנים יקום יורש לבעל הרכב (עקב פטירה ) ויטען שהרכב שייך לו, או שלא יסכים להעברת בעלות ,ועוד תסריטים ארורים היש פתרון לכך?למי פונים?מה עושים? בתודה
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ועכשיו נעבור למקבץ של תמונות דו גלגלי בנושא אופניים. אופניים עם מנוע על הגלגל האחורי. אופניים עם מנוע אשר מסובב את הגלגל הקדמי. שימו לב לרשת שמורכבת על הגלגל האחורי תפקידה היה למנוע את הסתבכות השימלה של הגברת בשפיצים של הגלגל. אופני ספורט מתוצרת NSU שימו לב לקרנק של האופניים (גלגל השיניים הגדול) ידוע לי על אופניים מתוצרת BSA אשר נמצאות במקום מגורי (באיזור השרון)וגם להם הקרנק מעוצב עם הלוגו של היצרן. מקבץ של אופניים ובסוף השורה אופני סולקס עם מנוע על הגלגל הקדמי. חניית אופניים בכניסה ליריד. מקבץ של אופניים ביריד. תמונות נוספות בהמשך.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
תמונות נוספות בקישור המצורף. http://public.fotki.com/ufd41/5/5-2013/1112013/
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי זה השרשור הראשון שאני פותח בפורום אספנות קוראים לי ליאור ואני חושב שהגיע הזמן שאני יכנס לעולם הזה גם קראתי וקראתי ואני בטוח שיש לי עוד מלא לקרוא וללמוד, לבנתיים אני מנסה להבין האם החלום הזה אפשרי אני מעוניין לקנות רכב שני (את הראשון אישתי תקבל) שישמש אותי ביום יום לנסיעות של 10-15אלף בשנה אני מנסה להבין את העליות של אחזקה של רכב כזה בכמה זה יותר יקר מלהחזיק רכב חדש ביטוח? דלק? טיפולים? אחזקה שוטפת? איפה בכלל מטפלים? התקציב הוא 70-90K והמכונית החלומות של זה מוסטאנג קבריולט V8 שנתון 63- 69 הצורה הישנה אני יודע שV8 קשה למצוא ויותר יקר אם בתקציב מתאים V6 אז גם על זה נדבר (העדפה לקנות רכב משופץ) אני ישמח לכל טיפת אינפורציה נוספת שאני לא חשב…
הודעה אחרונה מאת karni shani, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, עלה בראשי רעיון למה לאלפיסטים יש ולנו אין, אז הרמתי דגל עם כמה חברה שיצא לי להכיר בעלי פורשה וכולם בעניין לגמרי, הרעיון הוא ליצר איזו קבוצת פייסבוק, מפגשים חודשיים ובגדול גם לסייע האחד לשני מהנסיון שכל אחד רכש, הקשרים שלו וכדומה, בקיצור אני קורא לכל בעלי הפורשה הקלאסיות להעביר לי את המייל שלהם ואני אזום מפגש ראשון וננסה להניע תהליך, מי שכבר חזר אלי אתמול אז יש לי את המיילים , תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת giladblum, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשישי האחרון הייתי במפגש מועדון ה5 בהיכל נוקיה וחנכתי עדשה חדשה למצלמה שלי, זו הזדמנות לשתף בכמה מהתוצאות:
הודעה אחרונה מאת Aggi, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כשלושה שבועות תוך כדי נסיעה הפורשה 911 שנת 76 שלי מתה בכביש מהיר בלי שוליים ( פחד אלוהים!!!!) הבאתי רכב אחר שיחסום אותי כדי שיהיה אפשר לעבוד על האוטו והתחלתי להעלות השערות או דלק או הצתה, עברתי על מערכת הדלק עד ההזרקה והבנתי שיש בעיית הצתה, שיחקתי קצת פה ושם הצלחתי בקושי להגיע הביתה, לאחר בדיקות והתייעצות עם פורום אמריקאי מתמחה( pelican part) הבנתי שהבעיה היא בcd box עלות השיפוץ כ 300 דולר ללא משלוחים ובצ״מ, התחלתי לקרוא את הספר 101 פרויקטים ל 911 ובו כתוב כי מערכת msd היא השיפור הראשון לעשות באוטו הזה, בקיצור ב 300 דולר קנינו קיט של מערכת וכוהל תואם קצת עבודה מקצועית של תמיר( ולא בחינם ) יש לאוטו מערכת הצתה דיגיטלית חדשה אשר נותנת ניצוץ 40000 וולט לא…
הודעה אחרונה מאת orile, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שבת שלום חברים וחברות 14-16.11 יורדים לאילת, הלינה במלון פירסט קלאב עלות ,לזוג ל-2 לילות חצי פנסיון 720 ש"ח. הצפונים :ניפגשים בשעה 8:00 בתחנת הדלק הראשונה מצפון בכביש 6 לחברים מהמרכז והדרום בצומת בית קמה בשעה 9:45 יורדים דרך ירוחם ,המכתש ,מעלה עקרבים ועוד את הטיול מוביל ברוך קידר למעונינים להצטרף נא ליצור עימי קשר בנייד בברכה איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
SUBARU GALA IVENT - Tel Aviv 22.10.2013 פרק חדש בתולדות סובארו בישראל וכנראה שגם בתולדות סמל"ת, יבואנית קבוצת פיאט (פיאט, אלפא, לנצ'יה, אבארט). "עכשיו זה רשמי וסופי" הכריזו האורחים מיפן, בכירים בהנהלת חברת SUBARU - להעברת ייצוג המותג סובארו בארץ לידי סמל"ת. מנכ"ל קבוצת סמל"ת, ומנכ"ל יפנאוטו, הודיע באופן רשמי וחתום על השלמת העסקה וברכו את כל המוזמנים והאורחים. הקלאסיות פתחו את הערב הנוצץ במפגן נוסטלגיה מרגש !! - ניתן לתמונות לספר הקלאסיות מהצפון בדרך למרכז כניסת המוזמנים והאורחים לאירוע הנוצץ במרכז תל אביב בצמוד לקלאסיות, צוות כלי מיתר בהופעה מרשימה …
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כידוע, משרד התחבורה מינה מספר מכוני רישוי לבצע את הרישום של רכב ביבוא אישי, במקום ללכת למשרד הרישוי. זה צעד מבורך, אבל לצערנו מדובר ברכב חדש בלבד, ומיבאי רכב אספנות נאלצים עדיין להתמודד עם עמדה מספר 1 ומשרד הרישוי בדרך הישנה והקשה(סוג של שימור מורשת מוטורית כנראה ). במשרד הרישוי בחיפה יש עמדה מספר 1, וגם שם ניתן לרשום רכב אספנות, אבל רק בימי א' בשעה 0900 אצל עומרי. אם עומרי חולה או במקרה לא בא, בזבזת יום עבודה לחינם. בכל מקרה, לקחת יום חופש ביום א' זה קרוב לבלתי אפשרי עבורי, מה שגרם לפיאט לעמוד כמעט חמישה חודשים לאחר שפקע הרשיון הזמני. הגאולה באה בדמות רונן ברנד שעובד במכון אוטוטסט שנמצא בדיוק מול משרד הרישוי בחיפה. יש שם מכון טסטים, מוסך, ומעבדה מוסמכת וה…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 2 תגובות
- 643 צפיות
כאמור השאלה בכותרת, יש לי חור דיי גדול באגזוז שטרם מצאתי זמן לסדר/להלחים, שמתי לב שמידיי פעם בזמן נסיעה נורת הצ'ק אנג'ן נדלקת בלוח השעונים לכדקה-שתיים בלבד ואז כבית ולא נדלקת יותר עד הנסיעה הבאה,יש לציין שגם בזמן שהנורה דלוקה איני מרגיש שום שינוי לרעה/טובה בהתנהגות הרכב או בסחיבה.מה דעתכם,חור באגזוז זה אחד "התקלות" שכן אמור להדליק את הנורה או שאין קשר ולמעשה הנורה מתריעה על תקלה במערכת/חיישן אחר? תודה רבה מראש לעוזרים וסופ"ש נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
ערב טוב, לאחרונה רכשתי לי שברולט קמארו 1974 לשיפוץ, מישהו מכיר האם יש למכירה כאן בארץ, חלקים לרכב הנ"ל ? בגדול אני מחפש תא נוסעים בדגש על הדאשבורד, לוח שעונים ותיבת הפיוזים... אני מחפש כאן לפני שנייבא משם.... המשך ערב נעים. דודו
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גם בחו"ל, האהבה לאספנות דבקה בי. אז ביצעתי רכישה די מעניינת, פה תחום ה-moped די מפותח, מאז ומתמיד אהבתי את אופנועי הספורט מצומקי הנפח של פעם, ובארץ אין להשיג אותם. אז שבוע שעבר התחדשתי בMalaguti Gam16. קניתי אותו במצב מעולה, הבחור לפני עשה עבודת שיחזור יפה. ישנה עבודה על הצד המכאני שאני צריך לעשות, אז הולך לעבוד על זה כשיהיה זמן. כרגע מורכז קרב' 17 מ"מ לעומת המקור שהוא 9 מ"מ, הולך להרכיב את המקורי חזרה ולראות איך עובד. יש רעש מפנים הגלגל הקדמי, הולך לפרק ולבדוק מה גורם לרעש, ועוד כל מיני דברים קטנים בצד המכאני שדורשים יחס, אבל בגדול הכלי די מושלם. הנה תמונות שלו:
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- 1 תגובות
- 848 צפיות
מחפש אופנוע אספנות מסוג honda ss 50 cc בכל מצב !!!!0549080067
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
לאור הצלחת הפיקניק הספונטני האחרון, ומאחר ואנו בפתחו של החורף, והתחזית לשבת מזג אוויר מעולה "נאה", ולאור בקשת חברים וחובבים, נקיים "שבת בכיף ובחברותא", בשבת הקרובה ה- 2.11.2013. נפגש בחורשת "שער הכרמל" בצומת אליקים, 300 מטר מהצומת לכיוון דאלית-אל-כרמל, החל משעה 10:30, לארוחת בוקר/צהריים "ברנץ", וברקע מוזיקת ישראלית במיטבה ושיח חברים. אפשר למנגל, ו/או להכין שקשוקה, להכין תה צמחים, ולקנח בעוגה ופיצוחים, או לקנות גלידה אצל הגזלן בחניון. אמיר מהפרלמנט הצפוני מביא משקה חדש !!!! חייבים לנסות !!! כולם מוזמנים לשבת בכיף בטבע לפני כניסת הגשמים !! לפרטים נוספים:- עדי - 052-2611660 דודי - 054-5354535
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1,
-
מי מחובר 72 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- borsood
- itaysamurai
- שום מאכר
- Night Driver
- Rongaflugen
- baer
- yor2
- matanff
- samg
- Supertigre
- natco