רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
מראות הצד מופיעות ברשימת "השחרור המהיר" של המכס המכס בכול זאת מתעקש על הטבעת תקן מסוים שלא הבנתי אם המראות בשחרור מהיר, למה נדרש דבר מה נוסף לשחרור? לציין; המראות הן מפירוק (לא חדשות) וזו עזרה לחבר שתקוע עם המראות במכס הרכב הוא קוואליר
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
פסטיבל אמנות תרבות רחוב חיפה חוזר זו השנה השלישית, והפעם בהשתתפות רכבי אספנות. העיר התחתית של חיפה תקיים בחוה"מ סוכות, יום שני 23/9 ויום ג' 24/9, פסטיבל שכולו תרבות ואמנות רחוב. כל אחד משלושת המתחמים בפסטיבל, יוקדש למקום אחר בעולם, הוליווד הזוהרת והנוצצת, איטליה הקלאסית ויוון המיתולוגית. המופעים, הפעילויות וההתרחשויות בכל מתחם הם ברוח ובסגנון סצנת הרחוב הדינאמית המאפיינת כל מקום. המפגש הצפוני הוזמן להשתתף בפסטיבל בחיפה ב- "מתחם הוליווד". פרטים נוספים יפורסמו לחברים ולחובבים כאן בפורום, ברשת המיילים ובמסרונים. להתראות וחג סוכות שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 7 תגובות
- 747 צפיות
קצת באיחור... אבל זה מה יש חגיגות בשפלה זה עניין של שגרה מזל טוב לרוברטו ליום הולדתו! יין, בירות, עוגות ומצב רוח.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה להדליק מרחוק את הרכב עם שלט... אמרו לי שאזעקה של אופנוע יכולה לעשות את זה האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לקראת הטיפול השנתי לפורד (1987), אני מחפש מוסך מקצועי ויסודי עם ידע והכי חשוב - סבלנות - לרכבים ישנים. מחפש באיזור המרכז - ת"א\הרצליה\רמת השרון או באיזור השרון (כפר סבא-רעננה). אין לי בעיה לשלם קצת יותר כדי לקבל את כל אלה... בטיפולים הקודמים הייתי בכמה מוסכים, שנתנו טיפול טוב בסך הכל, אבל הרגשתי שלא כל כך רוצים להתעסק עם האוטו, הרגשה שבטח לא הייתי צריך להרגיש בתמורה למחיר ששילמתי. ובנוסף במקרה ספציפי בזבזתי חצי יום עבודה על "בייביסיטר" למוסכניק אחרי שחלק מהתקלות לא טופלו לשביעות רצוני. וכן, אני מודע לבני ל. וטיפלתי אצלו בעבר מספר פעמים, אבל קצת סיפור בשבילי להגיע אליו. אם לא תהיה ברירה אז אפנה אליו.
הודעה אחרונה מאת AutoCool, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סיטרואן DS עם מנוע של קורבט ושילדה ספורטיבית ללא מתלים הידרו פנאומטיים מוצעת למכירה, היום היום האחרון למכירה למי שמעוניין http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-923fc94bf8b6141006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=416320364
הודעה אחרונה מאת edanj, -
מה אם לא אופל ? !! והפעם קדט . לאחר שהיתה לי בעבר הרחוק קדט B , ולפני שנים ספורות קדט C קופה (הצהובה ) וכמובן את הרקורד ..... (2 ) היגיע הזמן B לקדט 4 דלתות שנת 1973 , אני יד 3 אחרי בעלים שהחזיק בה בנאמנות ב 20 שנה האחרונות , והבעלים שלפניו גם כן בדיוק 20 שנה , כך שאם אשמור על מסורת זו אני אמור להחזיק בה בעוד 20 שנה הבאות עלינו לטובה . הרכב עמד בשנה וחצי האחרונה אולי יותר , סיבוב מידי פעם מניע . אפילו טסט עד מרץ האחרון . מנוע נשמע טוב אבל דרוש יישור קו רציני על מנת לנסוע בו בביטחה . לאחר הערכת מצב נתגלה כי: דרוש תפוחי הגה , תפוחי משולשים , גומיות למוט קישור למוט מייצב גומיות לבלמי זעזועים , גומיות לאגזוזט , קרועות ויבשות,…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 79 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
אז ככה... נסיעה בכביש 6 בשעות הבוקר במהירות נמוכה מהרגיל בשל עומס בכביש, בלימת מהירה ולא מובנת של המכוניות לפניי ותגובה שלי של האטה בהתאם ו... בום.. מכה חזקה מאחור שמעיפה אותי לעבר הרכב שלפני. יציאה מהרכב בניסיון להבין מה קרה שם... כמה מכוניות לפניי רכב בלם בלימת חרום, זה שאחריו פגע בו, עוד אחד אחר פגע בו ואני שכבר הייתי במצב של כמעט עצירה, הועפתי על הרכב שלפניי. הנזק מלפנים הוא בעיקר קוסמטי, קצת מכסה מנוע, גריל פנסים וכו'. הנזק האמיתי הוא מאחור, פגיעה שדחפה קדימה את המכלולים המכאניים, תלשה את המוט המייצב האחורי מהשלדה וגרמה לשבירה של תושבת המנוע (אלומיניום). שמאי בדק את הרכב וטוען שנראה שלמרות שהנזק ויזואלית יחסית קטן (יחסית... הפנים המעוכות גר…
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא ראיתי שם רכבים מלוכלכים
הודעה אחרונה מאת mickyc, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 47 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום חברים, מתניה, צביקה ושאר חבורת "חמישי חופשי" החליטו שצריך לחפש גם בארץ השמש העולה... לכן, נשלחתי למשימה קשה ומסוכנת (בגלל כל הסושי הזה), ובתנאים קשים ביותר הצלחתי להשיג קצת תצלומים של קלאסיות ביפן. נתחיל עם כרכרה מעניינת, ואחריה פורד A משנת 1930, במצב מושלם (מה שאי אפשר לומר על הבעלים ההמום, שלא הבין מאיפה התנפלו עליו הישראלים האלה...):
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השבוע חזרתי מביקור בארה"ב בעיר סאן דייגו שבקליפורניה. לא היה מתוכנן אף אירוע מוטורי בלוז שלי וזאת מכיוון ולא מצאתי אף אירוע שהיה באזור שהייתי בו. אחי הצעיר הצטרף אלי ולמשפחתי לטיול ובשבת החלטנו לנסוע לאי קורונאדו אשר יוצר את המפרץ של סאן דייגו. נכנסים בכביש הראשי של העיר ורואים שלט הכוונה SPEED FEST המשיכו ישר (כמובן שהסקרנות נדלקה והמשכנו ישר. בינתיים מבלי לשים לב לאחר כ 2.5 ק"מ נסיע אנו מוצאים את עצמנו בלב בסיס צבאי של חיל הים... אמרנו נו כנראה זו טעות או שזה היה... המשכנו ישר ובמקביל אלינו גם רכבי ספורט שונים ומגוונים... עוד כ 5 דקות נסיעה עוברות ואנו מוצאים את עצמנו בחניה הראשית לאירוע כשאר כל האירוע מתרחש על מסלולי ההמראה של הבסיס. מפתיע... המש…
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בהיותי מכור למשולש הכחול (לא מה שקופץ לכם ישר לראש), נתקלתי לאחרונה בפרסום של לנצ׳יה למכירה. מדובר בפולביה קופה 1.3s 74 במצב טוב (לא מושלם) שנמצאת היום באיטליה. הרכב יוצר בלא המון יחידות אבל עדיין מחירו שפוי יחסית. דווקא חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי נתונים מדויקים על יבוא רכב מאיטליה. אשמח לקבל הערכה (מדויקת ככל שניתן) מה המס המבוקש היום על רכב אספנות המיובא מארץ הייצור שלו.
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אחותי מתחתנת ב17\10, היא ובעלה לעתיד מאוד אוהבים רכבי אספנות ומעוניינים באחד (עדיפות לאמירקאיות) שילווה אותם בשעות האחרונות שלפניי החופה (כמובן שבתשלום סימלי). האם יש פה בין משתמשי הפורום מישהו שגר באזור חיפה עם רכב יפה ומקושט וברצונו לשמח זוג צעיר? (בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות אז תגובות ופרטים ליצירת קשר ניתן להשאיר בשירשור הנ"ל) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
bsa b40
מאת ma gallery- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש ניירות ל bsa b40 אופנוע שקיבלתי בסוג של מתנה מחבר שנפתר ואין לכלי רשיונות אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ אין טעם להתחיל ללא ניירת מי שמכיר או שיכול לעזור לי או להפנות אותי למומחים בנושא אני אשמח מאוד כי כרגע אין לי שום כיוון תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת ma gallery, -
http://www.messynessychic.com/2013/07/02/1940s-chevy-dealer-re-opens-to-auction-off-500-time-capsule-cars/ פשוט מדהים.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לנקות את הקרבורטור בגולף השנייה שלי אבל הפעם אני מתכוון לעשות בעצמי, איזה חומר הכי מומלץ לניקוי קרבורטור? (אני לא מתכוון לספריי קרבורטורים) ברור שיוחלפו אטמים צינוריות וכל מה שצריך לחדש. (יש לי גם קרבורטור שלם בצד במידה וצריך חלקים).
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סקר שנערך בקרב 75,000 גולשים באתר המודעות הפופולרי AUTOSCOUT24 העלה את התוצאה המעניינת הבאה; במקום הראשון ובהובלה בלתי מעורערת, פורד מוסטנג, עם לא פחות מ-37%! להלן שאר המקומות, בסדר יורד; ב.מ.וו M1 עם 20% פולקסווגן חיפושית - 11% מיני סיטרואן דה שבו פולקסווגן טרנספורטר דור ראשון - 10% אופל מנטה ופורד קפרי - עם 4% כ"א רנו 4 ופיאט X1/9 - עם 2% כ"א טראבאנט - 1% http://about.autoscout24.com/au-press/130618_pm_inauaw_zusatzumfrage_kultmodelle_en_final.pdf למעט הב.מ.וו האקזוטית, ממנה יוצרו מאות ספורות - והמוסטנג, שבאירופה היתה יקרה - כל המכוניות הן מכוניות שהיו זולות יחסית וברות השגה לאירופאי הממוצע. הנה מספר נושאים מעניינים לדיון; 1.מהמקום…
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש הססגוני שנערך היום להנאתכם. אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לאחרונה גיליתי רקבון/חור דיי גדול בדוד האחורי בקמארו ובעקבות זה צליל המנוע נהיה ממש יפה ומהפנט בכל התנעה וממש אופיני לרכביי שרירים אמריקאים ישנים עם מנוע 8 צלינדר גדול,הבעיה היא שמאז אני נתקל בתלונות רבות מצד השכנים ובאזהרות מהעירייה/משטרה בקבלת דוחות בעקבות הרעש במיוחד כשאני יוצא מוקדם (5 וחצי)בבוקר לעבודה,אני מבחינתי טוען ואומר שזה הרעש/צליל המקורי של הרכב בשל היותו רכב אמריקאי בעל מנוע גדול וחזק ואין באפשרותי לשנות זאת,מה הייתם עושים במקומי?מתקנים את החור באגזוז?נמנעים מלהתניע את הרכב בשעות הבוקר המוקדמות? חונים במקום/אזור מרוחק משכונות מגורים?אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה. תודה רבה מראש והמשך חג שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת markusg, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 947 צפיות
ממש לפני
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עבורי זה היה הטיול הראשון עם ה-GTV6 (אם לא לוקחים בחשבון את הנסיעה בחו"ל ), כיף אמיתי, הגשמת מכונית החלום שלי כנער. תודה לכל מי שהגיע, ללא ספק מזג האויר מתחיל להיות יותר מתאים לטיולים. את התמונות ניתן לראות בדף הפייסבוק של מועדון אלפא קלאסיק בקישור הבא הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.215402378621859.1073741870.100004562944883&type=1&l=9989db59ee
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב או הרחוק סיטרואן דה שבו ככל הנראה לנסיעות יומיומיות, רציתי לשאול מה הטווח מחירים לרכב משופץ , האם האחזקה יקרה?(ואני יודע שמדובר על רכבים בני 30-40 שנה, השאלה כללית), האם ישנה זמינות חלפים או שכל תקלה הרכב יהיה מושבת חודש.האם אפשר לנסוע איתו במהירויות סבירות של 90-100 בכנישים בין עירוניים?ושאלה אחרונה-מה הנפח תא מטען.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
יריד מכוניות ישנות ססגוני, מרתק ומהנה שצילמנו מהזווית של האנשים המיוחדים והמכוניות המיוחדות. 2013 OLDTIIMERS HUIZEN ND SEPTEMBER
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 15.7 אלף צפיות
אהלן אמיגוס יש לי סדקים בדשבורד כתוצאה מאי שימוש בצילון שמשה בימי הקיץ. אני לא מתכוון בזמן הקרוב לקנות דשבורד חדש, אלא לפחות למלא את הסדקים בחומר כלשהו שיכפר על העוול. בינתיים חשבתי על אפוקסי, אבל אני חושב שאפוקסי מתכווץ בזמן הייבוש, מה דעתכם? ואם לא אפוקסי איזה חומר כדאי לקנות ולמרוח? הותיק שעליו מדובר הינו Mercedes W123 280E 1983 תודה אחים שלי!
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 4 תגובות
- 866 צפיות
שלום! האם מתקיים היום מפגש החיפושיות ברופין? או באיילון? ואם כן באיזה שעה? שבוע שעבר , לא היה כלום בקניון איילון בשעות הללו. אודה לתשובה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 10 תגובות
- 935 צפיות
אחרי החגים נפגשנו כרגיל
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 32 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
לפני מספר שנים ייבאתי את מושבי הספורט המקוריים ל BMW שלי. בזמנו בחרתי בדמוי עור בצבע בז', וכל מי שראה מאז את הרכב התלהב מהמראה "היוקרתי". הבעיה הייתה שהמושבים לא היו נעימים: קפואים בחורף, ובקיץ גורמים להזעה למרות מזגן מקפיא. למרות ששיפצתי אותם באופן חלקי אצל רפד כשהבאתי אותם לארץ הם התחילו להתפוצץ ביותר מדי מקומות. ובכן, נפרדתי מהמושבים שלי ל10 ימים וביקשתי ריפוד דומה למקורי. הפעם גם נתתי את המושב האחורי. העבודה יצאה פשוט מדהימה כאשר הרפד ידע לשלב באופן נכון בין הבד לפלסטיק שבשולי המושבים. חשבתי שאצטרך להשיג גבים חדשים למושבים הקדמיים בצבע שחור אולם הוא עשה ציפוי שחור מדוייק שנראה ממש טוב. אני מאוד מרוצה מהתוצאה - צריך רק להתרגל לריח שונה באוטו, יותר דומה לשל רכב חדש…
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הסאאב 900-טורבו-ידנית מדליקה אותי לאחרונה. מישהו יודע אם נמכרו כאלה בארץ? אני מדבר על הדור הראשון, אחרי מתיחת הפנים. אמצע שנות ה-80. כזה, אבל לא בהכרח קבריולט:
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הרכב שלי סובארו DL 83 יש לי רדיאטור כזה ברכב http://www.subaruholic.co.il/attachment.php?attachmentid=2933&d=1262876901 וקניתי רדיאטור חדש של מודל 85 ומעלה הוא מפלסטיק . זה הרדיאטור החדש : http://shop.grahamgoode.com/ekmps/shops/grahamgooder/images/subaru-impreza-radiator-standard-oe-aftermarket-plastic-metal-core-classic-92-00-version1-6-ggs3005-71139-p.jpg http://www.iquay.com.au/images/ei/UEA34002-01.jpg הוא מתאים בדיוק אבל הבעיה שבמודלים החדשים יותר יש גם מיכל אידוי ולי אין מיכל כזה , האם אפשר לוותר על המכל אידוי? תודה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קניתי מכשיר לניקוי חול על מנת לנקות שלדה. נאמר לי שאני צריך לקנות חול מסונן, מישהו יודע להגיד לי איזה מסננת זה צריך לעבור? או לחילופין איפה קונים חול מסונן? תודה
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
מי מחובר 75 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורן שרותי רכב
- מייק24
- guy.a
- mikyl
- שחר 1
- Yuvalino
- WE988244
- Avia
- chrono
- orankohn
- tan tan
- shlomiko