רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
באי נידח אחד חיו שני יהודים, אבל היו בו שלשה בתי כנסת: אחד שלנו, אחד שלהם, ואחד ש"כף רגלי לא תדרוך בו". אז הנה תמונות אחדות מהרמת הכוסית לכבוד השנה החדשה של מועדון החמש, המועדון שהתחיל את הכל, שנערכה ברוב עם לפנות ערב. כשהגעתי התחיל להתמלא: הנה הוותיקות שבחבורה: דודג' 21 ושברולט 34: והנה עוד חבר מפואר מהעבר: וקדילק גם (ולא רק אחד -)
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 652 צפיות
שלומות, היום במהלך הכנת המיני החדשה-ישנה שלי לטסט, שמתי לב למוט שבור שמחבר את המנוע לבודי. זה מוט עם חיבור גומי שמצד אחד יושב ליד הקרטר על אוזן ומהצד השני מאחורי הפגוש. בצד של הקרטק יש רווח של חצי סנטים בין האוזן השבורה למנוע. המוט ישר ולא נראה שחטף מכה מקדימה, אלא נשבר כתוצאה מהרעידות של המנוע. באתרים מחו"ל נראה שזו תופעה ידועה, מישהו מכיר על מה אני מדבר? איך לפתור אותה? לרתך או להחליף? השארתי עוד הודעה בחיפוש חלקים, אם למישהו יש את החלק הנ"ל או חלופי לפני שאזמין מUK. שנה טובה חברים! תמונות ממסיבת יום ההולדת 30 של המיני שלי בקרוב!
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר מס שנים שחבר משפץ את הרכב היום הוא התחייב שהוא עושה השקה לרכבו ב 1.1.2014 שרשור זה נולד רק כדי לתת לו "דחיפה " בנושא. בתקווה שלא יחול שינוי בתאריך ההשקה עקב "מזג אויר" מאחל לך הצלחה ביעד
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי אני מעוניין לייבא שברולט קאמרו 69 ss פשוטה למדיי ולשפץ אותה פה בארץ אני מוכן לקחת את הנושא בשיא הרצינות ומעוניין לדעת האם זה בכלל אפשרי לבחור משוחרר עוד מעט להתמודד עם פרוייקט כזה...
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 965 צפיות
מס נסועה, כנראה שלמרות דיברי שרי האוצר והתחבורה, יוצא לדרך -בניסוי... רצ"ב פלייר שחולק לעובדי המגזר הציבורי... שנה טובה לכולם! חן מס.pdf
הודעה אחרונה מאת hearse, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
את כל אשר עשינו ב-״ישראלי על הבר״, נכתב בשרשור המקורי. אבל האדרנלין עדיין גבוה, ומאחר שיש לנו הרבה סיפורים וחוויות, החלטנו להכריז על ״אפטרפרטי״! אז ככה: ביום שלישי הקרוב בשעה 21:00, נשוב וניפגש בזינגר׳ס למפגש חברים. כן, חברים! לא בהכרח צריך לבוא עם מכוניות האספנות שלכם (שהפעם לא יהיו הסיבה למסיבה), כי המטרה היא להיפגש. ערב-ערב ראש השנה, מפגש של כיף, אוכל למי שרוצה, בירה למי שרוצה והכי חשוב: חברה טובה, סיפורים וחוויות. אז מי מוזמן? כל מי שרוצה להגיע! פינות הישיבה עדיין במקום, הנושא מתואם עם ״זינגר׳ס״ ואין הפתעות בשרוול. מפגש חברתי נטו. אנחנו נהיה שם. אתם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
alfa romeo
מאת hen amit- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה אבא שלי היה נהג מוטורי בציעורותו והיה ברשותו alfa romeo לדעתי בדגם שבתמונה . ברצוני לדעתי מתי יהיה מפגש מעניין עם מספר רכבים לא דווקא אלפה שאפשר לבוא לראות. וכמובן דבר העיקרי שהאלפה תהיה במפגש זה המטרה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1301/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%95%d7%95%d7%9c%d7%91%d7%95-240-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קושי בהנעת האופנוע.מצבר חדש ומלא,סטרטר חדש,חיבורי חשמל וארקה בסדר ובכל זאת יש מעין התנגדות לסיבוב המנוע בנסיון הנעה, נשמע כמו הצתה מוקדמת. אשמח לעזרה תודה וחג שמח, חגי
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
שלום רב, מפגשי מועדון החמש השבועיים יהיו פתוחים לחברי המועדון ביום שישי ראש השנה 06.09. כל מי שרוצה מוזמן להגיע. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו בכל שנה בערב ראש השנה יציאה רכובה למצדה לראות את הזריחה. יוצאים מי-ם בשעה 02:30 מחניון המטה הארצי לכיוון מצדה, האירוע הוא הראלי הגדול ביותר בישראל למפגש אופנועים בהשתתפות אלפים. כולם מוזמנים-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 642 צפיות
האם ניתן לייבא אופנוע מארה"ב ולהסדיר רישוי בארץ, כאשר המוכר מספק רק חשבון מכירה : BILL OF SALE ?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 2 תגובות
- 958 צפיות
תמונה שמצאתי באינטרנט הלוואי עלינו
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לקראת סיום שיפוץ אמבולנס שברולט סברבן/פרנקלין 63-66 חסר לי תמונות שבהן נראה בבירור הכיתוב והמיקום המדוייק על גבי הרכב. יש לי את אלבום ה-80 למגן דוד אדום ודווקא לדגם הזה התמונות לא ברורות . אשמח לקבל הפנייה / תמונות . אשמח גם לקבל ציוד מד"א משנות ה 60 שמתאים לאמבולנס. תודה .
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
העברת בעלות
מאת yosi277- 5 תגובות
- 751 צפיות
שלום אני זקוק לעזרתכם, אני במשא ומתן לקנות רכב משנת 70. הרכב עומד מספר שנים ללא טסט. הרכב לא רשום כרכב אספנות. השאלות: 1. איך אני מעביר את הרכב על שמי? 2. האם צריך לשלם את האגרות? בגלל שהרכב לא רשום כאספנות? 3. בעל הרכב מבוגר ולצערי חולה איך מעבירים בעלות מבלי שיבוא למשרד הרישוי? ואם זה אפשרי בכלל? 4. איך אני מעביר את הרכב לאספנות מבלי להעביר בעלות? אודה לתשובות ממי שבאמת מבין יוסי
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בתארגנות ספונטנית השבוע, של המפגש הצפוני, יצאנו היום, שבת, 53 חברים, חובבים, נשים וטף, ליום כייף לפעילות בקייקי כפר בלום. תודות למנהלת השיווק, הגב' עדי כהן ולצוות קייקי כפר בלום, לתעריף הקבוצתי, אירגון ההסעה, והחניון לאירוח לאחר השייט. תודות לאמוץ שעמד בקשר עם צוות שיווק קייקי כפר בלום. תודות לכל החברים והחובבים שהצטרפו למפגש החברותא. ולפני התמונות נברך את נעימה ואהרון ליום הנישואים ה- 36, בזוגיות לנצח, שחגגו עימנו במפגש החברותא. מזל טוב נוסף, לדור החדש שנולד, נכד, לאריה ויהודית רוזינקוט. התכנסות לנסיעה בשיירה האוטובוס שלנו גדול וצהוב
הודעה אחרונה מאת judithroze, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זה התחיל עם הפלקון שאחרי ייסורים של כמה וכמה שנים ואחרי שמוריס הקוסם סידר אותה היא התחילה לנסוע וטפו טפו טפו היא נ ו ס ע ת! מנה ראשונה וביום איימים לחדרה למפגש פייברקלאב, נסעה כמו גדולה! מחוג החום לא זז וחלום הילדות שלי, לראות את העולם דרך השימשה הקידמית והבליטה בתא המנוע ממש התגשם. (כאן בכביש מס 2 חזרה דרומה) והנה אני מגיע לאירוע, זורח ופורח ובשבת בבוקר עוד נסיעה עם הפלקון לבקר את האוטובוסים ליד רמלה. והנה היא מכוון ההגה של הטייגר ופגישת פסגה של שתיהן והילד המאושר ולקינוח נסיעה חזרה לרעננה וחילופי סוסים למפגש רופין עם המוס אחרי שהיא לא זזה איזה שלושה חודשים..
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי אני סטודנט צעיר שמתחתן ומחפש מכונית להשכרה מכונית ישנה אשמח שזה יהיה בסכומים הוגנים כי אנחנו זוג סטודנטים חשוב לציין שאני צריך מישהו מאיזור חדרה בנימינה חיפה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בערב נפגשנו כמה חברי מועדון החמש בכרמיאל להרמת כוסית לשנה החדשה. היה ערב נעים מאוד והחבורה שבמקום נעימה וידידותית! לחיי המפגשים שבדרך!
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לצערי הייתי היום עד לתאונה לא קטלנית אשר סיימה את חייה של מכונית מדהימה: E-Type צילמתי וידאו קצר מהאירוע: JPmsW4wiOMM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. נראה לי שאם לבחור היה מטף כיבוי ברכב, זה היה מסתיים אחרת.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
שלום לכולם לפני 20 שנים אבי רכש וולבו 121 מאז ועד היום הרכב עומד ללא שימוש אנחנו עכשיו רוצים להתחיל לשפץ אותו אני אשמח לקבל עזרה בשני נושאים עיקריים 1. לאבי אין את הרישיונות או מסמכי העברת בעלות, איך בודקים שהרכב בכלל בר שימוש או שאולי לא ניתן להוציא לו בכלל רשיון 2. איך מתחילים תהליך של שיפוץ ? מישהו יכול להמליץ על מוסכניק שמתמחה בדגם הזה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת ronan01, -
- 2 תגובות
- 884 צפיות
מה הקטע?! א. שמישהו יסביר לי איך זה עובד בבקשה, זה לא גומר על הרכב? ב. מאיפה הגיעה האופנה הזאת? לא ראיתי בשום מקום בעולם שעושים דברים כאלה חוץ מUSA. ג. לא יודע, כל דבר צריך להתחלק ל3 ככה לימדו אותי בצה"ל תמונות קשות להמחשה http://www.youtube.com/watch?v=_CL6n0FJZpk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. כמו כן, שנה טובה ובטוחה בדרכים.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצטער על התמונות- זה מה שהצלחתי בינתיים לצלם... עושה רושם של משהו שמיוצר במפעל- אבל עבר אי-איילו שינויים עם השנים...
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
plymouth dodge
מאת האחלה- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום איפה כדאי לחפש גומיות שסתומים לאמריקאית v8 תודה
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני בתהליכי שיפוץ ושידרוג פורד קפרי ומבקש עזרה בכמה נושאים: 1.לאחרונה החלפתי צנרת גמישה, פרקתי את מיכל הדלק לניקוי פנימי לאחר שהרכב היה ככל הנראה מס' שנים בלי פקק בצינור מילוי דלק ויצאה כמות ג'יפה רצינית. בזמן הפירוק מבחינת הצנרת היה רק מחובר הצינור מילוי הגדול וצינור דלק שמגיע לקרבורטור וזהו. בחלק העליון של המיכל צינור עם T ששני קצוותיו נכנסים לתוך המיכל והקצה הנותר נשאר פתוח, ברכב עצמו יש מאיזור פתח המילוי שני צינורות צרים ואחד קצת יותר רחב - כולם חתוכים. מה משמעות כל הצינורות ואיך לחבר אותם? 2.בכוונתי להחליף למשאבה חשמלית מהמכנית הקיימת. פירוק - לקחתי מידות לייצור פחית בשביל לסגור את הפתח במקום המשאבה המכנית. חשמל - פעולת המשאבה ת…
הודעה אחרונה מאת RomWW, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 149 תגובות
- 26.9 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שמתרוצץ לנו איזה רעיון בראש: להציג בסדר כרונולוגי את כל הדגמים והגרסאות הקיימים והנגישים שיוצרו על ידי אוטוקארס ורום כרמל. והנה נקרתה בדרכנו ההזדמנות לנסות ולהרים את הפרוייקט הזה, ביחד עם מסיבת סוף הקיץ שאנו מארגנים. אז הרעיון הוא כזה: בתאריך 30/8/13, יום שישי האחרון של חודש אוגוסט, החל מהשעה 16:00, אתם מוזמנים לאירוע/מסיבה, שתיערך במסעדת "זינגר'ס", http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtRestID=4939 שממוקמת בכניסה המזרחית לחדרה. המסיבה פתוחה לכולם! במקום, שטח חניה מוגדר וגדול, שיכול להכיל עשרות מכוניות אספנות. ברחבה הפנימית של המסעדה, בשביל שחוצה את הדשא, הרעיון הוא לסדר מכונית אחת מכל גרסה של סוסיתא/רום - מהראשונה ועד האחרונה (רשימה בהמשך).…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני שאני מכניס את הרכב לפחח רציתי לטפל בעצמי בעיקר בנקודות בהם החלודה שטחית, בעיקר בתא המנוע. מה השלבים שעלי לעשות? אילו חומרים לקנות? אני מניח שצריך מברשת ברזל, חומר נגד חלודה ולאחר מכן צבע שמונע חלודה עתידית, אני טועה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yaly, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים וחובבים במפגש הצפוני - קהילת בעלי רכבי אספנות ושימור הרכבים צפון, שלום רב, ביום שישי, ה- 30.8.13, המפגש הצפוני משתתף באירוע "ישראלי על הבר", המתקיים במסעדת/גן אירועים "זינגר'ס" ליד קיבוץ גן שמואל (700 מטר צפונה בצומת חדרה מזרח), החל משעה 16:00. האירוע הינו ביוזמה וארגון של קבוצת "פיברקלאב" (קבוצת רכבי אוטוקרס לדורותיו), בשיתוף ובחסות עמותת "גדולים מהחיים", המסייעת לילדים חולי סרטן. במפגש ישתתפו חברים וחובבים מארגוני ומפגשי רכבי אספנות שונים. הזדמנות לפגוש חברים/חובבים חדשים ורכבי אספנות לרוב. פרטים להתארגנות לנסיעה בשיירה בסביבות השעה 15:00, יועברו לחברים ולחובבים בהמשך ברשת המיילים, במפגש השבועי הקרוב ובשרשור זה. מומלץ להרשם בה…
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
ביום ג', 27.8 בשעה 19.20 בערב, בערוץ הראשון, מופיעים אני והוולבו. הצילומים התבצעו בפארק אריאל שרון. חזרתי עייף, מרוצה ועם שני פנצ'רים..
הודעה אחרונה מאת בועז סוזורוזו, -
שלום לכולם למי שמכיר אותי ומי שלא מכיר אותי אני בעל הרכב מוחד במינו בארץ רכב מסוג צבאי רוסי 469 אואז. הרכב היה אצלי בתקופה ביין 2001-2005 נימכר והוחזר לפני שנה במצב לא טוב ובלי טסט 4 שנים. בשנה הזות עברתי טסט רכב עבר כמה שיפוצים כולל חשמל כללי הורכב ברזנט חדש הקיץ אני אצתרך לצבוע אותו לאנסה להביא למצת תצוגתי.
הודעה אחרונה מאת גיא127,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- kagan217
- Avia
- `Infinity
- David32
- ELI001
- danbr
- Matan1515
- PASHUT
- sperial
- jpex
- hans