רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ואו זה מדהים, מצד אחד היחס של החברה ומצד שני, הם ידעו למה הם הפיקו כזה סרט. אזהרה, הסוף מזעזע. כנראה נועד לישיבות עובדים כדי לנסות להעלות את רמת האיכות הבנייה או להיכנס בוועדי העובדים. http://www.youtube.com/watch?v=VTCfJKNE2hg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. עוד סוסיתא הצטרפה לעדר בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 9 תגובות
- 991 צפיות
יום שישי וכרגיל מתאספים החברים למפגש המועדון בנשר
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מוסך לפיז'ו 505
מאת 2pac- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום בזמנו היה מוסך בנצי ברח' האחים מסלאויטה בת"א שהתמחה בפיז'ו. מישהו יודע אם הם עוד קיימים ואיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 46 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לחברנו יוסי סופר ומשפחתו חברי מועדון החמש משתתפים באבלכם הכבד על לכתה בטרם עת של הנכדה שי-לי ז"ל. מי יתן ולא תדעו עוד צער וכאב! מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האם זה נכון שיש 2 סוגים של הקפאת רישיון רכב? אחד שניתן להחזיר לכביש ואחד שלא ניתן? אשמח אם מישהו ישפוך קצת מידע ואור על הסיפור, חיפשתי באינטרנט ולא עלה כלום. תודה ,
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהרים טובים לאחרונה חזרה לי התופעה של פריצת שמן מהמפלג. אני מייחס את זה לעובדה שקצת התגרזנתי עם האוטו לאחרונה, ולאחר שהשתמשתי במפלג האחרון שהיה לי (וחדש כבר אי אפשר להשיג) אני זקוק להמלצה על משפץ מפלגים. הרכב הינו פיאסטה שנת 89 (דור שני) עם הצתה אלקטרונית. עדיף למשפץ מאזור המרכז אבל מוכן להרחיק לבעל מקצוע איכותי. תודה רבה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים שלום, כמו שכתוב בנושא, בזמן נסיעה איטית בהתחלת נסיעה, ראיתי עשן מהמכסה מנוע. כשפתחתי ראיתי את כל התא מנוע עם שמן, ורצפה מוצפת בשמן אדום... בדקתי מדיד, אין שמן בכלל בגיר. לא היה לי כוח לתחקר את האירוע ופשוט הזמנתי גרר ונטשתי את האוטו. למה לצפות מחר במוסך? מה יכול היה לקרות? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! לאחרונה עשיתי כמה פרויקטים ברכב, שאחד מהם הוא שחזור מחודש לדשבורד, שרובכם כנראה מכירים את התופעה של ההתלבטות מה לעשות כאשר יש צורך לשפץ את הדשבורד, האם לרפד\לתקן\לפחח - אז כאן אולי אני אעביר פתרון להרבה חבר'ה שיעמדו בפני דילמה שכזו. אמנם הדשבורד שופץ "להפליא" בפעם הראשונה ובלי תלונות, אך אצלי בלי תלונות זה לא מספיק בכדי להיות מושלם. כאשר שופץ בפעם הראשונה הדשבורד הוא שופץ ע"י פחח שאני לא חושב שיש עוד מישהו שעושה עבודה כזאת מדוקדקת כמוהו, אך דשבורד בהיותו חלק "רך" ברכב זקוק לטיפול מיוחד ואחר. מאז ששופץ בפעם הראשונה לא עבר חודש והוא קיבל סדק בחלקו העליון וזאת בגלל חומר פחחים ולא חומר ייעודי וגמיש, ואפילו לא כתוצאה מקרני השמש הקופחות. המרקם הסופי …
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 51 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
BSA M21 שנת 1952. (אם אתם חובבי מקוריות, לחצו עכשיו על הכפתור - Back בדפדפן וחסכו לעצמכם עוגמת נפש ) לפני מספר חודשים, "חטאתי" והתחדשתי באופנוע שלא חשבתי שאקנה... מה לי ולבריטיים נוטפי השמן המפקפקים האלה.... והנה, יש לי BSA ולו בגלל היותו בעל שלדה קשיחה וכל-כך הרבה פוטנציאל לכל-כך הרבה דברים מגוש ברזל בריטי אחד... כשראיתי אותו, היה לי בראש סוג של מראה שלדעתי צריך להיות לו... דומה אך שונה, שונה אך אחר... כנפיים קצת יותר קצרות... מושב יחיד... מיכל שמן אחר, בלי ארגז כלים ותוספות מיותרות בצד, בלי תושבת מצבר בצד, כידון קצת אחר, גריפים מפליז וכך כל מיני חלקים אחרים באופנוע, מיקום קצת שונה של הפנס ו... כעבור מספר חודשים, כך היה. הרעיון לא היה מבחינ…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סתם לידע כללי : מה הכוונה ל 4j כאשר רשום על הגלגל (החישוק עצמו לא הצמיג ) 4j*15 ? תודה
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, מתארגנת קבוצת רכישה ליבוא אישי של כ-4 רכבי אספנות מאזור ה-West Coast, הרכבים יבדקו וירכשו במהלך ספטמבר ואח"כ ייובאו על שם הקונים בתהליך הרגיל של יבוא אישי לרכב אספנות על כל היבטיו. ההשתתפות בקבוצה כרוכה בתשלום וההצטרפות על בסיס מקום פנוי במכולה. למעוניינים ניתן ליצור קשר איתי: יריב 054-2552011 בתמונה, רכב שיובא ב-2011 באותו תהליך.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לפני כמה שבועות נתקלתי במודעה בEBAY של בחור שיש לו חנות וירטואלית למכירת מודעות של רכבי אספנות. הפוסטרים שהוא מפרסם הם ריפרודוקציה של מודעות של שנות ה60 וה70 אשר הוא מדפיס אותם על נייר A3. קיבלתי את הפוסטרים אתמול ואחרי שראיתי את המוצר חשבתי לשתף אתכם כי דעתי האישית היא שזה אחלה של דבר תמורת המחיר. יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו שאני רוצה לפרסם את החנות שלו כי אני חושב שעוד אנשים מישראל ירצו לקנות אך ביקשתי ממנו הטבה לחברי הפורום. הבחור הציע הטבה שעלות כל פוסטר תהיי 3.99 פאונד לפוסטר. כמו כן הוא מציע הטבה של פוסטר חינם אחד בקנייה של שניים. למי שמעוניין הלינק לאתר של הבחור הוא http://stores.ebay.co.uk/Retro-Car-Posters-and-Automobilia …
הודעה אחרונה מאת adidas_il, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
מצורף קישור לאתר ממשלתי אמריקאי, שיש בו הרבה מהכול וגם מספר כלי רכב אספנות נחמדים, חלקי מטוסים ועוד ועוד http://www.govliquidation.com/ בברכה
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ידוע שיש רכבים שלא יכולים לקבל סטטוס אספנות ,למשל משאיות. האם טרקטורונים יוכלו בעתיד לקבל סטטוס אספנות? (בעליו של פולריס400 1994.)
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
האם מישהו מכיר / יש לו ניסיון עם המוצר הזה? http://www.alsacorp.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=KC-KCH-Kit&Store_Code=Alsa_B
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן שהאימפריאל שלי מיישרת קו מכאני במוסך, אני חושב על השלב הבא. מצאתי כמה ענייני חשמל שדורשים בדיקה וטיפול (בעיקר בלוח המחוונים), שאני רוצה לפתור. אשמח להמלצות על חשמלאי רכב טוב עם יד אוהבת וסבלנות - באזור המרכז. שבת שלום, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
הכל התחיל לפני שלוש שנים בדרך לעבודה, הלכתי ברגל ואז ראיתי אותה.. חיפושית ישנה מוזנחת ולא מטופחת כאוהב חיפושיות זיהיתי את הטמבונים עם הקשתות, מכסה המנוע האליפסי.. ופנס תאורה למספר בצורה ביצתית הבנתי שהיא מתחת ל1963 אבל מה היא עושה בצורה כזאת? אז השארתי פתק לבעל הרכב שאני מעוניין לקנות ממנו את הרכב, אני אוהב חיפושיות ורוצה לשחזר אותה למצב נסיעה מכובד. ראיתי כי הפתק נעלם אז השארתי עוד אחד, עוד אחד, ועוד אחד בהפרשים של מספר שבועות לאחר מכן, זה קרה! הבעלים מתקשר אליי ושואל "אתה זה שרוצה את החיפושית שלי?" בחיוך תמימי אמרתי שכן, הוא הסביר לי שזאת החיפושית האהובה שלו והזמין אותי אליו הביתה לקפה הגעתי אליו הביתה, ישבנו על קפה ועוגה טובה ושם הבנתי כי מדובר בקשיש …
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הפורשה נוסעת מדהים אבל נוזלת כמו ברז...וזה מתחיל להיות לא לענין כשהשמן נוזל על האגזוזים ( מנוע מאחורה). פניתי לשני למוסכים המתמחים בפורשה, שניהם טענו שעל נזילות שמן של 911 אי אפשר להתגבר. התשובה נראית לי קצת משונה, לא נראה לי שאוטו, ובטח גרמני (!!) אמור לנסוע ככה. פניתי למוסך שאני מאוד מעריך, הוא טען שניתן להגיע לתוצאה טובה אם עובדים נכון ומדוייק, אבל ביקש סכום אסטרונומי. קניתי סט מקיף של ריינץ, בדקתי קצת בפורומים, לפי מה שהבנתי צריך לעבוד לפי הספר, לסגור את כל הברגים לפי טורק ובסדר נכון, וזה אמור לפתור את הבעיה. אם יש כאן בעלי 911 או מי שמכיר את העבודה הזו אשמח לשמוע רשמים, התנסויות, ואולי גם המלצות. לא פוסל לעשות את זה בעצמי אבל צריך עצות ממי שמכיר ספציפית. תודה …
הודעה אחרונה מאת giladblum, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי דיפון פנימי למכסה המנוע של הוולוו. מן חומר כזה שדומה לבד עבה שאמור לבודד רעש ואש. נסיון להתאים אותו לרכב גילה כי למרות שהמידות הכלליות מתאימות, כנראה שיש הבדל קל בדגם בין המכסה מנוע שלי לבין זה שהדיפון יועד לו, ולכן החורים בדיפון שנועדו עבור הקליפסים (שגם אותם אין לי) לא תואמים למכסה מנוע. הדרך הקלה ביותר היא לתפוס את הדיפון למכסה עם ברגי פח, וכך גם ייעצו לי לעשות. אני מהסס: האם הקידוח לתוך הפח של הרכב לא יהווה בסיס להתפתחות חלודה סביב הברגים?
הודעה אחרונה מאת naorn, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4 אלף צפיות
הבן מושיקו הופיע למפגש הצפוני עם הפתעה לאבא !! היום, יום שישי, הבן מושיקו רכש רכב אספנות במרכז הארץ, ועלה צפונה, למפגש הפתעה לאביו זייס. פורד ברנדה מתנה מבן לאב. תמיד הורגלנו, אב קונה לבן. אבל כאן בצפון הבן קנה מתנה לאביו !! מפגש דורות !! ההתרגשות ודמעות שמחה של האב !! נראו היטב במפגש המרגש !! כולנו, חברים וחובבי שימור הרכבים הצפוניים התרגשנו במפגש המיוחד. ברכות לזייס ובנו מושיקו לרכב באספנות הראשון. יישר כח מושיקו !! .
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
לא להאמין שהרכב הזה עדיין מיוצר בברזיל! http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F2671151
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 1 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם אם מישהו מכם קנה רכב או עומד לקנות ממש בימים הקרובים רכב מקליפורניה/נבדה/אריזונה/ניו מקסיקו ומעוניין לשנע אותו לחוף המזרחי לשם הבאתו ארצה ייתכן ואוכל לעזור לו בזה, בשל העובדה שנכון לעכשיו אינני מוצא רכב העונה לדרישותיי לרכישה שם,אז אני מעביר את האופציה הלאה ומציע לכם שינוע רכבכם מהאזורים הנ"ל ועד לניו יורק,הרכב חייב להיות במצב נסיעה תקין ושלם וכשיר לנהיגת המסלול האמור כ 5000 קמ תוך שלושה שבועות החל מתחילת ספטמבר. לפרטים,בפרטי
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פרויקט הXL בשלבי סיום ואני מחפש פרויקט חדש,הכיוון הוא אופנוע טרייל /סקרמבלר של שנות ה-60 מועמדים פוטנציאלים: BSA b50 BSA b441 victor Triumph tiger cub t20 או כל סינגל בריטי אחר בנפחים של 250 ועד 500 של שנות ה-60 אשמח לקבל הודעות פרטיות תודה מראש רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחד מהאוספים הפרטיים המדהימים של רכבי אספנות באיטליה נמצא במוזיאון ניקולא ע"י ורונה בצפון איטליה. המוזיאון ארבע קומות מכיל בנוסף לאוסף הרכבים המדהים אוסף של אופנועים ושל אופניים ,מודלים של מכוניות ומצלמות עתיקות ,חוויה מדהימה לאספנים. מר ניקולא נפטר בשנה שעברה והבת שלו מנהלת את המוזיאון כיום.אם אתם באיזור מומלץ לבקר.
הודעה אחרונה מאת A110, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום 1. מעוניין בטלפון של מישהו מקצוען ואחראי שיכול להכין רכב ב- NY למשלוח לארץ 2. אם אפשר לקבל מידע לגבי עלויות מקובלות . 3. הרכב בין רמה 3-4 האם מישהו יודע מה מחירו עפ"י אומדן המכס (מחירון קראוס ) . תודה עמיצור 0546695610 [email protected]
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בשדות בקירבת ביתי מונחות להן גוויות של כלי רכב שונים. האוטובוס הנ"ל (או מה שנשאר ממנו) מונח לו בשדה שנים רבות, ולא הצלחתי לזהות את מקורו. תמונות - http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=350076&stc=1&d=1376730671 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=350077&stc=1&d=1376730671
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מדובר בג'אנט 13, מישהו יודע על מה הורכב? תוצר? שנה?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
בדיוק את מה שיש פה בתמונה היכן ניתן להשיג?
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 739 צפיות
שלום רב. מחפש לקנות שרשרת חדשה לBSA M21. לא שרשרת לגלגל אחורי אלא שרשרת הנעה המחברת בין המנוע לגיר. איפה ניתן למצוא כזו באזור תל אביב?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch,