Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטרים של רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה שבועות נתקלתי במודעה בEBAY של בחור שיש לו חנות וירטואלית למכירת מודעות של רכבי אספנות.

הפוסטרים שהוא מפרסם הם ריפרודוקציה של מודעות של שנות ה60 וה70 אשר הוא מדפיס אותם על נייר A3.

קיבלתי את הפוסטרים אתמול ואחרי שראיתי את המוצר חשבתי לשתף אתכם כי דעתי האישית היא שזה אחלה של דבר תמורת המחיר.

יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו שאני רוצה לפרסם את החנות שלו כי אני חושב שעוד אנשים מישראל ירצו לקנות אך ביקשתי ממנו הטבה לחברי הפורום.

• הבחור הציע הטבה שעלות כל פוסטר תהיי 3.99 פאונד לפוסטר.
  • כמו כן הוא מציע הטבה של פוסטר חינם אחד בקנייה של שניים.

למי שמעוניין הלינק לאתר של הבחור הוא

http://stores.ebay.co.uk/Retro-Car-Posters-and-Automobilia

על מנת לקבל את ההטבה במעמד הרכישה הוא ביקש לציין כי ישלחו לו הודעה (זה מופיע בתחתית בעת התשלום) תרשמו שקוד ההטבה הוא "ADI" על מנת שהוא יידע שאתם חברי הפורום.

***אין לי שום קשר ישיר או עקיף עם הבחור והפוסט הזה הוא כשיתוף על חוויית קנייה טובה שהיתה לי ונסיון לתת הטבה לחברי הפורום.לפרטים נוספים צרו קשר עם המוכר***

תהנו!

Sha is a sound within a word...

פורסם
נשמע מעולה.

יש לו רק אופציה לa3, או שיש לו גודל של פוסטר רגיל?

יש אבל המחיר שלו גבוה לפוסטר גדול

אם אני לא טועה 20 פאונד

Sha is a sound within a word...

• תוכן חדש...